marți, 2 august 2022

PLOI TORENTIALE SI INUNDATII MARI !

                              2 August 2022, ora 3,11 !


                                         Dragii mei,


In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina puternica ca un fulger, lumina ce-mi arata un Cer innorat inspre Est,Sud -Est, un Cer din care ploaia cadea ca in cascada.

Dragii mei, Cerul intunecat din pricina norilor, tunetele si fulgerele,erau la ele acasa. Si bine faceau. Pamantul are nevoie de multa apa.
Pe strazi dragilor, masinile mergeau prin apa pana dincolo de ferestre.
.
Prieteni dragi, cand am scris acum circa o saptamana ,poate si mai bine, despre vara returnata,cativa dintre cititori s-au si grabit a arunca cu piatra in mine, nestiind sau nu vor sa stie  ca, nu in mine arunca cu  piatra,ci numai in Cuvantul Mantuitorului Hristos si in Graiul Duhului Sfant ,contestand printre altele ,faptul ca, meteorologii au spus altfel, si ca ce au spus acestia ,ar fi litera de lege.
Dar la Dumnezeu dragilor, nu exista decat LEGEA SA DIVINA, si nu cea lumeasca.Apoi,eu nu ma iau la intrecere nici cu meteorologii si nici cu nimeni altcineva.Fiecare e liber sa scrie si sa spuna in mod civilizat ce doreste si cand doreste. Stiu ca se spune ca ,vor veni din nou zile cu temperaturi sufocante.Nu vor mai fi asa. Vor fi temperaturi normale anotimpului in care ne aflam, poate chiar mai scazute decat normal.Ploile vor fi destul de dese, iar noptile si diminetile chiar racoroase.

.

Dumnezeu si-a intors a Sa Față catre noi pacatosii,si ne da ceea ce avem nevoie ca sa supravietuim atat noi ,cat si animalele care sufereau de sete si de foame.
Sa fim recunascatori Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste, si sa ne rugam pentru iertarea pacatelor noastre si pentru mantuirea noastra.
Cu dragoste,Maria.



18 comentarii:

  1. Din pacate seceta pedologica e mare la noi si scumpeste totul ca si razboiul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si productia de legume injumatatita de secetafac fac ca preturile sa creasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Furtunile desi aduc apa sint si ele manifestari ale fenomenelor extreme date de dezechilibrul climatic mai ales daca sint de intensitate mare si simultan cu gheata pot face pagube mai ales la legumele de toamna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Metroul Clujului in stare avansata de proiectare va avea 21 km si jumatate este prins in Pnrr cu 1,3 miliarde de Euro.
    Tot primarul Boc e fruncea iar Clujul asezat pe o vale lunga se preteaza bine acestui mijloc de transport-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Îl multumim luiBunul Dumnezeu ca are grija de noi pacatosi, multumim ca se intoarece cu fata spre noi .Amin🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. De fapt clujul are doua vai centrale prima e pe riul Nadas pe care vine din vest linia ferata de la Oradea-Huedin si a doua paralela pe care vine Somesul Mic cu intrare in comuna deocamdata Floresti cu 30 mii locitori care se unesc inainte de Aeroport la iesirea din est spre Apahida.
    Pe ambele vai vor circula cele doua linii ale metroului clujan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Compromiterea lui Serca si a Tv Realitatea Plus facuta de un trust Suedez finantat de banii fundatiilor Soros a pornit de fapt din Romania pe un telefon Orange care nu exista in Suedia.
    Cine sa fie cine sa fie??
    Pentru asta trebue aflat Qui Prodest ,pai casta evreiasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. au mai fost inundatii si in anii din urma ff grave-in Moldova si in mai toata tara-am spus planeta e in deriva si amenintarile de orice fel la ordinea zilei- traim anii de pe urma-numai DUMNEZEU stie ce va mai fi

    RăspundețiȘtergere
  9. A plouat cu 60 litri apa ,gheata si furtuna linga Constanta distrugind sere si acoperisuri la Ioan Corvin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo,Maria! Mulțumim pentru tot ce faci pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nebunia senilă americană. Nu mai este o noutate că america este condusa de o grupare de boșorogi senili în pamperși. Acești indivizi care în loc să stea și să-și halească pensia intr-un camin de batrani dereglați orbecaie prin lume riscând să provoace un război mondial sau mai grav unul nuclear. Ultima ispravă a echipei de boșorogi senili este vizita babei Pelosi în Taiwan punând China pe picior de război. Nu va fi o problemă pentru o putere militară care a plecat învinsă de crescătorii de capre din afganistan sa și o ia de la chinezi. Problema va fi pentru fraierii de serviciu țarile nato printre care și romania țara lui wc în fundul curții care va trebui să dea tribut de sânge pentru ambițiile nebunești ale unor indivizi plecați cu sorcova . Să amintim aici delirul lui moș pampers Biden care la începutul războiului Rusia-Ucraina îndemna europa sa stea liniștită pe embargou de gaze că trimite el butelii din Hamerica. Știe cineva daca buteliile lansate pe apă de mos Biden au ajuns pe Dâmbovița ? Până la urmă Europa care a ascultat și crezut delirul lui moș senil Biden va tremura de frig la iarnă. Așteptăm în continuare noile zăhăreluri asvârlite de americani europei și în raport cu o eventuala confruntare cu china. Nu de alta dar în timp ce europenii vor pica ca de obicei de fraieri, americanii își vor râde în pumni cum a crescut dolarul peste euro și cum i-a țepuit ei pe cotețarii de europeni. Vezi cazul romaniei care este mângâiată și alintată cu apelative de genul cel mai umil fraier aliat dar când vine vorba de vize ciumatul cu bube în cap este trimis la coadă. Așadar america se pare că și o caută cu lumânarea iar europa și aliații ei nato ar trebui să cântàreascà de doua ori o eventuală susținere a unei americi care deja seamănă cu un bătrân senil fugit din sanatoriu în cămașă de forță și cu perfuzia în braț .
    B.D.

