sâmbătă, 6 august 2022

BLOGUL DUMNEZEU EXISTĂ - MĂRTURII ,ESTE CEL MAI CĂUTAT BLOG, DE PE ACEST PĂMÂNT!

                          BLOGUL ,                                    DUMNEZEU  EXISTĂ - MĂRTURII !

       
          

                           Dragii mei, 

Astăzi am primit un Mesaj special,care face referire la acest Blog al Lui Dumnezeu.

Eu sunt doar slujitorul, dragilor!

Dumnezeu este CEL care mi-a grait si mi-a arătat tot si toate câte am scris aici până acum, si-n toate acele 300 de  caiete scrise pe parcursul a 25 de ani ,de când tot traiesc asemenea Minuni.

Iata dragilor,ce spunea acel glas:

                      ”În curând ,o să-i dăruiesc celui mai căutat Blog de pe Pământul acesta,DUMNEZEU EXISTA - MARTURII !"

Dragii mei, dupa miile si zecile de mii uneori, de vizualizari zilnic,cu dragoste si cu bucurie in suflet,va marturisesc ca eu simt în sufletul meu, precum că ,acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII este si va fi intotdeauna cel mai cautat Blog de pe acest Pământ, deoarece ,aici lucreaza Puterea Duhului Sfânt,prin mine roaba Sa.

Să nu vă îndepărtați dragilor de acest Blog ,si nici de Sfanta Biserică a Lui Hristos.

Aici ,dar si in SFANTA BISERICĂ veti gasi CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS care tamaduieste trupul ,dar vindeca si sufletul fiecarui crestin iubitor de Aproapele si binecredincios în fața Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului. 

Vă multumesc din inimă că sunteti loiali acestui Blog al Lui Dumnezeu, si va asigur că, veti găsi CALEA ce duce spre și în Împărătia Lui Dumnezeu,Amin! 

                                  Cu dragoste,Maria. 

3 comentarii:

  1. Cartile vor contine si mesaje despre Romania nepublicate pe blog din scrupulele doamnei Maria de a nu fi dezvaluite dujmanilor tarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Omenirea are nevoie de învățători buni si înțelepți si nu de farisei pentru ca Omul are nevoie de o motivație puternica pentru a răzbi in viață si de a accepta viata asa cum este, de aceea Dumnezeu ne pune la tot felul de incercari ca sa ne luminam si sa mergem pe calea cea Dreaptă si de a fi uniți in unitate.Xander

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa este doamna Maria
    Așa este, Doamne Ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere