joi, 27 noiembrie 2014

UN CUTREMUR DEVASTATOR AL SUA ??? SĂ FIE OARE UNUL POLITIC ?

                                           27 Noiembrie 2014, ora 6,10 dimineaţa !

                                                                      Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă trează fiind, aud un glas care ma cutremura la propriu prin ceea ce spune .
                                                 Citez :

                  "Şeful Statului , a  trei  ore pe scaun .
               La un Cutremur devastator al S.U.A !"

Clipă în care , văd cu ochii închisi ,vad o încapere ca un birou, si aici în mijlocul acestui birou, este ,nimeni altul decât d-l Traian Basescu, care este foarte nervos si gesticuleaza cu mâinile încontinuu, ca si când ar explica ceva, iar cei de lânga el si nevazuti de mine, nu intelegeau.
Dragii mei, eu chiar nu înţeleg deloc acest Mesaj! 
Daca voi aveti vreo părere cu privire la acest articol, astept cu drag, Comentariile voastre.
                                         Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. Pot fi mai multe variante: crah financiar (perioadele de criza economica de multe ori nasc si razboaie), atentat terorist, revolte ale populatiei, epidemie. Si toate variantele astea cred ca o sa ajunga realitate. Dar motivul pentru care SUA o sa ajunga rau este faptul ca populatia s-a departat de Dumnezeu. Cred ca fiecare cititor al blogului tau trebuie sa se intrebe de ce se intampla unele lucruri. Pentru ca in spatele acestor lucruri este Dumnezeu care prin acestea ne transmite mesaje de indreptare. La intemeiere, guvernul SUA a fost fondat pe principii crestine. Parintii SUA erau crestini. In schimb acum Obama spune: "nu ne consideram o natiune crestina, o natiune evereiasca sau o natiune musulmana. Ne consideram o natiune de cetateni care suntem legati de idealuri si un set de valori". Aici inselarea este foarte subtila. In crestinism setul de valori este dat de Dumnezeu. In schimb idealurile si setul de valori date de guvern nu sunt crestine. Setul de valori promovat acum de SUA este compus din promovarea homosexualitatii, a avortului, etc. Si cine nu e de acord cu astea este catalogat intolerant. Am aflat cu surprindere ca in SUA (nu stiu daca in toate statele) este o infractiune hranirea oamenilor strazii si se poate face si inchisoare. Problema este ca acest "set de valori" este acum promovat in toata lumea. Cred ca acum lumea se afla intr-un moment in care Dumnezeu judeca natiunile pentru ca oamenii sa se trezeasca. Doamne ajuta ! Robert

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate marile imperii au căzut după un timp trăit in păcat,acum este randul americanilor

    RăspundețiȘtergere
  3. Subscriu la ce a scris Robert.

    Din SUA a pornit si ideea de corectitudine politica care este o forma a minciunii.
    De asemenea ideea de toleranta (care pare nobila, nu-i asa ? ) numai ca este vorba de toleranta fata de rau, ori un adevarat crestin nu poate fi tolerant fata de rau.

    Asa cum spune si Robert, atacuri foarte subtile, inselatoare asupra crestinismului.

    RăspundețiȘtergere