duminică, 29 noiembrie 2020

ROMANIA ! DESTEAPTA-TE ROMÂNE ! CONVOIUL CEL DE MOARTE BATE LA USA !

                                                                 Dragii mei,

In aceasta seara, aud un glas bland si placut care ma striga pe nume, si-mi spune asa:
                Maria!
                Maria ,iti simt luminat sufletul ,Maria!
               Luminat ,Maria!"

Ce am simtit dragii mei in aceste momente ?
O bucurie infinita ,insotita de lacrimi fierbinti pe obrajii mei.Dumnezeu  mi-a dat atata DAR si HAR,dar oare eu,cum as putea ca sa-I rasplatesc?Oare eu ce as putea ca sa-I daruiesc?
I-am daruit deja de mai bine de 23 de ani,inima mea toata ,sufletul meu,intreaga mea fiinta.
Dar stiu ca este cat un fir de nisip in apa Mării,dar mai mult, nu am.Toata fiinta mea o daruiesc Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului,si-mi voi da si viata mea pentru ca sa pot sluji CUVANTULUI SĂU !
I-am promis Domnului si Maicii Domnului,am jurat ca voi face Voia Sa ,in fiecare clipa a vietii mele.
Dar iata ,ce -mi spune chiar acum un glas:
             
                     "Pe bratele Mântuitorului Hristos!
                      Cel ce va crede si nu va ruşina.
                     Numai cel ce va crede !
                    Adevar adevarat curat,zidesc eu                               voua!
                     Desteapta-te române,Convoiul cel                      de moarte."    
                               
     

Prieteni dragi, eu nu oblig pe nimeni ,absolut pe nimeni ca sa creada in toate cate eu scriu, de la Duhul Cel Prea Sfant!
Fiecare dintre noi ,este liber sa creada in ce vrea si cand vrea.
Dar cine va crede in CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS scris de mine aici in atatia ani de zile, zi de zi si noapte de noapte am scris si scriu.
Iar cine va crede in CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS scris in SFANTA SCRIPTURA ,acela se va mantui si se va bucura in IMPARATIA LUI DUMNEZEU.
Numai cel sau cei care nu au citit cu atentie si constant acest Blog, au dubii in ceea ce vad si citesc, si din pacate,vor avea numai de pierdut.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ajute si sa ne luminze inima si sufletul,trupul si cugetul si sa ne primeasca pe toti in Gradina Sa,in Imparatia Sa!
Sa nu uitam fratilor, ca sa fim buni si milostivi,sa avem CREDINTA tare in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI,si nu in ultimul rand,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                                  Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Greu de crezut ca se vor Destepta cu Ateii USR-isti si necrestinii evreii la conducerea Romaniei , cu Diversionistii mercenari care-i ametesc.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Si evreul turnator Basescu =Petrov tot din tabara lui AniHrist.

    RăspundețiȘtergere
  3. Du-te pe pustie, proasto! Postezi toate aberatiile pe net! Nu mai au loc nici copiii in constiinta romanilor, cand te dai tu rotundă.
    Stii ca piesele rotunde nu-si găsesc locul in puzzle? Vezi sa nu ramai pe dinafară! In frig.

    RăspundețiȘtergere
  4. .mult te lupți Maria Sa ne dam i pe drumul cel bun!Mare pa ar ca,nu toti dintre noi cred! Eu personal iti multumesc !Cu drag Handic M

    RăspundețiȘtergere
  5. .mult te lupți Maria Sa ne dam i pe drumul cel bun!Mare pa ar ca,nu toti dintre noi cred! Eu personal iti multumesc !Cu drag Handic M

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ai mila de noi
    Ca suntem săraci și goi....

    RăspundețiȘtergere
  7. ROMANI ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!


    ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI!!!

    DOAMNE,te rugam iarta-ne pe noi toti pacatosii Romaniei,cu totii am gresit inaintea TA,si a SFINTEI FECIOARA MARIA,cu totii stim ca tara se mai numeste si GRADINA MAICII DOMNULUI,dar cu totii,am slujit celui rau,multi au plecat din tara.pentru un trai mai bun,multi au ajuns slugi in alte tari,au apreciat tot ce este frumos in acele tari,luxul,dar au uitat de TINE IISUSE HRISTOASE,ca te-ai NASCUT si RASTIGNIT pentru pacatele noastre.In acele tari,nu au gasit atata credinta ca in tara lor,adica in GRADINA MAICII DOMNULUI ROMANIA.
    Maicuta Sfanta iarta-ne pe noi pacatosii care am ramas in tara,si nu ne-am unit in rugaciune si fapte bune,sa nu ne mai lasam manipulati cu televizorul si sa-i lasam liberi pe cei care ne conduc,sa distruga GRADINA SFANTA A TA,ROMANIA.SFANTA TREIME,sa ne lumineze pe toti Romanii din intreaga lume,sa ne unim cu toii in:post,rugaciune si fapte bune,sa salvam,GRADINA MAICII DOMNULUI,cu vietile noastre,asa cum au facut-o si stramosii nostrii.Nici intr-o tara,de azi nu o sa mai avem credinta adevarata ca in tara.MANTUITORULUI LUMII,ROMANIA!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu a sosit timpul dar va veni cât de curând
    Puterea lui Dumnezeu este mare.
    Trebuie să avem credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului și toate se vor rezolva.

    RăspundețiȘtergere