duminică, 22 noiembrie 2020

50 LEI, 3 CARTI ALE ADEVARULUI DUHULUI SFANT ! COMANDA AICI !

                                            Dragii mei,


Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !

                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2
 
 Adevarul Duhului Sfant Vol 1
 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
Este posibil ca imaginea să conţină: text
CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! 
Iata si contul in care puteti depune banii pentru Donatii pentru viitoarele volume,sau pentru contravaloarea CARTILOR :
RAIFFEISEN BANK :
      
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

                Va multumesc din suflet !
Va multumesc din suflet !
                                  Cu dragoste,Maria.

46 de comentarii:

  1. Israelul intervine in campania electorala din Romania aparindu-si investitia pe presedintele Iohannis.
    Asta ca sa fie clar a carui gesheft este cel cu padurile.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. In luna martie vom avea un nou val al pandemiei. Numai un vaccin împotriva coronavirusului va stopa noul val .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stiti sigur ca in luna martie va fi un nou val, 09.39?

      Ștergere
  3. Anul următor va fi anul cu cele mai multe cutremure si erupții vulcanice...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand urmează marile revolte? Are cineva idee? Vor fi de sărbători? Sau la anul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La paștele cailor! Daca nu s-au revoltat cand erau liberi, crezi ca se vor revolta cand deja s-a instaurat teroarea NOM?
      Romanii sunt cei mai mari pierzatori de sanse. Stai sa ti se profeteasca momentul in care te revolti? Sau sa-ti spuna astrologul si numerologul?
      Momentele au fost multe...Cand Sorina a fost smulsa cu forta si terorizata de o procuroare. Asta e statul procurorilor! Iti pot intra in case sa-si ia de acolo ce vor.
      A mai fost si momentul cand parintii Luizei si ai Alexandrei au protestat. A fost si momentul cand s-a protestat pentru copiii lui Smicala si alti copii luati abuziv din casele lor. S-a protestat putin. Trebuie mers pana la capat cand pleci pe un drum.
      Au fost multe, multe momente care v-au aratat ca sunt semnele instaurarii lui Anticrist. Cand Satana a prins puteri, e mult mai greu sa fie alungat. Si-a intins tentaculele in sufletele multor romani.
      Uimitor lucru pentru mine: cititorii de Biblie, inclusiv preotii, stiau semnele de sfarsit, cand este necesara starea de trezvie. Cu toate acestea, au sforăit asteptand sa vina salvatori care sa faca ceea ce ei trebuie sa faca. Altfel cum isi dovedesc fidelitatea fata de Dumnezeu? Cu dosul in doua luntrii?
      Maria, zilnic ar fi trebuit sa le amintesti oamenilor despre copiii rapiti! Nu aveam nevoie de divertisment in plin Armaghedon. Ca tii oamenii in adormire! Si hotii de suflete stau la panda

      Ștergere
    2. Eu m-am oferit ca suport mamei Sorinei sa prinda curaj sa-si scoata fata din pardalnica de tara ce a ajuns Romania.
      Sa ce sa fi facut in Romania? Sa fi alunecat ca femeia cu salteaua si copiii la inundatii si toti politicienii vostri impotenti sa stea sa se uite cum vin apele si distrug tot si apoi scartz din scaun?
      Ce voiati voi era ca ea sa fi stat in groapa de nisip oferita de asistentii maternali, cei 2 plus fiica mai mare, sa faca precum pisica pipi in groapa si sa fie mereu la mana lor ca ea este tigancusa si ca datorita lor dupa ce a plecat, li s-a schimbat inima si poate are unde o locui, o casa. Pana invatati ce sunt drepturile oamenilor, la coada Europei sa stati pe care o mai si refuzati ... asa de rusificati sunteti. Cat despre gropile voastre, faceti voi pipi in ele! Si va ingropati aurul de care tineti cu dintii sa nu care cumva sa vi-l pierdeti: tezaurul, etc...
      Sorina a venit la saracie dar are parte de dragoste, nu a ales bogatiile voastre si sclavie la fara de iubire, fara de suflet. Ea era pusa sa iubeasca asistentul, nu asistentul sa o iubeasca pe ea. Drepturile ei nici nu mai existau. Sunteti atat de mimetici... bine ca a scapat de voi!

      Ștergere
    3. Esti cretină! Solutia nu este sa scoti copiii din țară. Solutia este sa schimbi mentalitatea in tara. Si politicienii corupti sustinuti inclusiv de politica Americii, prin asa zisii lor ambasadori, de fapt niste smecheri veniti in Romania ca sa amușine dupa resurse.
      Si ce o sa faca America, plina si ea de copii saraci? O sa ia toti copiii din Romania si o sa-i bage intr-un incubator? O sa-i sterilizeze? Tu stii cat conteaza pentru un copil sa se joace in natura, sa se murdareasca, sa rada si sa se tavaleasca? Familia maternala dib Romania era calda. Cea din America e rece ca gheata. Nu ai observat ca mama din America nu zambeste? Are un rictus care seamana cu zambetul. La fel ca procuroarea. Acelasi tipar de femeie.
      Tu crezi ca lectiile de pian si limba engleza il fac pe un copil fericit?
      Si America moare de iubire de copii, nu?
      Câți copii au omorit soldatii americani pe tot pamantul?
      Lasa fariseismele! Nu te pricepi la copii! Un copil, daca ii tai legaturile cu natura, cu pamantul,se imbolnaveste. Poti sa-l duci tu in lesa intr-un parc...copilul ala va fi un copil dresat. Poti sa-i pui la picioare tot aurul lumii, copilul acela nu va fi niciodata el insusi, cu Darurile si Harurile lui. Va fi o clonă fabricata de "binevoitorii"din America.

      Ștergere
    4. Tu locuiesti in America? Oriunde ai locui, esti dusă cu pluta. Când iti tai legaturile cu pamantul esti ca un copac dezradacinat, dus de vant. Habar nu ai pe ce lume traiesti!
      Copiii sunt scosi din casa cu politia? Cu procurorii? Era evident fericita cu familia ei de aici. Se observa dupa râsul plin de viață din fotografii.
      Va creste in America. Va parea fericita pentru ca un copil uita si poate fi usor cumparat cu obiecte. Dar modul in care a fost scoasa din tara va ramane vesnic o pata pe obrajii sistemului din Romania si a parintilor adoptivi care au dat șpaga sistemului corupt, facandu-l si mai corupt. Nu erau destui copii negri in America? Copii care chiar flamanzesc?
      Au ajuns " iubitorii de copii" sa sfartece copiii in bucăți!
      Stii de ce Romania a ramas atat de inapoiata? Datorita " binevoitorilor", " salvatorilor" gen rusi si americani. Se bat urangutanii lumii intre ei, efectele sunt dezastruoase pentru copii.
      Muriti toti de grija copiilor! Daca ii iubiti atat de tare, de ce nu mergeti in Afganistan, sa vedeti urmarile " salvatorilor" rusi si americani acolo? Copii cu handicap, tara cumplit de saraca si inapoiata, unde fetițele sunt vandute de familiile sarace. Unde s-a instalat teroarea fanatismului religios.
      Ce cauta rusii si americanii, si restul colonizatorilor pe tot pamantul? Sa nu-mi spui ca exporta civilizatie si democratie, ca nu te cred. Exporta coca cola si alte rahaturi, fura resurse.
      Nu te supara R, dar cred ca ar trebui sa consulti un psihiatru. Sau chiar mai multi. Esti rupta de realitate..Practici yoga sau alte asa zis exercitii de iesit in astral? Ar fi singura explicatie. Zburati pe cozi de matura prin tot astralul, pierdeti contactul cu realitatea.

      Ștergere
    5. Fetita aceea - Sorina - era f. fericita cu familia din Romania care o si iubea!
      Acum cine mai stie ce s-o fi intamplat cu ea...
      Aaa, "R" e plecat/a rau cu sorcova... vede realitatea distorsionat si total pe dos. E cu mintea dusa acel "r".

      Ștergere
  5. A fost descoperit un nou virus. Se transmite de la om la om și provoacă febră hemoragică
    Cercetătorii de la Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor din Statele Unite au descoperit că un virus rar din Bolivia provoacă febră hemoragică și este transmisibil de la om la om.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din nou cutremur
    În ziua de 22 Noiembrie 2020 la ora 05:27:49 (ora locală a României) s-a produs în SERBIA, GRANITA CU ROMANIA un cutremur cu magnitudinea ml 2.0, la adâncimea de 2km.

    RăspundețiȘtergere
  7. OMS a anunţat al treilea val de COVID. Când vine şi cât de periculos va fi
    OMS a anunţat al treilea val de COVID în Europa la începutul anului 2021, dacă guvernele repetă ceea ce un expert al organizaţiei a apreciat că reprezintă un eșec în a face ceea ce era necesar pentru a preveni valul doi.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Inspirație pentru ghicitori!?!? Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la Adevăruri Ascunse, despre anul 2021, dar şi despre ce urmează să se întâmple anul viitor, în raport cu anul 2020.
    https://www.romaniatv.net/horoscop-2021-mihai-voropchievici-totul-se-schimba-din-prima-zi-a-anului-pe-1-ianuarie_5041403.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Olteanu Matei condusa pe ultimul drum,Dumnezeu sa o ierte.
    A ei v-a fi monumentul vazut cu data de 20 noiembrie?-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciune, stai in mentalul tău si nu incerca sa treci si pe taramul spiritualitatii. Esti afon ca un saxofonist fara ureche muzicala.
      Spui numai prostii tot timpul. Mai lucreaza la partea de suflet. Sufletul iti este incomplet dezvoltat si ai legatura cu spiritul rupta. Cand nu-ti cresti sufletul, mintea preia controlul si ramai captiv intre barierele mentale. Adica, la inchisoare. In Iad. De aceea omul este in Iad. Iadul si l-a construit singur.
      Daca vrei sa-ti cresti sufletul si sa te eliberezi din Iad, trebuie sa inveti sa te armonizezi cu tot si cu toate. De ce crezi ca maestrii din vechime, dintr-o era de dupa Era de Aur a umanitatii, cand omul inca nu cazuse de tot in materie si uitare, isi puneau ucenicii sa faca tot felul de munci? Ca sa nu se infumureze. Sa nu se creada la apogeul cunoasterii. Infumurarea te orbeste. Nu-ti da voie sa-ti vezi limitele. Ca un om care are in jurul capului un halou de fum intunecat si dens.
      Fumurile trufiei se risipesc invatand incontinuu. Din jurul tau. Si de la furnica. Si de la albina, randunica, pisica si floare. Numai asa iti dai seama ca esti un semn intr-o Carte. Cartea Lui Dumnezeu.
      Omul, lacom si nesatul, ca sa-si umfle foalele si conturile in bancă, a inceput sa ucida restul vietuitoarelor. Si padurile. Rezultatul? Pamantul, padurea si animalele il pedepsesc pe om. Il resping. Nu-i mai vorbesc, asa cum era in Era de Aur, in copilaria omului. In Paradis.
      Mintea nu zboara, craciune. Mintea nu are aripi. Poti sa depozotezi tu in ea toate bibliotecile lumii, ca tot afon, orb, surd vei fi.
      Cunoasterea nu e in carti. E in Carte. In Cartea Vie. Oceanul informational. Cand omul a descoperit ca poate folosi ceea ce e scris in Carte ca sa se imbogateasca, si-a semnat singur condamnarea la moarte. La moartea in Cer. Invierea este un act sacru. Dar nu pentru cărpănosi, lacomi, trufasi.

      Ștergere
  10. S-a trecut de 10.000 de morţi!!!!
    Până astăzi, 10.047 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, astfel la inceputul lui ianuarie 2021 se va depasi cifra de 13000 de romani morți.
    Totul va depinde de vaccin si nu de pnl.
    Aceste cifre le decontam pentru pnl ca sa tina alegerile parlamentare.
    Oamenii oare nu isi dau seama ca pnl favorizează acest genocid!?!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ce fel favorizeaza? PNL este format din oameni lipsiti de Dumnezeu. Multi masoni. Nu au Lumina. De unde sa le vina inteligenta? Din capetele alea seci?
      La voi, insusi Patriarhul daca ar deveni presedinte, nu v-ar invata sa respectati niste reguli. Poporul roman e haotic. Salbatic.
      Nu respecta nicio regula. Ar fi fost suficiente cele zece porunci si nu ati fi ajuns in halul asta de decadere. Daca nu va lasa Arafat la biserica, urlati ca ataca crestinismul. Mai ales ca e musulman, v-ati găsit dusmanul. Arafat este medic la urgente, sistem militarizat. Nu are timp sa va caute in coarne. El stie, ca orice medic, ca trebuie respectate niste reguli daca vrei sanatate fizica. Nu gandeste ca un lider spiritual, care v-ar trimite sa va spalati sufletele intai, pentru ca boala se instaleaza intai in suflet. Probabil de aceea copiii nu prea sunt atinsi. Nu au avut timp sa incalce cele zece porunci. Sunt inca mici, dar cu asa modele in societate, degenereaza destul de devreme. Invata sa injure din frageda pruncie. De la tata. Si invata sa barfeasca ( evlavios, desigur, ca doar poporul e crestin, si barfa este tot evlavioasa) de foarte mic.
      Daca va lasa Arafat sa va sariti caii pe la moaste si slujbe, va imbulziti pe capetele preotilor asteptand sa va ia ei pacatele, sa le spele. Oare bisericile au achizitionat si masini de spalat suflete? Eu zic ca nu si joasa spiritualitate a enoriasilor lenesi in a-si spala singuri pacatele se duce si catre
      " păstori". Mor preotii incapabili sa spele atatea pacate.
      Voi nu pricepeti odata ca problemele sunt in sufletul vostru? Atrageti ca popor ceea ce sunteti voi in interior.
      Sa nu furi!
      Sa nu minti! Sa nu preacurvesti!
      Nu trebuie sa va insir eu poruncile. Le-ati tocit singuri.
      Puneti cele zece porunci ca pe un program de la Dumnezeu peste sufletul colectiv romanesc si o sa va dati seama de diferente. Uriase. Ca intr-o casa prin care sufla vantul prin peretii crapati, ingauriti si fara acoperis.
      Dracii patrund in sistemul de protectie al romanilor ca virusii. Ca la ei acasa. Diavolilor le priesc locurile murdare. Unde se injura, se fură, se violeaza, se preacurveste. Vine spre noi ceea ce am semanat.
      Este valabil pentru toate tarile. De aceea se nasc copii din ce in ce mai bolnaviciosi. Omenirea si-a secat izvorul. Bea apa clocită.

      Ștergere
    2. Da,sa curvesti,e voie?

      Ștergere
    3. Pai se zice sa nu prea curvesti, eu inteleg ca sa curvesti...nu e asa de rau🤣🤣🤣 am ras un pic, acum sincer:nu.

      Ștergere
    4. 24 noiembrie 2020, 10:19, acum nu s-au imbolnavit oamenii doar din Romania, ci de pe intreg mapamondul.
      Este adevarat ca om fara de pacat nu exista. Cum se spune: "Cel care se crede fara de pacat, sa ia sa arunce cu pietre".

      Ștergere
  11. Profesorul Troncota de la SIBIU;Domnul Iohannis o Catastrofa Nationala-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tulburelu cu corona! Baut bine caztanbae capul spart scurs de sange mort covid mormantare ca la noi. Nea Petre mai suna ca am pert numarul.Multam fain.

      Ștergere
  12. 03.14 Normal, o data cu PSD a pierdut si privilegiile dnul Toncota.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10,26 vai de capul tău, ai vrea tu sa fi ca D-nul Troncota. Nu a avut nici o tangenta cu PSD, nu mai abera!

      Ștergere
  13. 06,06 Bun comentariul tau .
    In tara condusa de traficantii de copii si suflete e greu sa vorbesti de funie in casa spinzuratului, in TARA in care sint peste 100 000 copii traficati,din cauza asta autoritatile pun batista pe tambal fiindca sint direct implicate si Complice.
    .BRAVO pentru atitudine.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Din nou cutremur. Pana cand?
    În ziua de 23 Noiembrie 2020 la ora 07:55:45 (ora locală a României) s-a produs în SERBIA, GRANITA CU ROMANIA un cutremur cu magnitudinea ml 2.7, la adâncimea de 3km.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim 19:00 lucrezi la institutul de seismoligie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil asteapta sfarsitul lumii numarand cutremurele ca si cum ar avea un ceas ce masoara timpul in magnitudinea cutrmurelor.
      Se moare din orice. Nu doar din cutremure.
      Pamantul este doar un loc de trecere. Cine isi doreste viata vesnica in Iadul ăsta? Unde dracii conduc lumea?
      Planeta ascensioneaza...Cei mai multi oameni, de lenesi si indiferenti ce sunt, vor ramane pe niveluri inferioare de constiinta. Pe o varianta a pamantului inferior. Sa invete prin suferinta sa respecte Creatia.

      Ștergere
    2. Fereasca Dumnezeu ca omul sa fie vesnic.
      Oamenii acumuleaza averi si sunt in stare sa-si omoare aproapele, il invidiaza si pentru oricat de putin ar avea sau chiar daca nu are celalalt nimic si invidiosul nu ii stie situatia bine, tot il invidiaza chiar daca nu are nimic.
      Daca omul ar fi vesnic ar fi prapad. S-ar omori oamenii pentru a avea proprietati vesnice, obiecte pentru o vesnicie, un serviciu pentru eternitate, etc etc etc, ar fi groaznic sa fie cineva vesnic!!!!!!

      Ștergere
  16. Ioan-Aurelian Pop presedintele Academiei Romane vorbeste intr-un articol despre atacul la valorile traditionale crestin- ortodoxe romanesti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. 19.00 tot timpul sunt cutremure mici. N-ai obosit sa le tot numeri?Nu ajuta la nimic!

    RăspundețiȘtergere
  18. 23 noie 19:00-pamantul se misca continuu-pentru Romania in Vrance-Buzau seismele pana in 3-3,5 suntmici nu se simt mai ales la adancimi mari -ti-ai faccut un obicei sa panichezi lumea!

    RăspundețiȘtergere
  19. Indiferent de mesajul dnei Maria, tu vii cu ....activitatea seismică !!! AI O PROBLEMĂ!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi acelasi care e obsedat de numarul de morti de covid

      Ștergere
    2. E ala care întreabă mereu când se vor revolta romanii, când va fi marea revoluție. Oameni obsedati, care au satisfacție multipla când se întâmplă lucruri rele - groaznice.

      Ștergere
    3. O fi tot ala cu statuia lui Avram Iancu?

      Ștergere
  20. In Tara romaneasca in care presedintelui ii pute statuia lui Avram Iancu din SIBIU dar ii place si face statuie criminalului de motii Horia ,Closca si Crisan ,baron Brukental ,si e deranjat cu casta evreiasca de statuile Marilor Romani din fata laturii de vest a Salii Unirii din Alba Iulia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. craciun, esti deviat rau de la realitate.Ne innebunesti zilnic cu ineptiile tale pe care dna Maria le agreeaza. Ura si iar ura si mai spuneti ca sunteti crestini!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce "ura și iar ura"?! Crăciun are dreptate, ca relatează adevărul și ție nu-ți comvine, e alta treaba, vezi de tine 21,38 și nu mai judeca pe altul, ok?

      Ștergere
    2. 21.38, asa si tie iti publica mesajul dna Maria si oricui se exprima civilizat. Deci dna Maria se pare ca este deosebit de impartiala din moment ce publica mesaje pro si contra.

      Ștergere
    3. Acum, fiecare este liber sa-si exprime punctul de vedere fara injurii, iar daca cineva vrea sa convinga de altceva, poate sa-si exprime parerea in termeni rezonabili.

      Ștergere
    4. Daaa, duamna-ta Maria e impartiala raaau de tooot! Vai de capul vostru de tonți!

      Ștergere
    5. 22.31, cine zice ala e!
      De ce jignesti?

      Ștergere
  22. 09.37craciune, ce faci bre, ai tripla personalitate?:))

    RăspundețiȘtergere