joi, 26 noiembrie 2020

BISERICA CEA ADEVARATA , ESTE BISERICA CRESTIN ORTODOXĂ !

                                                     Dragii mei,


În timp ce scriam la articolul anterior, iata ca aud glas care spune tare si raspicat asa:

                "Biserica Crestin Ortodoxă ,este Biserica  cea adevărată !"


                     Image result for BISERICA IMAGINI.

Clipă în care dragii mei, desi eram cu ochii pe monitor,vad SFINTELE USI ale SFANTULUI ALTAR dintr-o Sfanta Biserică deschise larg,iar din ALTARUL SFANT ,izvora pur si simplu "un munte " de Lumina aurie orbitor de stralucitoare.
În Sfanta Biserica era intuneric, nu era nimeni inafara de mine si totusi in SFANTUL ALTAR era Lumina aurie ca de la o mie de Sori nevazuti.
Aud din nou glas care, repeta:
                     
               "Biserica Crestin Ortodoxă, este Biserica cea adevarata!"
Dragii mei, ce alte Dovezi mai ne trebuie,cand GLASUL LUI DUMNEZEU ne spune atât de clar,ceea ce ne-a lasat FIUL SĂU si DUMNEZEUL nostru al tuturor ,atunci cand, S-a nascut din FECIOARA MARIA si a PROPOVADUIT CUVANTUL TATALUI CERESC ,CUVANTUL SĂU ca DUMNEZEU si OM ?
Aceasta nu inseamna dragilor ,că acei Semeni ai nostri care au o alta RELIGIE, o alta BISERICA cu o alta CREDINŢĂ nu se vor mantui.
Toti ne vom mantui daca vom respecta CREDINTA in care ne-am nascut,Credinta ce nu se abate de la Cele 10 Porunci Dumnezeiesti.
Dar nimeni nu ne opreste fratilor, daca noi ne dorim cu ardoare ca sa trecem la BISERICA CRESTIN ORTODOXA ,care este BISERICA cea adevarata.
Deci,ne putem pastra CREDINTA in care ne-am nascut,sau, acum cand stim care este BISERICA cea adevarata, o putem schimba numai după voia noastra.
Glas din cer am auzit mai demult,care graia asa:
             Toti se vor mantui,daca vor implini CREDINTA in care s-au nascut ,intru PORUNCILE LUI HRISTOS!"
Sa nu aruncam cu piatra dragilor ,daca vreun frate de-al nostru are o alta Credinta si- o alta Biserica.
Sa-i respectam alegerea si Credinta si sa ne purtam cuviincios.
Atata timp cât si acesta implineste PORUNCILE LUI DUMNEZEU, si sufletul său se va mantui.
Sa iubim fratilor BISERICA CRESTIN ORTODOXA;sa venim cat mai des in SFANTA BISERICA;sa traim cu inima si cu sufletul nostru SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE macar in ziua Sfintei Duminici.

                  Image result for potirul sfant imagini
Sa nu amânam dragii mei a merge la PREOT ca sa ne spovedim păcatele,după care,sa ne invrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Asa este!
    Dovada cea mai clara este ca la Inviere vine Lumina Sfanta din Cer DOAR la ORTODOCSI! Si totul este atat de bine pazit, intra la Mormantul Sfant zeci de persoane din mai multe religii/confesiuni si nu are cum sa fie vorba de nici o inselatorie!!! Oricum, ortodocsii nu au nevoie sa stea sa pacaleasca pe nimeni sau sa convinga prin inselatorii pe nimeni. Deci totul este autentic, cat se poate de adevarat de Inviere, sa fiti convinsi!
    Dar bineinteles, ca fiecare popor este cu religia sa si nu sunt poate vinovati acei oameni care s-au nascut in alta religie. Cel mai important este ca oamenii sa faca fapte bune, sa fie oameni buni cu adevarat, iar apoi poate vine si luminarea de la Dumnezeu ca fiecare sa isi gaseasca adevarata religie, credinta indiferent de locul unde s-au nascut. Sunt crestini si in Asia, America, peste tot in lume.
    Insa nu uitati: Fiti buni, indiferent de religie! Fie ca va numiti crestini, musulmani, budisti sau altfel, fiti buni cu aproapele vostru si aveti grija sa nu ii suparati pe ceilalti cu fapte rele pentru ca astfel veti supara Divinitatea, iar fiecaruia cand ii va veni sfarsitul la momentul decis de Sus, va da socoteala in lumea de Dincolo!!! Viata aceasta este trecatoare. Invatati sa aveti suflet bun indiferent de religia din care faceti parte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice om care-l urmeaza pe Iisus Hristos in viata sa si in faptele sale este crestin si nu va fi lasat inafara. Biserica este formata si din sufletele oamenilor nu numai de zidurile bisericilor si din institutia numita Biserica Crestin Ortodoxa condusa de un patriarh. Duhul Sfant s-a dat si se da celor cu credinta adevarata si din randul altor crestini (catolici, reformati, protestanti, etc), fiindca si printre ei sunt oameni sfintiti si cu credinta desavarsita care au primit har si dar de la Dumnezeu si au facut si fac minuni (miracole).

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, voi sunteti buricul pamantului!
    Ailalti sunt niste prosti! Vai de capul vostru de habotnici in frunte sarlatanca principala.Amagitoare de suflete.

    RăspundețiȘtergere