luni, 24 noiembrie 2014

IISUS HRISTOS RĂSTIGNIT , SI MAICA DOMNULUI PE CERUL CA DE SOARE !

                                                21 - 22 Noiembrie  2014 , ora 1,25 !

                                                                        Dragii mei, 

La această oră târzie în noapte, in timp ce scriam la calculator, văd ca si cum as fi avut un ochi deasupra capului, văd un Cer albastru violet catifelat, iar în mijlocul acestui Cer, a apărut un nor galben-auriu ,foarte stralucitor, ca din Soare rupt. 
După Cerul albastru violet, se instalase noaptea neagra.
Erau daca vreti, 3 Ceruri simultan. Cerul negru de noapte, in mijlocul lui un Cer albastru violet, şi în mijlocul Cerului albastru violet şi-a făcut apariţia un nor mare galben -auriu, în care stîtea răstignit ca şi-n carne şi oase, d-l nostru Iisus Hristos. 
                      ..

Puţin mai în dreapta Lui Iisus Hristos Răstignit , o văd pe Maica Domnului , pe Prea Sfânta Născătoare de Dumnzeu Pururea Prea Curata Fecioara  Maria.
Maica Domnului are vesminte rosii catifelate , are o aureola mare deasupra capului, si două mari aripi rosii-grena întinse lateral, cât ţinea Cerul albastru violet.
             ..

Sub Aripile întinse ale MAICII DOMNULUI, erau în picioare multe persoane, foarte multe, precum stelele pe Cer.                 
                    Asadar dragilor, atât Mântuitorul Iisus Hristos, răstignit pe Cruce fiind, cât şi Maica Domnului ,straluceau ca si Soarele pe Cerul auriu.
Era ceva uimitor si dumnezeiesc de frumos.
Totul a durat câteva secunde, după care ,Cerul albastru violet a atras ca un magnet Cerul auriu, apoi Cerul negru al nopţii a luat în el Cerul albastru violet, iar noaptea neagra, si-a intrat in drepturi.
Dragii mei, acesta este Un Semn Dumnezeiesc, ca să vedem pe Cer ,pe Iisus Rastignit si în dreapta Sa , pe Prea Sfanta Născatoare de Dumnezeu, cu Aripile-I întinse lateral si sub Aripi dragilor, multe, multe, cât nisipul Mării de multe, persoane (suflete) ce erau ca si-n carne si oase, toate de aceeasi înălţime, toate sub Aripile ocrotitoare ale Maicii  Domnului.
Dragii mei, să ne rugăm şi noi cu toată fiinţa noastră, Lui Iisus Hristos ,Domnul şi Mântuitorul nostru, precum şi Maicii Luminii, Pururea Prea Curata Fecioara Maria,pentru a ne învrednici sa stam si noi la Picioarele Lui Iisus, si sub Aripile ocrotitoare ale MAICII  LUI  DUMNEZEU !
                         Asa sa ne ajute Dumnezeu ,si sa se milostiveasca de noi robii Săi, acum şi pururea şi-n vecii vecilor ,AMIN !
                                               Cu dragoste,
                                                            Maria.
                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu