duminică, 29 noiembrie 2020

TRECEM PRINTR-O CUMPLITA PANDEMIE ! POPULATIA GLOBULUI DE PE PAMANT,TRECE PRINTR-O CUMPLITA PANDEMIE !

                                                              PANDEMIA CORONAVIRUS,SAU VINE O ALTA PANDEMIE SI MAI CUMPLITA ?

                         28 Noiembrie 2020,ora 4,17 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune ceva extrem de ingrijorator.

Glasul spunea asa:

                 "Trecem printr-o Pandemie cumplita !

                Printr-o asa Pandemie ,populatia globului de pe pămant ,trece.

Trece printr-o asa cumplita Pandemie!

Miluieste-ne Doamne,miluieste-ne si nu ne lasa pe noi !"

Dragii mei,daca vom scapa de aceasta Pandemie sau de o posibila alta Pandemie care ar putea sa se abata asupra omenirii,atunci,numai BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne mai pot scoate.

Sa avem mare grija dragilor, COVIDUL ucide !

Sa ne protejam ,atat cat se poate omeneste posibil.Sa imploram pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu niubirea Sa de oameni,si sa alunge in pustiu neumblat toate bolile si toti virusii plantati sau neplantati.Dar,cred eu,ca cei mai multi virusi care ucid oamenii,sunt plantati de miliardarii lumii intregi,pentru a mai reduce din populatia globului pamantesc.

Insa,toti cei care se cred dumnezei pe pamant si fac astfel de acte ucigase,vor arde vesnic in focul iadului, acolo se vor chinui pentru vesnicie.

Sa ne rugam fratilor, sa ne spovedim la Preot,sa ne impartasim cat mai des,sa fim buni si milostivi,sa ne intarim in Credinta,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si vom reusi ca sa trecem mai usor peste toate chinurile si suferintele.

                            Cu dragoste,Maria!

23 de comentarii:

  1. Finlandezii au avut nevoie doar de 7 minute pentru a dresa ciinii fara stapin sa recunoasca Covidul chiar cu 5 zile inainte de primele simptome pe care ii folosesc la aeroport fiind mult mai ieftini decit testele care astfel se vor face doar la cei detectati de ciini pentru confirmare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Pandemia este de fariseism. Crestinii s-au trezit doar atunci cand si-au dat seama ca illuminati strâng lațul in jurul gâtului. Pana acum? Veselie, concedii scumpe, mancare la discretie, distractie cat cuprinde. Puteau sa moara copii de foame sau abuzati oricat de mulți! Fiecare cu burdihanul lui, sa fie satul si sa-i fie căldicel. Iata ca acest căldicel a devenit fierbinte si nu le mai convine crestinilor farisei. Se credeau alesi si sub protectia directa a Maicii Domnului. Care nu avea alta treaba decat sa țină o umbrelă deasupra poporului român laș si orb la inimă.
    Pandemia este spre trezire. Pentru cine are ochi sa vada si urechi sa auda. Cand nu-ti pasa de copiii altora, vine si randul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12:59 nu ți-a spus nimeni cât ești de cretin/ă ? Cine îți dă dreptul sa vorbesti în halul ăsta de poporul român ? Cine te crezi ? Vorbești cu atâta dispreț FĂRĂ SĂ TE VEZI PE TINE IN CE HAL EȘTI !!! Ce de ,,patrioti" pe blogul ăsta .

      Ștergere
    2. Copii surorii mureau de frig in casa,le taiam eu salcimi din curtea mea( sintem vecini), dar nu veneau sa care lemne,le caram tot eu,cu mama lor. Copii stateau la calculator. Baiatul are acum 19 ani,am taiat niste pomi asta vara si le-am aruncat chitucii peste gard. Duminica asta a fost o zi buna de munca,le-am spus sa care lemnele la adapost,ca vine zapada. Copilul,tot la calculator,nu a iesit din casa,am auzit cum se certa cu ma-sa ca nu avea bani sa-i cumpere tigari. Copiii,ca si adultii,tot niste ticalosi,cam multi. Asa ca,Aurelia,vezi de copiii tai!

      Ștergere
    3. Da, 08:18. Când am citit postarea de la 12:59, așa ca tine am gândit.

      Ștergere
    4. 10.11, dar e mare pacat sa lcurezi duminica.
      Dumnezeu a lucrat 6 zile, iar in cea de-a 7-a zi S-a odihnit.
      Chiar daca aparent ai spor duminica, Dumnezeu te va pedepsi si nu vei avea parte de munca facuta duminica si in zile de sarbatori religioase!

