joi, 3 martie 2022

ROMÂNIA - POPORUL CARE SFINȚESTE !


                             24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 


                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

             ”Poporul care sfințește.
      România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre semenii nostri care, se cred atotstiutori,iar atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta lor putina sau deloc, arunca cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte???  
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU care este greu de talmacit, pentru noi oamenii de rând.

       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său ales, ca Viitorul al Doilea Nou Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu si arunca cu piatra, asa precum ,acum 2000 de ani Poporul ales al Ierusalimului L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea este ,ca sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos - Mantuitorul nostru bland si PREA IUBIT, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTELOR BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste si asteapta de la noi ,doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria. 

5 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria
    Numai prin ce face la ora actuală
    Iubirea de aproapele său
    SLAVA TIE Doamne Slava Tie. 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. TREZIREA!? ..........zloata de foc ......pamantul va trece prin coada de resturi pe care Nibiru le trage dupa el .....prima trecere care va fi prin zona mai rarefiata a cozii ....roiuri de meteoriti care vor intra si arde in atmosfera pamantului .....se va ajunge la denumirea de furtuni de meteoriti..?! ......la inceput vor lovi zeci apoi sute ,mii .....zeci de mii .........cand vom trece a doua oara va fi jale pt ca trecerea va fi mult mai aproape de Nibiru in zona mai densa a cozi

    RăspundețiȘtergere
  3. la emisiunea MIRELEI-VOI CU VOICU , s-a spus ca razboiul va incepe din America am revazut emisiunea si aceleasi cuvinte-sunt multi care dau cu piatra, arunca cu venin etc.- iata razboiul in coasta Romaniei-tainele lui DUMNEZEU sunt ascunse oricaruiu muritor

    RăspundețiȘtergere
  4. cum sa sfinteasca Romania cand noi avem bubele noastre de rezolvat!-doar la DUMNEZEU MILA

    RăspundețiȘtergere