miercuri, 9 martie 2022

DOAMNA MARIA HANDIC ARE NEVOIE DE AJUTOR,CA SA SE OPEREZE SI LA CELALALT OCHI !

 

.




Maria Handic Va rog frumos,as avea nevoie de a doua operatie! Va rog frymos,cine ma poate ajuta as fi tare mulțumită! Va rog frumos! Cu mult respect!

                                                       Dragii mei,

Mi-a scris dna Maria Handic si m-a rugat in putinele sale randuri ca sa o ajutam cum putem,pentru a se putea opera si la celalalt ochi. Dna MARIA HANDIC nu are posibilitati financiare ca sa poata achita costul unei operatii la ochi.

Iata:

Maria Handic

Va rog frumos,as avea nevoie de a doua operatie! Va rog frymos,cine ma poate ajuta as fi tare mulțumită! Va rog frumos! Cu mult respect!

Iata Prieteni dragi si cu suflet bun si cu inima mare,iata cum o putem ajuta pe dna MARIA HANDIC:

Faceti bine dragilor, si veti gasi numai bine !

Dna Maria Handic m-a rugat ca sa scriu cateva randuri pentru dansa,ca poate s-or mai gasi cativa oameni cu inima mare si cu suflet bun si s-o ajute . Iata dragilor mesajul dnei Handic,pe care l-am preluat de pagina mea de facebook:

Oameni buni,d-na.Maria stie despre ce ieste vorba,am sunat-o frumos daca,poate posta rugămintea mea! De ceva timp nu vad deloc cu ochiul drept si mi-a făcut fund de ochi,am nevoie de operatie la ambii ochi! Operațiile cu analizele ma costa in jur de 2800lei.Va rog frumos sa ma ajutati,cei cu suflet mare!Cu respect si mulțumiri Maria HMaria Handic
Pauză GIF
GIF

29 de comentarii:

  1. Ministrul de externe ucrainian spune ca cererea Moldovei și Georgiei de a întra în UE sint ca doi autostopisti care vor sa urce în trenul ucrainian de mare viteza-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ATENTIE !!!! ATENTIE !!!! ATENTIE !!!!
      https://www.agerpres.ro/politica-externa/2022/03/09/rusia-cere-sua-sa-dea-explicatii-despre-programele-biologice-militare-din-ucraina--880999
      Din site, copy/paste:
      Rusia a cerut miercuri Statelor Unite să explice lumii de ce a finanţat ceea ce Moscova prezintă a fi programe biologice militare în Ucraina, transmite Reuters.
      Noi confirmăm fapte, descoperite în timpul operaţiunilor militare speciale, care arată o tentativă grăbită de a şterge dovezile programelor biologice militare', a afirmat Zaharova în faţa presei.

      Ștergere
  2. Australia declară stare de urgență națională! Anunțul premierului Scott Morrison!?
    Inundaţiile care au devastat coasta estică a Australiei vor fi declarate urgenţă naţională, a informat miercuri prim-ministrul Scott Morrison în contextul în care autorităţile depun eforturi pentru a mobiliza ajutoare şi provizii de urgenţă în zonele calamitate,

    RăspundețiȘtergere
  3. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să vă dea sănătate doamna Maria.H
    Ce pot sa spun Doamne Ajuta sa va faceti bine,este greu.
    Nu inteleg un lucru la poporul nostru ajutam pe straini si nu ajutam pe ai noștri
    Să știți că sunt mulți români necăjiți.
    Haideți să sărim în ajutorul si celor care au nevoie români de-ai noștri.
    Doamne Ajuta doamna Maria. H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna. Mașinca mare dreptate aveți, mi se pare ciudat ca dam unui popor străin și cămașă de pe noi dar semenilor noștri care au muncit din greu și sunt necajiti se pare ca nu dam nici doi bani.

      Ștergere
    2. Va multumesc frumos!Cu drag Maria H

      Ștergere
  4. Doua milioane de oameni au părăsit Ucraina, mulți sint
    evrei Kazari duși din România de ambasadorul lor în Israel
    Nu degeaba spunea Putin ca lupta cu naziștii pentru ca evreii se cred chiar mai mult ca și naziștii clasa superioara după cum cred și cei din România și din toată lumea.
    Dar armata ruseasca cam sta pe loc în Ucraina pe motiv ca tancurile distruse de dronele turcești le lipsesc piese de schimb ca semiconductori etc luate din occident dar acum oprite datorita embargoului de UE si SUA fapt resimțit de rusi prin lipsuri alimentare și inflație mare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. La Cernobil pericol de oprire a răcirii cu apa din lipsa curentului trecut pe generatoare de rezerva dar care vor fi oprite din lipsa de combustibil iar oprirea curentului a făcut și oprirea transmiterii datelor de urmărire la Viena.
    IN timp ce rusii și americanii trimit acuze reciproce ca diversiuni pentru a scăpa de orice vina inclusiv cu laboratoare biochimice pregătind și amenințări cu noi virus ca bombe biologice. - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Secretara americana Neuland confirma laboratoarele de cercetare biologice la Kiev și Odesa care pot ajunge la Rusi care în plus amenință tarile din UE care se implica în aprovizionarea Ucrainei cu arme inclusiv România pe care o acuza în plus pentru reparația de avioane și 14 elicoptere la Ghimbav, pe care poate sa le atace chiar dacă fac parte din NATO, ei mai susțin ca chiar Zelenski ar fi la Brașov fapt exagerat intenționat-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Miine Iohannis la ședința informala cu liderii Din UE dintre care Ungaria și Germania se opun unui Embargou total declarat de SUA, practic un Razboi economic în care UE are nevoie de timp mai mare pentru a trece la energia verde. - craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. SUA spune ca Putin a subestimat Ucraina și unitatea UE și NATO cit și Rezistenta slaba a ei la Embargou cit și puterea armatei rusești-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Notificări trimise între. De Transport din România prețul litrului de motorina e de Miine de 10 lei litrul pentru ca barilul de țiței a ajuns la 130 dolari, cea ce presupune și scumpirea benzinei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru Numele lui Dumnezeu!!!
    POCĂIȚI-VĂ!
    Dumnezeu va îngădui să fim sărăciţi, să fim daţi pe mâna altor popoare”
    Inclusiv noi vom fi implicaţi, pentru că statele aces­tea mari îşi protejează întotdeauna teritoriul şi nu deschid un câmp de luptă pe terenul lor. Îl deschid pe la români, pe la bulgari şi alte state mai puţin însemnate în ochii lor. Ei intervin doar când au un interes anume. Să nu credem că ne vrea cineva binele, să ne ocrotească pe noi vreun stat. Păi, cât de greu s-a făcut unitatea aceasta a noastră, a românilor, că ne-au sfâşiat şi ungurii şi ruşii? Ei nu au niciun interes ca noi să fim independenţi şi puternici…Dragii mei, eu nu spun că acum sau mai târziu începe sau nu războiul, pentru că, de altfel, creştinul trebuie să fie mereu pregătit pentru sfârşitul său. Dar atunci când Dum­nezeu arată semne clare prin care ne anunţă cumva să ne pregătească, iar noi nu le luăm în seamă, înseamnă că am ajuns la o nebunie a patimilor în care nu mai distingem ce e bine de ce e rău. Orbirea patimilor în care e cuprinsă această generaţie este aşa de mare încât nici dacă văd bombarda­mente sub nasul lor, nici atunci nu pot lua aminte la ei înşişi, ca să se pocăiască. Pentru că Domnul a închis ochii lor ca să nu vadă şi urechile lor ca să nu audă. Aceasta datorită obişnuinţei lor în patimi. Îmi aduc aminte şi pe vremea mea, în timpul celui de al doilea război mondial, noi eram în linia întâi şi luptam faţă-n faţă cu inamicul înfruntând moartea, iar în spatele nostru la un kilometru se petrecea şi se chefuia într-o nebunie; ţăranul murea cu sticla de țuică sub pat. Era parcă o nebunie, ofiţeri împreună cu fermieri, armata, ostaşii, toţi o ţineau într-o chefuială şi puţini se gândeau la sufletele lor, cum să se pocăiască măcar în al 11-lea ceas. Acum gân­desc la fel: preferă să mai chefuiască şi să se mai distrează încă o dată decât să cugete la moarte.Aşa, după cuvântul Scripturii, fiecare în ce patimă e prins de aceea e stăpânit. Şi chiar de vom vedea foc peste noi, tot nu vom avea puterea de a ne pocăi. Fiecare în ce a rămas, aceea cugetă: unul la sticla cu băutură, altul la friptura de pe plită, altul la coroana lui, iar alţii nici măcar nu au capacitatea să se mai gândească, la o aşa împietrire sufletească ajungând.Fiecare este stăpânit de patimile lui, iar cel care nu s-a luptat cu ele din timp, acela nu va găsi ajutor dumnezeiesc în vreme de prigoană. De aceea, Dumnezeu ne dă semne ca să venim în noi înşine şi să ne pocăim. Să mergem la duhovnici să ne spoved­im, să fim împărtăşiţi cu trupul şi sângele lui Hristos care să ne dea puterea de a căuta viaţa cea veşnică. Aşa ca atunci, aşa e şi acum: în faţă mirosea a puşcă, în spate a crâşmă. Am ajuns la o aşa stare de lucru încât toate aceste nebunii nu le mai poţi opri. Mânia lui Dumnezeu va veni asupra noastră spre a ne aduce la pocăinţă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17:10, felicitari pentru luciditate si pt aceasta pagina din memoria unui Om. Dumnezeu sa va aiba in paza, poate scrieti o carte.

      Ștergere
  11. Nu uitați că urmeaza sa vina in aprilie varianta Omega a coronavirusului mult mai agresiva și periculoasa căci după cum zice șeful ONU pandemia nu s-a terminat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Razboiul in Ucraina nu va înceta dar va mai dura aproape 2 săptămâni. Dezastrul si efectele razboiului însă vor continua si ne vor afecta si pe noi, urmând SCUMPIRI pe toate planurile. Sa ne rugăm sa fie pace in țara noastră.

    RăspundețiȘtergere
  13. daca DUMNEZEU vrea d-na Handic va avea ajutor-eu am GLAUCOM SI CATARACTA- e bine ca poate vedea cu un ochi- in cazul meu numai operatie cu laser-de unde bani?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă mir cum de dna ți-o dat drumul la mesaj?! Cred că din eroare:))

      Ștergere
  14. Primul război mondial
    28 - 07-1914
    28+7 +19 +14=68
    Al doilea Război mondial
    1-09-1939
    1+9 +19+39=68
    Invaia Ucrainei
    24-02-2022
    24+2+20+22=68
    -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa calculezi si cealalta suma 68? Hai ca-ti dau eu un rapel. De ex din 2023 treb sa treaca 5 ani.Deci, in 2027 se incheie peroada de 5 ani care va fi data omenirii spre pocainta. Deci din 2028 poti calcula. Dupa aceea va fi cel mai mare razboi de n-ai mai vazut pina acum si nici nu va mai altul.

      Ștergere
    2. 68-6+8=14-1+4=5-toate sunt cu 5 la Dumnezeu.

      Ștergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. greu in zilele noastre pocainta mai ales la tineri care s-au bucurat ca au voie in baruri si cluburi-are de lucrat BUNUL DUMNEZEU la sufletele lor si a altora

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma uit ca maine vine vicepremierul SUA la noi.
    Spun întâlnire de grad zero.
    Doamne eu stiam ca întâlnirile de grad O erau si sunt cu OZN-urile.
    Numai după cum spun tv.cat de multe lucruri sunt distorsionate.
    Asa si cu benzina si multe altele.
    Cel mai bine sa nu ne mai uitam la ei ca numai frica si teroare baga in populație.
    Mai bine citim o rugăciune un Acatist ca te îmbolnăvesc.
    Va doresc sa avem sănătate și credință în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sa fim aici pe blogul doamnei Maria ca aici este adevărul.
    Doamne Ajuta 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate VP. SUA e oreptila.... Masinca, la asta nu te-ai gândit?!

      Ștergere
  18. Oameni buni,cu rusine Va A rog,ajutati-ma sa-mi poată opera si celalalt ochi! Se simte tare rau ca,se întunecă si ochiul stâng! Cei care dispunwti;Va rog mult ajutatu-ma! Cu mulțumiri Maria G

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria H11 martie 2022, 12:30 Draga mea,te-ai semnat Maria G,trebuia Maria H. Sa nadajduim ca oamneii cu inima mare si cu suflet bun, te vor ajuta cu bani ca sa poti fi operata si la celalalt ochi.Doamne ajuta !

      Ștergere