marți, 1 martie 2022

1 MARTIE 2022, CU PACE IN INIMA SI-N SUFLET,CU PACE IN INTREAGA LUME !

 1 MARTIE 2022, sa ne aduca Pace in inima si-n suflet,PACE in UCRAINA si-n Lumea intreaga!

Multa sanatate tuturor, multe bucurii si impliniri sufletesti.

Acest 1 MARTIE 2022,va ramane in Istoria lumii intregi, ca o zi insangerata a razboiului lui Vladimir Putin, care are mainile sale manjite de sangele nevinovat al tinerilor si al copiilor.

In loc de fir rosu,avem sangele copiilor nevinovati,in loc de firul alb,avem zapada pe care a curs sange nevinovat.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, sa ne ocroteasca pe noi toti fiii Sai!


DUHULE  PREA  SFINTE, Te imploram, intinde Aripile Tale Prea Sfinte si acopera -ne pe noi cu mila si cu iubirea Ta de oameni!
Intinde-Ti Aripile Tale DUHULE PREA SFINTE, si acopera intreg Pamantul ca sa nu mai fie ranit si insangerat !
Te rugam, Te imploram iarta-ne pe noi toti Fiii Tai si adu-ne din nou PACEA Ta pe intreg Pamantul!Amin!





.
Va imbratisez pe toti dragilor!
Maria!


65 de comentarii:

  1. Să ai o primăvara frumoasă, plină de flori și sa te rogi pentru noi! Dumnezeu cu noi toți

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Ajuta doamna Maria
    Multă sănătate și Maica Domnului să fie cu noi cu toți. 😥🙏🙏💐🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Va doresc o primăvara frumoasa și binecuvântata tuturor și Preasfanta Treime și Preasfanta Fecioara Maria sa ne dăruiască pace în toată lumea, iertare, sa ne întărească în credință și iubire pentru aproapele nostru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa aveti o primavara fericita, cu multa lumina si iubire si PACE!

    RăspundețiȘtergere
  5. https://worldnews24.net/robert-vicino-elita-mondiala-are-un-plan-secret-pentru-a-supravietui-impactului-cu-nibiru/
    Marile puteri se pregatesc de impact. Construiesc adaposturi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu te rugăm îndură-te de noi păcătoşii ,iartă-ne şi cu mila şi dragostea ta de Tată acoperă-ne şi ne păzeşte de tot focul războiului şi mânia omului.
    Sănătate multă doamnei Maria .
    PACE ! PACE !PACE ! ÎN LUMEA TOATĂ ŞI
    IUBIRE,UNIRE ÎNTRU SFÂNTA ŞI MAREA TREIME AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multe bucurii duhovnicești, pace și mântuire...o primăvară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  8. RUSIA va ataca o țară nato!?
    Sa fie Turcia!? Ce părere aveti? Războiul în Ucraina va continua.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce frumoasă rugăciune!!! Fie ca bunul Dumnezeu să se îndure de noi păcătoșii și să ne asculte rugăciunile. Mihaela Vancea

    RăspundețiȘtergere
  10. Multă sănătate, pace, liniște și bucurii sufletești tuturor, Doamne ajuta! ❤️🙏❤️

    RăspundețiȘtergere
  11. Rusii vor folosi armele termobarice, sonice si gravitationale_

    RăspundețiȘtergere

  12. Valentin Stefan Popescu
    8 decembrie 2021, 12:49

    Azi am primit visul profetic de la Domnul Iisus Hristos ca soldații rusi și ucrainieni se luptau între ei,deci cel mai curând,adică în 2022 cel mai probabil la începutul anului începe Al Treilea Război Mondial!Anul 2022 este anul razboaielor,asteroidului,vulcanilor,cutremurelor,foametei,crizei economice și a multor alte crize și dezastre!Sa ne pocăim de toate păcatele și sa ne sfințim viețile cât încă mai e timp de har cât suntem în viață!

    Ce părere aveți de acest mesaj!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tanti Marie, nu Putin are mainile manjite ci spurcaciunea aia jidaneasca de Jelenski. Putin ia spus sa nu bage tara in nato ca nimeni nu ai va face nimic. Stii ca Putin nui place de scutul de la Deveselul, dar daca linga tara lui vin americanii si monteaza niste rahaturi satanice? Deci lui Putin ai este frica doar de mizeriile lui nato nu de jelenski. Jelenski nu a vrut sa inteleaga si a pus botul la vrajeala la reptilienii lui Bidon turtin, presedintele sua. Evreii sunt buni la inventii si inovatii dar nu la politica. Deci, pentru tot singele varsat este vina lui jalenski ca a pus botul la vrajeala la americani. Eu nu-l gasesc vinovat pe nea putinel cu nimic. Ami pare rau de tot ceea ce vad dar asta e, nu se poate face nimic. Nu credeti in vrajeala celor din america. Partidul lui Biden, este un partid cu jumate de reptilieni si jumate slugile lor. Vor sa inputineze lumea. Jumate din partidul lui Trompeta sunt satanisti si vor doar bani. Invatati politica secreta si dupa aceea judecati. Daca Putin ar fi vrut cu adevarat sa omoare pe ucrainieni ar fi dat comanda la tv sa se traga in tot ce misca si sau trimitea o pruna in miljocul kievului si era sters de pe harta cu jalenski cu tot. Deci el vrea doar supunere.Jidanul ala de zelensky botezat de mine "jale"nski, esteresponsabil pt toti si intro zi va plati. As vrea sa ma puteti intelege.

      Ștergere
    2. Eu ma întreb, JeleA - nski e jidan jidan sau doar evreu?? ~Crăciun.

      Ștergere
    3. "Sursa noastră subliniază că raportează doar ceea ce Putin i-a spus lui Trump; el nu atestă veridicitatea declarațiilor lui Putin, iar Trump, încă nu a verificat în mod independent afirmațiile lui Putin. Joi, Trump a primit un al treilea apel telefonic de la Putin și i s-a spus că armata rusă a distrus 13 instalații de arme biologice din Ucraina. Unele au fost subterane și au fost lovite de mai multe ori pentru a asigura distrugerea lor.

      Putin a susținut că Occidentul – NIH american, Institutul de Sănătate și Cercetare Medicală din Franța și Centrul German pentru Cercetare a Infecțiilor – au canalizat miliarde de dolari în laboratoare sub pretextul unor granturi de cercetare. El a pretins că are dovezi, pe care în cele din urmă le va face publice „când lumea este dispusă să asculte”. Potrivit lui Putin, președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, știa de laboratoare și primise comisioane în schimbul că le permitea să funcționeze clandestin și fără supraveghere oficială."

      Ștergere
    4. Când adevărul va ieşi la suprafaţă ve-ţi fi oripilaţi de actorul ucrainei

      "UCRAINA este rețeaua numărul unu de spălare a banilor din Europa creată de Clinton și Obama, ONU. Familia Biden a ,,scurs” din Ucraina miliarde de dolari până ce drogalăul Hunter a fost săltat de forțele speciale, dus la Gitmo, judecat și atârnat în ștreang. Mii de km de tuneluri duse prin nordul Europei, prin care se făcea trafic de droguri, ființe umane, fabrici de adrenocrom pentru elite, etc. Actualul președinte, ca și cel dinainte, nu este decât o marionetă cu sute de milioane de dolari prin off-shoruri, care joacă cum îi cântă Soros, Ursula sau Biden….Ticălosul și-a băgat țara într-un război, fără să-i pese de consecințe. Putin i-a cerut să distrugă biolaboratoarele de pe teritoriul țării și a refuzat, sperând că-l ajută Occidentul. Fiind actoraș acum joacă rolul victimei…

      Este trist că milioane de vieți nevinovate sunt ucise prin războaie, războaie prin împuternicire, războaie în scenă….. Și ca să nu mai vorbim de războiul asupra civilizației de pe pământ prin armele biologice și VACCINURI."

      Ștergere
    5. Amindoi sint evrei ( Jelensky si Putin ) ...

      Putin

      https://fitzinfo.net/2021/05/18/putin-is-a-jew-documents-from-the-presidents-biography-confirm-rumours/

      Jelensky

      https://www.politico.eu/article/ukraine-jewish-president-volodymyr-zelenskiy-how-could-i-be-a-nazi-vladimir-putin-war/

      Mama lui Putin ( evreica ) a fost bucatareasa lui Stalin ...

      Ștergere
    6. Bucatareasa lui Stalin inseamna ca Stalin e tata lui Putin. Si eu daca as fi avut o bucatareasa as fi ajutato din cand in cand si cu sfaturi de dragoste si iubire ca sa-mi faca mincarea buna. Ca la cat de bune sunt rusoaicele....! le-as iubi pe toate. Daca eu as fi fost Stalin cred ca Putin ar fi avut o gramada de frati de la mai multe zeci de mame. Ami plac mamicile tinere.

      Ștergere
    7. Alexandru Dragomir, 09;30, ce este "Adrenocrom"?! Mulțumesc!

      Ștergere
    8. -ADRENOCROM-
      Acesta este extras din sângele copiilor torturați și sacrificați
      De-acum se cunoaște din ce în ce mai mult despre tragedia a sute de mii de copii care dispar fără urmă, care sunt traficați de rețele planetare ale bisericii catolice, familiei regale a Marii Britanii și de alte organizații ezoterice, pentru a alimenta cercurile pedofile ale elitei politice occidentale, ritualurile satanice ce se desfășoară în catedrale catolice sau în castelele familiilor regale din Europa.
      Mare parte dintre acești copii sunt dintre cei abandonați sau copii ai străzii sau dintre refugiații din zonele de război ale lumii.
      Iată că un alt adevăr îngrozitor iese la suprafață în aceste vremuri tulburi.
      Este vorba despre un medicament numit Adrenochrom care poate produce efecte superioare dincolo de oricare altul.
      Și, spre deosebire de celelalte nu are efecte secundare.
      Dimpotrivă, există beneficii substanțiale din consumul acestuia: o sănătate mai bună, o vivacitate crescută și o serie de alte efecte mai mici.
      Toate acestea combinate cu un sentiment intens de euforie.
      Problema este următoarea: este un derivat al substanțelor chimice produse de corpul uman atunci când se află sub o frică intensă, incomensurabilă, teroare.
      O anumită persoană a fost într-o „fermă” a spus, într-unul din statele baltice.
      A făcut fotografii cu nenumărate persoane, toate aparent sub vârsta de 15 ani.
      Erau goi și legați de mese, pereți și podele într-o cameră fără ferestre de dimensiunea unui stadion de fotbal.
      Spune că nu a putut estima cât de mulți erau acolo.
      Acesta a văzut bărbați mascați care erau peste victime și îi torturau.
      În timp ce erau torturați, sângele lor era drenat în recipiente.
      Alte fotografii au arătat facilitățile de producție camere enorme care păreau laboratoare chimice în care sângele era filtrat iar compușii extrași.
      Cel mai rău, totuși, erau mormintele de masă.
      Bărbați ce descărcau din camioane carcase de copii în cariere.
      El a spus că nimeni nu ar crede că se întâmplă dacă nu avea aceste poze.
      Și avea dreptate.
      S-a dovedit că aceste adevăruri teribile ce sunt dezvăluite în aceste vremuri grele, nu sunt crezute de foarte multe persoane deoarece sunt șocante pentru mintea lor și le refuză.
      Zvonurile despre astfel de facilități au fost investigate de zeci de ani.
      Jurnaliștii au încercat să raporteze despre aceasta, dar au fost luați în râs de birourile editorilor.
      Un jurnalist suedez, a ajuns cel mai aproape ca aceste adevăruri să fie expuse în mass-media.
      El a murit, împreună cu familia sa, într-un incendiu în propria casă.
      A mai fost o fotografie cu utilizatori ai acestui Adrenochrome.
      Iată ce relatează cel ce a văzut fotografia: ,,În imagine era o sală de conferințe generoasă într-un zgârie-nori.
      Seringile cu medicamentul erau așezate pe tăvi aurite și depuse pe o masă groasă de lemn lustruit.
      În jurul mesei erau lideri ai lumii, animatori, figuri religioase.
      Toții rânjind. Toți fericiți. Toți pregătiți pentru injecția lor.
      Văzând acele fețe familiare a fost șocul inițial.

      Nava Ever Given a fost esuată intenţionat pentru a scoate copii din containere!
      Sper ca putin să le dea lovitura finală pentru că mafia khazară numai rău a făcut de când au fost pe acest pământ!

      Ștergere
    9. Extraordinar de trist.
      TOT CE RELATEZI ESTE ADEVARAT.
      Se cunosc aceste tragegii/crime /abuzuri asupra copiilor de foarte multi ani, si sunt practicate la nivulul mult superior oamenilor de rand.
      Nimeni nu a reusit sa protejeje acesti ingeri de copii de torturile monstruoase ale acestor (domni in haine sclipitoare).
      Doamne ajuta poate d.l Putin reuseste sa stopeze aceste crime impotriva copiilor .

      Ștergere
  13. Nu începe Ștefane, mai tirziu, deocamdată șintem doar la începutul Apocalipsei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Una din dovezile ca Rusii cu americanii nu se vor bate e stația spatiala internațională unde se împacă bine-Crăciun.

      Ștergere
    2. Greșeală invocata de Putin pentru dezmembrarea URSS ca fiind a Ucrainei, este de fapt a Rusiei prin Stalin care a organizat statul ca o Uniune de state pentru ca la pacea de la Paris după al doilea Război mondial și la ONU ei sa poată avea mai multe voturi prin intermediul Republici Sovietice Ucraina - Crăciun.

      Ștergere
    3. Ștefane, calul Apocalipsei văzut pe cerul Kievului, o spun croații de la Medgore, dar sa nu fie o dezinformare și propaganda ruseasca pentru a speria lumea-craciun.

      Ștergere
  14. La multi ani !
    Va urez liniste, pace si o tara libera !
    Va multumesc pt mesaje!

    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2022/02/putin-vrea-sa-arunce-in-aer.html?m=0


    https://www.stiripesurse.ro/rusia-nu-are-scrupule-lanseaza-atacuri-din-zona-de-interdictie-aeriana-de-deasupra-centralelor-nucl_2267140.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Toate televiziunile românești au perindat în emisiuni numai evrei care ridica osanale viteazului actor Zelenski.
    ASTA arata ca ori toate sint ale evreilor, sau plătite de evrei ca romanii nu au nici un cuvinte, să între în corul președintelui Israelului care le-a dat Tonul la muzica-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Actorul ,comediant, scenarist etc,trebuia sa accepte negocierile, DAR ...a preferat prin ambitiile lui sa alunge populatia din tara (femei mame copii ) ca pe niste .....
      Actorul ,viseaza un scenariu de film.
      Oare, cum poti sa lasi o tara intreaga pe mana unui actor

      Ștergere
    2. Anonim 16:19 nu ești nici la degetul mic al actorului actorului !!! Negocieri cu asasini trimiși să-l omoare , să nu mai existe Ucraina ..... Oligarhi din jurul lui Putin ,putrezi de bogați (cum se zice în Baragan ) au jefuit la greu si in Romania , ei se află in spatele unor firme (una chiar austriaca) care sau îmbogățit din jefuirea Romaniei ,imediat după revolutie , cu ajutorul unor ,,adevărați" români !!! Cap ai ,minte ce-ți mai trebuie!

