vineri, 27 noiembrie 2020

SFANTA IMPĂRTASANIE ! PREA SFANTA TREIME ,MILUIESTE-NE PE NOI !

   Image result for sfanta treime


                9 Decembrie 2017,ora 6,47 dimineata !

                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,treaza fiind, aud glas care se roaga asa:

                    "Miluieste-ne pe noi , Prea Sfanta Treime !
Părinte, Prea Sfanta Treime ! 
Slujirea Bucatelor a căror pomenire o pomenim noi astazi,si a căror săvârsire o savârsim noi ieri...!"
Şi aud din nou dragii mei,aud glas care canta divin de frumos asa:
                 "Cu pace si cu umilinţă si cu Dreptate ,sa va apropiati !"
Clipă în care,vad cum un Preot iese din Sfantul Altar avand Sfantul Potir in mâinile sale ,in timp ce o Lumina aurie ca de SOARE,il inconjura din toate părtile.
          

       Image result for SFANTA IMPARTASANIE.
Sfanta Biserica era plina de credinciosi, si care credinciosi ,se apropiau unul câte unul de SFANTUL POTIR,primind Sfanta Împărtasanie din mâinile Preotului inconjurat de Lumina aurie a Duhului Sfant.

                     Image result for SFANTA IMPARTASANIE.

Fratilor, sa ne invrednicim si noi a primi SFANTA si Dumnezeiasca Impărtasanie cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,prin Rugaciune curata,prin a posti de la face rău Aproapelui nostru,prin a implini cu dragoste cele 10 Porunci dumnezeiesti ,si nu in ultimul rand,cine poate si-i permite starea de sanatate,prin a posti de la alimentele interzise de SFANTA BISERICA, in perioada Postului.
Toate acestea de le vom respecta,fara nicio indoiala ,vom dobandi un loc în Împărătia cea vesnica a DUHULUI  SFANT ! Amin!
                                Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Azi vad pe o placa de inmatriculare a unei masini 07 SER care inseamna ca veninul diavolului Satan,adica Serul va dura 7 ani pana la A doua Venire a Domnului Iisus Iisus la Armaghedon pt a ne judeca si rasplati vesnic sau pedepsi pe toti vesnic in functie de faptele noastre,iar Necazul cel Mare incepe si cu veninul diavolului prin vaccinare pt asa zisa plandemie de Covid,insa tot in acelasi timp Necazul cel Mare al Israelului si al intregii lumii incepe cu Tratatul de Pace Falsa,Nondurabila dintre Israel,Palestina,unele natiuni arabe,si alte tari din intreaga lume!Cu alte cuvinte antihrist a dat startul pandemiei Covid,si tot el vine cu solutia salvatoare adica pierzatoare de suflete vesnic in iad prin vaccinare cu nanocipuri si cipare,pe langa termoscanari si masti,deci practic antihrist a creeat virusul Covid si tot el vine cu leacul,pt a da lumii drepturile si libertatile inapoi de a cumpara si vinde si pt a fi aclamat ca un Mesia,si pt ca lumea sa fie vrajita de el,si sa-l declare Dumnezeu,si nu e nimic de mirare ca oamenii venereaza oameni,se inchina la Buda,la cantareti,la actori,la fotbalisti,Maradona,Messi,Ronaldo,etc,sau se inchina fals Domnului Iisus Hristos fara sa respecte tot ce spune in toate Poruncile Lui cu Sabatul si in Sabat,si fara sa-i slujeasca in Duh si Adevar,lumii ii sunt deja servite minciuni si poftele Babilonului Satanic,lucrarea de ratacire a diavolului se va desavarsi in Veninul-Serul Ultimilor 7 ani,incat lucrarea de ratacire va fi atat de mare incat daca ar fi cu putinta si cei alesi ar fi inselati!IAcesti ultimi 7 ani ai istoriei guvernarii omului pe Pamant incep undeva in 2021 si vor trece ca 1 an si 6 luni,deci practic pana in 2028,pana la judecata finala si universala practic mai sunt mai putin de 2 ani,si asta doar pt putinii cateva zeci sau sute de milioane de oameni care vor fi in viata pana atunci,deja nici nu suntem in Necaz si au adus iadul pe Pamant,punand taxe pe aer,confiscand aerul prin masti,in Necaz va fi jale,vor fi masti ce vor trebui purtate pt ca aerul va fi toxic de la asteroizi,meteoriti,supervulcani,rachete nucleare,etc,sa nu ne mai jucam cu mantuirea,azi este ziua intoarcerii la Domnul Iisus Hristos pt a intra la Viata Vesnica si rasplatile vesnice,maine nu e garantat pt nimeni ca va fi in viata pt a se mantui,sa ne punem toata credinta,nadejdea si iubirea in Elohim,Iehova Dumnezeu,in Domnul Iisus Hristos si in Duhul Prea Sfant,nu in oameni,nu in promisiuni desarte si nu pt castiguri lumesti,si vom fi mantuiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum murim ada ca....

      Ștergere
    2. 23.38 asa ca ar trebui sa facem tot ce putem.sa nu ajungem in iad

      Ștergere
  2. https://www.romaniatv.net/coronavirus-india-va-produce-peste-100-de-milioane-de-doze-din-vaccinul-rusesc_5058528.html

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/matei/24/ Iata aici Domnul Iisus Hristos ne spune de ce trece timpul sfarsitului repede,de ce sunt scurtate zilele,din pricina celor alesi pt ca altfel nimeni n-ar scapa cu viata si nu s-ar mantui,insa aici Domnul Iisus Hristos prin sfantul apostol si evenghelist Matei ne explica exact cum se desfasoara intreaga Apocalipsa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate sumt de rau, dar nu faci si o profetie cam cand incepe razboiul? Cat de cat exacta, daca ne ducem asta e, scapam poate de iad, daca supravietuim poate scapam si de iad si dupa 7 ani ne traim si viata pana la adanci batraneti. Zic si eu. Ca vad ca unii spun ca incepe candva pe la 2030 razboi, dupa aia pace vreo 20-30 ani, iar apoi antihrist. Deci astia trecuti de vreo 40 de ani nu il mai prinnd. Pana la urma cum o fi?

    RăspundețiȘtergere