miercuri, 19 noiembrie 2014

UN OZN SUB CERUL DE NOAPTE AL ROMÂNIEI !



                          18 Noiembrie 2014, ora 22,45 !
                                                       
                                                                Dragii mei,

Astă noapte în timp ce scriam aici pe Blog, văd dragilor ca si cum as fi avut un al 3-lea ochi în crestetul capului, văd Cerul de noapte, chiar deasupra mea, ca si cum nu ar mai fi existat zidurile casei, de parca as fi fost sub Cerul liber.
Deci ,vedeam la înălţime foarte joasa, cam pe unde zboara Elicopterele , un OZN , de formă octogonala si cu lumini multicolore precum Ozn-ul de mai jos.                       ...

Era înconjurat de un nor albastru violet, altul decât noaptea în sine, si avea mult mai multe lumini multicolore si orbitor de stralucitoare.
Dragii mei, stim cu toţii că atunci când apare câte un OZN , nu după mult timp se întâmpla ceva , în Lumea asta mare; în România, în jurul României, oriunde.
OZN-urile, Extraterestrii, apar la timpul potrivit si la locul potrivit ,înainte de a avea loc vreun cataclism, vreun Cutremur, vreun dezastru ,etc.
Orice ati spune multi dintre voi cititorii Blogului si nu numai, Extraterestrii  stiu tot ce urmeaza a se intampla cu Omenirea, cu ceva timp înainte de a avea loc vreo nenorocire.
Extraterestrii ,intervin în mod nevazut de omenire si opresc ,sau amelioreaza iminentul dezastru.
Eu i-am văzut de multe ori în actiune !
  
                                         
....
Luminile OZN-ului octogonal, au pulsat de 3 ori consecutiv spre mine, au trimis raze multicolore în jos, după care a disparut instantaneu, asa precum a si apărut dealtfel.
Am adus aici câteva linkuri, cu si despre ,Extraterestri si Ozn !
                                                      

                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu