sâmbătă, 22 noiembrie 2014

INUNDATII GRAVE, CU VALURI CA DE TSUNAMI !


                                      22 Noiembrie  2014 , ora 7,oo dimineaţa !

                                                             Dragii mei , 

În această dimineaţă ,stând în pat si cu ochii închişi fiind, văd dragilor spre Apus, o apă mare , albastra , în mijlocul căreia se afla un astfel de stâlp foarte înalt.
Un astfel de stâlp dragilor, avea patru picioare tot din foer forjat, care îl ţineau bine ancorat în mijlocul apei albastre.
                             
Apa dragilor era atât de mare, că trei sferturi din picioarle acestui foarte înalt stâlp, erau acoperite de apa învolburată,care mai avea puţin ca sa se înfurie cumplit si să dărâme acest stâlp din mijlocul ei. 
În următoarea clipă dragilor, văd cu ochii închişi fiind, văd cum dinspre Apus, vin Valuri mari de apă ,ca de Tsunami !
               
                                          
Valurile extrem de înalte fratilor, au intrat prin curtile oamenilor, si au sarit pur si simplu peste acoperisul caselor lor, peste gardurile lor înalte, si au acoperit cu furie tot ce întâmpinau în calea lor, măturând totul.
 Dragii mei, INUNDATIILE  despre care vom auzi vor avea forţă de Tsunami ! Cu valuri foarte înalte, de câţiva metri si cu o putere de distrugere extrem de mare. 

          Wallpaper tsunami, ocean, wave, apocalypse, Oil platform, Oil rig..

Dragii mei, eu nu stiu unde si când anume, vor avea loc aceste grave Inundatii cu valuri ca de Tsunami. Dar din nefericire, acestea vor avea loc, si vor face multe victime.
S-ar putea dragilor, ca acest viitor Tsunami, să aibă o legatura stransa cu viitorul Cutremur ,ce trebuia sa aiba loc în România , dar care, cu Puterea Lui Dumnezeu ,si-a schimbat traiectoria spre Est !
Vom trăi si vom vedea!
Sa ne rugam dragii mei, si pentru fratii nostri care vor avea de suferit din pricina Cutremurului ce va sa vină , precum si a Inundatiilor grave, care se vor abate asupra lor.
Asa trebuie, si asa Îi este plăcut Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului, ca sa ne rugăm unii pentru alţii,  sa ne ajutăm unii pe alţii, şi să ne iubim cu sufletul ,unii pe alţii!
                                     Cu dragoste, 
                                             Maria.
    
                                    ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu