luni, 10 noiembrie 2014

HARTA ROMÂNIEI , SE VA RUPE ÎN TREI !

                                              10 Noiembrie 2014, ora 6,38 dimineaţa!


Astăzi dimineaţă dragilor, am auzit o discutie foarte aprinsă între două glasuri.
Stateam cu ochii închişi, si vedeam frumusetea si stralucirea noptii albastre violet ,ca de catifea. Vedeam până si un Astronaut plutind în aer, avâd un costum alb -argintiu, nu era robot, ci era un om in acea salopeta speciala, care plutea in aer, si se mentinea in aer, precum facem noi pluta la Mare.
Totul se întâmpla spre Est, sus în atmosfera.
Si privind eu la acest Astronaut ce inota în aer, aud doua glasuri distincte ,care spuneau aşa :

               1.         "Topografie!
                       Ci se cutremură !
             2.         Ne izbeşte!
            1.           Nu izbeste ! Ci se cutremură!
                       Topografie! Harta României, va fi ruptă  în trei!

După care, glasurile se pierd ca un ecou, iar eu vad HARTA  ROMANIEI in noapte,plutind sus în aer ,dar întreaga ,asa cum o stim cu totii.  
                       
                                                                        


Dragii mei, sa avem dragoste de Hristos si de Maica Domnului, sa ne rugam din toata inima, pentru ca Bunul Dumnezeu sa ne ocroteasca cu Mila si cu infinita Dragostea a Sa, pentru că nu -i aşa:
CLOPOTUL  ROMÂNIEI, atunci când va bate, Pământul întreg îl va auzi, şi Lumea întreagă va veni spre Romania!
Asa cum ascris ieri in articolul :Va bate Clopotul Romaniei!
Pot să vă vă dezvălui O Mare Taină :

Veni-va vremea, când în România va curge numai lapte si miere, iar Ţara Noastra se va numi, : România  Sfântă, Ţara celui de-al doilea Ierusalim!
Nu sunt vorbe goale, nu ma joc cu, cuvintele ci este un Mare Adevăr!
                                    Cu dragoste, Maria.
P.S.
Am adus aici, ceva despre explicarea cuvantului:
topografie.
TOPOGRAFÍE, (2) topografii, s. f. 1. Ramură a geodeziei care se ocupă cu tehnica măsurătorilor și a calculelor pentru porțiuni restrânse din suprafața Pământului și cu tehnica reprezentării grafice sau numerice a acestora în plan orizontal, în scopul întocmirii de hărți și planuri. 2. Descriere amănunțită a unui loc sub raportul așezării, configurației etc.; mod în care sunt dispuse în spațiu elementele unui ansamblu. – Din fr. topographie.

TOPOGRAFÍE s. f. Ramură a geodeziei care se ocupă cu tehnica măsurătorilor unei porțiuni a scoarței Pământului, cu determinarea poziției elementelor scoarței terestre pe suprafețe mici (considerate plane), precum și cu tehnica reprezentării grafice sau numerice a suprafețelor măsurate, în scopul întocmirii de hărți și planuri. ♦ Descriere amănunțită a unui loc sub raportul așezării, configurației etc.; mod în care sunt dispuse în spațiu elementele unui ansamblu. – Din fr. topographie

Un comentariu:

  1. Buna ziua. Vremurile cand va fi bine si frumos in tara noastra sper sa le traiasca copii si nepotii nostri, caci noi in viitorul apropiat nu prea vedem asa ceva.iertati-mi pesimismul.

    RăspundețiȘtergere