sâmbătă, 15 noiembrie 2014

S - A ADEVERIT ! PRABUSIREA AVIONULUI MH17 ÎN RUSIA , A AVUT LOC ASA CUM AM SCRIS EU !

IMAGINI din satelit EXPLOZIVE, difuzate de televiziunea rusă, în cazul prăbuşirii zborului MH17. Cine a DOBORÂT avionul Malaysia Airlines (VIDEO)   http://bit.ly/1x4t5LZ

IMAGINI din satelit EXPLOZIVE, difuzate de televiziunea rusă, în cazul prăbuşirii zborului MH17. Cine a DOBORÂT avionul Malaysia Airlines (VIDEO) http://bit.ly/1x4t5LZ

Şi s-a  adeverit  dragii mei !

Avionul  care s-a prăbusit în Rusia ,în vara acestui an , a fost doborât de o Racheta, aer -sol , asa cum am scris eu.
De deasupra a fost bombardat Avionul, in mod intentionat!
Dargii mei, eu cand scriu cate ceva aici pe Blog, nu scriu de la mine,ci de la BUNUL DUMNEZEU!
Si nu exista nicio indoiala ,ca va fi altfel de cum am scris !
În cazul de faţă, din nefericire sute de oameni si-au pierdut viata! 

Iata ARTICOLUL meu de atunci,precum si Dovezile de sub articol !

                             Noapte de 17  spre  18  Iulie  2014, ora 1,50 !


Dragii mei, in astă noapte in timp ce imi făceam Rugaciunea , vad brusc cu ochii închişi, spre Est ,sus în înaltul Cerului , sub un Cer senin de ziua, văd AVIONUL  care a explodat în aer, căci nu pot spune ca a fost doborât de jos.
Avionul cu cei 295 de civili la bord , a explodat de la jumătatea din spate , la partea de deasupra.
Am auzit bubuitura extrem de puternică ,a Avionului.
In acest ,moment vad cu ochii inchişi ,  cum eram la Rugaciune, vad deasupra jumătăţii din spate a Avionului, Un Nor de fum alb dens, extrem de dens, pe toată suprafaţa jumătăţii din spate ,de deasupra  Avionului . Norul cuprindea toata jumatatea din spate a Avionului dar la partea de deasupra , şi nu la cea dedesupt.
Daca ceva, sau cineva, a provocat Explozia Avionului, atunci acest ceva sau cineva, se afla deasupra Avionului doborât. Norul de fum alb dens, era înalt de câtiva metri ,deasupra jumătăţii din spate a Avionului. 
                           
 Aşa arăta norul de fum alb, deasupra jumătătii din spate a avionului, precum in această poză, dar mult mai inalt.
 Deci dragilor, EXPLOZIA  a avut loc , deasupra jumătăţii din spate până la aripi ,a Avionului Malayezian în Ucraina.
RACHETA sau BOMBA ,a fost deasupra Avionului doborât şi nu a fost trasa de la PAMANT, ci de deasupra Avionului, sau din avion poate.
Intai mi s-a arătat, cum AVIONUL zbura linistit pe Cer, iar pe sub el, nu se vedea nicio miscare,nu era niciun alt avion, sau vreo RACHETA, trimisa de jos. Apoi , brusc a explodat deasupra , la jumătatea din spate a Avionului , după care Avionul s-a dezintegrat .
Partea din faţă a Avionului , a rămas întreaga acolo Sus in aer, ea s-a dezintegrat in aer, cand a luat foc după bubuitura asurzitoare. Mai mult nu am văzut in această noapte, după accidentul cumplit .
                             Cu dragoste si cu lacrimi, pentru cei care au murit în acest cumplit accident ,MARIA.

IMAGINI din satelit EXPLOZIVE, difuzate de televiziunea rusă, în cazul prăbuşirii zborului MH17. Cine a DOBORÂT avionul Malaysia Airlines (VIDEO) http://bit.ly/1x4t5LZ

IMAGINI din satelit EXPLOZIVE, difuzate de televiziunea rusă, în cazul prăbuşirii zborului MH17. Cine a DOBORÂT avionul Malaysia Airlines (VIDEO)

0
15 Noi 2014 - 10:15
Televiziunea rusă de stat a difuzat sâmbătă ceea ce pretinde că sunt imagini cu un avion de luptă MiG-29 zburând în apropierea avionului Malaysia Airlines doborât deasupra Ucrainei în iulie. În materialul difuzat este citat Ivan Andrijewski, vicepreşedinte al uniunii ruse a inginerilor, care afirmă imaginile par să provină de la un satelit de spionaj britanic sau american.

Moscova a fost intens criticată pentru presupusa sa implicare în tragedia aeriană, experţii afirmând că avionul malaezian a fost doborât în urma unei explozii similare cu cea provocată de o rachetă sol-aer. Separatiştii proruşi sunt suspectaţi că au doborât avionul, provocând moartea tuturor celor 298 de persoane aflate la bord, deşi aceştia neagă comiterea atacului. Rusia pretinde însă că avionul de linie a fost doborât de un avion de luptă, iar imaginile din satelit difuzate de televiziunea de stat ar dovedi tocmai acest lucru.

Anchetatorii din Olanda nu au descoperit dovezi că un alt aparat de zbor a zburat în apropiere de avionul de pasageri Boeing 777, care efectua un zbor între Amsterdam şi Kuala Lumpur.

Televiziunea rusă a catalogat ştirea drept una 'senzaţională', difuzând-o chiar în perioada în care summitul G20 s-a deschis la Brisbane.

Premierul australian Tony Abbott ar urma să discute cu preşedintele rus Vladimir Putin despre tragedia aviatică în marja summitului G20, iar televiziunea rusă de stat susţine că 'dezvăluirile' sale sunt importante pentru confruntarea dintre cei doi lideri.

Moscova a fost criticată deja de Canberra pentru doborârea avionului, la bordul căruia se aflau şi 38 de australieni, relatează DPA, citată de Agerpres. Premierul Abbott a pus vina pentru producerea tragediei pe umerii lui Vladimir Putin, întrucât Rusia îi susţine pe separatişti în estul Ucrainei, şi a cerut ca liderul rus să-şi ceară scuze în timpul summitului G20.

SUA şi UE, care au adoptat mai multe rânduri de sancţiuni împotriva Moscovei, l-au acuzat pe Vladimir Putin că obstrucţionează eforturile coordonate de Olanda pentru investigarea circumstanţelor prăbuşirii zborului MH17.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu