sâmbătă, 5 martie 2022

BOMBA NUCLEARA ??? NIMENI NU VA APASA BUTONUL ROSU ! CATEGORIC , NU SE VA FOLOSI BOMBA NUCLEARA !

 


4 Martie 2022,ora 4,11 !

Dragii mei,

In aceaste zile pline de chin,de groaza si suferinta, zile in care Razboiul lui Putin a curmat multe vieti,cu siguranta ne intrebam cu totii,lumea intreaga de pe pamant se intreaba, daca va apasa Putin butonul rosu, daca va da Bomba Nucleara.
Dragilor, nici Putin si nici altcineva din aceasta lume, de pe acest pamant,nu va mai apasa butonul rosu, nu vor mai da Bomba Nucleara!
Si iarasi va veti intreba si pe buna dreptate,de unde stiu eu toate acestea?
Va  voi raspunde chiar acum: de la DUHUL CEL PREA SFANT,de la DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI.
Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
"Mai sunt si copii.
Dar un alt glas ,adauga cu fermitate:
Nu se pune problema distrugerii in masa!
Categoric, nu vor fi folosite armele de distrugere in masa!"
Asadar dragii mei, nimnui sa nu-i fie teama ca va veni sfarsitul lumii intregi, ca vreo tara ar indrazni sa declanseze Bomba Nucleara.
Repet: 
Nici Putin si nimeni altcineva, nu va da Bomba sau Bombele Nucleare!
Sa ne gandim dragilor, la Cea de-a Doua Venire a Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS in Noul Sau Ierusalim, in Romania Adevarului Duhului Sfant,in GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU. De 10 ani scriu pe acest Blog, de 25 de ani scriu in caietele mele de suflet. Multe din cate am scris, s-au adeverit deja,chiar daca erau bune sau mai putin bune.Dumnezeu ni le da dupa faptele noastre,dupa Credinta noastra.De aproape 10 ani scriu zi si noapte pe acest Blog.Au mai fost si articole in care, am incercat din dragoste pentru voi toti,ca sa le dau eu o interpretare si am gresit in cateva,dar asta nu inseamna ca MESAJELE primite nu sunt de la DUHUL SFANT.
Insa acum dragilor, nu este nevoie de talmacire sau de vreo interpretare a MESAJULUI DIVIN,deoarece ,este mai mult decat foarte clar.
Iata din nou:
"Mai sunt si copii.
Nu se pune problema distrugerii in masa!

Categoric, nu vor fi folosite armele de distrugere in masa!"
Deci, sa nu ne temem de BOMBA NUCLEARA!
Sa nu ne temem de amenintarile lui PUTIN sau ale oricaror altor indivizi ,care ar vrea sa actioneze ca el.
Sa ne gandim cu speranta la viitor, sa privim inainte cu dragoste si cu iubire fata de tot ce este sfant,fata de Aproapele nostru.
Sa ne facem planuri si sa visam din nou frumos, sa ne gandim la viitorul nostru si al copiilor nostri.

Si voi cita aici, ceva foarte frumos si vindecator pentru sufletul nostru ,Motto-ul unui crestin autentic:

"Munceste ca si cum nu ai muri niciodata,dar ingrijeste-te de suflet, ca si cum ai muri maine!"
Cu dragoste,Maria.





35 de comentarii:

  1. Eu nu as fia tit de sigur, mesajul e doar un puzzel - o discuție la un moment dat, nu avem totul, toată imaginea, ca și cind am priviți prin gaura cheii și vedem foarte puțin în timp și spatiu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. După boala și război urmează cel mai probabil foamete indusa de criza planuita de NWO si masoni. Ceea ce mi se pare interesant este ca oarecum acum se petrec unele fapte din perioada de 7 ani. Eu cred ca tot ce se întâmplă acum este instrumentat de globalisti, intr-un fel au creat o perioada de 7 ani artificiala, fiind mai mult un test sa vedem cum vom reacționa și ce vom face. Vezi restrictiile inutile din "pandemie". Urmăriți pe yt altyian childs cum dezvăluie date despre masoni. Videoclipul are 5 ore și merita vizionat tot ca să începeți sa va deschideți ochii. Semnul fiarei nu va fi doar unul. Dacă citiți în Apocalipsa se spune "sau", dar nu înseamnă că va fi un semn universal, cel mai probabil vor fi 2,3, un exemplu care le-a apărut multora în vis: cip sau cip + tatuaj. Important este sa fi atenți la ce nu se vede, mai exact culisele. Media, majoritatea aservita râului, îndreaptă atenția doar spre războiul actual. Atenție China și Taiwan, atenție Siria, Israel și Iran. Personal, cred ca pana în 2030 vom avea și semnul/rile anticristului aici și pregătite de implementare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut un vis acum câteva luni. Eram în curtea bisericii noaptea, nu știu ca cautam acolo și mai erau câțiva oameni. Biserica avea ușile deschise, dar era întuneric nu era nimeni și deodată apare "IIsus". Prima data ne-am închinat si i-am cerut ajutorul (nu stiu de ce). Apoi simțeam ca ceva e în neregula. Fără vreun indiciu concret pur și simplu i-am spus ca nu e Iisus, apoi s-a intamplat...era Satana luase forma si asemănarea lui Iisus din cruci, icoane etc. Decepția o sa fie puternica, pot sa spun. Noi nu știm cert cum a arătat el pe Pământ. Dar pot zice sigur ca acest odios șarpe va lua forma lui și va decepționa lumea. Visul s-a încheiat cu o scena în care eu fugeam de Satana, obosisem și începusem sa ii strig numele lui Iisus sa ma apere. Deși eram la mai puțin de un metru de Satana nu ma putea atinge. Un detaliu era faptul ca era îmbrăcat în negru, avea un costum in stilul personajului Scream din Scary Movie, doar fața i se vedea. Era roșie - același anonim

      Ștergere
    2. 01.31, unde putem gasi acel film de 5h?

      Ștergere
  3. Dumnezeu să binecuvânteze Romania ,Franța și America.

    RăspundețiȘtergere
  4. Puțin-Nu sunt intenții rele fata de vecini-
    -Și-o spune acum în timp ce bombardează siinvadeaza vecinii precum șarpele care hipnotizează victima-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, de unde stii tu cu adevarat ce face armata rusa in Ucraina in oceanul de FAKE NEWS care circula pe net si in media? Ai uitat asa de repede ce ti-a facut media cu SARS-COV-2 ? Ma baieti este rau sa gindesti lucrurile NEGATIV DAR nu este rau SA TII MINTE.

      Ștergere
    2. Da, or fi venit ca Iliescu sa planteze trandafiri cu tancurile în piata-Crăciun.

      Ștergere
    3. Acum, toate distrugerile provocate, sutele de imagini cu cladiri devastate, mortii si ranitii nu or reprezenta toate fake-news-uri.

      Ștergere
  5. Vin extratereștrii pentru că a căzut resturi dintr-o racheta rătăcită în spațiu pe Luna. Deci ne-am pus și extratereștrii de pe Luna in cap.
    Resturile aveau 3 tone și au căzut pe fata nevăzută a lunii.

    Să vezi cum ii trece lui Putin de război daca ataca extratereștrii Rusia:))Sper sa vina sa îl răpească chiar pe el,să scăpăm de acest Hitler 2 numit Vladimir Putin zis și Putler.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar americanii care au purtat nenumărate războaie și jefuind țările respective îți plac?? Îți place biden???

      Ștergere
    2. Uiti ceva, 3 tone pe pamint nu este echivalent cu 3 tone pe Luna. Atractii gravitationale diferite, efecte de distrugere diferite.

      Ștergere
    3. Da , imi place Biden deoarece nu bombardeaza orase intregi cu civili!
      Cat e rubla?

      Ștergere
  6. Nu va fii acum apasat butonul rosu,dar peste citiva zeci de ani sigur ca va fii un "boom"mare pe pamint,si vor ramine citiva supravietuitori...atit cit zice biblia...

    RăspundețiȘtergere
  7. O sa plateasca cu capul lui aceasta invazie asupra oamenilor nevinovati pe care mulți ia omorât.
    Cine ridica sabia de sabie va muri.
    O sa vedeti ca si el va pieri.
    Nu doresc raul nimănui dar ce a facut si continua sa faca se va întoarce cât de curând împotriva lui.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să facă dreptate.
    Noi ca oameni ne putem înșela dar Dumnezeu este mare si drept.
    Credința sa avem si iubire de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate acele suflete ale oamenilor ucisi isi vor cere dreptatea!!!!!

      Ștergere
  8. Am mai scris. Nu va fi nici un razboi nuclear. Si daca va incerca cineva sa foloseasca armament nuclear EL NU VA FUNCTIONA. Este masura luata de sus de la Divinitate. In rest, fiecare o sa raspunda PENTRU FAPTELE SALE. Acum omenirea este la o rascruce de drumuri. Omenirea are de ales, merge inainte ca si pina acum sau isi face curat in curte si abia apoi porneste pe un nou drum inainte. Se pare ca momentan se lucreaza la aceasta curatenie. Cine nu stie despre ce este vorba ar face bine sa se abtina de la comentarii. De retinut, Dumnezeu lucreaza si prin oameni. Poate noua ni se pare gresit anumite lucruri DAR, DETINEM NOI ADEVARUL ABSOLUT? Nu, il stie doar DUMNEZEU. Atunci sa ne vedem fiecare de viata noastra ca avem destula treaba de facut. Avem o tara care a deraiat si trebuie repusa pe roti. Unii vor spune ca noi nu avem cum, politicienii sa o faca. Nu e chiar asa, fiecare din noi poate sa faca cite ceva UTIL pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți perfectă dreptate:)

      Ștergere
    2. Just așa este!!! Suntem în perioada de cernere, sa nu uităm că nu se întâmplă nimic fara Dumnezeu !!!!

      Ștergere
  9. Totuși al treilea Război mondial va fi, nu de data asta, dar se vede clar ca orgoliile sint mari e în firea omului de a nu respecta principii și Tratatele de cei puternici ca Rusia și atunci nu se va termina fără bomba nucleara.
    Se vede deja poziția și pregătirea beligerantilor pe harta.
    RUSIA, China și poate cu sateliții lor precum Coreea de Nord și în partea cealaltă NATO
    Dumnezeu cu mila, scăpa cine poate-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu va fi detonata nicio bomba nucleara! Nu Putin detoneaza bomba, ci militarii! Acestia stiu clar care sunt consecintele unui razboi nuclear. Daca pleaca o bomba nucleara de la rusi, in secunda 2 este detectata si imediat vine raspunsul - bomba nucleara asupra Federatiei Ruse. Oricat ar fi de irational Putin, militarii rusi stiu clar ca daca dau nucleara, mor si ei, cu tot neamul!
    Ganditi, nu costa nimic!

    RăspundețiȘtergere
  11. Zelenski a început sa acuze NATO ca ar fi și ea vinovata de morți prin pasivitate-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acord de evacuare a civililor astfel orașul Mariopol și altele ramin fără apărare, faza 3 a războiului hibrid civil, o spune Vasile Similescu de la revista Geopolitica-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dacă omul s-ar limita la strictul necesar,la credința și bunătate ce bine ar fi.
    Lumea a ajuns sclavii proprie lor vieți.
    De ce are vrea si mai mult si mai mult.
    Nu stie sa trăiască cu cei ofera Dumnezeu,
    Asta am ajuns sclavi propriei vieți.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să lumineze mintea omului si sa prețuiască viața atât cât ne da Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sa trăim frumos DOAMNE ajută 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest război nu este acela ultimul din apocalipsă dar va fi și acesta atât de groaznic încât lumea îl va accepta pe antihrist care va face pace și guvernul mondial unic pe glob ca să nu mai pornească vreodată alt război. Foarte posibil să se folosească și câteva rachete nucleare încât lumea să fie îngrozită la maxim posibil .
    Cum e guvernul European și armata NATO acum de apărare în Europa unită unde nu a mai pornit niciun război între statele uniunii europene de după al 2 război mondial așa se va forma un guvern mondial după acest război .
    Fără un război atât de îngrozitor ca acesta și mediatizat la maxim prin existența telefoane mobile cu care filmează oricine orice distrugere și pune pe internet televiziune ca să se bage groaza maxim în oameni, fără acest război popoarele planetei nu ar fi acceptat niciodată pe timp de pace unirea tuturor sub un guvern mondial .
    Deasemeni se vor uni și religiile tot pe motiv ca să nu mai existe război vreodată între popoare . În urma acestui război totul pe pământ în guvernare legi se va schimba .
    Satana și oamenii lui de la conducerea SUA și Europa NATO au planificat de mulți ani acest război prin înaintarea încet dar sigură a graniței NATO spre Rusia . Într-adevăr au încălcat înțelegerea influentei lor făcută cu Rusia de după al doilea război mondial . Deși e crud și rece , Putin are dreptate. Și patriarhul Rusiei are dreptate că forțele răului luptă împotriva Rusiei creștin ortodoxe .

    RăspundețiȘtergere
  15. Cei care l-au vazut pe puțin cu pantalonii sifonati, pe langa ca o fi fost cum adevarat zic unii la "una mica cu merkl"; dar poate, glumind acum, a fost cu ursoaica ursuza Ursula sifon-lata Lies-Minciuni-minciunele. :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. pai cum ramane cu viziunea cu deveselu facut scrum? se face de la un scurtcircuit de la prizele interioare ? ca ce se intampla acum este cam motivant sa ajunga niste rachete pe acolo p.s. astept raspuns de la administratorul blogului cu stima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13:43 ciudat ce mult îți doresti să fie Deveselul scrum !

      Ștergere
    2. Are dreptate, gindeste rațional și pe lingă cel cu Deveselu mai e mesajul cu Constanța și Dobrogea sfirtecate, asa ca nu e de glumit-craciun.

      Ștergere
  17. De frica vieții din noua Uniune Sovietica și rusii din Rusia încep sa fuga, sa spele Putina prin nordul Ucrainei spre Finlanda și Sanpetersburg-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Portretul psihologic făcut de foști Sristi pe Realitatea Tv
    PUTIN Dictatorul Narcisist și sociopat.
    Iohannis președintele Ghinion, Arogant cu proiecte Zero-Barat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. ultima ipoteza este ca acest psihopat ar intentiona sa trimita nucleara pe un satelit - cu intentia de a nu fi reperata de radarele de pe pamant-asta da act criminal dintr-o minte diabolica-si totusi as crede ca nu se va apasa pe buton-la cate focoase nucleare sunt pe pamant care ar exploda- cele mai multe in Rusia care nu va scapa de infern- nadejdea la DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar isi face rau si lui insusi cel care ar face asa ceva... nu isi da seama?

      Ștergere
    2. Asa e nu vor fi nucleare .

      Imparatia sfintilor pr tot pamantul nu se ridica pe radiatii

      Poate la jihadul din pakistan ..putin.

      Ștergere
  20. pe butonul rosu poate nu se va apasa dar un bombardament peste centrale atomice e posibil un dezastru

    RăspundețiȘtergere