vineri, 20 noiembrie 2020

PADUREA SI DICTATURA ANTI - COMUNISTA !

                                                   19 Noiembrie 2020,ora 6,37 !

 

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas tare revoltat.

Glasul spunea asa:

              "Uite ,asta era făptură!

Clipa in care,vad un tanar care se apleaca la marginea unei paduri verzi,padure fara copaci,ci numai cu ramuri verzi;parea ca abia acum incepe sa creasca.

Ramurile nu aveau mai mult de 1 metru inaltime.

.
Tanarul arata cu mana spre ramuri,chiar le ia in palma si adauga cu furie:
"Dictatura anti-comunista!"
Dupa care,totul dispare!
Dragii mei, stim cu totii ca pe timpul lui Ceausescu,Padurile nu se taiau! Padurile se plantau ! Acum insa,Padurile sunt defristae fara mila,pentru bani nenorociti.Căci nu le pot spune altfel,deoarece, taierea Padurilor duce la Inundatii,la alunecari de pamant,la lipsa Oxigenului curat si nu poluat.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca macar sa fim sanatosi si sa avem ce pune pe masa copiilor nostri,familiei noastre.
Cu dragoste,Maria.


42 de comentarii:

  1. Chiar sunt dovezi că va cădea asteroidul ăla in 2026? Sau doar supozitii,?
    Adevărul e că România nu a mai avut cutremur de mult și de asta multi zic că urmează unul pentru că este energie sub pământ tectonica însă celebrul Gheorghe Marmureanu spunea că tocmai în 2040 vom avea cutremur devastator în România.
    Sa ne liniștim?
    Legat de asteroid,nu știu dacă a zis NASA ceva oficial legat de așa ceva,daca NASA nu ne va anunța înseamnă că e doar o teorie că sa sperie.
    Îmi amintesc in 2004 că zicea la Observator la Antena 1 că în 2024-2026-2028 (nu știu exact anul ,eram copil)va fi un potop cum nu s-ar mai văzut pe Terra și va aduce sfârșitul lumii sau înjumătățirea populației..
    Acum eu zic sa stam liniștiți,că am mai avut vrei 10 sfârșituri de lume trăite in care nu s-au întâmplat absolut nimic pentru că nu mor caii când vor câinii,adică când crede omul că vine sfârșitul,Dumnezeu nu e de aceeași părere și asta vedem din apocalipsele ratate din anii 2000 și 2012.
    Oricum Planeta a intrat în Era Vărsătorului de prin anul 2000 care va aduce în viitor creștere spirituală și pace,înțelegere ,iubire între oameni și un alt nivel de conștiință pozitivă dar nu știu să vă zic când,citisem pe net într-o zi despre asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, vrei dovada mai buna decat ca un numar urias de romani ajuta copii, indiferent de tendinta separatoare a nationalistilor nostri, care o tot behăie cu " alogenii", de mi s-a acrit sa trec prin grupurile lor?
      Copilul e copil, indiferent de nationalitate sau culoarea pielii, iar indobitocirea popoarelelor de catre nationalisti este de fapt anticrist. Una este sa ma opun egalizarii copiilor indiferent de gen, alta este sa doresc purificare etnica. Nu degeaba nationalistii romani ofteaza dupa Antonescu si legionari...
      Ura tot ura atrage. Dovada ca in evrei s-a trezit demonul si se folosesc de fiecare ocazie ca sa ne arate cu degetul si sa ne forteze copiii sa invete despre holocaust. Fara sa se gandeasca la faptul ca si noi am trecut prin holocaust comunist si acum prin unul de capitalism fara reguli.
      Sau la holocaustul copiilor palestinieni, al copiilor sirieni, irakieni, africani.
      Imi doresc o insula pe care sa se stranga toti razboinicii nebuni ai acestui pamant. Si sa se ciomăgească intre ei, pana se vor anihila reciporc. Departe de populatia civila, de copii si mame fara vina, de paduri culcate la pamant sub bombardamente si arme chimice.
      Am citit undeva ca armata lui Saddam a ras plantatiile de curmali, mandria si bogatia poporului, pentru ca pe acolo fugeau in afara tarii irakienii terorizati de bestie. Hitler, Stalin, Saddam si toti ceilalti dictatori au acelasi tipar comportamental: urăsc si distrug, provoaca suferinte inimaginabile.

      Ștergere
  2. Padurile se exploateaza,adica se taie controlat,ca imbatrinesc. Se recolteaza ca orice cultura,apoi creste alta,care da oxigen si cind creste. Avem nevoie de lemn,unii sufera de frig mai rau ca pe vremea lui Ceausescu.Am trait 25 ani in vremea lui,oamenii faceau greu rost de lemne,am tremurat mult,aveam o casa veche,din pamint,geamurile nu se inchideau bine,noroi pe strada,incaltaminte proasta,haine proaste. Rudele de la oras traiau bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Dar acum nu se replanteaza. Si se taie copaci falnici, carora le trebuie zeci de ani sa creasca. Si nu doar pentru foc se taie. Ci si pentru export, mobila...
      Si nu se investeste in alt fel de energie. Dovada ca suntem condusi de oameni fara cap si fara viziune.

      Ștergere
    2. Tu ai sansa. Ai vederea buna si nu partinesti cand vorbesti. Sa iti mearga bine inainte!

      Ștergere
  3. Padurile romanesti tocate de prietenii austrieci ai tovarasului Wuhannis-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia mai taci, craciune! M-am saturat de fornăielile tale insipide! Te dai mare carturar, dar esti orb ca o cârtită!
      Hotiile padurarilor romani le-ai vazut? Gunoaiele facute de romani le-ai văzut? Pana si vecinii nostri, ungurii, mai ordonati si civilizati decat noi, s-au ingrozit de gunoaiele ajunse la ei, duse de puhoaie, la ultimile inundatii. Nationalism inseamna sa-ti iubesti tara, sa o cureti, sa o aperi. Nu inseamna sa stai cu burta la soare si sa explodezi de trufia ca esti roman, buricul lumii.
      Stii ca un popor, daca nu incepe sa se vindece din interiorul sau, asumandu-si greselile sale, inainte de a tot arata cu degetul spre străini, nu va putea renaste niciodata din propria cenusa? Pentru ca se ingroapa singur in iluzii si vorbe. Si in gunoaie!

      Ștergere
    2. 11.18 foarte corect! Cautam mereu vina la straini dar nu ne vedem defectele noastre cat casa! Asa i-a invatat PSD-ul ca trebuie sa caute vina la altii numai la ei nu! Patriotismul si nationalismul nu inseamna sa te uiti zilnic la antena 3 si romania tv si sa iei de bun toate minciunile lor sforaitoare doar pt. ca sunt impotriva guvernului. Apoi sa faci pe indignatul si sa arunci cu laturi in ei.

      Ștergere
  4. Coada noastra de topor,Iohannis-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca atata timp cat stai degeaba, nu iei atitudine decat intr-un grupuscul pe net si nu te misti sa faci ceva util, si tu esti tot o coada de topor.
      Ca foarte, foarte, foarte multi romani

      Ștergere
  5. Cind nu devoreaza padurile Wuhanistii devoreaza statuile de romani;ce naste din pisica soareci maninca-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Averea lui Iohannis e cea mai mare a unui roman bugetar,cea a lui Maia Sandu presedinta din R Moldova a scazut de cind a ajuns bugetara-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai craciune, de ce minti??? Sa dea Dumnezeu cel drept sa-ti inghiti minciunile intr-o buna zi!

      Ștergere
  7. Bomba sonica a culcat la pamant munți intregi cu paduri in județele Dâmbovița , Argeș si Prahova, ca sa aiba scuza pentru defrișare.
    Este jale daca mergeți si priviti.
    Mai multe televiziuni au incercat sa filmeze si sa prezinte, insa le-a fost interzis si toti tac ca lașii.
    Am semnalat peste tot că de câțiva ani, se defriseaza masiv padurile si nimeni nu ia in seamă....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bomba sonica din capul tau,ti-a culcat ....inteligenta.
      Pai daca era bomba si a afectat copacii ,de ce nu a afectat si oamenii ?! Dezinformare de la PSD.

      Ștergere
    2. Ce treaba are psdeul cu bomba sonica? Au dat-o noaptea si i-a afectat doar pe indragostiti( de partide)

      Ștergere
    3. Unul e cu bomba sonica, altul cu statuia lui Avram Iancu, altul cu asteroidul, altul cu cutremurul si tot asa...Ce-i aici, fratilor, casa de nebuni??? :))))))))))

      Ștergere
  8. Cred că e o viziune cu mesaj simbolic: pomii tineri sunt copiii uciși de "dictatura anti-comunistă", crime odioase la care nici comuniștii înrăiți nu s-au dedat. Doar naziștii au mai ucis copii!

    RăspundețiȘtergere
  9. In luna martie vom avea un nou val al pandemiei. Numai un vaccin împotriva coronavirusului va stopa noul val .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce in martie,care e logica? Umbla copiii cu capul gol?

      Ștergere
    2. Nu cred ca mai dureaza mult pacaleala. Nici cei care profita nu spera sa mai dureze atit

      Ștergere
    3. https://www.incorectpolitic.com/efectul-fulgeratoarei-vizite-de-lucru-a-lui-mike-pompeo-la-paris-europenii-scapa-de-vaccinarea-silnica-si-impuscarierea-in-propriile-lor-locuinte/?fbclid=

      Ștergere
  10. Așa este până distruge tot nu se lasă

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum doamna Maria pe Antena Stars-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. 11,18 SI 14,37 In timp ce voi mercenarii mafiei evreiest aparati pe cei ce toaca padurile Romaniei si faceti Diversiuni eu in ultimii 3 ani am plantat 2 hectare de padure;
    V-O spunea si Ilie dar voi cu Diversiunile-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e problema ta, craciune. Si nu doar a ta. Nu mai bateti câmpii pe internet. Nu ne intereseaza cate cutremure de 2 grade au mai fost pe pamant. Plantezi copaci? Invata-i si pe amețiții care bat campii cu NLP si alte falsuri spirituale sa planteze copaci. Altfel vei vedea numai romani amețiți, vrajiti, incapabili sa mai faca diferenta intre vis si realitate.
      Asa ne-au distrus spiritual! Ca au fost evrei in spatele distrugerii noastre la nivel de suflet colectiv si de legaturi cu Romania Vie, adica legaturile intre noi toti si păduri, pamant, ape, nu am de unde sa stiu. De prostiile cabalistice cu care s-au indopat unii romani in ultimii 30 de ani, la cursuri organizate in Romania, probabil ca ei sunt vinovati. Dar stii cum e...Evreii stiu sa scoata bani si din rahat si fraieritii ca vor primi cine stie ce initieri au plecat la cursuri orbi si s-au întors si surzi.
      Stii in cate grupuri fals spirituale se practica impamantenirea prin metode hilare? Au prostit poporul roman. Ei nu mai muncesc pamantul. Nu mai planteaza copaci. Doar se zbenguie cu talpile goale pe iarba. Ei nu mai ajuta copii si bătrâni. Doar mediteaza la iubire.Nu de cutrmure de 2 grade si profetii trebuia sa stati voi. Dezastrul este provocat de falsii spiritiali din Romania. Ei atrag spre noi nenorocirile, din interiorul țării, pentru ca e si multa magie neagra in ceea ce fac ei. Inclusiv a atrage bani cu puterea mintii si folosirea pentagramelor este magie neagra. Daca a fost plan conceput de evrei,,apoi afla de la mine, craciune, ca ne-au nenorocit ca popor. Scot castanele din foc cu mainile prostilor manipulati!
      Nu vezi ca pierzi timpul? Nu ai idee cat m-am luptat sa opresc otrava new age si NLP si cabalistica sa afecteze matricea energetica a Romaniei. Ma bat cu Satana in timp ce voi trageti aghioase si va laudati ca sunteti popor ales?! Si otrava asta tot evreii v-au inoculat-o?
      Poate ca da, poate ca nu. Dar crestinii stiu ca trufia este opusul smereniei. E diavolism si te coboara foarte mult.
      Si sa stii ca si eu plantez copaci si ajut copii, batrani, animale. Invatati-i pe toti sa faca asta, ca nimeni nu cară mortii in spirit in spinare!
      Romania se prabuseste in ea insasi din cauza vrajitoriei. Asta e autodistrugerea. Satana nu te distruge. Te invata cum sa te distrugi singur

      Ștergere
    2. Aurelia,te cam lauzi!

      Ștergere
    3. Iti pierzi timpul. Acestia nu mai sunt romani. Nu stiu ce sunt dar eu nu-i cunosc. Ia mai bine de colea:
      https://www.youtube.com/watch?v=nsbXYcq1pEo
      Iti face Esvieta un bizcocho de-l taie cu ferastraul. Crezi tu ca ii e frica de tine? Nu-i e frica!
      Si carnati poate face. Si de toate. Si mai e si imbracata in doliu ca sa nu zici ca se veseleste fara ca tu sa stii.
      "¡Qué rico qué esta!"

      Ștergere
  13. Si am participat si la Protestul din primavara asta de la fabrica de tocat Padurile de la Sebes al prietenilor lui Iohannis pentru care a intervenit si la Parlament .
    Am participat si la sarbatorirea din vara a Trianonului cu dezvelirea steagului de 100 metri in centrul Tirgu Muresului,sarbatoare blocata anul asta de TRADATORUL Iohannis-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-ai uitat pe Dragnea si pe Irinuca ? Pai nu PSD a fost la putere in ultimii 10 ani?!
      Cine a distrus Romania ?PSD.

      Ștergere
    2. Si? Vedeti vreun efect? Dovada ca suntem putini treziți. Barbatii, care sunt de fapt luptatorii, dorm in cea mai mare parte. Vrajiti. Asta ne mai lipsea, dupa ce ca suntem vai de noi, putini treziti: sa va laudati peste tot ca suntem popor ales. Ca sa doarma si mai profund romanii! Ca, daca sunt gata alesi, ce sa mai lupte sau sa munceasca?
      Sa va vad cum ii treziți pe ceilalti! Eu nu mai fac nimic pentru Romania! Tot ce voi face de acum incolo va fi strict pentru mine, ca sa ies din nebunia asta in care romanii se complac.
      Asa ceva...?! Unii murim muncind si luptand pentru Romania, altii se scormonesc in nas plictisiti?!
      Sa ne luam fiecare roadele muncii noastre si, hai, pa pa!
      Pana la urma, tot pamantul este al Lui Dumnezeu. Toata Creatia. Asa ca muncesc pentru Dumnezeu, pentru Creatie. Romanii sa stea si sa astepte. Si sa proiecteze cai verzi pe pereti despre salvatori ET.
      A propos...daca tot ne-au ocupat americanii, presupun ca ne vor vinde micilor cenusii pentru rapiri si experimente? Si implanturi de microcipuri?
      Voi la cine va inchinati?
      Ori la Dumnezeu, ori la ET! Cale de mijloc nu e. Nici maicuta Domnului nu intervine pentru un popor care practica magia neagra.

      Ștergere
  14. Doamna Maria ne-a menajat aseara la TV semn ca vin belele mari cu care nu vrea sa ne sperie.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. 05,20 Mafia evreiasca a distrus Romania si inca o distruge-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. In justitie se desfasoara un proces prin care MAFIA Padurilor vrea sa puna mina pe toata padurea Muntilor Fagaras in opozitie cu cei ce ii vor rezervatie naturala-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Aceiasi miza este judecata si pentru muntii Retezat aflai de o suta de ani ca rezervatie naturala revendicata de urmasii optantilor unguri care au primit o data bani pentru ei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu nu vad nici-o dictatura. Oamenii au votat. De ce urlati ca rupti cand ati votat si s-a decis democratic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dictatura e pentru hotii din PSD pentru ca NU MAI POT FURA CA PANA ACUM! Cine spune ca e dictatura inseamna ca pana acum si-a facut de cap jecmanind tara iar acum nu mai poate pentru ca nu mai are acces la parghii. Clar!

      Ștergere
  19. 23,11 Precum Hitler ales 'democratic' nu a respectat nici legi nici constitutie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Padurile ne ofera oxigenul de care avem nevoie!!!
    Cand padurile nu vor mai exista, sa nu ii fie nimanui de mirare daca:
    - vor fi inevitabil alunecari de teren si sa nu se planga cei carora le iau casele la vale!;
    - animalele nu mai au habitatul lor si sa nu se planga oamenii ca vor veni animalele din padure in ograda proprie!;
    - vremea va fi anormala - temperaturi extreme vara plus alte anomalii termice;
    - nu va mai fi oxigen pe planeta nici chiar pentru cei care au taiat padurea;
    - nu vor mai avea cu ce sa se inclazeasca oamenii pentru ca daca tot tai si nu plantezi in loc, de unde sa mai fie lemne pentru soba??? In final se va ajunge ca pe vremea cand se statea in frig!
    Padurea are un suflet, un duh al padurii, care se razbuna pe cei care ii fac rau!
    Tot raul facut se intoarce impotriva celor care fac lucruri rele, fara indoiala! Asa ca inainte de a taia si o ramura, ganditi-va ca va este de folos un copac - ofera oxigen, umbra, iar intr-un singur cuvant vegetatia ofera VIATA pe planeta! Cei care defriseaza nu se gandesc ca isi fac rau lor si generatiilor urmatoare? Chiar nu dorim sa mai lasam in urma nimic celor care vin dupa noi? Atata egoism exista sau atata sete de bani? Acesti bani nu valoreaza nimic daca aerul este poluat si nu avem oxigenul dat de vegetatie!

    RăspundețiȘtergere
  21. Protejati natura, animalele, viata! Astfel va protejati si pe voi!
    https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu mai blamați poporul,ce vreti sa faca revoltă?
    Aveti răbdare toate la timpul lor.
    Sa ne rugam pentru pace si bucurie,pentru sanatate.
    Dragilor dacă poporul nu se revoltă nu inseamna ca sunt mulțumiți cu tot ce se întâmplă.
    Sa ne aducem bine aminte in tara noastra sunt 180 000 daca nu mai mult de sf.biserici si Mănăstiri dacă in fiecare dintre ele se duc numai 10 persoane faceti socoteală cati se roagă odată pentru pace,răbdare și miluire.
    Lot ținea pe umerii săi 50000 nu trebuie sa ne mai facem ca suntem un popor care ne meritam soarta,asa ne trebuie,nu!
    Poporul roman nu-i este îngăduit încă sa faca dreptate,va pleca ca un tavalug nu-l subestimati,mai bine sa zicem Doamne Apara si ne păzește.
    De la atatea sf.biserici și Mănăstiri tara noastra este pe o energie puternică de protecție divină, aveti răbdare,vor pieri si vor da socoteală toți care au facut acest popor sa sufere.
    Acest popor va fi MANTUIT prin SUFERINTA si credința lui.
    Pentru o viață mica sa nu pierdem o veșnicie,nimeni nu trăiește pe roze toți avem încercări,probleme dar sa nu ne pierdem credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate poporului român și lumii întregi.

    RăspundețiȘtergere
  23. 23 ,11 Tu nu prea vezi nimic ,tara e condusa de o dictatura a castei evreiesti cu reprezentare in vot parlamentar de doar 20 procente pusa de Iohannis DICTATORUL care nu respecta jocul democratic parlamentar.

    RăspundețiȘtergere