duminică, 29 noiembrie 2020

AERUL CA O VAMPIRIE ! MIROASE A VAMPIRIE !

                                                  28 Noiembrie 2020,ora 6,16 !


                                       Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

               "Vampirie !

Apoi ,intreaba pe cineva nevazut de mine:

           N-ai vazut aerul? Nu l-ai vazut?

Si i se raspunde calm:

           Nu!

Si iarasi:

         Miroase a vampirie!

        Simt ca .....!(si nu mai spune mai departe).

Iar ceea ce auzeam,mi se arata si scris in aer cu litere mari.

Prieteni dragi,iata ca vestile nu sunt deloc bune la nivel mondial !

Dar,nu avem cui cere ajutorul,decat numai IMPARATULUI IISUS HRISTOS si PREA CURATEI FECIOARE MARIA.

Sa cadem in genunchi si sa imploram iertare de la Duhul Sfant(voiam sa scriu iertare de la Dumnezeu,dar un glas imi spune chiar in clipa cand scriu acum,asa:

                "Sa cerem iertare de la Duhul Sfant!"

De vom face asa dragilor, veti vedea cum vom fi din nou fericiti si liberi precum pasarile Cerului.

Sa impletim dragostea divina ,cu iubirea faţă de Aproapele nostru ,si nu vom avea cum sa mai gresim.

Sa lasam toate la o parte,toate treburile fratilor,si sa mergem la Sfanta Biserica ca sa ne spovedim si sa primim cu vrednicie din Mana Mantuitorului Hristos ,care sta in chip nevazut cu Potirul sfant in Mainile Sale,sa primim Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie ,cu Prea Scump,cu Prea Sfant Trup si Sangele Său,Carui I se cuvine toate cinstea ,slava si inchinarea,Amin!

                                    Cu dragoste,Maria.

P.S.

Eu nu cunosc dragii mei,daca in acest Mesaj este vorba tot de COVID 19,sau Doamne fereste ,va veni ceva si mai cumplit asupra omenirii!

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ocroteasca pe fiecare in parte,cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!

22 de comentarii:

  1. Au inceput productia la Brasov si Covasna cele doua fabrici de la Sebes ale austriecilor prieteni ai lui Iohannis.
    S-au bagat pe Dracul in casa,ieri arata pe TV Smogul deasupra Brasovului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. S-au plans niste ,,indispensabili,, ca aerul pute a gunoi. Pentru ca, zic ei, s-a dat foc la mormanele de gunoi, din jurul Bucurestiului, si, vai, pute! Statul arunca cu bani pe ,,rezidentiatii secolului,, , prosti de pute , pe proiecte iluzioniste, nimic concret, nimic palpabil, toata lumea cu unghii lungi, nemurdarite, si nimeni nu vine cu ceva concret pentru a remedia aceasta problema. Singura forma de a steriliza tara asta ramane focul, din pacate. Daca nici asta nu s-ar face, am fi acoperiti de viermi. Doar nu inteleg de ce avem tupeul sa reclamam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 07:41 nu am văzut comentariu mai tâmpit decat al tău! Nu stiu de ce dnei Maria i a plăcut și ți-l posteaza .

      Ștergere
  3. Doamne ce clipe groaznice am ajuns si bunica mea spunea dar fiind copii nu băgăm in seama sa ne ajute bunul Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta tuturor! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei mai multi oameni sunt vampiri energetici. Pentru ca au o credința formala. Spun ca iubesc, dar nu ajuta, nu daruiesc,nu manifesta Iubirea Lui Dumnezeu pentru toata Creatia. Nu doar pentru om, cum cred unii. Pentru ca doar iau din jurul lor si nu dau nimic inapoi sistemului care ne sustine si ne adapostește, vampirii energetici absorb in interiorul lor lumina celorlalti, cei ce sunt altruisti. Inclusiv lumina copiilor. De aceea copiii din familiile zgarcite raman fara lumina si degenereaza. La nivel de societate,vampirismul a fost amplificat prin metodele NLP care te învață sa te bucuri, sa iei cat mai mult din jurul tau, sa gandesti pozitiv si sa atragi spre tine tot ce este mai bun din jur.
    Practic, copiii sunt jefuiti nu doar material de catre politicienii corupti si hoti, ci si energetic, de catre iisusii mincinosi profetiti in Biblie. Urmasii sunt in pericol. Anticrist stie ca dintre acesti copii se va forma tsunami-ul ce va rasturna domnia Satanei pe pamant si incearca sa-i distruga chiar de dinainte de nastere. Chiar cu complicitatea parintilor lor egoisti. Ca sa nu se mai nasca, sau sa se nasca bolnavi, autisti, incapabili sa isi implineasca Misiunea pentru care ar trebui sa se nasca. Lucru ciudat...Romania a devenit " sediul" din care se lucreaza enorm pe intuneric! Nu cred ca exista popor care sa fi importat mai multe false cai spirituale. Cred ca absolut toate mizeriile informationale din alte țări au fost aduse in Romania! De la astrologia clasica, la cea chinezeasca. De la numerologie, la șamanism, reiki, yoga. Fiecare dintre aceste
    " științe" sunt interesante de studiat. Asa cum studiem acum vestigiile romanilor sau mumiile. Dar sunt complet inutile in timpuri de Armaghedon, cand copiii ar fi trebuit sa fie ajutati sa creasca intr-o lume fara vrajitorii.
    Magii intunericului stiu bine ce fac...Stiu ca oamenii sunt curiosi sa afle " secrete" si "taine" si le-au intins niste capcane asa zis ezoterice. Sub forma de cărți si cursuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu stiti cata dreptate aveti. Este periculos de adevarat ce spuneti.

      Ștergere
  6. Primim ce meritam,cei mai mulți dintre oameni!Bunul Dumnezeu le vede pe toate! Eu imi cer iertare din suflet!Doamne ,iarta-ne !Handic M

    RăspundețiȘtergere
  7. In primul rand din cauza poluarii este afectata intreaga omenire, natura...
    Poate ar fi mai bine sa fie bagate in circuit mai multe mijloace de transport in comun care sa vina f. des si sa nu mai circule atat de supraaglomerate, ticsite si oamenii sa nearga ca sardelele. Astfel, oamenii nu ar mai circula fiecare cu autoturismul personal (un om = o masina) si NU ar mai fi poluare maxima care distruge TOT!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact. Asa este. In mijloacele de transport in comun ne imbolnavim. Trebuiau sa circule din 3 in 3 minute, asa cum am vazut ca se intampla in f multe tari. Si in Bucuresti exosta tramvaie care vin din 2 in 2 minute. Dar toate ar trebui sa circule asa.

      Ștergere
  8. Foarte putini sunt cei care mai cred in DUMNEZEU,MAICA DOMNULUI,SFINTI,INGERI,ARHANGHELI,stiinta,ia facut sa il slujeasca pe cel rau,sa creada in minciuna,lumea este manipulata foarte usor in ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
  9. 15:39, vaiiii dar cum poti recomanda dta mijlocul de transport in comun, cind ei, boierii de romani sint atit de comozi incit fiecare membru al familiei are cite un autoturism personal ???????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba chiar cunosc persoane care au si de rezerva cateva autoturisme. La 4 membri ai unei familii - 5-6 masini...

      Ștergere
    2. Nu merge nimeni cu 2 masini odata,doar ca ocupa loc de parcare. Poate ca nu au reusit sa o vinda pe cea veche. Si,e mai ecologic sa ai o masinuta pentru oras si una mai mare,daca trebuie sa mergi pe drumuri de tara( esti pescar,agricultor,mergi in drumetii cu rulota,etc)

      Ștergere
  10. Este exact cum scrie in cărțile sfinte ca de otravă vom pieri.
    Ce sa mai spune totul este facut de mâna omului.
    Vrei pace dar faci arme,
    Vrei aer curat dar poluezi cu tot felul de chimicale si otrăvuri,eliberate in aer in panza freatica de nici apa n-o sa mai fie bună de băut.
    Asa este ne meritam soarta.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred mai degraba, ca mesajul vrea sa spuna ca aerul miroase a FOC, a ceva care arde, nu-i mare lucru sa fie de la ceva nuclear care va fi in viitorul apropiat....dar DUMNEZEU cu mila !!!!😭😭😭😭😭😭😭😭

    RăspundețiȘtergere
  12. ce expresie VAMPIRIE!-este in limba romana?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.48 duhurile sunt extraterestre, nu cunosc bine limba pamanteana, de aici ciudateniile in exprimare! :))))))))

      Ștergere
  13. COVID.......21..!!! Mult,mult mai grav .....Doamne fereste !

    RăspundețiȘtergere
  14. 30 noie 16:49 pai MARIA vorbeste de la DUHUL SFANT care stie toate limbile pamantului -nu-i asa?! nicidecum de la extraterestri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.19 stii tu sigur? :))) Duhul nu s-ar exprima asa stalcit caci singur o spui chiar tu:Duhul Sfant stie toate limbile pamantului numai ca nu se exprima prin cuvinte ci telepatic.

      Ștergere