sâmbătă, 15 noiembrie 2014

ŞI S - A ADEVERIT ! INUNDATIILE CATASTROFALE AU LOC ÎN ITALIA !



                                                      Dragii mei,

Am scris în mai multe rânduri, doar cu ceva zile în urma,de INUNDATII  catastrofale.
Si iata dragilor, ca din nefericire INUNDATIILE  uriase despre care am scris, au facut si fac prapad în Italia.
Am adus aici linkurile, si la urma de tot gasiti articolele despre INUNDATII.
                              Cu dragoste,
                                            Maria.

Inundaţii GRAVE în Italia. Cel puţin doi oameni au murit ...

www.antena3.ro/.../inundatii-grave-in-italia-cel-putin-...Translate this page
Update 20.44 - Bilanţul intemperiilor produse în ultimele 24 de ore în nordul Italiei este de doi morţi, anunţă autorităţile italiene, după găsirea corpurilor a doi ...

INUNDATII in stiri - rezultatele cautarii dupa INUNDATII

www.astazi.ro/tag/inundatiiTranslate this page
Pagube de sute de milioane de euro in Italia, in urma INUNDATIIlor. Cel putin cinci oameni au ... INUNDATII GRAVE in Italia. Cel putin doi oameni au murit, ...
You've visited this page 3 times. Last visit: 11/7/14
 
 

Pagube de sute de milioane de euro în Italia, în urma inundaţiilor. Cel puţin cinci oameni au murit luaţi de viitură

de O.P.   •   14 Noi 2014   •   06:37 Comenteaza
Cel puţin cinci oameni au murit în urma inundaţiilor din nordul Italiei, unde pagubele sunt estimate la câteva sute de milioane de euro!

Majoritatea victimelor sunt pensionari, care nu au putut să scape din calea apelor. Şi străzile oraşului Milano au fost acoperite de ape.

În regiunile afectate, elevii nu se vor duce la şcoală, pentru a preveni o tragedie. În total, 60 de şcoli vor rămâne închise şi astăzi.

Viiturile, declanşate de ploile masive din ultima vreme, au provocat şi alunecări de teren, îngreunând accesul în regiune.
 

Pagube de sute de milioane de euro în Italia, în urma inundaţiilor. Cel puţin cinci oameni au murit luaţi de viitură

de O.P.   •   14 Noi 2014   •   06:37 
Pagube de sute de milioane de euro în Italia, în urma inundaţiilor. Cel puţin cinci oameni au murit luaţi de viitură 442
Cel puţin cinci oameni au murit în urma inundaţiilor din nordul Italiei, unde pagubele sunt estimate la câteva sute de milioane de euro!

Majoritatea victimelor sunt pensionari, care nu au putut să scape din calea apelor. Şi străzile oraşului Milano au fost acoperite de ape.

În regiunile afectate, elevii nu se vor duce la şcoală, pentru a preveni o tragedie. În total, 60 de şcoli vor rămâne închise şi astăzi.

Viiturile, declanşate de ploile masive din ultima vreme, au provocat şi alunecări de teren, îngreunând accesul în regiune.

Inundaţii GRAVE în Italia. Cel puţin doi oameni au murit, ARMATA a intervenit în zonele afectate

de G.S.   •   11 Noi 2014   •   20:45 
Inundaţii GRAVE în Italia. Cel puţin doi oameni au murit, ARMATA a intervenit în zonele afectate 416
Foto: Agerpres/Xinhua
Update 20.44 - Bilanţul intemperiilor produse în ultimele 24 de ore în nordul Italiei este de doi morţi, anunţă autorităţile italiene, după găsirea corpurilor a doi pensionari luaţi de aluviuni.

"S-au înregistrat precipitaţii de 200 de litri pe metrul pătrat în ultimele 12 ore într-o zonă afectată recent de inundaţii", a anunţat Franco Gabrielli, şeful Serviciului italian de protecţie civilă, informează AFP, potrivit Mediafax.

Alunecări de teren cauzate de inundaţii s-au înregistrat în provincia Genova, în regiunea Liguria, situată în nord-vestul Italiei.

Doi soţi care erau daţi dispăruţi au fost găsiţi morţi, iar alte zeci de persoane au fost salvate de autorităţi.

Cele două persoane decedate au fost găsite în apropierea locuinţei lor, distrusă într-o alunecare de teren.

Preşedintele regiunii Liguria, Claudio Burlando, a cerut deblocarea imediată de către Guvern a 150 - 200 de milioane de euro pentru începerea lucrărilor de reabilitare a zonelor afectate de intemperii.

Inundaţii şi alunecări de teren s-au înregistrat şi în regiunea Piemonte, în nordul ţării, în Toscana şi pe Insula Sardinia.
_____________________________

Ştirea iniţială 17.21

Două persoane au fost date dispărute în urma inundaţiilor produse în Liguria, în nord-vestul Italiei, unde armata a trimis marţi trupele pentru a ajuta echipele de intervenţie şi pompierii, relatează AFP, conform Mediafax.
"S-au înregistrat 200 de milimetri de precipitaţii în 12 ore, într-o zonă deja afectată" de recentele ploi abundente, a subliniat şeful Protecţiei Civile, Franco Gabrielli. 
Mai multe localităţi situate la aproximativ 20 de kilometri sud de Genova, capitala regiunii, au fost afectate de alunecări de teren, iar două persoane în vârstă au fost date dispărute, în timp ce zeci de alte persoane au fost evacuate. 
Intemperiile au afectat, de asemenea, şi alte regiuni din ţară, printre care Piemont, unde Lacul Maggiore a inundat mai multe cartiere din Verbania, şi Sardinia, unde numeroase curse aeriene au înregistrat întârzieri. Protecţia Civilă se aşteaptă la aparţia unor situaţii dificile şi în Toscana. 
Italia se confruntă de o lună cu fenomene meteorologice extreme. În urma inundaţiilor şi alunecărilor de teren, o persoană a murit la Genova, o victimă a fost înregistrată în Trieste, în nord-est, şi alte două la Grosseto, în centrul Italiei. 
Mai multe oraşe, inclusiv capitala Roma, au decis săptămâna trecută închiderea şcolilor, din cauza riscului de inundaţii, în timp ce o furtună 
puternică a provocat pagube materiale în Sicilia.

Bilanţul inundaţiilor din Italia: Cinci morţi şi pagubele de sute de milioane de euro

de M.Z.   •   13 Noi 2014   •   22:54 
Bilanţul inundaţiilor din Italia: Cinci morţi şi pagubele de sute de milioane de euro 418
Foto: ayresriverblog.com
Inundaţiile şi alunecările de teren produse în nordul Italiei au provocat moartea a cel puţin cinci persoane, pagubele fiind estimate la sute de milioane de euro, informează AFP, potrivit Mediafax.

Pompierii au găsit joi corpul unui angajat local în vârstă de 36 de ani, în localitatea Moscazzano, situată în apropiere de Milano. Un bărbat în vârstă de 70 de ani s-a înecat într-un lac din nordul ţării, în timp ce încerca să ancoreze o ambarcaţiune, în contextul creşterii nivelului apei.

Alte două persoane au murit marţi în regiunea Liguria, iar una a decedat în localitatea Crevacuore, în regiunea Piemonte.

La Milano, râurile Seveso şi Lambro au inundat joi câteva străzi, în zona gării Garibaldi.

Aproximativ 60 de şcoli sunt închise din cauza inundaţiilor.

Potrivit estimărilor, daunele provocate de inundaţii şi alunecări de teren se ridică la sute de milioane de euro.
 

marți, 11 noiembrie 2014

INUNDAŢII URIAŞE, ÎNSPRE SUD - EST !

                                           11 Noiembrie 2014, ora 15,40 !

                                          Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog,vad brusc in spatele meu, ca si cand as fi avut un ochi în ceafă, văd un drum ca de munte, unde valuri uriase se revărsau la vale.

     

...
 
Un tractor cu tot cu tractorist, era luat de valurile uriase, si purtat in vale , ca si cum s-ar fi aflat în vârful unei mari cascade.
Oamenii ţipau si erau foarte speriati, iar tractoristul ţipa si el, si era foarte speriat si dezorientat, deoarece nu putea face absolut nimic; decât să se ţină strâns cu mâinile de volanul tractorului.
Si era un Cer de ziuă senin , iar valurile uriase năvăleau in acea localitate de parcă s-ar fi rupt vreun Dig, sau vreu bazin de apă urias ...

