vineri, 13 noiembrie 2020

INUNDATII EXTREM DE GRAVE ,LA CENTRU SI EST !

 

12 Noiembrie 2020,ora 6,09 !

Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,treaza fiind,am in faţa ochilor inchisi,un drum ca de ţara, iar pe acest drum ca de ţara vin valuri de apa tulbure.Era cumplit si dezastruos ceea ce vedeam.
Casele oamenilor ,erau mai jos decat acel drum ca de tara,iar valurile de apa maloasa intra toata in curtea caselor si ajungea pana la ferestre.
Prieteni dragi,din pacate,vom auzi de astfel de Inundatii extrem de grave,dezastruoase.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa indeparteze de la noi toate dezastrele.
 Cu dragoste,Maria.





13 comentarii:

  1. Oameni buni,imi cer iertare ptr.greseli ,scriu foarte greu! Va rog frumos,As avea ocazia să instalez gazul(conducta e la2m de casa)).am depus dosarul si a venit aprobarea,cineva mi-a ajutat cu 500€,si lucrarea costa 4609 leu!Dacă ma puteti ajuta sa pot achita diferența.A fost d-nul.Ing.la noi si a vazut situatia mea.Va rog din suflet,în felul ac scapa de atatia amar de bani ptr.lemne plus cărările! Eu nu pot căra,ma multumesc ca,pot sta pe picioare si sa gătesc.Va rog frumos,nu mai dati in Maria!Am auzit ca s-a spus ca împărțim banii!Sa nu dea Dumnezeu sa aibe atatia bani în buzunar,cat a primit Maria.Handic M (nr.telefon:0787877408 s-a stricat telefonul celălalt,si am primit un telefon vechi! Handic Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum se face racordarea GRATUIT!!!

      https://www.economica.net/racordare-gaze-gratis-termen-90-zile-lege-racord-gaze-populatie-regulament-consumatori-casnici_190375.html

      Ștergere
    2. Eu va fotografieze cat am achitat ptr.bransament la BTD!Dati-mi va rog adresa de mail sa-l pot trimite! Handic M

      Ștergere
    3. Am citit si eu ce scrie HOTNEWS la legea 155.Am dat telefon la Ploiesti si la inginerul de aici,mu-ay răspuns că se plătește!Handic M (Va rog sa ma credeti ca acesta e adevarul)!Va rog mult daca stiti unde as putea sa ma interesez,v-am mullmtumi! Handic M

      Ștergere
    4. 10.31 Mai femeie, nu ai nicio jena sa ceri bani la lume pentru absolut orice? Pe cine vrei sa pacalesti? Nu ai auzit ca guvernul a dat lege ca racordarea sa se faca obligatoriu GRATUIT?

      Ștergere
    5. Stimate anonim,v-am rugat,poate stiri unde sa ma interesez în ce privește branșamentul?Eu am achitat si ptr.verificarea actelor! Handic M (am postat si pe pagina mea de fb.)

      Ștergere
    6. Doamnă, iarna nici nu se fac lucrări ptr gaz metan...nu te racordează nimeni iarna!!!!

      Ștergere
    7. ANRE: Racordarea la gaze a clienților casnici este gratuită
      Autor: Stirileprotv.ro
      Ultimul update: Marti 13 Octombrie 2020 12:06
      Data publicarii: 2020-10-13 12:02

      Racordarea clienților casnici la rețelele de distribuție a gazelor naturale este gratuită, se arată într-un ordin emis de Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE).





      ANRE a aprobat ordinul 179/9 octombrie 2020, prin care racordarea clienților casnici români la rețele de distribuție a gazelor naturale este gratuită, indiferent de distanța față de rețea.

      Potrivit ordinului ANRE care urmează să fie publicat în Monitorul Oficial, toate cheltuielile de racordare la rețea vor fi suportate de către distribuitor.

      Ștergere
    8. Cu. Pot recupera banii depuși? Inginerul nu vrea sa recunoasca!I-am arătat ce am citit si mi-a spus că,sunt povești! Handic M

      Ștergere
  2. Iată,marinarii infectați despre care ați scris
    https://www.antena3.ro/actualitate/militari-covid-regina-maria-constanta-586329.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata doamna Maria Tocmai am văzut dimineata la stiri ca undeva dar nu am retinut unde inundații și mă gândeam la ce ati vazut dv.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului pe toată lumea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Indiferent ce mai urmează sau ce ne-ar mai putea aștepta în viitorul apropiat, știm și trebuie să admitem totuși că nu înaintăm deloc înspre bine. Ne încredem în Dumnezeu și El să ne ajute să trecem cu bine peste toate!
    Asta e din păcate...
    Noi să fim sănătoși, mai buni, mai conștienți și mai responsabili cu tot ce se întâmplă în jurul nostru!
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  5. Visele si viziunile sunt simbolice. Nu le mai interpretati ad literam, asa cum multi fac si cu Biblia.
    Ape murdare care vin in puhoi inseamna purificare la nivel de karma colectiva. Vin peste noi mizeriile pe care le aruncam in astral, sub orice forma: de la ganduri urate, pana la minciuni si manipulari.
    Casele oamenilor erau mai jos pentru ca poporul roman nu munceste ca sa se ridice deasupra destinului de popor. Cand un om decide sa fie cu Dumnezeu, este cu Dumnezeu total si indura purificarile pentru ca stie ca sunt date spre curatirea sufletului. Este valabil si pentru un popor sau o familie. La nivel de popor este imposibil pentru ca doar unii facem voluntariat,cei mai multi stand cu burta la soare si cersind bani.
    Din nefericire, crestinii au invatat sa ceara tot timpul de la Dumnezeu. Este ca si cum ar fi asistati sociali sau oameni cu handicap. Iisus a venit sa-i vindece pe " orbi". Orbul este omul care nu vede spiritual. Scapi de orbire atunci cand intelegi ca religiile,pe langa aspectele lor pozitive, acelea de a ne invata sa ne purificam si sa avem răbdare, au si un aspect manipulator. Oaia asteapta sa fie mereu păstorita de cineva. Singura nu are curaj sa mearga spre Dumnezeu. Iar cand intr-un sistem se infiltreaza " lupii", acestia nu au niciun interes ca oile sa scape. Dimpotriva...Masoneria, dar si unii sarlatani care sunt cunoscuti sub numele de guru sunt lupii.
    Iisus a venit sa vindece schiopii...
    Un schiop are nevoie de carjă. Iar carja poate fi un preot sau un maestru care te invata sa faci pasi mici. Daca ramai dependent de carja, niciodata nu vei merge singur si vei tine pe loc si omul care s-a oferit sa te invete da mergi pe picioarele tale.
    Orice viziune si orice Scriptură au un inteles de fatadă si unul ezoteric. Pe măsură ce se purifica, oaia iese de sub tutela baciului intermediar si invata sa Il caute pe Dumnezeu singura.
    Desigur, sunt si cazuri in care e cu mare risc. Riscul de a intalni pe calea spre Dumnezeu sarlatani, demoni si tot felul de spirite amagitoare. Face parte din munca spirituala, din experienta noastra. Cine nu risca, nu urca. Cine tremura de frica nu are curaj sa iasa din turma.Stagneaza, bate pasul pe loc...

    RăspundețiȘtergere