duminică, 22 noiembrie 2020

ROMÂNIA ÎN INIMA LUI DUMNEZEU SI A MAICII DOMNULUI !


4
                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi ,ma trezeste o lumina puternica, si astfel,vad stand in pat cu ochii inchisi, ma vad pe mine cu mâna pe intrerupătorul de curent electric.
Vreau ca să aprind becul,iar cand am atins cum palma ca sa apăs,spre uimirea mea,vad cum tot intrerupătorul de jur imprejur ,si-n mod mai special la partea de sus,se-mbraca intr-un Soare auriu cu multe raze aurii de jur imprejurul lui.
Era asa ,precum un Soare mic ar fi acoperit întrerupătorul, cand eu am atins cu mâna mea.
Era orbitor de stralucitor si cu raze aurii sub forma de Coroana imparateasca, la partea de sus.


                        Imagini pentru DUMNEZEU.

Cineva nevazut de mine,imi spune fara glas ca sa merg si la al doilea intrerupător din camera mea.
Ma indrept spre al doilea intrerupător, si cand il ating cu palma mea, cu degetele mele,intrerupătorul se îmbraca in Soare auriu precum Aureola de Soare de deasupra Sfantului Cap al MANTUITORULUI,tot la fel arata intrerupătorul al doilea,dar si primul intrerupător.

              Imagine similară.

În urmatoarea clipă fratilor,vad in mijlocul camerei mele, o INIMA mare,o INIMA formata din trei culori.
Acestea erau :ROŞU,GALBEN si ALBASTRU !
Era TRICOLORUL ROMÂNIEI sub forma de INIMĂ vie,INIMA care batea ,precum inima din pieptul nostru.

                      Imagini pentru inima tricolor

                   Imagini pentru DUMNEZEU.

Totul a durat cateva secunde bune,după care, a disparut. 
Iar eu dragilor, m-am grabit ca sa va aduc aici si vesti bune,vesti divine in care, trebuie sa credem.
DUMNEZEU ne iubeste fratilor! DUMNEZEU Îsi va recladi NOUL SĂU IERUSALIM in ROMANIA SA,in ROMANIA DUHULUI SFANT! Sa nu va indoiti, de acest lucru minunat!
Dar aceasta fratilor,nu inseamna ca va curge numai lapte si miere. Trebuie sa aiba loc o curatare Romaniei,a poporului român, pentru ca MANTUITORUL sa vina in NOUL SĂU IERUSALIM, numit ROMANIA.
Dar ,cei care dintre noi vor avea Credinta macar cât un graunte de mustar, acestia vor fi ocrotiti si păziti de tot răul si de toata suferinta.
A inceput de o saptamana SFANTUL POST al NASTERII DOMNULUI, si este bine ca sa ne pregatim asa cum se cuvine,adica,prin bunatatea inimii, prin curatarea sufletului de păcate,adica,prin Sfanta Spovedanie, prin POST (cine poate si îi permite sanatatea)si Rugaciune fierbinte catre PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Nu mai ştim ce să credem. Acum câteva zile ne spuneaţi că România este în pericol de catastrofă şi că cine se vor salva? Acum ne spuneţi cu totul altceva. Fără nicio răutate sau comentariu obraznic din partea mea, mă întreb. Nu mi-o luaţi în nume de rău, vă rog. Ba ne panicaţi, ba ne bucuraţi. Cu sincerul meu respect.

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE ajută doamna Maria
    Doar dragostea lui Dumnezeu și Maica Domnului a mai rămas.
    Dumnezeu vede SUFERINTA oamenilor si credința lor.si nu in ultimul rand răbdarea de care dă dovadă și acest lucru datorită credinței în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere