miercuri, 26 noiembrie 2014

SFÂNTA TREIME ,PE CERUL DE NOAPTE !


                                                 16  August 2003 , ora 21,20 !

                                               Dragii mei,

Mă întorceam de la serviciu la aceasta oră de vară.
Priveam Cerul senin si plin de Stele, care avea o stralucire tainică, dumnezeiască.
Mai avem puţin ca sa ajung acasa; fireste mergeam pe jos.
Si cum mergeam cu faţa spre Nord, văd cât ai clipi din ochi, cum în mijlocul Cerului senin si plin de Stele de toate marimile, si de o stralucire tainica, au apărut Trei Semne dumnezeiesti.
Erau dragii mei, două  COROANE  împărătesti, ce straluceau mai tare decât Soarele în mijlocul amiezii, iar la mică distanţă de ele, O LUMINĂ aurie, de forma ovală.
Priveam cu uimire, cu ochii deschisi priveam Bolta Cereasca, si vedeam două Coroane galben-aurii extrem de stralucitoare, una lânga alta, si Lumina aurie extrem de stralucitoare ,de forma  ovala , la mica distanţă de cele două Coroane Dumnezeiesti.
Asa :



                                    .                            ....

Deci ,în mijlocul Stelelor  dragii mei, stăteau Două Coroane Dumnezeiesti,  şi o felie ovala, tăiata ca din Soare.
Un norisor oval, rupt ca din Soare, la mică distanţă de cele două Coroane Împărătesti, acestea straluceau orbitor de tare, pe aceeasi linie.
Am stiut în sufletul meu în acele momente, că acele două Coroane, erau ale Lui Dumnezeu TATĂL si Dumnezeu FIUL, iar Lumina ovala, la mica distanta de cele două Coroane, era Duhul Cel Prea Sfânt.
                        
                                                      
Eu am pus lângă Coroanele împărătesti , in pozele de mai sus, o lumină galben - aurie rotundă , pentru a fi tabloul complet.
Dragii mei, să credem în Sfânta Treime, în puterea Prea Sfintei Treimi, sa ne rugam din toată inima si cu tot sufletul,  Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu, si sa fim încredintati că Rugaciunile ne sunt auzite, si ca vom primi ajutorul divin.
                                         Cu dragoste, MARIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu