marți, 24 noiembrie 2020

MOTIUNE DE CENZURĂ LA NIVELUL NATIUNII ?

                                      22 Noiembrie 2020,ora 6,13 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:

                 "În acest moment,Comisia se pregateste pentru Motiune de Cenzura la nivelul natiunilor!"

Clipa in care,vad o sala mare cu multe banci confortabile, iar o femeie care avea o hartie in maini,se aseaza langa ai sai colegi si era tare vesela.Era o negresa frumoas si inalta.  

Dragii mei,cand se va intampla aceasta si cu cine va incepe,eu nu stiu a va spune.

Dar la vremurile tulburi pe care le traim cu totii,ne asteptam la absolul orice.

Sa fim buni dragilor,sa fim milostivi si iubitori ,si sa avem Credinta fierbinte in inima si-n suflet,si vom trece cu bine peste toate!Amin!

                                       Cu dragoste,Maria.                                                                                                  

22 de comentarii:

  1. La nivelul natiuni-lor,posibil framintarile date de Covid la OMS,ONU,posibile schimbari in conducere-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil asta s-a hotărât în 20. 11.2020!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai bogat bugetar,Iohannis, a esit din nou sa ne vorbeasca de ''Baronii PeSe De de care trebue sa scapam la alegerile din 6 Decembrie pentru a instaura'Guvernul PNL',el promite debirocratizare si reforme.
    De promisiuni electorale ne e plin podul,dupa mine trebue singe nou in sistem ,oameni noi cum e noul partid AUR-Alianta pentru Unitatea Romanilor al focsaneanului George Simion singurul care a miscat lucrurile anul asta intr-o directie clara ,care ar trebui sa rezoneze cu presedinta Maia Sandu si romanii de dincolo de Prut,lucru pe care Simion l-a facut constant de doi ani cu centenarul Unirii si Trianonului pe care Iohannis le-a interzis si intirziiat planificat incercind sa ne ameteasca cu un program de Tara inexistent.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebue, trebue...dar tu nu stii lucruri elementare.

      Ștergere
    2. Anonim 19.31, iluzii; Simion nu este nou, a fost scandalagiu rezist, remodelat, imbracat la costum, etc. Un alt copil al lui Soros, precum Nicusor Dan si Vlad Voiculescu (nu numai). De asemenea, sunt cateva "personaje" in acest asa numit partid care nu sunt cunoscute dar care au "secvente intunecate" ale vietii. Este practic, o aripa mai "blanda" a USR-ului.

      Ștergere
    3. Craciune, ce parere ai despre scoala on-line? Tu, la varsta ta, ai fi dispus sa faci cursuri on-line?

      Ștergere
    4. Statuia, statuia, unde-i statuia?

      Ștergere
  4. Si astazi cutremur!
    În ziua de 24 Noiembrie 2020 la ora 02:07:39 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 2.8, la adâncimea de 66km.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aur e pacaleala, amintiti va ca initial a facut parte din aur teodor melescanu , cel care a tradat psd ul. Toate partidele aceeasi infectie! Oameni din popor, independenti de partide, ar trebui votati. Dar voturile se fura ca n America. Credeti ca dancila a fost votata doar de 3 milioane de romani in conditiile in care zone mari erau psd iste? Politicienii de acum ne au aratat cat iubesc poporul, tot pe ei vreti sa I tineti pe scaune, imuni in fata legii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20:56 Dăncilă nu a fost votată nici măcar de trei milioane de români!!! Dacă ai avea cum sa verifici voturi din Teleorman ai vedea multi oameni decedati care au votat și s-au i tors în mormant !

      Ștergere
  6. Da,ne trebuie partide noi,oricare din celelate,numai PSD si PNL nu!!!Sa le dam o sansa sa ne arate si ei in 4 ani ,ce pot!Cum au fost ceilalti 30 de ani,asa putem sta si cu ceva nou,inca r ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu îmi mai amintesc ce s-a întâmplat pe 20 noiembrie 2020.
    Personal speram să iasă românii în stradă și să scăpăm de Plavan....
    Dar, românii sunt prea fricoși ...

    RăspundețiȘtergere
  8. E moțiune de cenzura la nivel inalt. In Cer. Romanii si-au distrus matricea energetica. Prin vrajitorii si furt informational care a afectat inclusiv copiii.
    Cum e sus, asa e si jos. Ceea ce au facut romanii in astral se observa si in planul fizic. O tara in dezastru sub toate formele, sclavii umiliti la ei acasa, copiii furati fara ca poporul beat de trufia de a se crede ales sa miste vreun deget. Poporul asta si-ar trimite mai bine femeile sa se prostitueze decat sa munceasca cinstit. Sau decat sa dea dovada de curaj. Barbatia poarta fusta in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  9. @24 noiembrie 2020, 23:14
    nu partide noi! partide de nici un fel! atentie la USR-PLUS, sunt ATEI! un crestin nu trebuie sa voteze ateii pentru ca dupa ce vor fi alesi vor prigoni Biserica Dreptslavitoare. ati uitat ca alesii usr-plus de la locale, nu au votat cu mana pe Biblie? cum poate un ateu sa reprezinte interesele unui crestin? iar despre aur interesati-va bine, bine..., la suprafata pare minunat dar mai interesati-va... avem nevoie de CRESTINI AUTENTICI, TRAITORI, CU DRAGOSTE DE NEAMUL ROMANESC SI DE TARA NOASTRA ROMANIA - restul sunt doar povesti, nu vedeti ca ne-au adormit si nu mai reactionam deloc? apoi, mai interesati va ce va urma DUPA vot, ce vrea UE sa faca cu noi, ca nu e de bine

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuia .sa ieșim cu toții dar frica sa instaurat peste majoritatea...Intrebarea mea este :
    Ce o sa faceți fraților când nu veți avea cu ce sa plătiți facturile, alimentele familiei, internetul pt școală , telefonul si asa mai departe??
    Votarea e un fapt ce ar trebui de data aceasta desconsiderat si blocat...vor face ce vor vrea oricum. Dacă am fi uniți si nu am mai plăti toți dările către stat, politia si jandarmeria si toate instituțiile statului nu ar mai avea buget si atunci ar vedea cum e când nu ai si tre sa faci ceva ;nu ne-ar mai opri sau amenda deoarece le-ar fi si lor rușine si frică de semenii lor. Eu trag nădejde ca mai sunt si oameni care nu vor face voia celor mai mari ai nostri, din punct de vedere politic ... se cern oamenii fraților dar mulți nu cred si nici nu vor crede!! Sănătate si credință!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce s-a hotărât în 20.11.2020?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vom afla la momentul oranduit de Dumnezeu ,ce s/a hotarat in 20 noiembrie 2020 !

      Ștergere
    2. Nu inteleg....20 noembrie a trecut !🤔

      Ștergere