joi, 3 martie 2022

UCRAINA ! PACEA LUI DUMNEZEU SI A MAICII DOMNULUI , PESTE UCRAINA !

                                                 3 Martie 2022,ora 7,07 !

                                                      Dragii mei,


In aceasta dimineata, m-a trezit  o lumina alba si stralucitoare, o lumina ce a impartit CERUL spre rasarit ,in doua parti.

O parte era in intuneric si acoperea un Drapel din trei culori. Aceste culori erau, Rosu,albastru si alb.

Conducatorii RUSIEI de azi, isi vor primi plata si rasplata divina pentru faptele lor odioase, pline de atrocitati, de crime impotriva poporului pasnic.

Cealalta parte si cea mai mare, era acoperita de un Cer senin, un Cer divin ,atat era de frumos.

Sub acest Cer senin de ziua, plin de lumina divina, vedeam un alt Drapel, un Drapel din dou culori.Aceste culori erau, Galben si albastru.

.
Iar daca peste Rusia,peste Steagul Rusiei se asternuse un intuneric total, doar peste drapelul Rusiei Duhul Cel Prea Sfant a voit ca sa-mi arate putina lumina,pentru ca eu sa disting culorile, peste Cerul Ucrainei ,peste Drapelul Ucrainei din Cer a coborat un STEAG alb, stralucitor ca Lumina Duhului Sfant. 
Era Steagul Pacii Divine !

.

Sub Steagul Pacii Divine,care flutura in adierea vantului divin, flutura sub un Cer senin si divin de frumos,Steagul UCRAINEI !

.
.
Toata Ucraina, toate locurile care au fost devastate,distruse de Razboiul Rusiei, toate erau acoperite de Duhul Sfant, de Lumina Duhului Sfant, de un alb orbitor de stralucitor.

.
Precum un Curcubeu, Steagul Pacii divine, s-a intins sub Bolta Cereasca senina, s-a intins peste Drapelul Ucrainei.
Nu era un Curcubeu din mai multe culori,ci era un Curcubeu (un Drapel) alb al Pacii !



.
Duhul  Cel prea Sfant si-a intins Aripile Sale si-a acoperit UCRAINA ! A acoperit Drapelul UCRAINEI !
Aripile DUHULUI SFANT au luat forma unui DRAPEL alb al   PACII,DRAPEL  care s-a intins de-a stanga si de-a dreapta Steagului Ucraienei,respectiv, peste UCRAINA !



.
Dragii mei, iata de ce trebuie sa avem CREDINTA fierbinte in PREA SFANTA TREIME si in MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA ,Maica Lui Dumnezeu si a noastra a tuturor, in Sfintii Lui Dumnezeu care se roaga acolo sus pentru noi cei de pe pamant.RUGACUNILE noastre ale tuturor, sunt auzite acolo Sus, durerea si lacrimile celor care si-au pierdut pe cei dragi in acest razboi nedorit de oamenii credinciosi si pasnici, sunt vazute de DUHUL SFANT, sunt vazute si auzite de Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu cu ai Sai Sfinti din Ceruri.
Va veni si ziua aceasta al PACII DIVINE peste UCRAINA, peste sufletele celor necajiti si indurerati.
Sa ne rugam dragilor ,sa ne rugam fierbinte si cu lacrimi smulse din inima si din sufletul nostru, pentru PACEA UCRAINEI, pentru PACEA Lumii intregi.
Sa aprindem o lumanare pentru sufletele celor care nu mai sunt printre noi, ci sunt in Cerul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului ,sa ne rugam si sa aprindem o lumanare pentru cei care au ramas in UCRAINA si lupta ca sa-si apere Tara lor, sa ne rugam si sa aprindem o lumanare si pentru cei care au fugit din calea Razboiului.
RUGACIUNILE noastre ale tuturor crestinilor, lacrimile si strigatul nostru au ajuns la inima Lui Dumnezeu, la inima Maicii Domnului care va trimite peste UCRAINA DUHUL SĂU CEL PREA SFANT ,pentru a o acoperi cu ARIPILE SALE,cu DRAPELUL DIVIN peste care nu va mai putea trece nicio racheta,niciun avion de lupta, niciun glont, nicio bomba!
Sa ramanem credinciosi dragilor, pana la ultima noastra suflare, sa credem in PUTEREA DUHULUI SFANT si in Puterea MAICII LUI DUMNEZEU.
 Sa credem cu tarie ca atunci cand cerem ceva de la DUMNEZEU si de la PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU, vom si primi.
.
Sa credem in viata vesnica Dragilor ! Aici ,pe pamant suntem doar trecatori. Sa avem mare grija pe unde trecem si ce facem, cum ne asternem pentru viata cea vesnica!
Cu dragoste,Maria.





66 de comentarii:

  1. Americanii sunt vinovați ptr războiul din Ucraina. Ei îi întărâta pe ucrainieni și îi înarmează constant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ,noi il vedem pe Putin care ucide oameni nevinovati , nu pe americani.Vedem tancurile mujicilor care au invadat Ukraina.Asta vedem si asta este realitatea.

      Ștergere
    2. La mintea ta , mă mir că nu ai spus că Iohannis este vinovat !

      Ștergere
    3. Troll putinist !!!

      Ștergere
    4. A ajuns KGB ul si aici..

      Ștergere
    5. Romania trebuie sa se mentina neutra daca doreste sa nu fie invadata de Rusia!?
      Ucraina nu a permis scoli in limba română pentru români.
      De ce sa ne bagam noi in ceva ce nu ne priveste?
      Credeti ca ne vor ridica elogii si ne vor pune de la soare la umbra oricare strain, ca ii va durea sufletul de poporul român?
      Cel mai bine este sa fim NEUTRI si vom fi apreciati de toti, de toate popoarele lumii!?
      Nici altii nu sar pentru noi sa nu ne ia Ardealul, Moldova, Balcicul s.a.! Deci luati aminte si ganditi! Nu va lasati manevrati de o parte sau alta!

      Ștergere
    6. Mai Aliosha din Sankt Petersburg , nu ai cum sa fi "neutru" la crimele si faradelegile lui Putin. Nu ai cum sa fi "neutru" la credinta in Dumnezeu. Ori esti un bandit si un ucigas de copii si femei ,precum Putin , ori crezi in Dumnezeu. Neutru nu ai cum sa fi mai troll putinist.
      Apropo cat mai e rubla?

      Ștergere
    7. 23.18, crestineste si uman este sa ajuti orice seaman aflat la ananghie. Deci orice tara poate fi alaturi de amaratii ramasi fara agoniseala de o viata si sa le fie distribuite: hrana, apa, imbracaminte, incaltaminte!

      Ștergere
  2. In Ucraina americanii au făcut niște laboratoare unde au realizat arme biologice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi vedem cum rusii bombardeaza si omoara civilii nevinovati.

      Ștergere
    2. Iar in Sankt Petersburg rusii au un centru de dezinformare ,care incearca sa acopere crimele de razboi comise in Ukraina .

      Ștergere
    3. Putin arde soldatii in crematorii mobile pt a le ascunde nr..

      Ștergere
  3. Pina la pace va mai fi război iar Rusia va anexa o mare parte din Ucraina, asta e mesajul cu cea neagra-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Putina nu-i ajunge câtă rusie are, cred că se vor rupe în bucăţi

    RăspundețiȘtergere
  5. DOAMNE ajută doamna Maria
    Doamne Ajuta 🙏 ca unde te uiti numai durere.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să-i ajute
    Să le dea putere și sanatate, nu pot să-mi revin de ce vad,ma doare sufletul.
    Doamne Maicuta Domnului fa pace Doamne.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sănătate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinca! pana mai ieri il admirai pe Putin, acum sper ca te-ai lecuit si ai inteles ca e diavol cu chip de om.

      Ștergere
  6. Va fi o mare sărbătoare când toţi din mafia khazară vor fi plecaţi de pe pământ într-un fel sau altu!
    Iar acum putina încearcă să-i taie capul şarpelui, sper să reuşească!
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am visat pe Putin cum iesea dintr-o camera si avea pantalonii sifonati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost la una mică cu Merkel!😄🤣

      Ștergere
    2. Sau cu ursoaica ursuza Ursula sifon-lata Lies-Minciuni-minciunele. :)))

      Ștergere
  8. Steagul alb inseamna capitulare, predare.
    Sper ca asta va duce pacea si oprirea razboiului si negocieri si clarificarea altor lucruri ascunse in spatele conflictului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucruri ascunse precum averea si familia lui Putin....Da ,mai Aliosha.

      Ștergere
  9. Doamne ajuta! Razboiul din Ucraina e altceva decat se spune in media mincinoasa. Rusii nu au treaba cu civilii. E vorba de mlastina intunecatilor salasluiti in pamanturile acelea. Trebuie asanata. Dumnezeu sa arate Adevarul Lui!
    Cat de curand vom vedea. Rusii, ca si ucrainienii, sunt martiri. AIA ascunsi si care par binefacatorii planetei, sunt vinovatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Martiri sunt toti cei care au de suportat deciziile tzarului rasPutin..

      Ștergere
    2. Troll. Nu au treaba cu civilii...au plecat, asa, 1000000 de femei și copii la shoping prin Europa.In ce univers trăiți?

      Ștergere
    3. 14:54, macar esti platit bine sa scrii minciunile astea? Mi-e greata de tine si de cei ca tine, care nu vad evidenta - blocuri bombardate, femei cu copii in brate fugind speriate din calea bombelor!

      Ștergere
    4. unde ai vazut tu asta?

      Ștergere
  10. Rusia va imparti Ucraina. Va putea da si Romaniei ceva. Profwtia e falsa, asa cum a fost si cea despre neinvadarea Ucrainei de catre Rusia. Vedeniile sunt de la nenumitul, vorba Cuvioasei Aspazia Oțel Petrescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.impact.ro/romania-va-fi-stapana-lumii-indianul-luminat-si-profetia-teribila-alesul-mileniului-e-un-tanar-din-bucovina-81460.html

      Ștergere
  11. https://youtu.be/RimmiVQy26M
    Un documentar care ne da de gândit!?

    RăspundețiȘtergere
  12. Pana la urma, atat rusii, cat si ucrainenii au acelasi sange, doar ca unii vorbesc un dialect fata de altii. Deci pentru ce sa se ucida intre ei? Fiecare are pamantul sau si cu totii au loc. Nu trebuie sa invadeze alte teritorii tarile precum in Antichitate, ca barbarii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Problema noastra sa nu avem granița cu Rusia, mai ales pe Dunare, cit despre Ucraina probabil împărțită în trei, o parte anexata de Rusia, alta Devenit un stat satelit al Rusiei și treia parte va întra în UE ca și R. Moldova.
    DAR în cazul reunificarii pe care ne da Putin pe la nas am avea din Basarabia care e umpluta de rusi cu evrei-Kazari am avea vechile probleme cu o minoritate mare de care va încerca să profite în vest Ungaria care e mina în minacu Rusia-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ungaria boicotează la granița nu numai întrarea ucrainienilor ci și a romanilor țintind în vămi coloane de peste 10 km refuzind deschiderea tuturor punctelor de vămuire pe care le au, la fel cum acum Ucraina Perfida împiedică ieșirea din tara lor doar a etnicilor romani pe care ii doresc pe toți mobilizați și trimiși pe frontul de est anti rusesc și pe cit posibil sa moara în locul ucrainienilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Amenințați cu Legea martiala Ucrainiana, romanii sai minoritari din fostele teritorii românești sint obligați de Ucraina sa aleagă între Glonțul rusesc și Glonțul ucrainian al legii martiale-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Puțin discurs și dai și Lupta eroilor rusi cu naționaliștii naziști ucrainieni-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Din discursul lui Putin de partea cealaltă a frontului rezulta aceiași politica de front cu folosirea în primele riduri pe post de carne de tun a vitejilor minoritari și tineri naivi din Cecenia, Daghestan, Nagorno carabach-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Chiar dacă pina la urma va urma pacea în Ucraina, Putin vrea ca fostele republici sovietica sa vadă la ei acasă ce se va intimpla pentru ca Brava armie ruseasca urmează dacă nu asculta sa repete acțiunea din Siria și Ucraina în toate fostele republici Sovietice inclusiv în R Moldova _care a și declarat prin Maia Sandu ca nu se va putea opune.
    De asta Rusia lui Putin va distruge total Ucraina pentru a speria celelalte republici foste Sovietice pentru ai paraliza cu Frica și Teroarea sa nu încerce sa opună nici cea mai Mica rezistenta la viitoarele lor anexari la Mama Rusia.
    DECI ce se intimpla cu Ucraina după pacificarea ei ruseasca se va intimpla și cu celelalte republici foste Sovietice cărora Putin prin anexare le va și desființa ideile de republici naționale-naziste după propaganda lui terorista-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciune, unde vezi tu "Brava armie ruseasca"?! Eu vad niste tineri neinstruiti, mintiti ca merg sa faca instructie, fara mancare si fara carburant. Mai pe romaneste, desi tu nu stapanesti deloc ortografia si geamatica acestei limbi, bravii soldati rusi sunt niste fatalai lasi care plang cand sunt luati prizonieri!

      Ștergere
    2. Scriam și la umor dar nu găsesc ghilimele de pe cea mai ieftina tableta chinezeasca care face Automat dar greșit corecturi.
      ÎNCERCAȚI sa ghiciți și voi deși o sa va ia ceva timp ca viitorul e Chinezesc, sa fiți Adaptați la timpurile viitoare-craciun.

      Ștergere
    3. Dacă tot va deranjează tableta chinezeasca, de ziua mea nu-mi mai scrieți poezii cu Zelea Codreanu, faceți o colecta în server și trimiteti-mi o tableta mai scumpa și buna-Crăciun.

      Ștergere
  19. Și Uite asa Pas cu Pas și Una cite Una de Voie și mai ales de Nevoie toate republicile vor ajunge a fi tocate la Moara lui Putin incit nazistul Hitler ar fi foarte invidios pe Putin dacă ar mai Trai-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Punind ca și invadatorii unguri acum 1000 de ani femeile și copii băștinașilor în fata liniilor de lupta pentru descurajarea replicii de apărare a băștinașilor.
      Putin-Globalistul anti naționaliștilor naziști mai rezolva și problema interna a minorităților naționale care nu se vor asimilate Trimitindu-le tinerii minoritari sa lupte și intenționat slab dotați și alimentați ca să fie sigur ca vor murii în război și astfel slăbește și Lichidează minoritățile naționale interne-30 spune el în Discursul de astăzi-care s-au încăpăținat sa mai reziste pina acum în interiorul Marii Federații Ruse-Crăciun.

      Ștergere
    2. Asa cum decurg lucrurile acum și mai ales în viitor Putin îndreaptă Rusia fie spre al Treilea Război Mondial fie spre o Revoluție în Rusia comparabila cu cea în România lui Ceaușescu din 1989 dar mult mai Dura după măreția Rusiei-craciun.

      Ștergere
  20. Ucranienii sunt cei mai rai si cei mai mari contrabandisti, circari, se cred intr un film american sa va fie rusine daca vroiau pace negociau si acceptau conditiile, pacea divina cum e la ei sa nu fie la nimeni ei sunt cu dracu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeşte şi te îngrozeşte
      https://burebista2012.blogspot.com/2022/03/raport-ben-fulford-01032022-umanitatea.html#comment-form

      Ștergere
    2. Cauta dansul ,, fetitei''de Zelinski si o sa intelegi mai bine..

      Ștergere
  21. Celebrul Ioan Istrate zice totuși în cartea sa că în anul 2050 abia va veni planeta Nibiru și va ciocni Pământul pentru provocând un cataclism mondial.
    Oricum poate Dumnezeu mai amână toate astea cum amână și marele cutremur din Romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate se duce Putin pe Nibiru si ne lasa pe noi aici in pace ...Sa-si ia si familia plus prietenii miliardari cu el .

      Ștergere
  22. https://youtu.be/nNLTh7zxnuk
    Ce părere aveți?

    RăspundețiȘtergere
  23. Dacă atati oameni mari nu au crezut ca Putin va invada Ucraina eu nu am voie să greșesc? 17,53 cand ești un bun creștin crezi ca toți sunt ca tine,uite ca ne înșelăm, cred ca ai mai spus o dată.

    RăspundețiȘtergere
  24. Modul incorect in care procedează America și UE fata de Rusia,modul incorect in care procedează Romania față de Rusia trimitandu-le arme și muniții, s-ar putea să-l supere pe Putin.(și pe bună dreptate).
    In acest caz s-ar putea îndeplini mesajul cu Deveselu și chiar și cel unde se vedea mușețel crescut pe locul casei Poporului...sa ne aducem aminte.
    Dumnezeu sa ocrotească Romania !!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Noul globalist Putin în Discurs o tine înainte cu naziștii lui, dacă era în România o tinea cu Legionarii-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Crăciun ia și tu o carte de istorie și citește că ești pe dinafară...

    RăspundețiȘtergere
  27. Astăzi Ucraina a pus mine în nordul marii Negre, iar o nava Estoniana ce ieșea din portul Odesa s-a scufundat.
    AMERICANII spun ca acest conflict poate dura 20 de ani ca cel din Transnistria e de 30 de ani-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. După mesajul doamnei Maria cu statuile lui Eminescu aruncate în riu rezulta ca ofensiva rușilor nu se va limita la Nipru și va ajunge cel puțin în Transnistria și Buceac-sudul Basarabiei deci va face varza și Odesa cit de cuprind,
    Dacă excludem bineînțeles ideea ca nu ajunge pe acolo Iohannis ca și asta are boala pe statuile romanilor - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Citesc pe aici si ma minunez de ce pot gindi unii dintre noi. 1.Putin este un militar, sa nu uitati de unde vine si un foarte bun strateg. A gasit cel mai slab moment al puterilor din vest si sa apucat sa faca ce avea mai demult in plan. Daca a facut bine sau rau probabil nu vom afla niciodata. 2.Rusia ca putere militara in 24 de ore poate sa stearga de pe harta Ucraina. Faptul ca operatiunile dureaza mai mult inseamna ca ce se face acolo militar se face punctual. In Ucraina exista clandestin mai multe laboratoare care se ocupau cu virusologia (arme interzise). Baietii destepti doreau Ucraina in NATO pentru protejarea acestor laboratoare. Ca sint drame acolo este adevarat si este trist. Nu poti sa-i feresti insa pe toti de bombardamente oricit ai incerca. Opresti insa producerea unor arme biologice interzise care pot omori mult mai multi oameni. Multi dintre voi ati uitat prea repede ce ati patit cu COVID-19. Eu zic sa nu uitati. Si 3 si cel mai important, de unde stiti voi ce vrea Dumnezeu cu lucrarile sale? Tot ce se intimpla este lasat de la Dumnezeu sa se intimple din motive pe care noi nu le cunoastem. Asa ca mai usor cu vorbaria si hai sa mai facem si ce trebuie ca prostii am facut deja destule. Sint de acord cu ajutor umanitar pentru ucrainenii napastuiti DAR doar atit. Problema din Ucraina nu este problema noastra a romanilor. Sa ne vedem de viata noastra, de tara noastra de viitorul copiilor nostri, etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Președintele rus Vladimir Putin și-a dat o nouă misiune, pe lângă eliminarea biolaboratoarelor finanțate de Occident din Ucraina, a declarat o sursă din Mar-a-Lago, aflată la al cincilea apel telefonic în tot atâtea zile între liderul rus și președintele Donald J. Trump. Luând în considerare dezvăluirile conform cărora traficanții străini de copii au răpit copii ruși și i-au transportat în Ucraina pentru a-i vinde în sclavie pedofililor, Putin i-a spus duminică lui Trump că intenționează să izoleze și să distrugă clanurile de sclavie a copiilor de pe pământul ucrainean.

