luni, 16 noiembrie 2020

VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !

 

VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !

       Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de 
Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.

Sau cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !

PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci...




                    .

Cu iubire,Maria.

3 comentarii:

  1. Exista si ipoteza foarte posibila ca parintele Ghelasie Tepes,ucenicul parintelui Arsenie Boca sa fi fost omorat in spital de medicii satanisti si mafioti covid-covrig ai sistemului,pt ca e foarte interesant ca doar la cateva zile sau saptamani dupa ce parintele a predicat impotriva Covidului ca noua religie si impotriva inchiderii bisericilor,interzicerii spovedaniei,impartasaniei si sarbatorilor de mafiile sistemului covrig,sa fie parintele declarat pozitiv si sa fie internat in spital,mai corect spus in lagar nazist din Romania,si mai au si tupeul sa publice predica parintelui Ghelasie,pe semne ca ne mint cu stirile lor satanice,cum ca parintele Ghelasie Tepes s-ar fi inselat in predica spusa,si ca uite dovada lor draceasca cum ca parintele ar fi fost rapus de Covid,si ca predica lui nu-si are rostul!NU VA INCREDETI IN SISTEM,VA FI JALE,IN ROMANIA VOR FI MILIOANE DE MORTI,PESTE JUMATATE DIN POPULATIA ROMANIEI VA PIERI IN NECAZUL FINAL,POATE CHIAR IN PRIMII 3 ANI SI 6 LUNi AI NECAZULUI,UCISI DE MANIA DIAVOLULUI,ADICA A SISTEMULUI,MANIA DREAPTA SI FINALA A LUI DUMNEZEU VINE IN ULTIMII 3 ANI SI JUMATATE AL NECAZULUI,IN CARE VOR FI SECERARTI SI DIN ROMANIA SI DE PE TOT PAMANTUL SI TRIMISI IN IAD TOTI OAMENII PACATOSI SI VRAJMASI LUI ELOHIM,IEHOVA DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire, multe minciuni se arunca pe internet si prin TV. Chiar daca se descopera mai tarziu ca au fost minciuni, informatia falsa si-a facut efectul deja.
      Dumnezeu sa ajute sufletul parintelui sa ajunga sus, in Cer, iar daca au fost niste descreierati care l-au torturat ( sunt multi satanisti si posedați prin lume), sa le grabeasca Dumnezeu sfarsitul, ca sa nu mai tortureze oamenii.
      Nu uitati de Fenomenul Pitesti, de inchizitie si toate metodele folosite prin lume pentru tortura! E o lume urata si cruda in care tortionarii rareori sunt pedepsiti. Pentru ca nu se vrea sa fie pedepsiti. De aceea si pedepsele mici pentru pedofili.
      Multi judecatori sunt corupti si comprimisi si, ca tot ce este corupt, au cazut sub influenta demonică. Diavolul lucreaza prin toti cei ce si-au vandut sufletul, iar numarul mare de copii care sufera prin lumea asta ne arata si numarul mare de corupti activati ca sa lupte pentru anticrist. Anticrist are legiunile lui de demoni. Cu chip omenesc.
      Si parintele Arsenie Boca a fost torturat.
      Dar aveti grija la stirile mincinoase. Sforarii din umbra dezbina romanii. In loc sa va uitati spre francmasonii care controleaza si schimba raportul de forte cum vor ei, vi se pune pata pe medici sau pe politie care nu sunt decat niste oameni ca si voi. Relele cele mari sunt facute de politicienii corupti si de cei ce ii imping sa intre in politica, stiindu-i hoti si prosti, incapabili să gestioneze situații de criză.
      Cat s-a furat din Romania se observa acum. Imi amintesc de situatii in care, in tari corupte din zona orientala, se prabuseau blocurile in care locuiau oameni saraci. La cele mai mici cutremure. Cauza? Coruptia. Firmele care le construiau foloseau materiale proaste in constructie.
      Romania furata din varf si pana la temelii se prabuseste dezvaluind dezastrul celor 30 de ani de politizare nesimtita a tuturor structurilor statului.
      Si sa nu uitati ca poporul roman, prin vot, este complice.

      Ștergere
  2. “... PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !”.
    Proasto, corect gramatical este, prin a cărei acoperiș ploua, ca substantivul biserica este genul feminin. De unde sa stii tu așa ceva? Asta este pentru copii isteți de cale primare nu pentru prosti ca tine.

    RăspundețiȘtergere