miercuri, 2 martie 2022

POPORUL MEU NU MĂ IUBESTE ! LACRIMILE LUI IISUS HRISTOS !


                         Dragii mei,

În aceasta noapte dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog,un glas tare trist m-a facut sa plang,iar sufletul meu ma durea tare, pentru ceea ce auzeam si pentru ceea ce vedeam.     
Glasul spunea asa ,dragilor:  
              " Vreau să văd ,cât de multă Credinţă exista în oameni !
Clipă în care dragilor, vad o sala mare de Spectacole înspre Sud, iar aici, sala este arhiplină de spectatori.
Toata lumea se distra la maximum; ţipete ,urlete de bucurie,de extaz, o intreaga babilonie. Nimeni nu se mai întelegea cu nimeni,din pricina muzicii date la maxim, din pricina celor care se distrau in fel si chip.
Apoi, glasul continuă:
          "Acum ,hai sa vedem şi cât de multă ură faţă de MINUNILE si CUVANTUL  LUI 
DUMNEZEU ,există  în sufletul si-n inima oamenilor!"
Acum, vedeam Sala acea arhiplina la spectacole,cum era total  goala si-ntr-un intuneric beznă. 
Nimic nu se mai auzea.
Mi se arată fratilor ,SFINTELE BISERICI in care erau prezente la SFANTA SLUJBĂ ,doar cateva persoane si Preotul.
Iar la final ,vad dragii mei pe IISUS HRISTOS Sus în Cerul Sfant, cum era rastignit pe Cruce ,iar lacrimi de sînge îi şiroiau pe obraji Săi Prea Sfinţi.
.

Fratilor, desi eram cu ochii pe monitor,vedeam cum IISUS HRISTOS plangea de durere,plangea pentru noi robii Săi de pe Pămant.

Image result for IISUS PLANGE..
Aud glasul MANTUITORULUI  HRISTOS ,care graieste tare trist aşa:
                  Poporul meu nu mă iubeste!
     Poporul meu, urăste MINUNILE MELE!
    Poporul meu ,urăste al MEU CUVÂNT !"        
               Unii zic că ,de aceea am murit,pentru că nu am putut face nimic."
Şi văd fratilor, văd la  picioarele însângerate ale LUI IISUS HRISTOS,văd o pagina din Blogul meu, pe care eu am scris chiar despre a SA RASTIGNIRE, aşa cum a fost acum 2000 de ani.
Aceasta era pagina:

RASTIGNIREA ȘI ÎNVIEREA DOMNULUI , AȘA CUM A FOST ACUM ...

https://plus.google.com/.../posts/AQXetAeyhk9 - Translate this page
Apr 28, 2016 - RASTIGNIREA ȘI ÎNVIEREA DOMNULUI , AȘA CUM A FOST ACUM 2000DE ANI ! RASTIGNIREA ȘI ÎNVIEREA DOMNULUI ,AȘA CUM A FOST ACUM 2000 DE ...

Dragii mei,daca mai avem o fărâmă de CREDINŢĂ în inima si-n sufletul nostru, a sosit vremea si-acum este, ca sa înmultim acea faramită de Credinţă,si sa ne intoarcem la DUMNEZEU si la MĂICUTA DOMNULUI.
Eu sunt doar Condeiul DUHULUI SFANT, MESAGERUL SĂU, iar IISUS HRISTOS mi-a poruncit ca sa scriu al Său CUVANT, asa cum chiar EL îmi graieste. 
Eu ma supun voii Sale ,trup si suflet,inima si cuget.
Iar voi ,cei care nu credeti in nimic si sunteti toata ziua cu ura in suflet si cu jignirile pe varful limbii, vă rog din suflet, ca sa va ganditi de 1000 de ori inainte de a vă slobozi limba si a improsca cu fiere si venin.
DUMNEZEU este Bun,dar este si Drept !!!
                   Cu dragoste, Maria.


6 comentarii:

  1. L-au răstignit
    Ferice de cel ce nu a văzut dar a crezut.
    Poporul roman îl iubește
    Este Mântuitorul Sufletelor Noastre.
    Slava Tie Doamne Slava Tie. 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. crestinii adevarati n-au cum sa nu-l iubeasca pe HRISTOS DOMNUL- EL ESTE LUMINA TATALUI SI CREATIA DUHULUI SFANT LEGATURA DIVINA DINTRE CELE 3 PERSOANE este in sufletul oricarui crestin chiar de nu respecta toate poruncile

    RăspundețiȘtergere
  3. sa ne gandim la evrei -l-au iubit pe HRISTOS? ca doar s-a nascut Israel=popor ales! si ce i-au facut-din orgoliu l-au rastignit ca pe talhari- asa si la noi daca avem alteopinii nu inseamna ca nu-l iubim pe CREATOR -dar vin unii si iti baga pumnul in gura-din ce motive? pentru ca vor acultarea totala a unuia din jur-altii care nu pricep unele lucruri -sper sa postati mes

    RăspundețiȘtergere
  4. dar raspunsul pt MASINCA nu-l vad!va simntiti ofensata-vedeti ca nu folosesc VENIN SI PIETRE

    RăspundețiȘtergere

  5. Anonim14 martie 2022, 01:24 Aici nu facem gramatica ! Fiecare scrie cum poate si cum stie.Important este sa fie cuviincios si sa nu jigneasca.Cine doreste ca sa arate cat de tare este in GRAMATICA Limbii romane, este liber s-o faca la un Liceu sau la o scoala,nu aici pe Blog. Sper ca ai inteles de ce nu ti-am publicat mesajul pentru dna Masinca,care este cu adevarat o doamna inteleapta si salveaza vieti prin profesia pe care o are.

    RăspundețiȘtergere
  6. d-na MARIA suntem oameni cu studii ca si d-stra-de ce sa schimonosim limba noastra frumoasa- ca aveti persoane indragite e bine s-o faceti personal-graba strica treaba-convingerile multora s-au cimentat in ani de cautari si citit carti cu greutate- si ce face MASINCA nu se spune-adica nu se bate toba-sa ma apuc si eu sa va spun prin meseria mea ce am facut pentru oameni, nu ar fi de bun gust

    RăspundețiȘtergere