      Ștergere
    3. La care actor te referi, la președintele Jele-nscki care spunea ca România a ocupat Bucovina de Nord și acum citiva ani incalcind tratatul cu România a interzis școală în limba romana printre care și în cele 13 comune din Maramures-Transcarpatia?????? - crăciun.

      Ștergere
  16. Stiri Shmekere.
    https://www.agerpres.ro/mondorama/2022/03/01/ucraina-hackerii-killnet-au-spart-site-ul-grupului-anonymous-care-a-declarat-razboi-cibernetic-rusiei--875566

    RăspundețiȘtergere
  17. Și totuși o excepție pe Realitatea TV un parlamentar Aur recent trecut de la liberali
    - În maxim 14 ani de acum încolo o sa avem Reunificarea cu teritoriile pierdute, deci pina în 2036.
    Si eu sint de aceiași părere dar pina atunci e posibil și un război mondial, sau după-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. https://youtu.be/vXWewW1G7UU
    România Gradina Maicii Domnului este apărată de divinitate

    RăspundețiȘtergere
  19. Acum s-a aflat condițiile inacceptabile puse de rusi Ucrainei pentru pace-și pretexte pentru continuarea razboiului.
    Recunoașterea pierderii Crimeei și cele doua separatiste din est, neutralitatea și neinarmarea ei nucleara etc - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma Craciunele teai trezit cam tarziu, asta o stim de multe luni.

      Ștergere
  20. Mariopol a căzut la Rusi care au toată legătură pe țărmul marii Azov.
    AVEA doamna Maria un mesaj cu un Mihai de veche spita a Moldovei a cărui urmaș va avea și un rol în viitor, era un vovod Mihai Movila domn al Moldovei la începutul secolului 17 ruda cu Petru Movila episcopul Kievului care se opunea Moscovei la începutul secolului 18 și care sint rude și cu Maria austriaca soția ultimului rege decapitat la revolutia franceza din 1789 dar și cu urmasa sa Regina Ana soția regelui Mihai și mai departe cu nepotul lor renegat de astăzi principele Nicolae-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Rectific Petru Movila nu în secolul 18 ci în 17, născut la Suceava în 1597, fiu al viitorului domn Simion Movila al Moldovei, calugarit în 1627 ajunge mitropolit al Kievului-Ucrainei în 1633 pina în 22 Decembrie 1646.
    Sfintul Petru Movila canonizat de Biserica Ortodoxa Ucrainiana în 1996 și de cea Romana în 1997 trecut în calendar și prăznuit în fiecare an în 22 Decembrie a fiecărui an, ziua decesului și mutării la Domnul-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Si Putin e evreu ...

    Fisa personala a lui Putin

    https://i0.wp.com/fitzinfo.net/wp-content/uploads/2021/05/putin-passport.jpg?ssl=1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In dreptunghiul rosu din acea fisa este scris numele mamei lui Putin. Apoi scrie originea etnica - " /ebp./ " - nu e nevoie sa traduc.
      Numele tatalui e subliniat cu linie albastra. La originea etnica scrie " /Pyc./ " ...

      Ștergere
    2. Daca Putin e evreu, eu sunt MARTIAN.

      Ștergere
    3. CICERONE, nu esti martian dar esti cam firav la minte !!!

      Ștergere
  23. Scandal la granița romano-ungara cu sute de refugiați ucrainieni care nu sint lăsați sa între în Ungaria pe motiv ca nu au pașapoarte biometrice, tot ungurii opresc fluxul din vest spre est de ajutoare militare spre ROMÂNIA ȘI UCRAINA-CRĂCIUN.

    RăspundețiȘtergere
  24. O jurnalista ucrainiana l-a interpelat pe Boris premierul din UK pentru nerespectarea garanțiilor de securitate a tari sale neasumate urmare a nerespectării tratatului prin care Ucraina a renunțat la armele nucleare_craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tratatul de la Budapesta din 1994 ...
      USA, UK si Rusia garantau frontierele Ucrainei.

      Ștergere
  25. Frica de războiul nuclear a triplat prețul la iodura de potasiu din farmacii, dar trebuie administrat în primele 6 ore și protejează doar Tiroida de cancerul tiroidian dat de iodul radioactiv nu și corpul pentru alți compuși toxici și radioactivi pentru care e esențial a se sta primele ore în spatii închise neaerisite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mă uit de 3 zile pe camere web în kiev dar nu am văzut explozii, ce ruşi nemernici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-o sa vedeti ceva.
      E o filmare mai veche pusa in bucla.

      Ștergere
    2. aha, ruşi au pus filmarea în buclă...tare

      Ștergere
  27. Încă un argument ca nu va fi un război mondial, SUA continua legături economice cu Rusia imporind uraniu de la Rusi, deci e și un fel de solidaritate falsa fata de sorosistii de la Kiev.
    În timpul asta aeronava romineasca militara Mig 21 Lencer vechi de 50 de ani de la baza Kogălniceanu a dispărut la inserat de pe radare deasupra Dobrogei, continua pe întuneric căutarea pilotului-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. După ce SUA a expulzat 12 diplomați rusi, Rusia a expulzat chiar pe ambasadorul SUA de la Moscova care mai declara ca Rusia nu are nevoie de relații economice cu Vestul.
    La Galați au sosit primii doi răniți ucrainieni-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Documente secrete ruse și cu ordinele de Invazie Rusa în Ucraina capturate poarta data de 18 Ianuarie 2022 cind Rusia declara ca nu pregătesc o invazie.
    AZI avioane militare rușine au întrat provocator deasupra Suediei în timp ce rusii bombardează lingă gara din Kiev producind panicarea calatorilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Avionul romanesc confirmat de la sol dispărut căzut explodat între Cogialac și Săcele dar a dispărut și elicopterul de căutare de pe radar și radio,ambele căutate în condiții meteo dificile de vreme nefavorabila de o ora - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  31. Cicetone ești f bine informat👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone se informeaza de la agentia de stiri WCP ...

      Ștergere
  32. Mediatorii Israelului care sint acum în Germania acceptați se pare și de Rusia în conflictul din Ucraina - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  33. În monitorul din 28 februarie 2022 parlamentul România condamna invazia Rusiei în Ucraina dar și nerespectarea drepturilor romanilor din fostele teritorii românești prin pactul Hitler Stalin de drept ale României și cere rediscutarea acestor abuzuri-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  34. Normal, serv b.o.r lucreaza si duminica.

    RăspundețiȘtergere
  35. Auzi d Craciun care e parerea dtale despre aceasta miniaviara a aparatelor ?
    Si da, cum de n ai stiut o pe asta cu Lgbt in Zelensky ?

    RăspundețiȘtergere
  36. Nimeni nu e a toate stiutor. Mai ales în război unde sint multe dezinformări si Manipulări-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  37. Noroc ca ma ai pe mine, uneori.
    Alta, ia traseaza o linie dreapta de la koga. -Gura lu Dobrogea -continuare, nu pare directia Chisinau ?
    Pai nu le spuse bre taica P.sa nu incerce transpoarte de army spre Ukra ca i nasol ?
    Si daca i asa, iti dai seama ce tehnologie razb. stelelor au?
    Astia o sa rada umbrela cu ploaie din lateral pe sub ea.
    Singura solutie de viata, scuze Rusiei si neutralitate, de ce santem mai prosti si decat hunii astia desculti calari ( din care ma trag:) ;)

    RăspundețiȘtergere