vineri, 20 noiembrie 2020

SATU MARE ! CRESTINII LA Ei M - AU CHEMAT !

                                           19 Noiembrie 2020,ora 5,19 !


                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                 "Şi-am adus-o chiar si la Satu Mare!

                Crestinii la ei m-au chemat!

               La Sfanta Icoana din Cruci !"

Dragii mei,iata ca vom auzi de SATU MARE si de o SFANTA ICOANA Facatoare de Minuni!

Cand va fi aceasta si care va fi Sfanta Icoana,vom cunoaste numai daca ne vom ruga cu iubire,cu dragoste si cu Credinta fierbinte la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

                                Cu dragoste,Maria. 

7 comentarii:

  1. Am cumparat o carte cu previziuni/profeții despre România și lume a inginerului Ioan Istrate(care a prezis cu exactitate cutremurul din 1977, lucru confirmat de unii comuniști de atunci) și acum știu o să știu cam ce se va întâmpla cu țara în viitor, va fi un cutremur major devastator de 8 grade Richter,va fi o seceta cumplită într-o primăvară- vară,Romania va fi atacată și cucerita de Rusia și aliații ei, va cădea un asteroid mare pe Terra iar soarele in viitorul îndepărtat va cădea, se va distruge, va exploda și se va vedea de către oamenii în viața atunci de pe Terra.Totodata mai scrie că Iisus Hristos chiar va cobora pe Pământ din nou și toată lumea îl va vedea.
    Cartea se numește:Romania și lumea in timp(Ioan Istrate autor, ediția 2)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După ce pica asteroidul in 2026 va fi intuneric total 1000 de km la nord si 1000 km la sud de cercul meridian , pe toată circumferința pământului. Cu cat distanta este mai mare de această zona, intunericul se disipeaza.
      Urmează apoi o perioadă de glaciatiune, scăzând temperatura medie pe pamant cu 5 pana la 7 grade, calcul facut de specialisti___

      Ștergere
  2. Cand traiesti in viitor proiectand profetii facute de unii sau altii in matricea ta energetica, cu tot ceea ce cuprinde ea, risti sa pierzi clipa prezenta. In care esti dator sa cresti spiritual ajutand alti oameni si chiar animale si plante.
    In viitor vei avea sansa sa traiesti intr-o lume paralela de vibratie inalta daca faci cum iti spun eu. Daca stagnezi si proiectezi frici in propria ta matrice, vei ramane pe un nivel vibrational jos. Rece. Fara speranta. Va urma apoi depresia. Pesimismul duce la depresii.
    Lasa zilei de maine grija ei. Ocupa-te de ziua de azi.
    Cea mai urata forma de manipulare este cea prin inducerea fricii. Un om căruia i se induce ideea ca orice ar face este inutil, pentru ca tot rău va fi, paralizeaza. Îngheață. Ramane pe loc. Iar Universul este in continuă miscare si evolutie, diversificare. Daca stai pe loc si nu mai crezi ca tu ai puterea de a schimba lumea din jurul tau cu faptele tale, intri in dizarmonie cu universul si acesta nu te mai poate ajuta sa evoluezi pentru ca tu singur ai intrerupt legatura cu Dumnezeu. Este ca si cum toata orchestra ar canta dupa aceeasi partitura, doar tu si inca vreo cativa prăpăstiosi alegand sa cantati alta melodie. Dizarmonică. Luându-ti ca idol un " profet" numit Istrate. Un profet vede crâmpeie de viitor. Dumnezeu il si poate schimba. Dar numai daca si omul isi doreste schimbarea. Stii cum se zice: tu doar incearca sa misti din loc bolovanul din cale. Fa un efort, chiar daca pare ceva imposibil. Cel ce va fi de partea cealalta ca sa te ajute, va fi chiar Dumnezeu care lucreaza prin cineva. Poate fi un om modest. Poate fi chiar cineva din familia ta. Poate fi un copil care te invata sa razi, sa te joci, sa fii vesel si optimist. Poate fi un cățel de pripas care te iubeste neconditionat. Adoptă un catel.
    Ce zici? Ma crezi pe mine, sau il crezi pe Istrate?😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce cretin poti fi! Si parsiv! Arzi in iad parasuta misancelor!

      Ștergere
  3. 04.00 O carte plina de minciuni. Eu a,m prima editie si datele sunt demult depasite ca timp. In afara de cutremurul din 77 nu s-a confirmat absolut NIMIC!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate acest mesaj se refera la cei care se roagă BUNULUI Dumnezeu și la Maica Domnului
    Dumnezeu le aude rugăciunile
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.napocanews.ro/2020/11/mii-de-credinciosi-si-preoti-sarbi-fara-masca-au-venit-la-catedrala-sf-sava-din-belgrad-pentru-a-i-aduce-un-ultim-omagiu-patriarhului-irineu.html

    RăspundețiȘtergere