sâmbătă, 28 noiembrie 2020

SI ROMÂNIA SE POATE PRĂBUȘI ! LIPSA CREDINȚEI ,DUCE LA PRĂBUSIRE !

     


                                            Dragii mei, 

În aceasta după amiaza, în timp ce scriam aici pe Blog, brusc, sunt intr-o alta casa unde la masă sta un bătrânel.
Dar in dreapta lui ,apare ca de nicăieri insusi diavolul. Avea trupul subtire si păros, iar in loc de degete normale, avea gheare.
Diavolul îi striga la ureche batranelului, si-i spunea cât de multi au murit la Cutremurul din Italia.
Bătrânelului îi dă lacrimile de durere sufleteasca la auzul acestor vesti,dar ,cumplitul diavol il strange cu ghearele de gât pe acel bătrânel căruia îi dă sângele pe gură.
Printre dinți, diavolul strigă cu satisfactie:
                
                         ” Ne vom prăbuși toți, toți !
             Toți merităm sa ne prăbușim.
             Lipsa credinței !
             Lipsa credinței duce la prăbusire.
             Și România se poate prăbuși !”
Dragii mei, acestea a strigat cumplitul diavol.
Am ajuns dragilor, la un punct foarte sensibil al vietii de pe Pământ. Sunt si vor fi razboaie; cei doi Poli se vor inversa,iar acest lucru va duce la INUNDATII extreme; atentate teroriste la tot pasul. Si nu în ultimul rând ,CUTREMURELE vor scutura Pământul în toate cele patru părti,iar prăbusirea a tot ce este pe Pământ nu poate fi evitată.
                             Image result for sfanta treime
Faptul că diavolul a spus că și ROMÂNIA se poate prăbuși, acest ”se poate”,mai este încă ținut de Credința  puținilor oameni din România.
Dar daca si acestia vor slăbi în CREDINȚĂ, atunci cu adevărat si ROMÂNIA se va prăbuși.
Dragii mei, să nu dăm satisfactie cumplitului diavol, ci să ne întărim în Credință pentru ca Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului sa ne ocroteasca ca și până acum, iar România să straluceasca de Lumina Lui Hristos care, va veni pe norii Cerului însoțit de Sfinții Săi Îngeri în România Noului Său Ierusalim,Amin.
                                   Cu dragoste,Maria. 

8 comentarii:

  1. Mai jos de-atat? Romania este hranita cu medicamente si cu gunoaiele altora. Romanii, momentan au bani , motivul pentru care sunt orbiti si nu vad realitatea. Sub ei se afla prapastia, deja deschisa, ei sunt deja pe fund. Cand finantarea Romaniei va fi stopata, va pica si capacul. Abia atunci se va trezi romanul din somnul cel comod.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate! Esti @?

      Ștergere
    2. Momentan,au bani imprumutati. Cind se vor termina,vor dori sa invie Ceusescu

      Ștergere
  2. Asa sa fie, sa se prabuseasca toti diavolii si sa nu mai aiba putere in aceasta tara crestina numita Romania. Din pacate multi rataciti sunt in aceasta tara si se incred in faptul ca Dumnezeu sunt banii, hotia, faradelegea, invidia, minciuna, trufia, rautatea si uita ca fiecare om are in el o particica de Dumnezeu numita suflet/spirit/duh, care nu trebuie lasata sa devina diavol/demon.

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania este deja prabușită. Intreaba-i pe masonii care trag cu urechea pe blogul tau, din al carui ordin au vandut tara? In afara de Satana care-i păstorește...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu ateii lui SOROS de la USR ,care au refuzat sa jure pe Biblie si evreii lui Iohannis de la PNL Evreiesc la Dictatura cu o reprezentare parlamentara de doar 20 procente nici nu e de mirare .
    De aceia fac Alegeri Fortate in plina pandemie ,nu mai au rabdare trei luni pina dupa vaccinare,interesele alogenilor primeaza fata de sanatatea biologica a romanilor sau cea spirituala a credinciosilor carora le-u demontat statuile de pe latura de Vest a Salii Unirii din Alba Iulia.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma uitam un singur părinte striga.
    Înalt Teodosie Snagoveanu atât
    Dacă ar mai iesi si altii mai mari poate ar fi bine ar avea și lumea mai mult curaj.
    Dar nu se stie până unde va merge aceasta prigoană.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi sa trecem cu bine peste toate aceste încercări. Amin

    RăspundețiȘtergere