      Potrivit lui Putin, Societatea Rusă de Protecție a Copiilor a intervievat 6 copii ruși, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, care se numărau printre cei 100 de copii multinaționali eliberați de Spetznaz în centrul Ucrainei vineri după-amiază. Au împărtășit povești asemănătoare, îngrozitoare. Trei au fost răpiți din casele lor, noaptea, lângă orașul de graniță Belgorod, care se află la 10 mile în interiorul graniței cu Ucraina. Răpitorii lor i-au capturat în timp ce părinții lucrau sau dormeau; zona rurală de sud-vest a Rusiei este foarte săracă, iar părinții, care nu își pot permite babysitter, îi încredințează adesea lui Dumnezeu să aibă grijă de copiii lor, în timp ce aceștia își duc un trai sărac. Restul de 3 au spus că au fost răpiți în centre comerciale, când au fost separați momentan de părinți sau tutori.

      „Putin i-a spus lui Trump că, cel puțin din relatarea copiilor, traficanții vorbeau fluent ucraineană, rusă doar rar sau ruptă, și ceva armeană. Purtau măști de schi, așa că copiii nu le vedeau niciodată fețele. Numărul total de copii de acolo a fost 100, 76 ruși, 9 francezi, 1 elvețian, 5 americani, 9 ucraineni, nu sunt sigur de alții. Aparent, copiii ucraineni au tradus pentru restul”, a spus sursa noastră. Putin, a adăugat sursa noastră, a spus că 46 sunt tratați medical pentru un spectru larg de boli: malnutriție, lacerații, răni perforate, dizenterie, deshidratare, infecții respiratorii, BTS și abuz sexual. O fată de 13 ani fusese sodomizată violent.

      „Voi găsi cine a făcut asta și îi voi zdrobi pe toți”, i-a spus Putin lui Trump.

      „Putin a vrut ca Trump să știe, după calculele sale, că ar putea fi până la 50.000 de copii închiși în toată Ucraina. Nu i-a spus lui Trump cum a ajuns la acel număr și nu am nicio idee. Putin a spus că traficanții ar fi putut abandona copiii, fără să le lase mâncare și apă, atunci când a început bătălia. Copiii ar putea fi prinși în gropile iadului”, a spus sursa noastră.

      „Toate drumurile duc înapoi la Kiev”, i-a spus Putin lui Trump. „Zelenskyy sau subalternii săi știu ce se întâmplă și pot ști unde sunt acești copii. Majoritatea sunt ruși și am tot dreptul să mă asigur de protecția lor. Lui Zelenskyy i s-a spus de mai multe ori: dezmembrați biolaboratoarele și eliberați copiii. Dar acest câine falsifică ignoranța, spunând minciuni în timp ce lumea mă numește nebun. Dintre toți oamenii, președinte Trump, înțelegeți cât de importantă este protejarea copiilor.”

      „Copiii sunt cel mai mare atu al nostru”, a răspuns Trump. "Nu înteleg."

      Între timp, Trump a verificat identitățile a doi dintre cei cinci copii americani salvați din lagărul de internare din centrul Ucrainei și lucrează pentru a-i reuni cu familiile, a spus sursa noastră.

      Ștergere
  30. Apropo de extratereştri şi situaţia din ucraina
    https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2022/03/intalniri-non-terestre.html

    RăspundețiȘtergere
  31. e de bine...
    https://spirituletern.blogspot.com/2022/03/conversatie-cu-federatia-luminii27-feb.html?zx=387217efb07f964f

    RăspundețiȘtergere
  32. cred ca am mai scris despre un ucrainean care a intrat in Romania cu 2 recipiente cu uraniu - minte ingusta s-a iradiat si el! -asta a fost cu ceva ani in urma-sa nu blamam nici un popor pentru ca uscaturi sunt in fiecare dintre ele

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu va fi curând pace in Ucraina. Vor dura cativa ani!? Pentru incurajare putem sa spunem ca urmeaza pacea, insa mai trebuie sa așteptăm. Nimeni nu intele de ce vin aceste mesaje, ecact cum a fost cu pandemia

    RăspundețiȘtergere
  34. ma si minunez cat de usor gandim-daca in Ukraina va fi pace ma intreb unde sa se intoarca cei plecati de izbeliste prin Europa ,fara case si servicii- de acum in 30 de ani daca se va reconstrui ce a fost bombardat

    RăspundețiȘtergere