duminică, 9 noiembrie 2014

ŞI S - A ADEVERIT ÎN DOAR CÂTEVA ORE INUNDATIILE CATASTROFALE !

                               Dragii mei, 

Am scris in mai multe rânduri, zi după zi, că vor veni mari si catastrofale Inundatii si Furtuni.

Şi nu a durat prea mult dragilor, si s-a adeverit din păcate. 

Cititi si comparati !

miercuri, 5 noiembrie 2014

INUNDATII DEVASTATOARE , PRECUM SI FURTUNI CUMPLITE !

                 3 Noiembrie 2014, ora 9,20 dimineaţa!

                                                                     Dragii mei, 

În timp ce îmi citeam Sfanta Rugaciune, pe un pat de spital fiind, văd dragilor , văd ca si cum as fi avut si un ochi în frunte, văd spre Răsărit cum de jos de la Pământ se ridică nori negri de mare furtuna.
Din Cerul senin de ziua ce era, se facuse noapte iar tot ce era pe pământ, obiecte,  acoperisuri, pomi, etc, etc, toate erau ridicate de furtuna cumplita si purtate prin aer, ca si cum ar fi fost frunze uscate din copac.
Furtuna dragilor, nu era una obisnuita, ci se asemana cu un adevarat taifun. 
                          
                                    
Cerul parca se rupsese, pentru ca apa cadea ca la cascada.
                       
                           
Numai la fereastra mea, vedeam cum ploaia cadea marunt si linistit. 
Las carticica din maini, si privesc liber afara, si spre uimirea mea afara nu ploua.
Si am stiut ca ceea ce vazusem, urmeaza dragii mei, sa auzim cat de curand de o asa furtuna cumplita cu grave INUNDATII !
Din nefericire, nu putem opri dezastrul care va urma pe undeva printr-o Ţara, dar putem sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului , ca sa nu-si verse la infinit mânia Sa , asupra noastra,
ci sa ne apere cu Mila Sa cea mare,si sa ne inconjoare cu Dragostea Sa ,cea Dumnezeiasca!
                           Cu dragoste, Maria.

Cod roşu de ploi la Roma. Ploi abundente, furtuni şi inundaţii în întreaga Italie


Cod roşu de ploi la Roma. Ploi abundente, furtuni şi inundaţii în întreaga Italie 418
Foto: thepinesofrome.blogspot.com
Roma s-a aflat ieri în stare de alertă meteo de cod roşu, dar a scăpat, totuşi, de catastrofa prezisă de meteorologi. Aceştia anunţau că oraşul va fi supus unui adevărat "bombardament cu apă".

Ca urmare, metroul, şcolile şi monumentele istorice au fost închise, iar pompierii şi protecţia civilă au fost mobilizate.

Într-adevăr, a plouat toată ziua, uneori cu grindină, şi mai multe străzi au fost inundate, deoarece canalizarea n-a făcut faţă situaţiei, dar dezastrul a fost, totuşi, evitat.

Vigilenţa se menţine în aproape toată Italia după ce, în ultimele zile, s-au produs inundaţii de amploare, mai ales în Toscana.

INUNDAŢII PUTERNICE în Europa. Patru persoane şi-au pierdut viaţa VIDEO

Publicat: Vineri, 07 Noiembrie 2014 13:14 // Actualizat: Vineri, 07 Noiembrie 2014 13:14 // Sursa: romaniatv.net
Inundaţiile au făcut ravagii în vestul şi centrul Europei. PATRU persoane şi-au pierdut viaţa în urma ploilor abundente care au lovit Italia, Franţa, Slovenia şi Elveţia.
INUNDAŢII PUTERNICE în Europa
Italia este ţara cea mai gravă lovită de intemperii. La Roma a plouat zeci de ore încontinuu, iar autorităţile sunt în stare de alertă. Şi, ca şi cum nu era de ajuns, a căzut şi grindină. Zeci de drumuri au fost inundate, nenumărate semafoare au fost stricate, iar mai multe staţii de metrou au fost închise. O universitate din Roma, dar şi aeroportul Fiumicino, au fost inundate. Trenurile din întreaga ţară au întârzieri de zeci de minute. Iar mai multe şosele din întreaga ţară au fost blocate de alunecări de teren.
CITEŞTE ŞI Cod roşu de furtuni violente la Roma
Un caz incredibil a fost filmat într-un orăşel din nordul Peninsulei. Un copac a fost rupt de vânt şi a căzut în locul de unde plecase o maşină cu numai câteva secunde înainte.
Situaţia este critică şi în Palermo, unde toate şcolile sunt închise astăzi. Furtuna a devastat şi Sicilia. În oraşul Catania, o tornadă a smuls acoperişurile mai multor clădiri.
Ploile torenţiale au făcut prăpăd şi în Franţa, Elveţia şi Slovenia. În Ţara Cantoanelor, o mamă şi fiica sa au murit după ce o alunecare de teren le-a lovit în plin casa. În timp ce, în Slovenia, zeci de case şi gospodării au fost inundate.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/inundatii-puternice-in-europa-patru-persoane-si-au-pierdut-viata-video_182281.html#ixzz3IWuDheDu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu