joi, 3 martie 2022

INFLATIE MARE ? BANCNOTA DE 500 LEI, ARUNCATA PE STRADA !

 

2 Martie 2022,ora 5,11 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata pe o alee,jos pe  pamant umed , imi arata o bancnota de 500 lei, adusa parca de vant si acoperita de praf si noroi.Nimeni nu se apleca ca sa ridice bancnota de 500 lei de jos, imbibata de apa sipraf.
.

Dragilor, asa precum am spus si la BZI live, in Romania Inflatia va atinge cote maxime.
Vom ajunge ca aceasta bancnota de 500 lei ,care este cea mai mare ca valoare in momentul de fata, sa nu mai valoreze mare lucru,sa nu mai putem cumpara nimic cu ea.
Traim vremuri grele dragilor, dar sa nu ne gandim la ce e mai rau.
Sa ramanem optimisti si credinciosi, sa avem grija de noi si de cei dragi, si astfel, BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne vor ocroti ,ne vor ajuta clipa de clipa.
Cu dragoste,Maria.

49 de comentarii:

  1. Vai de noi doamna Maria.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.
    Nu este bine,acest război ne aduce numai rău,cu atati refugiați care bieții de ei nu au unda sa se ducă, este greu.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu numai în România va fi inflație mare ci în toată Europa, conflictul din jurul Rusiei și fostele republici precum Kazahstanului și noul Război Rece vor reduce cantitățile de hidrocarburi crescând toate preturile pe o spirala inflaționist.
    DAR America va avea o inflație mai mica avind resurse energetice interne și externe mai diversificate-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu o sa se mai aplece lumea pentru o bancnotă de 500 de lei dar de foame o sa se aplece pentru un mar căzut în noroi.
    ÎN VIITOR doua lucruri vor fi foarte valoroase Pamintul care asigura alimentele și APA atit pentru agricultura cit și pentru energia cu Hidrogen aviitoarelor masini
    Din fericire România le are pe Ambele dacă nu le vor mai vinde pe nimic străinilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Rusii tocmai anunțarea pedepsirea Europei prin oprirea gazului ce trece prin Polonia, deci drum liber inflației-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Scenariu de coșmar în România - INCDFP anunță mii de victime în Bucureşti în cazul unui cutremur produs noaptea!?

    https://www.stiripesurse.ro/scenariu-de-cosmar-in-romania-incdfp-anunta-mii-de-victime-in-bucuresti-in-cazul-unui-cutremur-produs-noaptea_2271880.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să ne ferească Dumnezeu de așa ceva. Probabil sunt fake News doar să bage lumea în panică. Astfel de știri au tot fost de-a lungul anilor până în prezent. Doamna Maria a scris pe blog, că vom fi înștiințați în cazul în care va primi un semn cu privire la acest subiect... Să ne rugăm Domnului să vegheze asupra noastră și să ne ferească de orice nenorocire...

      Ștergere
    2. 20.00, asta daca Dumnezeu va dori sa fie oamenii instiintati.

      Ștergere
  6. Numai în cazul unui război termonuclear total se poate întâmpla acesta situație

    RăspundețiȘtergere
  7. Sau poate Brava armie ruseasca în viitor întra și în România ca în Ucraina la furat filmați prin magazine și banci nu se mai uita la 500 de lei cu noroi cind are sacul plin.
    Rusul e tot rus mort de foame-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Citu atrage atenția la economie, el spune ca ieri tara s-a împrumutat cu maximul dobinzii de 6,o9 la suta-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rusii au trimis o bomba într-o clădire anexa a celui mai mare reactor nuclear al Ucrainei la Zaporoje-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Scrisoare împotriva razboiului a 7000de oameni de știință rusi adresata lui Putin-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://youtu.be/T0MbV5ZLjOY

    RăspundețiȘtergere
  12. După cererea semnata de Maia Sandu de aderare a R Moldova la UE, Un autodeclarat ministru din Transnistria cere independenta acesteia-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Deputat Suciu de la AUR - Putin e un globalist 100 la suta iar în Ucraina e o agresiune de refacere a sferelor de influenta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Franța trimite un portavion nuclear cu 100 de avioane în apropiere de Romania fără a întra în marea Neagra. - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Rusia a capturat centrala nucleara de la zaporoje cea mai mare din Zaporoje-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Un milionar rus a oferit un milion dolari celui care îl va captura pe Putin - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar Putin a alocat 100 de miliarde sa curete lumea de tradatori genul astora precum milionarii astia.
      Pacat ca nu va dati seama
      doar se vorbestede asta de mult timp/ a inceput lupta cu raul; a cazut Tramp sa ridicat Putin,ildaramape Putin se ridica iar altul... raulnu are cum sa castige in fata binelui, ar insemnaca lumea N-a Mai Existat!

      Ștergere
  17. Germania și Japonia încep sa se înarmeze, prima data după al doilea Război Mondial-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. În Conflictul ucrainian din UE doar Ungaria face nota distincta-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Iranul condamna ferm Rusia - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ar mai putea fi un motiv al desconsiderare leului, trecerea României la moneda Euro_craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La trecerea la euro, banul vechi este schimbat la pretul valutar din banca nationala a tarii respective.

      Ștergere
    2. Odata cu trecerea la euro, o salata de 2 lei va ajunge sa coste 2 euro, iar salariul minim va ramane la stadiul de 250-300 euro si nu va tine pasul cu preturile! O asemenea nenorocire se va intampla daca se va trece la o moneda unica, un guvern unic, o singura religie - toate nenorocirile astea sunt prevazute in Biblie la Apocalipsa.

      Ștergere
  21. Puțin nemulțumit de armata a dispărut din Moscova, în schimb soldații sai rămași izolați și flaminzi și ei tot mai nemulțumiți-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Iohannis are azi o mare realizare a încheiat starea de Alerta și la numit pe Ghiță director la spitalul SRI-ului-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciune, de ce nu-ti faci tu blog sa comentezi căt vrei, ce vrei..aici ai acaparat totul..le ştii pe toate..De fapt, NIMIC!

      Ștergere
    2. Anonim 21:49 bravo , sau măcar dacă si-ar aduna toate ideile si le-ar înșira intr-o singura postare. Omul stă aici pe blog toată ziua și de câte ori îi mai vine câte o idee sau aude o știre la tv o înșiră aici. Crăciune te-ai gandit că stirile pe care le insiri aici le stim si noi că doar nu traim in peșteră ?

      Ștergere
  23. Oare de ce a avut atata bunavointa?? Mai ales dupa ce a venit individa ursula?? Nu cumva ne asteapta, Doamne ne fereste si ne pazeste, soarta Ucrainei?? De fiecare data ca e Ciohanis ingaduitor si mai vin prieteni de ai lui, e nasol pt noi...

    RăspundețiȘtergere
  24. Toate vorbelelui Putin de 10 ani erau doar abureli în timp ce el adormea opinia publica cucerind încet Crimeea, Dombas Lugansk capete de pod pentru atacarea Ucrainei, iar prin Insula Șerpilor și R Moldova și România.
    Azi la un post de TV din Rusia. Toată lumea si_a dat demisia în direct în semn de protest-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Dna din 22 de mesaje 18 sunt de la crăciun:( așa triați mesajele că ați rămas doar cu el :) frumos așa foarte frumos! Cum era cândva odată și cum ați ajuns

    RăspundețiȘtergere
  26. Troncota-Intentia lui Putin e de a lua și Odesa apoi Buceacul-fost romanesc-și de ajunge și a controla Gurile Dunării-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Macron președintele Franței cere acum o Reuniune de securitate cu aliații sai-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Iranul nu poate condamna Rusia pentru ca toate armele sunt de la rusi, dar TUrcia va intra in razboi aproape sigur pentru interdictia de a lasa navele sa intre din Mediterana in Marea Neagra-asa ca vor fi multe necazuri peste tot -abia e inceputul- DOAMNE AJUTA sa ne apere de nucleara

    RăspundețiȘtergere
  29. În timp ce gura - casca privesc de o saptamini la colpana auto ruseasca de lingă Kiev rusii ocuparea centrala nucleara pregătind apropierea de Odesa și Bratul Chilia la citeva minute de zbor de baza Kogălniceanu, București și,,,, Deveselu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Kasparov campionul mondial rus de sah-
    -Opriti-l pe Putin, E inceputul celui de al Treilea Război Mondial-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  31. Zelenski acuza acum NATO de slăbiciune, singele e vărsat pentru Europa noastră comuna - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  32. Din nou Băsescu spune acum ca Rusia vrea la Gurile Dunării-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  33. Totul este plănuit de Noua Ordine Mondiala. Vor exista 2 opțiuni: NWO din perspectiva SUA și UE sau NWO din perspectiva Rusia, China, Iran, Coreea de Nord etc. Cert este ca ceea ce se întâmplă acum are rolul in planul pentru depopularea lumii și de a-i aduce tot mai aproape pe oameni si sa fie uniți. Dacă va documentati si aveți un pic de conștiința o sa puteți demonta minciunile din presa și implicit minciunile ambelor tabere. Nu contează cine castiga, asuprirea va veni oricum. Ascultați viziunile oamenilor în care prevăd faptul ca SUA va fi invadata de China și Rusia, posibil și Iran. Ca acest lucru sa se întâmple administrația Americii trebuie sa fie la fel de incapabila ca acum, dar și China sa capete încredere și sa ii ia oarecum titlul de putere nr.1 a lumii dpdv economic. Așadar, având în vedere ca nu îl va mai vota lumea pe Biden, posibil sa revină Trump. Ceea ce deduc din aceasta ar fi ca acea invadare a SUA s-ar putea produce in timpul mandatului lui Biden. Un reprezentant chinez declara astfel " intr-o zi China se va afla la ușa SUA și China va castiga". Ca sa prăbușești actualul sistem iti trebuie o reforma a banilor, astfel încât sa ii poți controla, de ex banul digital. Va fi rau de tot întrucât guvernul va mondial va avea acces la ei, iar tu dacă nu te supui cam o sa mori de foame. În Biblie dacă o studiați cu adevărat o sa vedeți ca se vorbește de acest conflict ruso-ucrainean în câteva pasaje, de pilda unde se specifica de cele 3 coaste ale "ursului" (Rusia). Una dintre coaste este Ucraina și se vorbește de război. Rusia face parte din Forumul Economic Mondial, iar Klaus Schwabb declara ca Rusia va fi un pion principal pentru a Patra Revoluție Industriala. Dacă se merge pe conflict nuclear acum se împlinesc câteva profeții, uitati-va in Daniel, Apocalipsa, Samuel și faceți legătură.Fiti cu ochii pe Papa, e unul din bestiile ce alcătuiesc Regatul Antichristului, pe lângă Rusia, Iran și Grecia. Dar "bomba" acestui fapt este următorul : dacă se merge pe conflict nuclear începe răpirea bisericii ( asta dacă e înainte de perioada de 7 ani de tribulatie). Dar personal răpirea cred ca va avea loc la sfârșit

    RăspundețiȘtergere
  34. CTPopescu-Ce făcea Hitler face și Putler=Putin-deznationalizarea Ucrainei prin plecarea oamenilor și aducerea de rusi, dar războiul lui rapid esuindu-istinge ca un boa constricter siii toaca ca să plece
    UCRAINIENII sint ca evreii lui Hitler, sa dispara metoda perfecționate Stalin, Putin nu va da înapoi nici un pas va merge pina la războiul nuclear dar limitat cu bombe de-mi a putere.
    O simulare pe calculator arata ca in toate variantele ar duce la un război total-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  35. Speram si sa ne rugăm la Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să aducă pace.
    De ce va certați cum si cine comentează,cât comentează?
    Zic si eu ca doamna Maria, sa fim buni sa ne iubim aproapele ca pe noi înșine.
    Unde este bunătatea dv.si înțelegerea?
    Îmi pare rau ca o spun dar nu credeti ca nu este nici timpul nici locul pentru a ne înțepa uni pe altii?
    Este multa durere,multa ,multa durere.
    Nu va supărați pe mine dar mai bine sa ne rugam pentru pace,sanatate,dragoste de Dumnezeu și este mult mai placut asa.
    Eu asa va sfătuiesc să ne rugăm.
    Eu cred ca Romania nu va trece printr-un război,nu va trece este vorba de unire,sa fim uniți în pace și credință.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    Ada pace Doamne pe Pământ precum in cer.
    Doamne Ajuta O zi frumoasa si binecuvântată va doresc la toata lumea 🙏🙏💐

    RăspundețiȘtergere
  36. grav este ca inflatia creste-toate bunurile cresc preturile iar salariile si pensiile raman tot la valoarea de 300-400 eur!?

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu de razboi va fi cauzata ci de aktele de pe la noi dar cu legaturi la est.

    Cum suna Romexit , cedari de judete , lideri arestati politic si gaze pe protestatari..arestari multe , plecari dn tar..
    Posibil si dupa urgie sa fie infl..

    RăspundețiȘtergere
  38. Inflația în România va fi mai mare decât în Rusia!

    RăspundețiȘtergere