vineri, 5 august 2022

REVOLUTIA SE APROPIE ?

                                   3 August 2022,ora 5,12 !

                                              Dragii mei,


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                      "Grabeste!

                Pana luni incepe Revolutia !"

Dupa care, glasul dispare.

Dragii mei, eu am scris adeseori despre o noua Revolutie in Romania. De ani de zile tot scriu. Se pare insa ,ca aceasta Revolutie mare ne va lua pe toti prin surprindere,si in mod special pe politicieni,pe guvernanti,pe toti cei care ne conduc in prezent.

Mesajul de aici,nu se refera la urmatoarea zi de luni,poate sa fie oricare zi de luni dintr-o oricare saptamana sau an.

Cand anume se va intampla, eu nu stiu a va spune,dragilor. Dar din pacate, nu va fi deloc liniste in tara noastra.Poporul a fost si este nemultumit de traiul greu pe care il duce.

Iata doar un singur articol din 2016,in care scriasm despre ADEVARATA MARE REVOLUTIE :

ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!

                     13  Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața !

                               Dragii mei,

Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor.
Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale, de la multimea făra de margini ale oamenilor.
Auzeam un rasunet asurzitor,ce venea din toate părtile Cerului si ale Pământului.
 Image result for revolutie
Toti oamenii strigau la unison asa:
                  ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !
               Trăiascăăăăăăăă!”
Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii,cum din toate părtile veneau câtă frunză si câtă iarbă,multime de suflete ,multime de oameni.
 Image result for revolutie
Toata suflarea era in mers,toata suflarea striga :
                
          ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !”
Dragilor, după cum vedeti, REVOLUTIA  MARE ne bate pe la usile noastre.
Ce pot sa mai spun?
Sa ne intareasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,ca sa putem face față la tot ceea ne asteapta.
Să ne rugam pentru pacea si linistea noastra, sa ne rugam fratilor, pentru pacea si linistea Lumii intregi, precum si pentru a fi ocrotiti de tot felul de DEZASTRE naturale sau intentionate.
                                          Cu dragoste ,Maria, 
                      

12 comentarii:

  1. Revolutiile si sfirsitul unor imperii au fost datorate si dchimbarilor climatice.
    Seceta a dus la caderea imperiului hitit-din Turcia de azi si a Egiptului numit atunci Kimi sub Ramses acum 1125 de ani insinte de Hrisos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Revolutiile ca si accidentele au de obicei mai multe cauze care se insumeaza iar cel mai important saracia care plaseaza Romania pe ultimul loc in Europa la multi indicatori printre care si clasa politica care a condus si adus tara in aceasta situatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mircea Cosea-In Romania incepe a fi afectata de cresterea preturilor si clasa mijlocie nu numai cei de jos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Rata Robor crescuta de BNR estimata a ajunge la 9 procente cresc creditele si falimentele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adrian Nastase propune scaderea cu 25 procente a celor 1,25 milioane de bugetari pentru economie bugetara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot ce se poate pentru că au înnebunit cu atâtea taxe,pe capul omului și atâtea scumpiri,nu se poate
    Doamne Ajuta poporului român creștin sa fie unit și iubitor de frați

    RăspundețiȘtergere
  7. Hopa!?
    Vine mult asteptata revoluție!?
    Insa peste cati an?

    RăspundețiȘtergere
  8. Paleologu-partidele patroneaza contraselectia -Omul meduza- las , nu contazice pe nimeni odulant si incolor. Nu au personalitati in loc de Terapeuti sa dea incredere-
    Nu e o forta de coagulare a nemultumitilor asta va aduce un vot PSD ca in 2016 masiv cea ce va fi jale isi va face de cap ca Dragnea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am participat la lovitura de stat .... si vreau sa particip la ADEVARATA REVOLUTIE...
    sper sa ne ajute bunul Dzeu ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu ceva timp în urmă pușlamaua cu apucături de șterpelit mere de pe tarabă în timp ce vânzatorului îi era distrasă atenția a primit invitația de membru și un card de acces în clubul Varză de Bruxelles. Club select de altfel, altă clasă , alt menu, ce mai, club de șparlitori calificati. Pușlamaua ce și-a spus : ia să-i șmenuiesc eu pe ăștia cum îi șmenuiam pe zarzavagii mei și se apucă să acceseze ceva fonduri europene. Nici nu apucă bine să-și ducă băbăciunile din neam la băi în tenerife și să-și cumpere la comandă un Mebug adică o progenitură ieșită din sexul neprotejat dintre mercedes și bugatti asta ca să-și rupă vecinii pârliți de oftică că se trezi cu controlul fondurilor europene. Ai naibii șmenari au venit să verifice dacă a făcut pușlamaua gara cu pasarelă pentru care accesase fondurile ! Aștia nu vor sa fure alții mai mult decat ei ! Prins cu șmenul pușlamaua a fost obligată să dea banii înapoi, noroc cu staborul local care a pus paguba pe jumătate de cartier asta ca să nu sufere pușlamaua ca e bolnavă cu toate boalili, schemă dealtfel împământenită pe plan local. Nu a ținut șmenul ăsta? Lasă că găsim noi altă schemă că ne stă în adn. Acuma vorba lui nea Boca iar miroase a praf de pușcă că iarăși i-a dat șah mat pușlamalei. Cică dacă nu termină cu mânăreala specială nu primește nici o lețcaie din pnrr. Degeaba comicul vestit din fruntea ministerului de interne a scos perla cum că o să-și ia ei speciale în continuare că le baga ei bruxelleșilor sub nas un șmen tipizat prin care le demonstrează cum că vor avea de unde să înapoieze banii. Probabil că va înmulți numarul de bice aplicate pe cocoașa sclavilor ca să producă mai mult. Semnalul este destul de clar, nu iei pnrr daca nu tai specialele. Bineinteles că nu vor renunța la speciale pentru a moderniza cociocul așa cum nu au renuntat 30 de ani la șmenuit cociocul. De ce să renunți când cociocul așa-zis european este fruntaș la mortalitate la saracie crâncenă și la migrație de foame ? De ce să renunți când corupția și hoția este sport național când infrastructura este o ruină, trenurile ard și totul se prabușește pe wc ul din fundul curtii ? Așa că de supărare posibil să o pună de o revoluție ca să acopere rahatul. Asta ca să nu se supere și să fugă prin alte țări cu banii din privatizări unde să stea liniștiți sub protecția secu și a staborului secu. Da de ce să tot fug bă că rău am ajuns în țara mea să nu mai poți tu șterpeli ceva și să stai linistit ?! - Am venit cu pensia poftiți cuponul ! - Păi și pensia unde este ? Păi erau la ușa dumneavoastră trei inși , administratorul, unul de la curent si celalalt de la gaze. Cel de la gaze mi-a spus să vă transmit că mai aveți să-i dați 300 lei. Multumim Ciucaș ești cel mai bun de ce nu ai rămas tu în afghanistan să mulgi caprele pe acolo !?
    B.D.

    RăspundețiȘtergere
  11. daca isi baga coada SOROS -ce fel de revolutie va fi?

    RăspundețiȘtergere
  12. Si ursul si-a băgat coada ... si a ramas fără ea. La această revolutie cei din ,,ordinul'' si ,,tagma'' lui Soros vor fugi din România.
    Multumim, Isuse !

    RăspundețiȘtergere