joi, 26 noiembrie 2020

SCUFUNDAT ! S-A SCUFUNDAT ! OAMENI MORTI SI INGHETATI SUB APE !

                                      Noapte de 25 -26 Noiembrie 2020,ora 1,30 !


                                          Dragii mei,


Tot in aceasta noapte si tot in timp ce scriam la articolul anterior,aud glas in dreapta mea care,spune asa:

               "Scufundat !

                  Scufundat !

              S-a scufundat !"

Clipa in care dragilor, vad o apa mare inspre Apus ,o apa inghetata la suprafata.Vad scafandri si elicoptere acvatice care stau deasupra apei inghetate ,si care,incearca sa sparga gheata ca sa scoata oamenii de sub ea.Era cumplit ,cutremurator ceea ce vedeam.Oamenii erau trasi afara de sub ape,inghetati,stana de piatra.

Dragii mei,iata in aceasta noapte,am scris de 3 ori depsre ape.

Despre inundatii groaznice,ca dupa TSUNAMI.

Despre un posibil vas scufundat intentionat sau accidental,in care vor pieri multi oameni.Poate ca ar mai fi avut vreo sansa de supravietuire,dar ,vor fi stat prea mult in apele reci si au inghetat peste noapte.

Sa ne rugam Domnului si Prea Curatei Fecioare Maria,ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi si sa ne apere pe noi toti Fiii Săi!

Sa cerem iertare pentru gresalele noastre dragilor, sa ne spovedim la Preotul duhovnic acum,cat se mai poate,ca apoi ,sa putem primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Său,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

                                       Cu dragoste,Maria!

3 comentarii:

  1. Sa ne ferească Bunul Dumnezeu de astfel de catastrofe.... dar din păcate totul e posibil si la noi..D-na Maria ați vorbit de Constanța de multe ori, nimic nu e întâmplător pe lumea asta. Sa ne rugăm pentru toate si pt toți, eu cred ca a venit si timpul acesta. Dacă tot ne țin in case carantinati ne ocupăm putin si de suflet. Spovediti-va si impartasiti-va atât voi adultii cat si copii. Post ușor tuturor!!🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne ferească Bunul Dumnezeu de astfel de catastrofe.... dar din păcate totul e posibil si la noi..D-na Maria ați vorbit de Constanța de multe ori, nimic nu e întâmplător pe lumea asta. Sa ne rugăm pentru toate si pt toți, eu cred ca a venit si timpul acesta. Dacă tot ne țin in case carantinati ne ocupăm putin si de suflet. Spovediti-va si impartasiti-va atât voi adultii cat si copii. Post ușor tuturor!!🤗

    RăspundețiȘtergere