luni, 10 noiembrie 2014

MÂINILE LUI DUMNEZEU , ŢINEAU PE FIUL SĂU MULT PREA IUBIT !

          ,,                     Noapte de 9 - 10  Noiembrie 2014, ora 3,10 !

                                              Dragii mei, 

Chiar dacă este atât de târziu, eu am îngenuncheat cu toată dragostea în faţa Sfintelor Icoane, si mă rugam în mod special la Mântuitorul din Sfanta Icoana adusa de pe Mormântul Domnului, acum 150 de ani!
Şi în timp ce eu îl imploram pe Iisus Hristos, ca sa ma ajute să fac Voia Sa, văd liber, adică cu ochii deschisi cum din Sfânta Icoană ies două palme unite, făcute căuş, precum acestea de mai jos.
Palmele facute căus aveau culoarea roz-trandafiriu şi straluceau dumnezeiesc de frumos , în noaptea albastra din jurul Sfintei Icoane.
Asa o culoare aveau Mâinile Lui Dumnezeu, precum acest Trandafir:
                         
                                     
                                     ...
În mijlocul palmelor făcute căuş, stralucea orbitor de tare, Însusi Pruncuţul Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioara Maria.
Albul orbitor din jurul Pruncului, imi trimetea o caldura dumnezeiasca, o liniste şi-o fericire nepământeana .
                               ....

Acum dragii mei, nu mai vedeam Chipul Lui Iisus din Sfanta Icoana, ci vedeam doua palme facute căuş,în care stralucea cât o mie de Sori la un loc, Pruncuţul Iisus Hristos.
Pruncul Iisus Hristos, era micuţ şi înfăşat în Lumină albă orbitoare.
Totul a durat circa 10 secunde ,după care priveam din nou, la Sfanta Icoana cu Iisus Hristos.
PALMELE LUI  DUMNEZEU, cu Pruncuţul Iisus Hristos în mijlocul lor, au fost atrase ca de un magnet puternic în Sfanta Icoana!
Dragilor, haideţi să ne rugăm împreună la Dumnezeu şi la Maica Domnului,ca sa ne ajute sa fim mai buni, mai milostivi, si sa-I multumim din toata inima, pentru toate câte ne-a dăruit si ne dăruieste.
Traim zilele, în care trebuie sa ne întărim în Credinţă si să iubim mai presus de tot si de toate, pe DUMNEZEU şi pe MAICA  DOMNULUI!  
Să nu lăsăm ca sa ni se strecoare în inimă şi-n suflet îndoiala, ci să fim puternici sufleteste, ca sa ne intarim intru împlinirea Poruncilor Domnului, din dragoste si nu din frică.
                             Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu