luni, 30 noiembrie 2020

DOAMNE IISUSE HRISTOASE , TE ROG ,DA-MI MIE PATIMIRILE TALE !



                                      Dragii mei,

În aceasta după amiaza,desi scriam aici pe Blog, imi aud propriul meu glas care spune asa:

                 Mie-mi place Viaţa Lui Iisus Hristos !
              Eu sunt gata s-o repet pentru El !!

Clipă în care,am în faţa mea pe INSUSI MANTUITORUL HRISTOS care ,se afla in aer deasupra calculatorului la care scriu.
IISUS HRISTOS era viu ,in carne si oase,era legat la mâini dar si peste Trup, cu o sfoara din cânepa groasa,împletita în mai multe.
                                        

                                     Image result for IISUS  HRISTOS.

Avea o camasa rosie pe El, iar pe Capul Său Prea Sfant avea o Coroana de spini mari si desi.
De pe fruntea Sa,din cauza spinilor care erau bine înfipti pe frunte,curgeau şiroaie de Sânge Sfant si nevinovat.
Vazându-L atât de chinuit,asa precum ma rog intotdeauna,acum ÎL rog din nou fara cuvinte,ci numai cu glasul Sufletului,ÎL rog aşa:

                 "Doamne !  Iisuse drag si scump sufletului meu, Te rog,Te implor dă-mi mie Pătimirile Tale ,căci eu le merit sa le duc,nu Tu Doamne care esti fara de păcat!"
Mântuitorul ,asa legat si suferind cum era,asa cu Chipul plin de Sîngele Său Prea Curat ,Prea Sfant şi Prea nevinovat,îmi graieste asa:

                 "Tu esti imaginea Mea!
            Cu Mâna mea,întru Mâna mea ,te-am pus în mijlocul lor ! "
Ca la o tresarire revin din nou la cele ce scriam pe calculator,si cu lacrimi fierbinti,cu dragoste infinită pentru HRISTOS si pentru MAICA SA si a noastra a tuturor,încep a scrie in caietul de suflet toate câte am vazut si-am auzit.
I-am promis MANTUITORULUI HRISTOS ca nu -L voi dezamagi niciodata,si că oricand, cu infinita bucurie eu as dori ca sa traiesc PATIMILE SALE.
Prieteni dragi, sa luam cu totii câte o mica parte din Pătimirile Domnului nostru IISUS HRISTOS ,ca sa-I mai usuram suferinta.
Sa multumim dragilor si pentru cele bune din viata noastra,dar si pentru cele mai putin bune si sa nu cartim niciodata.
Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce.
Ce poate fi mai frumos,decat sa implinim cele 10 PORUNCI ale Domnului si sa dobandim Împărătia Cereasca?
Ce poate fi mai frumos decat, sa murim pentru Hristos si pentru Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu?
Sa nu ne lepadam fratilor niciodata de Credinta Intru Hristos Domnul si Dumnezeul nostru, ci sa ne inchinam Lui si Prea Curatei Fecioare Maria cu toata inima, căci LOR Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin !
                                           Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Ce se intimpla cu cei care nu dobindesc imparatia cereasca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ajung in chinurile vesnice ale iadului!

      Ștergere
    2. Doar ca la sfarsitul vremurilor, al tipului nu mai este posibil asa ceva.De aceea a ramas vorba celebra de a sta si a priveghea.Pa, pa.

      Ștergere
    3. Stefane,crezi ca Dumnezeu a creat un iad pentru majoritatea oamenilor? E clar ca nu oricine poate fi primit in imparatia spiritelor,dar nici in iad. Poate ca exista varianta reincarnarii,pentru ca un suflet uman sa poata fi testat in conditii diferite,caci asa cum spunea Eminescu, e usor sa fii corect cind ai de toate. Un copil nascut intr-o familie de infractori are putine sanse sa nu ajunga in "iad"

      Ștergere
    4. Are sanse mari sa scape din tiparul parintilor daca societatea isi face treaba pentru care membrii ei sunt platiti. Un dascal Model modeleaza sufletul copilului. Un preot altruist modeleaza sufletul colectiv al enoriasilor, care la randul lor modeleaza corect sufletele copiilor lor. Din pacate, banii ajung si la cei ce nu isi fac treaba pentru care sunt platiti si, copiii, lasati fara drepturile lor de catre banditii cei mari infiltrați peste tot, vor considera ca este firesc sa furi, daca primarul fura. Din nefericire pentru sufletul colectiv al crestinilor, de prea multe ori si popii fura. De unde sa invete copilul ce este sanatos si ce nu? Eu am invatat de multe ori din contraste. Am decis sa fac invers decat fac multi din semenii mei. Dar am avut si exemple demne de urmat in propria familie. Asa am crescut spiritual. Nu te cresti doar din rugaciune si post si Biblie. E prea putin ca sa-ti construiesti Corpul de Lumina necesar ascensiunii. Si ramai tot o oaie aflata sub incidenta influentelor lunare, amagitoare.
      Poate ca voi ati uitat, dar eu nu: Iisus a fost spirit solar, nu lunar. De aceea pe portile romanesti vechi apare soarele incrustat. Si in Miorita. Si in toate basmele. Ancestralii nostri stiau sa traiasca in Lumina. Nu cazusera in intunericul vrajitoriei si paranormalului aducator de foloase nemeritate. Se fura informatie din astral. Se distrug formele gand sanatoase lasate de stramosi spre calauzirea noastra, fiind inlocuite cu falsuri new age si NLP. Stramosii se armonizau si cu natura, si cu animalele, si cu toata Biserica Vie, a Lui Dumnezeu, Creatia.
      De aceea avem proverbele acelea minunate...Ca un arc peste timp, stramosii ne comunica prin ele lectiile pe care le avem de invatat. Daca nu iubim si nu facem bine, doar jefuim si distrugem, cădem in intuneric si atunci, asa cum frumos ne-au spus stramosii, " Parintii mananca agurida si copiilor li se strapezesc dintii". Adica, din Iubire si Iertarea divina, cadem pe nivelul unde se manifesta legile karmei, legile cauza-efect. Care sunt drepte. Plătim tot. Nu avem dreptul la compasiune divină pentru ca nici noi nu o manifestam fata de alti oameni, dar si fata de natura si animale.
      Romania este una din tarile cele mai barbare cand vine vorba despre comportamentul fata de animale, femei, copii! Ma refer la tarile din Europa. Asia, Africa, America..au retardatii lor care considera ca bataia e rupta din Rai.

      Ștergere
    5. Atat Raiul cat si Iadul au o multitudine de locașuri. Așa ne-a spus Domnul Iisus. Aceste "locașuri" sunt lumi așezată pe diverse nivele energetice (spirituale). în diferite dimensiuni. Sufletele sunt intr-o permanenta mișcare, între aceste lumi, în funcție de nivelul spiritual la care a ajuns. Nivele superioare, care au energie spirituală mare, sunt numite de noi Rai. Lumina sau energia spirituală este data de prezenta Duhului Sfant. In aceste lumi nu poate pătrunde diavolul, pentru că nu are energie compatibila. La întrepătrunderea acestor lumi se află Dumnezeu, în Sfânta Treime. Sufletele nu se reîncarnează pe Pământ, ele merg în alte lumi, unde continuă misiunea de a se înalța spiritual. Nu este exclusă întoarcerea pe Pământ dar, numai dacă Dumnezeu consideră că este important, pentru evoluția spirituală a sufletului. Plecarea de pe Pământ a unui suflet se face numai cu hotărârea lui Dumnezeu. Sufletele oamenilor sunt aduse pe Pământ de Duhul Sfânt. La fel si la plecarea de pe Pământ, sufletele sunt conduse de Duhul Sfânt. Pentru cei care aparțin "celui rău", sufletele lor sunt luate de diavol si conduse în lumile în care domnește Satan. Pentru cei care vor să știe care este sursa, le spun că sursa este îngerul meu ocrotitor, cu care am o legătură specială.

      Ștergere
    6. Anonim 7:44 NU EXISTA REINCARNARE,Domnul Iisus Hristos a trait odata si fiecare traim si murim odata dupa care vine judecata dupa cum a spus Insusi Domnul Iisus Hristos,si nu e o scuza ca te nasti in familie de violatori,infractori sau criminali,exista scapare de vicii prin pocainta si sfintenie,si prin nastere din nou cu Duh Sfant,ca talharul de pe cruce din dreaptaa Mantuitorului,fiind mantuit in ultima clipa!Insa noi vom socoteala pt fiecare clipa,pt ca nu suntem pe moarte,de aceea sa ne indreptam macar in ultimul ceas,ACUM ESTE 100% ULTIMUL CEAS AL INTREGII OMENIRII,SA NE TREZIM CA TALHARUL DE PE CRUCE DIN DREAPTA MANTUITORULUI PANA NU E PREA TARZIU,DEJA ESTE FOARTE TARZIU!

      Ștergere
    7. Exista un singur suflet, deci nu poate sa fie impartit in o mie de trupuri. Altfel, la parastase, care va fi pomenit - sufletul Gigel sau Sandel sau Gheorghe, care de fapt sunt unul si acelasi?
      E ABSURD!
      Si bineinteles ca exista atat Rai, cat si iad.

      Ștergere
    8. 15.16- Dezvolta,cum adica un singur suflet? E un filmulet pe youtube-Interviu cu un extraterestru- el spune: nu exista moarte,toti sintem ipostaze ale unui singur....

      Ștergere
    9. 11.38-exista o carte,scrisa de spirite inalte,unde e descris universul si lumile " celelalte",asemanator cu ce spui,dar nu se refera la subiectul reincarnarii,nu se stie ce se intimpla cu cei( si sint multi) care nu sint admisi la scoala pregatitoare pentru viata vesnica.

      Ștergere
    10. Iisus a fost intrebat-„Maestre, pentru ca acest om să se nască orb, cine a păcătuit, el însuşi sau părinţii lui?”

      164:3.3 (1811.4) Rabinii propovăduiau că toate cazurile de orbire din naştere erau pricinuite de păcat. După ei, nu numai că copiii erau concepuţi şi născuţi în păcat, ci un copil se putea naşte orb ca pedeapsă pentru un anume păcat comis de tatăl său. Ei mergeau până la a propovădui că un copil putea păcătui înainte de a se naşte în această lume. Ei mai propovăduiau şi că infirmităţi asemănătoare puteau să provină de la vreun păcat sau vreo slăbiciune a mamei din vremea când purta sarcina.

      164:3.4 (1811.5) În toate aceste regiuni, exista o vagă credinţă în reîncarnare. Mai vechii învăţători iudei, precum şi Platon, Filon şi numeroşi esenieni, tolerau teoria că oamenii puteau culege, într-o încarnare, ceea ce semănaseră într-o existenţă precedentă; se credea că ei ispăşeau, într-o viaţă, păcatele comise în cursul vieţilor anterioare. Maestrului i-a fost greu să-i facă pe oameni să creadă că sufletul lor nu avusese existenţe anterioare.
      164:3.6 (1811.7) Iisus a abordat discutarea acestui caz cu Nataniel şi cu Toma, nu numai pentru că hotărâse deja să se folosească de acest orb ca mijloc, în ziua aceea, de a atrage din nou, asupra misiunii sale, într-un chip hotârâtor, atenţia conducătorilor iudei, ci şi pentru că el îi încuraja întotdeauna pe apostolii săi să caute adevăratele cauze ale tuturor fenomenelor naturale sau spirituale. El îi avertizase adesea contra tendinţei comune de a atribui cauze spirituale unor evenimente fizice obişnuite.

      164:3.7 (1812.1) Iisus a decis să se folosească de acest cerşetor în planurile sale pentru lucrarea zilei, dar, înainte de a face ceva pentru orb, al cărui nume era Iosias, el s-a apucat să răspundă la întrebarea lui Nataniel. Maestrul a zis: „Nici acest om n-a păcătuit, nici părinţii lui, pentru ca lucrările lui Dumnezeu să se manifeste în el. Orbirea i-a venit în cursul firesc al evenimentelor.

      Ștergere
  2. Slavă lui dumnezeu
    Slavă Tie Doamne Slava Tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. an 1 dec 15:16-nu e absurd deloc-citeste la Matei sa vezi ce scrie despre Ilie si Ioan care pe pamant au fost trupuri din carne asadar sufletul care merge in rai este luat doar SPIRITUL de TATAL CERESC si acolo va cere Intruparea sau viata de veci- intai i se vor sterge toate amintirile-sunt ANONIM 5 si de la duhovnicul meu mare vazator in DUH stiu care a zis asa-VETI VENI IN TRUP DE CATE ORI VA FI NEVOIE PT CA INTR-O VIATA PE PAMANT NU POTI STERGE PACATELE sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista reincarnare!Cei ce cred in asa ceva sunt inselati de diavoli!

      Ștergere
  4. pt VALENTIN STEFAN POPESCU -valabil si pt d-stra sunt ANONIM 5-si retineti IISUS DOMNUL vine cand vrea si cum vrea-noi suntem SCANTEIE=DUH din DUMNEZEU cititi mai sus si biblie la MATEI cartea sfanta a crestinilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19:15 Domnul Iisus Hristos ne-a dat toate semnele si evenimentele ca sa stim sezonul Revenirii Lui,si acesta este 100%,acestia sunt anii maniei si judecatii finale a Lui Elohim,Iehova Dumnezeu pana in 2028,se va clarificaa si confirma totul cand va face antihrist pace falsa si nondurabila cu Israelul,tarile arabe si alte cateva tari din intreaga lume!

      Ștergere