sâmbătă, 28 noiembrie 2020

SFANTA CRUCE DE FOC A IESIT , DIN PIEPTUL LUI IISUS HRISTOS !

                                              Dragii mei, 


În aceasta noapte,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezu si la Maicuta Domnului ,am in faţa ochilor mei inchisi ,dar care se inchid fara voia mea, vad un Cer de noapte si pe care Cer,stralucea o Cruce mare si rosie,o Cruce de foc.
In clipa urmatoare ,Il vad si pe Iisus Hristos  din pieptul Caruia iese aceasta Sfanta Cruce de foc.
Crucea de foc Îl inconjoara ,si astfel, Trupul Lui Iisus devine tot de foc,asa precum este jaratecul din sobă.
Dragilor,acum ,Iisus Hristos cu Trupul de foc era rastignit pe Crucea de foc ,si astfel,stralucea enorm pe Cerul de noapte pe care, nu mai exista nimic.

                                 Imagine similară.

Inchipuiti-va dragii mei ca priviti Cerul de noapte,si-n loc de stele si lună,vedeti o Cruce mare de foc cu Iisus Hristos cu trup de foc ,rastignit pe Cruce.
Aceasta stralucea pe Cerul de noapte!
Exista dragii mei in Ceaslov, o Rugaciune mai aparte, in care se spune asa:
           Feriti-va sa va impartasiti nepregatiti ,căci Trupul Meu foc este ,care vă arde pe dinauntru!"

Dragii mei, sa respectam si noi aceasta Porunca, aceasta Rugaciune fierbinte si sa fim intotdeauna pregatiti pentru a primi Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie, cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos.
De vom respecta cele 10 Porunci dumnezeiesti, nu avem cum sa gresim dragii mei; vom fi pregatiti ca sa ne putem impartasi in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa fim buni si milostivi,sa cerem ajutor divin ori de cate ori suntem la necaz.Dar sa nu uitam niciodata, ca sa multumim pentru toate cate am primit si primim in Dar de la Dumnezeu Prea Bunul si de la Maicuta Domnului.
Sa ne bucuram de cei dragi ai nostri,dar totodata,sa ne gandim si la cei care suferi de boli cumplite,de foame si de sete,de frig si de dureri sufletesti. Sa-i ajutam fratilor ,fie si numai cu o vorba de duh,cu o vorba buna care se la mangaie inima si sufletul,daca altfel nu-i putem ajuta.
Dar in niciun caz, sa nu-i judecam,sa nu-i oropsim,sa nu-i supunem la chin si la suferinta.
Cine ajuta pe cel sarac,pe IISUS HRISTOS Il ajuta! 
Cine imprumuta pe cel necajit,pe cel in nevoi si in intristare,pe DUMNEZEU Il imprumuta! Iar DUMNEZEU nu ramane dator nimanui! Va rasplati inzecit,insutit,celui care Il imprumuta pe sarac,celui care hraneste pe cel flamand si insetat,ingrijeste de cel bolnav,de vaduva si de sarmani.Asa sa ne ajute Prea Sfanta Treime si Prea Curata Fecioara Maria,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria
    Nu stiu daca este cineva vrednic in totalitate sa ia sf. Sf.Impartasanie
    O luăm cu mare teamă că poate uitam ceva . BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne ierte pe toți.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si iar te iubesc, Marioara surioara si pe voi pe toti.Pa, pa.

    RăspundețiȘtergere