Dragii mei, din păcate vom auzi de aceste grave Inundatii!
Unde si când vor avea loc aceste GRAVE  INUNDATII, eu nu stiu a vă spune.
Nu stiu nici Ţara si nici ziua anumeş nu mi s-a îngăduit a cunoaste acest viitor dezastru; aceasta calamitate!
Dar stiu ca nu va trece prea mult timp  si vom auzi despre aceste INUNDATII  URIASE. 
Stiu că suntem în prag de iarna, si ca nu ar mai trebui sa vorbim despre Inundatii.
Dar din nefericire, INUNDATIILE vor lua multe vieti, si va face un mare dezastru.
Sa ne rugăm dragilor, la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, ca sa nu-si întoarcă Faţa Sa de la noi robii Săi ,şi să ne ajute ,sa ne ocroteasca cu Mila si cu Dragostea Sa de Părinte Atotputernic, si pe Maica Domnului s-O rugam , ca sa ne acopere cu Aripile-I ocrotitoare, si sa ne învăluie cu Dragostea Sa de Mamă a Mântuitorului Hristos si a noastră a tuturor.
                                                          Cu dragoste, 
                                                    Maria. 

VIN INUNDATII CATASTROFALE !

                                 Zori de 8 Noiembrie 2014, ora 4,00 !
                                                                      Dragii mei, 
Astăzi in zori, O Lumina alba orbitor de stralucitoare, sub forma unui fulger, ma trezeste si-mi luminează intunericul noptii.
Astfel vad fratilor, vad cu ochii inchisi, căci eu asa vad cel mai bine, spre Est, Inundatii foarte mari.
Un râu a acoperit Pământul de mâl si nisip, iar tot ce era în picioare inainte de Inundatii, acum este sub mâlul de jumatate de metru.
Oamenii nu mai puteau circula, nici masinile, vad doar o motoreta, care incearca sa ramana la suprafata,impreuna cu motociclistul.

                           ..Dragilor, eu nu stiu unde anume, în ce ŢARĂ şi când se va întâmpla această nenorocire, dar stiu ca asa va fi, precum mi s-a arătat.
Apa mâloasa şi învolburată, curgea dinspre Est la Vest ! 
Vom auzi despre aceste grave Inundatii si va fi prăpăd, acolo unde ele îşi vor face apariţia!
Cred ca vor fi cele mai mari, decât au fost până acum.
Dar, să nu ne pierdem Credinţa şi Nădejdea în Bunul Dumnezeu şi-n Maica Domnului, căci de la Faţa Sa, nu avem unde fugi. 
Sa fim buni si milostivi cu Aproapele nostru, si sa incercam pe cât este posibil, sa facem numai fapte bune si bineplacute Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului.
Făcând aşa, nu avem a ce ne teme, nici noi si nici cei dragi noua.
                             Cu dragoste, Maria.  

   

miercuri, 12 noiembrie 2014

INUNDATII MARI , VOR VENI SPRE EST !

                       12  Noiembrie  2014 , ora 4,15  zori de zi !

                                                                    Dragii mei, 

Din nefericire, vom auzi de Inundatii devastatoare care vor lua multe vieti.
Aceste Inundatii dragilor, vor avea loc înspre Est!
Astfel vedeam spre Est, un Cer de ziua senin si luminos foarte, iar jos pe Pământ, vedeam o întindere mare, care arăta sinistru.
Pământul era îmbibat de apă, ca o mocirlă arăta, era mult nisip, şi mult mâl. Semn că pe aici au trecut puhoaie uriase de Apă.
În această mocirlă fratilor, pe aceasta intindere mare de pământ plin de mâl si nisip ,zăceau multe cadavre.
Trupurile neînsufleţite era umflate de apă, si acoperite de mâlul gros.
Erau trupuri atât de femei ,cât si de copii.
Îmi este arătat îndeapraope, trupul umflat al unei femei de culoare, a unei negrese.
Putin mai incolo de ea, părea ca se afla un copilas tot de culoare.
Dar erau multe trupuri acolo, ca si aduse de apă, si toate erau neînsufletite.
Dragii mei, din păcate vom auzi de aceasta calamitate, si ne vom întrista mult de ceea ce vom vedea.
Unde si când vor avea loc aceste Inundatii, eu nu stiu a vă spune.
Dar stiu că aşa va fi, din nefericire.
                                                          Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu