duminică, 22 noiembrie 2020

TALENTUL URÂŢESTE FEŢELE ??? DE CE OARE ,ADESEORI ,DORIM CA SA SCHIMBAM DARUL LUI DUMNEZEU, PENTRU FIECARE DINTRE NOI ?

                                     

                               


                    22 noiembrie 2020,ora 4,11!

                                Dragii mei,

Fiecare dintre noi,primim un DAR de la Dumnezeu atunci cand ne nastem.

Crestem mari, ne bucuram,invatam lucruri,mergem la scoala,la facultate,muncim la munca campului unii dintre noi,adica,dorim sa ne facem un viitor.

Unii dintre noi reusesc sa-si faca un viitor frumos,altii mai puţin frumos,altii o duc greu de la o zi la alta.

Si toata viata noastra,cautam doar cele ale lumii si extrem de rar ale Lui Dumnezeu.

Dar iata ca, DUMNEZEU ne incearca si ne da cate un DAR divin sau revarsa din HARUL Său asupra noastra,dupa alegerea Sa!

Multi dintzre noi poate primesc DARUL si HARUL Lui Dumnezeu.Isi deschid inima si sufletul si primesc din Tainele divine.

Dar oare ,toti sunt pregatiti ca sa si graiasca semenilor despre aceste Taine divine, pe care le afla prin Puterea Duhului Sfant?Majoritatea celor care au acceptat DARUL si HARUL divin, il va tine ca o taina pentru persona sa (egoism?),ori pur si simplu il va ignora,nu-l va scrie nicaieri,nici macar pentru stiina sa,pentru sufletul său.Si stiti de ce? Deoarece, li se pare ca au o problema de sanatate.Acestia sunt oamenii care, cred numai in cele vazute de ochii firesti,numai in cele auzite de urechile firesti.Pentru astfel de oameni,nu exista lumea nevazuta pe care Dumnezeu a creat-O atat de minunat.

Si acesti semeni ai nostri dragilor, vor ascunde oamenilor ceea ce ei au primit in DAR de la Dumnezeu,de teama ca sa nu-i faca oamenii nebuni sau sa-i jigneasca,sa-i umileasca.

Unii dintre acestia, vor alerga iute la Psiholog sau chiar la Psihiatru, ca sa le povesteasca ca au o problema de sanatate,si anume,ca vad lucruri nevazute de ochii firesti si ca aud voci.

Si astfel,acestia din urma ,vor refuza pe Dumnezeu si DARUL pe care El l-a revarsat peste acesti fii ai Săi care, I-au intors spatele,L-au refuzat si au dat fuga la Doctorul care schimba TALENTELE DIVINE.De al acesti doctori primesc sfaturi,primesc medicamente ca sa nu vada si nici sa auda din Darul si CUVANTUL LUI DUMNEZEU,al DUHULUI SFANT! Acesti oameni care au fost inzestrati de DUMNEZEU ca sa auda glasul Său, acestia vor avea feţele lor urâţite in Faţa Duhului Sfant!De ce spun asa?Veti vedea in Mesajul divin pe care il voi scrie puţin mai jos.

Mai sunt semeni ai nostri care,fac si pacate mari in acest sens.Daca au aflat ca exista si oameni inzestrati prin Puterea Duhului Sfant,acestia îi indeamna ca sa le faca publice dupa moartea lor trupeasca,si rau fac spunandu-le asa. 

Fratilor,daca am primit DAR si HAR cat suntem in viata,atunci sa-L folosim cuviincios,sa nu-l punem sub obroc;sa nu-l lasam ca sa-l faca altii cunoscut dupa moartea noastra.Căci,nu-l vor mai scrie asa cum l-am lasat noi scris,ci-l vor schimba,vor adauga sau vor sterge ,il vor adapta vremurilor pe care ei le traiesc! Dumnezeu ni l-a dat ca sa-l inmultim prin viu grai semenilor nostri sau prin scris.

Ce s-ar fi intamplat daca toti alesii Lui Dumnezeu ar fi alergat la doctori,la psihologi si psihiatri spunandu-le ca vad lucruri nevazute de ochii firesti si aud voci care le spun ce sa scrie,cum sa scrie si primesc TAINE divine?

Va spun eu! Nu am mai fi avut Cartile sfinte,nu am mai fi avut Sfintele si dumnezeiestile Evanghelii,nu am mai fi stiut nimic nici din Vechiul Testament si nici din Noul Testament.Noroc ca atunci nu existau psihologi si psihiatri.

Este foarte adevarat ca sunt si semeni ai nostri care chiar au nevoie de acesti medici,pentru ca chiar au o problema mai mica sau mai mare de sanatate.Dar,trebuie sa stim a le distinge,a le cerne asa cum bine imi spunea mie un glas acum 23 de ani.Si am sa citez un glas care IL intreaba pe DUMNEZEU referitor la mine,asa:

         "Doamne ,daca va crede ca sunt gandurile ei?

Iar Dumnezeu intru Slava si stralucirea Sa,i-a raspuns asa:

         "Nu va crede ca sunt gandurile ei!

        Va sti sa le discearna!!!"

Si asa a fost si este si in ziua de azi,dragilor! 

Stiu sa fac diferenta intre gandurile mele,stiu sa discern gandurile mele de CUVANTUL LUI DUMNEZEU pe care, IL scriu aici de ani si ani cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.

Deci,daca unii dintre voi fratilor,ati fost alesi ca sa propovaduiti CUVANTUL LUI DUMNEZEU,daca dupa un anume timp,ati vazut ca ceea ce vi s-a aratat sau ati auzit se adevereste,atunci,puteti fi siguri ca aveti un DAR si un HAR divin,si nu trebuie sa alergati la doctori ca sa-l schimbati;ca sa-l "vindeti"precum Iuda pe Iisus Hristos! Este DARUL DUHULUI SFANT pe care l-ati primit si pe care,trebuie sa-l faceti cunoscut fara teama de a fi declarati nebuni, fara teama de a fi dati la o parte de cei care nu cred ,de cei care va jignesc si umilesc.Traim vremurile in care trebuie sa vorbim si nicidecum sa ne rusinam de DARUL si HARUL divin pe care L-am primit de la Dumnezeu!

Nu va fie teama! Iata ce ne spune MANTUITORUL:

În lume necaz veţi avea. Dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea!" 

           Asadar fratilor,indrazniti ca sa graiti lumii din CUVANTUL LUI DUMNEZEU si nu va rusinati,nu-l schimbati alergand repede la doctori.

Este un Talent divin pe care, trebuie sa-l inmultiti,sa-l faceti ca sa rasara in cat mai multe suflete care,nu au avut fericirea ca sa traiasca asemena minuni.

Si o sa repet: sunt si semeni ai nostri care o nevoie vitala de medici psihologi si de psihiatri.Acestia trebuie sa merag si sa primeasca ajutor medical.

Acum o sa citez, din glasul pe carel-am auzit astazi:

   "Talentul urâţeste  feţele !

                  Talentul,da, talentul urâţeste feţele!

Clipa in care,vad in aer,deasupra pamantului ,un patrat negru in mijlocul caruia scria asa:

               "Talentul urâţeste  feţele !

                  Talentul,da, talentul urâţeste feţele!

Iar glasul explica :

                Eu doar,nu ma duc cu talentul la medic ca sa-l schimb? De ce sa ma duc eu la doctor ,,sa schimb talentul.De ce?"

Asadar dragilor,sa nu ne schimbam talentul divin,ci sa-l facem cunoscut semenilor nostri,deoarece,l-am primit in DAR ca sa-l daruim semenilor,si nicidecum, sa-l tinem pentru noi,sau sa asteptam ca sa murim si sa-l scoata la lumina cei care raman in urma noastra.

Va asigur ca ,nu va mai fi la fel cu cel pe care l-ati primit in DAR si HAR. 

Iesiti cu totii ca sa ne aparam TALENTUL DIVIN,ca sa ne aparam CREDINTA !

Iat ce aflam, din Faptele Apostolilor:            

Faptele Apostolilor 2:17 

‘În zilele de pe urmă’, zice Dumnezeu, ‘voi turna din Duhul Meu peste orice făptură; feciorii voștri și fetele voastre vor proroci, tinerii voștri vor avea vedenii și bătrânii voștri vor visa visuri!

FAPTELE APOSTOLILOR 2

Coborârea Duhului Sfânt
1În Ziua Cincizecimii, erau toţi împreună în același loc. 2Deodată, a venit din cer un sunet ca vâjâitul unui vânt puternic și a umplut toată casa unde ședeau ei. 3Niște limbi ca de foc au fost văzute împărţindu-se printre ei și s-au așezat câte una pe fiecare din ei. 4Și toţi s-au umplut de Duh Sfânt și au început să vorbească în alte limbi, după cum le dădea Duhul să vorbească. 5Și se aflau atunci în Ierusalim iudei, oameni cucernici din toate neamurile care sunt sub cer. 6Când s-a auzit sunetul acela, mulţimea s-a adunat și a rămas încremenită, pentru că fiecare îi auzea vorbind în limba lui. 7Toţi se mirau, se minunau și ziceau unii către alţii: „Toţi aceștia care vorbesc nu sunt galileeni8Cum dar îi auzim vorbind fiecăruia din noi în limba noastră, în care ne-am născut? 9Parţi, mezi, elamiţi, locuitori din Mesopotamia, Iudeea, Capadocia, Pont, Asia, 10Frigia, Pamfilia, Egipt, părţile Libiei dinspre Cirene, oaspeţi din Roma, iudei sau prozeliţi, 11cretani și arabi, îi auzim vorbind în limbile noastre lucrurile minunate ale lui Dumnezeu!” 12Toţi erau uimiţi, nu știau ce să creadă și ziceau unii către alţii: „Ce vrea să zică aceasta?” 13Dar alţii își băteau joc și ziceau: „Sunt plini de must!” 14Atunci, Petru s-a sculat în picioare cu cei unsprezece, a ridicat glasul și le-a zis: „Bărbaţi iudei și voi toţi cei care locuiţi în Ierusalim, să știţi lucrul acesta și ascultaţi cuvintele mele! 15Oamenii aceștia nu sunt beţi, cum vă închipuiţi voi, căci nu este decât al treilea ceas din zi. 16Ci aceasta este ce a fost spus prin prorocul Ioel: 17‘În zilele de pe urmă’, zice Dumnezeu, ‘voi turna din Duhul Meu peste orice făptură; feciorii voștri și fetele voastre vor proroci, tinerii voștri vor avea vedenii și bătrânii voștri vor visa visuri! 18Da, chiar și peste robii Mei și peste roabele Mele voi turna, în zilele acelea, din Duhul Meu și vor proroci. 19Voi face să se arate semne sus în cer și minuni jos pe pământ, sânge, foc și un vârtej de fum; 20soarele se va preface în întuneric, și luna, în sânge înainte ca să vină ziua Domnului, ziua aceea mare și strălucită. 21Atunci, oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit.’
Cuvântarea lui Petru
22Bărbaţi israeliţi, ascultaţi cuvintele acestea! Pe Isus din Nazaret, om adeverit de Dumnezeu înaintea voastră prin minunile, semnele și lucrările pline de putere pe care le-a făcut Dumnezeu prin El în mijlocul vostru, după cum bine știţi, 23pe Omul acesta, dat în mâinile voastre după sfatul hotărât și după știinţa mai dinainte a lui Dumnezeu, voi L-aţi răstignit și L-aţi omorât prin mâna celor fărădelege. 24Dar Dumnezeu L-a înviat, dezlegându-I legăturile morţii, pentru că nu era cu putinţă să fie ţinut de ea. 25Căci David zice despre El:
‘Eu aveam totdeauna pe Domnul înaintea mea, pentru că El este la dreapta mea, ca să nu mă clatin.
26De aceea, mi se bucură inima și mi se veselește limba; chiar și trupul mi se va odihni în nădejde, 27căci nu-mi vei lăsa sufletul în Locuinţa morţilor și nu vei îngădui ca Sfântul Tău să vadă putrezirea. 28Mi-ai făcut cunoscute căile vieţii și mă vei umple de bucurie cu starea Ta de faţă.’ 29Cât despre patriarhul David, să-mi fie îngăduit, fraţilor, să vă spun fără sfială că a murit și a fost îngropat, și mormântul lui este în mijlocul nostru până în ziua de azi. 30Fiindcă David era proroc și știa că Dumnezeu îi făgăduise cu jurământ că va ridica pe unul din urmașii săi pe scaunul lui de domnie, 31despre învierea lui Hristos a prorocit și a vorbit el, când a zis că sufletul lui nu va fi lăsat în Locuinţa morţilor și trupul lui nu va vedea putrezirea. 32Dumnezeu a înviat pe acest Isus, și noi toţi suntem martori ai Lui. 33Și acum, odată ce S-a înălţat prin dreapta lui Dumnezeu și a primit de la Tatăl făgăduinţa Duhului Sfânt, a turnat ce vedeţi și auziţi. 34Căci David nu s-a suit în ceruri, ci el singur zice: ‘Domnul a zis Domnului meu: «Șezi la dreapta Mea 35până ce voi pune pe vrăjmașii Tăi sub picioarele Tale.»’ 36Să știe bine dar, toată casa lui Israel, că Dumnezeu a făcut Domn și Hristos pe acest Isus pe care L-aţi răstignit voi.”
Cei dintâi creștini
37După ce au auzit aceste cuvinte, ei au rămas străpunși în inimă și au zis lui Petru și celorlalţi apostoli: „Fraţilor, ce să facem?” 38„Pocăiţi-vă”, le-a zis Petru, „și fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh. 39Căci făgăduinţa aceasta este pentru voi, pentru copiii voștri și pentru toţi cei ce sunt departe acum, în oricât de mare număr îi va chema Domnul Dumnezeul nostru.” 40Și, cu multe alte cuvinte, mărturisea, îi îndemna și zicea: „Mântuiţi-vă din mijlocul acestui neam ticălos.” 41Cei ce au primit propovăduirea lui au fost botezaţi; și în ziua aceea, la numărul ucenicilor s-au adăugat aproape trei mii de suflete. 42Ei stăruiau în învăţătura apostolilor, în legătura frăţească, în frângerea pâinii și în rugăciuni. 43Fiecare era plin de frică, și prin apostoli se făceau multe minuni și semne. 44Toţi cei ce credeau erau împreună la un loc și aveau toate de obște. 45Își vindeau ogoarele și averile, și banii îi împărţeau între toţi, după nevoile fiecăruia. 46Toţi împreună erau nelipsiţi de la Templu în fiecare zi, frângeau pâinea acasă și luau hrana cu bucurie și curăţie de inimă. 47Ei lăudau pe Dumnezeu și erau plăcuţi înaintea întregului norod. Și Domnul adăuga în fiecare zi la numărul lor pe cei ce erau mântuiţi.
                              Cu dragoste,Maria.
              t

13 comentarii:

  1. Aveti dreptate D-na Maria ! Subscriu la tot ce ati spus aici . Doamne ajuta in tot ce faceti .

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata dreptate are acel mesaj doamna Maria.
    Corect la ce bun si la ce folosește dacă nu împărtășim acest dar,har de la Dumnezeu.
    Sunt si oameni sceptici care nu cred si atunci cand le spui ceva te ia in chip de ras,sau te jignesc.
    După ce se intampla lucrurile spuse își aduc aminte si te intreaba dar de unde?
    Unde scrie? Și tot așa
    Ma bucur tare mult ca BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului ne iubește și întotdeauna nu ma gandesc de cât la faptul că nu multumesc îndeajuns pentru toate jumătățile si mila DOMNULUI.
    DOAMNE ai grija de noi robii tai.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. da ,dar de ce nu -i acceptati chiar si pe sfintii mari-ex ARSENIE BOCA ca fiind isuflat de DUHUL SFANT etc etc astept publicarea fara ego

    RăspundețiȘtergere

  4. SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA - Dumnezeu există ...mariaghiorghiu.blogspot.com › 2018/03 › sfantul-parin...
    25 mar. 2018 — SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA imbracat cu o camasa alba si cu o curea neagra in ... ARSENIE BOCA si despre faptul că este SFANT in CEATA LUI HRISTOS,daca aici pe ... Mar 6, 2017 - În aceasta după amiază,în timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor în ... Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar cine spune 23,20 ca nu acceptăm sfinții lui Dumnezeu?
    Cand ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului pomenim si toți sfinții.
    Cand spunem rugăciunile,de dimineață, de seară pomenim.
    Se spune ;Sf.ai lui Dumnezeu Ierarhi preoți,monahii și monahii, călugări și tot așa,automat pomenim pe toți.
    Sf. Mucenici si toți ce ce ati castigat îndrăzneală de la Dumnezeu rugati-va pentru noi pacatosii.
    Fiecare om se roagă asa din cărțile de rugăciune, cu drag

    RăspundețiȘtergere
  6. pt MASINCA intr-un mesaj d-na Maria il contrazicea pe pr ARSENIE BOCA -eu urmaresc blogul de 5 ani si se poate dovedi DOAR DACA SE STERGE MESAJUL asa cum mi se sterg mie mesaje DECENTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim25 noiembrie 2020, 01:08
      Te inseli ! Niciodata nu am vorbit urât de Sfantul Parinte ARSENIE BOCA si nici de nimeni altcineva.Sfantul PARINTE ARSENIE BOCA este SFANT in CEATA LUI HRISTOS,asa cum sunt si multi alti PREOTI romani cu mare HAR !!! Te rog,adu dovezi ca eu am scris asa ceva ! Se sterg doar COMENTARIILE vulgare,acide,jignitoare ,acestea se sterg !

      Ștergere
    2. Doamna Maria este o persoana atat de buna, de blanda, ca nu ar vorbi urat si cu atat mai mult despre un Sfant!

      Ștergere
  7. si inca ceva MASINCA pr ARSENIE BOCA este prooroc dar si taumaturg-mare diferenta intre el si d-na Maria

    RăspundețiȘtergere
  8. d-na MARIA AM SPECIFICAT ati CONTRAZIS PE PR ARSENIE BOCA-nicidecum ce spuneti ca nu ati vorbit urat- nu am scris vulgar sau jignitor-dar acid comentati si d-stra la adresa anonimilor-SA VA AMINTESC-VENIN SERPI VENINOSI , ARUNCAT CU NOROI SI PIETRE etc -asta ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este bine sa judecam pe nimeni, sa aruncam cu noroi in nimeni. Mai bine sa facem o introspectie sa se vedem in interiorul nostru cum suntem cu adevarat. Multi vor vedea ca sunt falsi, farisei. Nu mai o judecati nici pe d-na Maria si nici pe altii. Sunteti judecatori atotstiutori? Cine e curat sa ia piatra si sa arunce. Nu exista nici un om fara pacat pe lumea asta. Deci nu mai judecati ca sa nu fiti judecati dupa dreptatea lui Dumnezeu!

      Ștergere
    2. Sf. Andrei si-ar fi dorit sa vina la ziua Sa credinciosii!
      Si alti sfinti asemenea si-ar fi dorit sa vina oamenii sa fie VINDECATI la moastele lor, la ziua lor.
      Intotdeauna, din vechime este stiut, ca erau scoase pe strazile oraselor moastele sfintilor pentru alungarea molimelor cum ar fi boli extrem de grele, grave, molipsitoare si chiar aparent fara leac.
      Insa cand au fost scoase in procesiune moastele sfintilor si purtate prin orase, sate, comune, bolile si-au redus puternic efectul, iar in cele din urma au disparut acele boli prin minune. Asa cum au aparut, la fel de repede au disparut.
      Poate dispare si aceasta molima daca poporul se roaga si sunt sfintite cum se cuvine moastele, sunt scoase in procesiune pe strazi.
      Doamne ajuta sa dispara ce a venit peste noi asa cum a venit, iar oamenii sa-si regaseasca linistea, calmul interior, sa fie mai buni, mai altruisti, mai atenti la nevoile celorlalte suflete din jur (e important la Dumnezeu si sufletul unei pasari sau al unui animal!), sa se regaseasca si sa revina la traiul stramosesc (stramosii nostri erau mult mai linistiti, nu era agitatia din zilele noastre, era o liniste si o siguranta a zilei de maine, aerul, apa si hrana erau asa de curate, pure, Dumnezeu le purta de grija si nu ii lasa sa moara de foame), sufletul inaintasilor era mult mai pur! Amin!

      Ștergere
  9. Dna. Măria, dacă cum spuneți dvs. că este Darul (Harul) lui Dumnezeu, atunci, fara supărare că vi-o spun, de ce vă supărați când cineva are alte argumente (sau idei) diferite de ale dvs. ? Fiecare e unic in felul său. Iar Domnul nostru Iisus Hristos spune: ...blând și smerit cu inima. De ce așa? Nu este darul (harul) dvs., ci este harul lui Dumnezeu!!! Așadar, de unde aceasta "superioritate". Nu vorbele contează, stimata doamna, ci faptele! (Sf. Iacob). Zi senină!

    RăspundețiȘtergere