sâmbătă, 21 noiembrie 2020

VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !

 

VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !

       Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de 
Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.

Sau cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !

PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci...




                    .

Cu iubire,Maria.

11 comentarii:

  1. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o zi de Sabat binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!Domnul Iisus Hristos a spus ca daca iL iubim pazim toate poruncile Lui!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ieri dimineata Domnul Iisus Hristos ma trezeste cu imaginea unei explozii ca a unei supernove,si imediat imi spune,imi transmite ca tot Universul acesta va exploda,pt ca in acest Univers si pe Pamant stapan este diavolul Lucifer denumit si Satan,sfarsitul sfarsitului vietii pe acest Pamant razvratit si pe acest intreg Univers razvratit si trimiterea tuturor oamenilor rai si demonilor in chinurile vesnice ale iadului e deja in plina desfasurare,pt ca arhanghelul Mihail si ingerii sai din intreg Universul si de pe Pamant au primit porunca de la Elohim,Iehova Dumnezeu,de la Domnul Iisus Hristos si de la Duhul Prea Sfant,toti ingerii buni in frunte cu Mihail au primit porunca sa se dea la o parte din calea diavolului Satan,trimitand toti demonii si pe balaur din intreg Universul aici pe Pamant cum scrie in Apocalipsa,vai de voi Pamant si Mare,pt ca diavolul s-a pogorat la voi cuprins de manie mare pt ca stie ca are putina vreme!Stim ca ingerii Lui Dumnezeu Tatal si ai Fiului Sau Iisus Hristos se indreapta si ei spre Pamant pt ca batalia din Univers este aproape castigata,si pt ca sunt afectate stelele,planetele,gaurile negre,de vierme si albe din Univers,etc si tot,batalia se muta cel tarziu din anul 2021 pe Pamant odata cu startul ultimilor 7 ani ai razvratirii oamenilor si demonilor de pe Pamant,inainte de revenirea Domnului Iisus Hristos pt a judeca viii si mortii,pt a ne rasplati sau pedepsi vesnic in functie de faptele fiecaruia dintre noi,si pt a face un nou Univers,in care va locui dreptatea,neprihanirea si sfintenia!in ultimii 3 ani si jumatate ai domniei diavolului,antihristului si profetului mincinos va fi iadul pe Pamant care va fi un cimitir global!Da,Elohim,Iahve,Iehova Tatal Ceresc a lasat atat pe Pamant cat si in Universul diavolului si ingeri buni pt a mentine ordinea in haos,dar acum cum am spus batalia este castigata in Universul diavolului si se muta pe Pamant in acesti ultimi 7 ani care incep acum cel tarziu in 2021,cu pacea nondurabila,falsa dintre Israel,Palestina,tarile arabe si alte cateva tari din intreaga lume,si pt ca timpul trece acum foarte repede,zilele sunt scurtate pt cei alesi cum a avertizat Domnul Iisus Hristos,deja timpul trece de 4 sau 5 ori mai repede de la Facere-Geneza,in ultiimii 3 ani si jumatate ai necazului timpul va trece de 7 ori mai repede,Domnul Iisus Hristos isi va grabi revenirea pt cei alesi,pt ca altfel nimeni n-ar scapa si nu s-ar mantui!Iahve Tatal Ceresc,Domnul Iisus Hristos si Duhul Prea Sfanta,vor face un Univers Nou in care va locui dreptatea,neprihanirea si sfintenia exact cum este in Cerurile sau Universurile Prea Sfintei Treimi,de la Cerul al 3-lea al Duhului Prea Sfant pana la Cerul al 9-lea al lui Elohim,Iehova Dumnezeu,Tatal Ceresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arhanghelul Mihail si ingerii lui au castigat in Cer,in Univers batalia contra balaurului numit diavolul Satan si contra ingerilor(demonilor) sai!Batalia incepe acum din 2021 in ultimii 7 ani aici pe Pamant!Va fi vai si amar pt toti cei nemantuiti,care din pacate sunt peste 90% sortiti chinurilor vesnice si lacului de foc vesnic!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta fac medicii in loc sa se ocupe de bolnavi, mai ales in pandemie . Rusine!?!? Oare au rușine?!?!
    Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, a fost condamnată pentru luare de mită. Ar fi primit bani de la zeci de studenţi
    Carmen Dorobăț a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care ea şi soţul ei au fost acuzaţi că au primit mită de la 124 de studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Iaşi, pentru a-i promova la examene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai asa trec examenele si apoi ne invata pe noi ce este o raceala,de parca noi nu stim ca raceala e facuta de frig,nu de virusi

      Ștergere
    2. Ei se considerau indreptatiti sa ia spaga,ca studentii ajunsi mari medici se umplu de spagi,ca si legistul care nu-ti da certificat de deces,pe acelasi motiv,sa primeasca si el, nu numai aia care opereaza,ca si el opereaza,noroc cu covidul,ca a luat leafa degeaba

      Ștergere
    3. Medicii opereaza si fara spaga...si fac operatii complicate pe creier, pe coloana, etc! Sa nu generalizam!

      Ștergere
    4. Da,sa nu generalizam,cei cu frica de Dumnezeu sint putini

      Ștergere
  5. Si astazi un nou cutremur!
    În ziua de 21 Noiembrie 2020, la ora 18:35:20 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 3.6, la adâncimea de 125km.

    RăspundețiȘtergere