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar daca e sau nu razboi, romanii sa fie uniti!
    Românii ar trebui sa fie mai uniti! Ati vazut la alte popoare, etnii, cum sar imediat unii in apararea celorlalti desi nici nu se cunosc si sunt vinovati?
    Una dintre etniile refugiate aici in România ca in sanul lui Avraam si care au venit din India acum cateva secole, desi fura, omoara, jefuiesc si au un comportament ingrozitor, sunt necizelati, ne-au facut de rusine in intreaga lume, numindu-ne pe toti asa, desi românii sunt total diferiti de rromi... Oricum, sa stiti ca toti aceia se simt jigniti daca li se spune rromi (de la bautura 'rom') si sunt indignati ca nu li se spune asa cum de atatea secole au fost ei numiti - denumirea reala de 'tigan' din DEX.
    Acea etnie sare imediat la scandal, sunt iuti la manie, hoti si criminali si mai afirma si ca ar fi discriminati. Dar acum ce or vrea?????? Pentru crime, violuri, furturi si talharii sa fie premiati aceia?
    De unde au ca in Texas arme, sabii si tot ce vedem in jurnalele de stiri din fiecare seara?
    Cersesc coliva de zici ca mor acolo langa masa si arunca dupa aceea coliva, iar ei au pana si turlele, acoperisurile si tamplaria din AUR pur de la palate! Din ce au facut asemenea averi? Din exploatari din astea, ca dupa "da-mi coliva ca mor aici", vine si celebra cerere de minim 10 lei ca au si tarif fix. Acum leul nu mai este multumitor sau cat are fiecare sa le dea. Acum impun. Si am vazut cum unora mai "slabi" (batrani, de exemplu) le "cer" bani cu cutitul la gat la coltul de dupa Biserica. Daca vrei sa imparti un covrig cuiva care se vede ca e mai amarat si chiar are nevoie de acel covrig sau de o paine, nu te lasa, trag de tine chiar daca esti solid, pana te darama peste masuta cu pomeni de la Biserica sau iti dau pomana pe jos. Si pe urma sa ii vezi cum arunca aproape tot ce li se da de pomana... pastreaza DOAR chestii extrem de scumpe cu care sunt invatati, au gusturi superfine. Si nu au muncit o zi in toata viata lor cu carte de munca. Dar au ajutoare mai mari de la stat decat cei care au muncit 30 sau 40 de ani! Au "muncit" doar sa faca o duzina sau mai multe duzini de "copii" (ale lor) si atat, nimic mai mult. Pentru asta primesc ei bani de la statul român si asta tot din banii nostri, ai românilor... Chinezii sunt obligati sa nu faca mai mult de 2 copii, iar pe astia ii premiaza cu venituri colosale statul si de unde mai au bani de palate de clestar, invelite / acoperite cu aur, marmura scumpa, diamante????? De undeee?????
    Mi-am varsat si eu oful aici pentru ca ne iau de la gura romanilor bunurile proprii, pentru ca sunt hoti, ne fura pe fata si nu pot fi civilizati, din cate putem vedea.
    Daca o babuta isi vinde verdeata pe marginea drumului pentru ca a fost alungata din piata cu sabiile de acestia, tot babuta e tavalita pe jos. Dar la astia nu vezi sa le faca vreo ancheta nimeni. Pentru ca sunt uniti, ameninta, talharesc, omoara, dar daca noi, toti cei majoritari - ROMÂNII, din justitie, din autoritatile locale, din toate domeniile, din societate la modul general, daca ii anihilam si ii dovedim, atunci poate reusim sa redevenim ce am fost ROMÂNIA de odinioara recunoscuta pe plan local si international altfel - romanii sunt oameni cinstiti, harnici, buni, frati buni unii cu altii. Dar numai impreuna reusim, sa lasam lasitatea deoparte. Pentru ca azi il talharesc pe altul, dar maine poti fi tu victima acestei etnii unite, cu care nu are nimeni nimic, nu e vorba de discriminare sub nici o forma, dar nu se poate sa mai fie românii atacati, talhariti, omoarati de acestia care nu au un Dumnezeu, sunt cum sunt...
    Oriunde ar locui, locuiesc in mizerie, dau boxele de 2 metri la maximum, petrec continuu, nu muncesc, dar au zgarzi si kilograme de aur pe ei. Si mai si indraznesc sa cerseasca. Oricum e vinovat cine le da unor astfel de personaje si incurajeaza cerseala, nu cine cere.
    Nu avem nimic cu cei cinstiti din acea etnie care ne-a facut de rusine peste hotare, dar nu prea am vazut prea multi cinstiti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cauza coruptiei generalizate se intampla toate astea. Si nu poate exista coruptie fara o justitie corupta.

      Ștergere
    2. Acum si legile sunt proaste. Oricat de corect ar fi un judecator, daca asa sunt legile de blande cu criminalii, talharii si violatorii... Daca cineva mai mult sau mai putin beat / drogat omoara pe trecerea de pietoni pe cineva, criminalul scapa. Cel mult i se da cu suspendare, dar nici macar... iar pe betegit, mort sau nenorocit pe viata din cauza criminalilor astora nu ii mai incalzeste cu nimic ca i se ia permisul criminalului si cam atat.

      Ștergere
  13. Primavara toamna ploi, vara calduri, iarna zapezi- ce chestii ciudate si imprevizibile se intampla si asta doar acum, de min cateva mii de ani !

    RăspundețiȘtergere
  14. A plouat cu inundatii in Austria iar de miine vor ajunge si la noi-craciun.

    RăspundețiȘtergere