miercuri, 18 noiembrie 2020

ROMANIA !!! ROMANIA IN MARE PERICOL ? SUPRAVIETUITORII ROMANIEI ?

                                  18 Noiembrie 2020,ora 3,19 !


                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care spunea tare, doar un singur cuvant.

Glasul spunea asa:

            "Romania !

Dar un alt glas, spunea cu glas slab si trist asa:

              Sa dea Bunul Dumnezeu ,ca sa fim o Romanie cu cât mai multi supravietuitori!"

Prieteni dragi, ce se va intampla atat de groaznic in Romania,eu nu stiu a va spune.

Daca va fi de vina Covidul sau vreun Cutremur intens,iar nu stiu a va spune.Dar ceva va fi,si din pacate,va fi tragic.

Putem ca sa facem ceva pentru sufletul nostru,pentru ocrotirea noastra si a celor dragi noua.Ce anume?

Sa ne rugam mai mult la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,sa cerem iertare pentru pacatele noastre,sa facem fapte bune si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,sa nu deznadajduim niciodata fratilor,oricat ne-ar fi de greu in viata.

Macar atat,putem face pentru mantuirea noastra.

                               Cu dragoste,Maria.

32 de comentarii:

  1. Vaccinul lui Wuhanis ce să fie?Vor experimenta pe români noul vacvin cu luciferază. Vărul lu Crăciun!😆

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lipsa de iubire este singurul pericol care-i paste pe romani. Pentru ca sufletul contaminat atrage spre el demonii acestia care tortureaza. Important este ca la sfârșit sa supravietuiasca oamenii buni la suflet. Nu cei tari in creier, muschi, bani.
      Evident, nesimtitii, avand un halou de nesimtire in jurul lor, se simt bine in timpuri grele. Chiar rezoneaza cu timpurile. Le priesc

      Ștergere
    2. Asa este Anonim 07-09 , din pacate !!!

      Ștergere
    3. Da, 07:09, ceea ce-ai zis este adevăratul pericol pentru întreaga omenire, din păcate!

      Ștergere
  2. Ma cam indoiesc ,intodeauna supravietuesc cei mai dotati , bine organizati si prevazatori-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi sa nu...La ce fel de supravietuire te referi? A morților? Un popor viu renaste in timpuri grele. Isi vede greselile care l-au adus in situatia asta si le repara. Un popor mort isi cosmetizeaza chipul fara viata si se preface ca traieste, desi e mort in spirit

      Ștergere
  3. Atunci când rugăciunea se întrepătrunde în tine prin exerciții atunci te poți ruga și prin clipita dezastrului altfel vei fii fara băgare de seama și "ușa se va închide".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Rugaciunile repetate devin ca lumina care iti patrunde prin canalele energetice si circula prin tot corpul spiritual. Mi s-a intamplat sa adorm rugandu-ma si sa ma trezesc noaptea dandu-mi seama ca ma rugasem si in somn.

      Ștergere
    2. Da, 19:01, așa este!

      Ștergere
  4. pentru ca tot in 18 nov , putin mai devreme, la 2 am, vi s-a descoperit un cutremur (posibil din vrancea), s-ar putea sa fie vorba despre pierderi de vieti omenesti; din cate am citit, s-ar parea ca acest cutremur se va produce pe lumina, toamna sau primavara, si vor fi pagube materiale insemnate dar nu foarte multe pierderi de vieti omenesti , raportat la intensitatea cutremurului; Bunul Dumnezeu sa aiba Mila de noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutremur, cutremur.... Curând un cutremur foarte mare, cu victime si pagube materiale imense....

      Ștergere
    2. Eu cred cs un cutremur va fi.

      Ștergere
  5. https://www.facebook.com/Danyx80/videos/3768097239908877

    RăspundețiȘtergere
  6. Va fi o noua revolutie ce va incepe pe o data 10 así 15 daca nu cumva chear in Ianuarie su decembrie si vom avea si un cutremur SA ne rugam cit mai saben timp por entru tara noastra amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Spuneați că în 20 Noiembrie se va scrie istorie... acum acest articol. Doamne iartă-ne nu te depărta de noi și ferește-ne de necaz mâine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar fi păcat să mă rog să fie ferită românia că la cîți hoți are numai virusul poate selecta drept .Direct la persoană .De mic mia zis o vecină în vîrstă că ruga curată să fie așa Dămi Doamne sănătate și mie și la toți cu inima curată și la toți cei DREPȚI .Nu vă mai rugați la grămadă că de asta sa umplut pămîntul de netrebnici hoți criminali și cîți or mai fi mai ales necredincioși . Cum a fost iliescu lați votat cînd noi pe stradă am strigat jos comuniștii voi lați votat un criminal ateu .Deci o satană Da 85% au votat iliescu plus fsn .Au vîndut ei țara dar nici cei care au cumpărato pe șpagă nu vor fi drepți și vor plăti și ei ori unde ar fi .Vină și ce va vrea numai să scăpăm de criminali și hoți .Unu care fură o pîne nui nimic grav dar vedeți că sa furat jumătate de țară de un grup mic .Doamna Ghiorghiu eu am lucrat în grupa 1 de muncă în praf și toți cei ca mine mor cu 10 ani mai repede că am tras praf în plămîni și psd au dat legea 19 în 2000 și nea furat dreptul la cele 6 luni de reducere din vîrstă .Deși stagiu minim era și este acum la fel din 2000 pînă în 2010 sa furat cu legea din 2011 este legea dar nea furat acum cu justițiea și blestemul meu a fost să dea Domnul o boală de plămîni și la cei care neau furat drepturile și să sufere și ei de plămîni cum suferim noi cu silicoză .Eu din 2012 am dreptul și este legea 19 din 2000 care e ACTUALIZATĂ în 2010 și din 2011 e valabilă sunt drepturile ca inainte de 2000 .Dar justițiea mia furat dreptul și mafiea e acum și la CEDO și la Curtea de la Luxembourg .Toți trimișii din țară ne fură drepturile la CEDO ȘI CERȚI DE JUST .ÎN ȚARĂ CE SĂ MAI ZICEM .De 2 ani am dat la Parchet General la SIIJ am dat plîngere înpotriva justiției din Gl și nu vor să facă nimic .Așa vă este dat vouă României Europei și SUA că și ei mau exclus cu dosarul de la ONU erau în Geneva în 2003 și în 2005 după 2 ani mia exclus dosarul zicînd că e la CEDO dar ma mințit .Cam din 2001 în coace tot ce a fost fenomene extreme în Europa și SUA le pot explica .Și cam cum am cerut așa a fost .Acum copiii nu vor avea acest virus că nu au nici o vină .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apai daca tot zici tu asa ca copiii nu au nici o vina, ajuta-i sa scape de masti, de scoala care le spala creierul online sau direct, scapa-i de distantare sociala! Sa se joace normal fara restrictii

      Ștergere
    2. Unknown,iti recomand sa-l asculti pe Marius Ghidel sau sa-i citesti cartile!E cu adevarat un OM deosebit,avem mult de invatat de la el,inclusiv dumneata!

      Ștergere
    3. Vedeți voi dacă arunci un blestem și nu specifici corect nu are efect . E deajuns ca ei cei născuți după 90 și cei care nu aveau 18 ani în 1990 nu au nici o vină cum a ajuns asta .Și sa zis că România este o țară ocrotită cu mulți credincioși și au votat 85% cu un ateu tot comunist și unii am strigat jos comuniștii și de atunci din seara de 22 au tras în noi că ia speriat că sa strigat jos comuniștii deși ei ziceau jos comunismul .Adică partidul doar .Acești ateii au furat țara și cine a furat din UE sau Rusia SUA vor trage multe .Cum a zis Arsenie Boca .3 Țări va ataca RO și acei vor arde .Deci dacă după 90 erau aleși Liberali sau Țărăniști eram departe și ca economie și ca Religie și eram protejați .Am scris în pagina de faceb a lui Bill Gates am 5 comentarii acolo cu mașina electrică despre climate .E în romînă și numele COSTIN Eu nu mă dau secret că nam de ce .Ce acuz pot dovedi .Și ce sa petrecut din 2000 în coace am scris ca fenomene extreme și am dat data ziua anul ce a fost și cum a fost .Și de ce am făcuto motivat totul .Oricum lumea toată e departe de credință și adevăr .Știți doar legende .Mă găsiți pe Faceb Costin Paraschiv din Galați Corod .Nu mie frică de dușmani că nu mint și cei care mia făcut rău au plecat din viață .Sau înbolnăvit de deces zic eu să fie mai suportabilă reacțiea la prima auzire .

      Ștergere
    4. Unknown20 noiembrie 2020, 11:16, ai putea sa ne dai unele informatii si aici pe blog ptr noi care nu avem facebook

      Ștergere
  9. Nici nu mai stie omul de ce sa se ferească, de covid,sau cutremur.
    DOAMNE ajută poporului român și lumii întregi sa trecem cu bine peste toate aceste încercări.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doar cine doreste, sa-si faca vaccin. Nu trebuie sa permitem sa fim obligati sa ne vaccinam, ca oile in turma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.23 vaccinul e gratuit si nici nu ajunge in prima faza pentru toti. Fii pe pace, nu te va obliga nimeni!

      Ștergere
  11. InCa MaI aRe AdEpTi DiStRuSa AsTa! - craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Astazi propaganda electorala in vestitul limbaj de lemn al lui Iohannis la Rimnicu Vilcea,sper sa nu se trezeasca si ei peste o luna fara statuia lui Mircea cel Batrin ca cei din Alba fara statuile romanilor din latura de vest a Salii Unirii din cetatea Alba Carolina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Legea redeschiderii pietelor blocata de Iohannis,casta evreiasca Orban,Citu,Turcan Iohannis lucreaza pentru supermarcheturile straine ramase deschise si fara concurenta autohtona iar prostii ii voteaza-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. 19,57 si 17,44 Diversionistii mercenarii mafiei evreiesti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. craciun, tu esti un diversionist rusofil si bine platit de ei ca sa produci dezordine in mintea romanilor.Stiu pe cineva din Sibiu care te cunoaste foarte bine. Esti un tradator de tara, craciune!

    RăspundețiȘtergere
  16. Va fi din păcate foarte curând și cutremurul cel mare cu pagube grozave. Dar cum spunea sfântul părinte Arsenie Boca, România va fi ocupată de Rusia foarte curând. Cum a zis Nostradamus, va fi un mare măcel! Cum a spus Padre Pio, va opri Dumnezeu măcelul cu foc din cer!

    RăspundețiȘtergere