      Ștergere
    5. N-a facut nimic toata vara,nu e bisericos. Nu e nici un pacat sa muncesti duminica,Dumnezeu nu pedepseste,dar nu apreciaza lenea.

      Ștergere
  3. Masluirea datelor despre Covid de Puterea evreiasca Iohannis -Orban a devenit evidenta si din salturile raportate de cazuri dar si prin faptul ca a fost interzisa vinzarea testelor rapide din Farmacii.
    Se apreciaza ca numarul cazurilor e de peste 10 ori mai mare,e GENOCID
    O solutie buna mai ales pentru tratamentul post-COVID cind exista risc foarte mare de Fibrozarea Plaminilor dar si a Inimii este PROPOLISUL luat cite 30 de picaturi=500ml in peste 100 ml apa sau ceai,dar cel mai bun in apa de la fierberea Dovleacului de Toamna care are si avantajului ca contine vitamina A esentiala in a impiedica patrunderea virusului in celule ca si a Catinei.
    Pentru cei carora nu l-i se vor gasi loc in spitale si au temperatura mare este esential Algocalminul o pastila la 12 ore intercalat la 6 ore cu o pastila de Paracetamol,multe ceaiuri pentru curatarea organismului.
    Controlul oxigenarii singelui care sa nu scada sub 80 la suta prin cumpararea unui Puls-Oximetru care costa 230 de lei si in cazul temperaturii peste 38 se pot lua antiinflamatoare ca Diclofenac dar si antibiotice mai bune ca Azitromicina o pastila pe zi timp de 3 zile sau Augmentin o pastila la 12 ore timp de 7 zile la aceiasi ora.
    Ca simtom sigur este TUSEA Seaca si o durere pe linia sprincenelo la scaderea oxigenarii sub 95 procente cu atit mai vie cu cit oxigenarea scade pina la 80 procente nu e chiar periculoasa dar trebue evitata si dupa boala in convalescenta iesirea la aerul rece de afara,desi este bine ca sa se aeriseasca des camerele si sa se ia suplimente de vitamine,Echinacee,catina sau fructe de toamna mai bogate in apa ca perele sau vitamina A si licopen din Dovleac fiert sau Bulion si asta pe linga Propolis sau pastile cu Propolis si vitamina C si D ultima se gaseste mult in ulei de Ficat de Cod impreuna cu vitaminele A si E,se poate lua si de la Farmacie coenzima Q10 ,vitamine D,A sau Multivitamina Vitamax efervescenta una pe zi,
    Pentru cei in cauza sa ceara retete de la medicul de familie dar pot sa le raspund si la intrebari pe blogul doamnei Maria.
    Sanatate si Noroc-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciune, nu-l mai invoca pe Noroc, ca-i un drac !!!!!mai bine ureaza-i unui crestin MINTUIRE !!!

      Ștergere
  4. Pana la urma, orice se intoarce impotriva celui care a creat un rau. Virusii creati in laboratoare se intorc si ei la cei care i-au creat pana la urma. Si impotriva lui Frankenstein s-a intors totul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Masluirea datelor despre Covid de Puterea evreiasca Iohannis -Orban a devenit evidenta si din salturile raportate de cazuri dar si prin faptul ca a fost interzisa vinzarea testelor rapide din Farmacii.
    Se apreciaza ca numarul cazurilor e de peste 10 ori mai mare,e GENOCID
    O solutie buna mai ales pentru tratamentul post-COVID cind exista risc foarte mare de Fibrozarea Plaminilor dar si a Inimii este PROPOLISUL luat cite 30 de picaturi=500ml in peste 100 ml apa sau ceai de trei ori pe zi,dar cel mai bun in apa de la fierberea Dovleacului de Toamna care are si avantajului ca contine vitamina A esentiala in a impiedica patrunderea virusului in celule ,ca si a Catinei.
    Pentru cei carora nu l-i se vor gasi loc in spitale si au temperatura mare este esential Algocalminul o pastila la 12 ore intercalat la 6 ore cu o pastila de Paracetamol,multe ceaiuri pentru curatarea organismului si pentru a compensa pierderea apei si electrolitilor prin Transpiratia intensa mai ales noaptea.
    Controlul oxigenarii singelui care sa nu scada sub 80 la suta prin cumpararea unui Puls-Oximetru care costa 230 de lei si in cazul temperaturii peste 38 se pot lua antiinflamatoare ca Diclofenac dar si antibiotice mai bune ca Azitromicina o pastila pe zi timp de 3 zile sau Augmentin o pastila la 12 ore timp de 7 zile la aceiasi ora.
    Ca simtom sigur este TUSEA Seaca si o durere pe linia sprincenelo la scaderea oxigenarii sub 95 procente cu atit mai vie cu cit oxigenarea scade pina la 80 procente nu e chiar periculoasa dar trebue evitata si dupa boala in convalescenta iesirea la aerul rece de afara,desi este bine ca sa se aeriseasca des camerele si sa se ia suplimente de vitamine,Echinacee,catina sau fructe de toamna mai bogate in apa ca perele sau vitamina A si licopen din Dovleac fiert sau Bulion si asta pe linga Propolis sau pastile cu Propolis si vitamina C si D ultima se gaseste mult in ulei de Ficat de Cod impreuna cu vitaminele A si E,se poate lua si de la Farmacie coenzima Q10 ,vitamine D,A sau Multivitamina Vitamax efervescenta una pe zi si Melatonina-luata si de Trump dar care se gaseste si in frunzele ,scoarta si fructul de Catina sub forma precursorului sau Serotonina-hormonul fericirii.
    Tusea sub forma cu flegma este un semn bun ca se vindeca plaminul si se protejaza eliminind din virusi,poate fi ajutata cu sirop de tuse,de Patlagina sau pastile de la farmacie ca ACC 600 si sirop de muguri de Brad sau conuri de Molid foarte buna vitaminizarea cu sirop de Coacaze negre sau compoturi.
    Se moare in urma coagularii singelui sau in cel mai bun caz da urmari si Depresii cu risc de sinucidere pentru care este esential a se lua si anti-agregante plachetare ca Aspenter o pastila pe zi luata si preventiv combinate la primele simtome cu o pastila pe zi de Clopidogrel testate de mine 10 ani fara probleme decit in cazuri foarte rare de alegie la substanta conform prospectului.
    Este bine si a se ioniza aerul din camera prin functionarea unui televizor vechi cu tub catodic care poate inlocui cu succes ionizatoarele din comert.
    Pentru cei in cauza sa ceara retete de la medicul de familie dar pot sa le raspund si la intrebari pe blogul doamnei Maria.
    Sanatate si Noroc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Masluirea datelor despre Covid de Puterea evreiasca Iohannis -Orban a devenit evidenta si din salturile raportate de cazuri dar si prin faptul ca a fost interzisa vinzarea testelor rapide din Farmacii.
    Se apreciaza ca numarul cazurilor e de peste 10 ori mai mare,e GENOCID
    O solutie buna mai ales pentru tratamentul post-COVID cind exista risc foarte mare de Fibrozarea Plaminilor dar si a Inimii este PROPOLISUL luat cite 30 de picaturi=500ml in peste 100 ml apa sau ceai de trei ori pe zi,dar cel mai bun in apa de la fierberea Dovleacului de Toamna care are si avantajului ca contine vitamina A esentiala in a impiedica patrunderea virusului in celule ,ca si a Catinei.
    Pentru cei carora nu l-i se vor gasi loc in spitale si au temperatura mare este esential Algocalminul o pastila la 12 ore intercalat la 6 ore cu o pastila de Paracetamol,multe ceaiuri pentru curatarea organismului si pentru a compensa pierderea apei si electrolitilor prin Transpiratia intensa mai ales noaptea.
    Controlul oxigenarii singelui care sa nu scada sub 80 la suta prin cumpararea unui Puls-Oximetru care costa 230 de lei si in cazul temperaturii peste 38 se pot lua antiinflamatoare ca Diclofenac dar si antibiotice mai bune ca Azitromicina o pastila pe zi timp de 3 zile sau Augmentin o pastila la 12 ore timp de 7 zile la aceiasi ora.
    Ca simtom sigur este TUSEA Seaca si o durere pe linia sprincenelo la scaderea oxigenarii sub 95 procente cu atit mai vie cu cit oxigenarea scade pina la 80 procente nu e chiar periculoasa dar trebue evitata si dupa boala in convalescenta iesirea la aerul rece de afara,desi este bine ca sa se aeriseasca des camerele si sa se ia suplimente de vitamine,Echinacee,catina sau fructe de toamna mai bogate in apa ca perele sau vitamina A si licopen din Dovleac fiert sau Bulion si asta pe linga Propolis sau pastile cu Propolis si vitamina C si D ultima se gaseste mult in ulei de Ficat de Cod impreuna cu vitaminele A si E,se poate lua si de la Farmacie coenzima Q10 ,vitamine D,A sau Multivitamina Vitamax efervescenta una pe zi si Melatonina-luata si de Trump dar care se gaseste si in frunzele ,scoarta si fructul de Catina sub forma precursorului sau Serotonina-hormonul fericirii.
    Tusea sub forma cu flegma este un semn bun ca se vindeca plaminul si se protejaza eliminind din virusi,poate fi ajutata cu sirop de tuse,de Patlagina sau pastile de la farmacie ca ACC 600 si sirop de muguri de Brad sau conuri de Molid foarte buna vitaminizarea cu sirop de Coacaze negre sau compoturi.
    Se moare in urma coagularii singelui sau in cel mai bun caz da urmari si Depresii cu risc de sinucidere pentru care este esential a se lua si anti-agregante plachetare ca Aspenter o pastila pe zi luata si preventiv combinate la primele simtome cu o pastila pe zi de Clopidogrel testate de mine 10 ani fara probleme decit in cazuri foarte rare de alegie la substanta conform prospectului.
    Este bine si a se ioniza aerul din camera prin functionarea unui televizor vechi cu tub catodic care poate inlocui cu succes ionizatoarele din comert.
    Pentru cei in cauza sa ceara retete de la medicul de familie dar pot sa le raspund si la intrebari pe blogul doamnei Maria.
    Sanatate si Noroc.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti medic? Vad ca recomanzi antibiotice...

      Ștergere
    2. Antibioticele trebuie folosite cu prudenta pentru ca sint toxice pentru toate celulele vii. Ele omoara microbii de care corpul are nevoie ca sa functioneze. Microbii sint sistemul imunitar "salbatic", ei transforma celulele moarte si toxinele din corp in substante ce pot fi transportate de singe spre organele de eliminare( piele si rinichi). Cine nu are microbi,nu poate elimina la timp ce trebuie eliminat si apar chisturi. Mai exista si varianta de a lua microbul util de la cineva,caz in care apare gripa,adica o eliminare rapida de toxine care trebuiesc transportate de singe,care se ingroasa,creierul comandind cresterea temperaturii pentru a se subtia singele si apare transpiratia abundenta( adica eliminare de toxine). Asta e gripa. O doamna,la TV,a spus,acum citiva ani: cine nu face gripa,face cancer.

      Ștergere
    3. 8.37 Iar toxinele inseamna Pacate -ce formeaza duhuri care stapanesc pacatosii asupra carora ar trebui facute Slujbe...
      Ups, ce sa vezi, au fost interzise...
      Antunci fiindca in lupta dintre Bine si rau Binele castiga intotdeauna oare ce urmeaza in vederea purificarii pacatosului ?

      Raspunde singur 8.37 tocmai ce ai aflat viitorul!
      P.s. nu te ,,ingrijora'' ca inteleg si ,,ceilalti'',
      ei stiu asta deja dar nu se mai pot opri din ,, rostogolire'' nici nu pot reactiona in vreun fel.

      Ștergere
  7. Cu totii platim,pentru pacatele noastre,dar si pentru pacatele mosilor si stramosilor nostrii,nu avem credinta adevarata in sufletele noastre,am uitat sa ne rugam unii pentru altii,sa facem fapte bune,si sa ne iubim tara,MANTUITORULUI LUMII.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trecem printro pandemie de lipsa de credinta lumea nu mai are credinta si de aceea vin de tomate peste noi

    RăspundețiȘtergere
  9. Poarta de intrare in celule a coronavirusului este receptorul ACE2 fapt pentru care este esential blocarea acestuia care se face de ZINC sau Rutin-vitamina A care o sticluta costa dublu 10 lei dar nu se prea mai gaseste in farmacii
    ,dar se gaseste maxim in granulele de polen de la naturiste sau in boabele de Hrica care se pot consuma dupa inmuiere timp de 8 ore intr-un pahar cu apa;se mai gaseste si in Propolis si in dovleacul de toamna.
    Propolisul are o multime de compusi care tempereaza furtuna Citokinica -care poate distruge plaminii prin inflamare poate duce si la temperatura mare si pneumonie si moduleaza sistemul imunitar ca si Aspirina folosita in bolile autoimune[ cum e si cazul microbului betahemolitic de la amigdalitele inflamate ale copiilor].
    Toate substantele din propolis au mare valoare modulatoare dintre care se afla pe linga Rutin, Quercitina- care mai este si in Mere sau Mytrilina care se gaseste in Afine ca si in afinata,dar bauta cu masura ca si tinctura-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Poarta de intrare in celule a coronavirusului este receptorul ACE2 fapt pentru care este esential blocarea acestuia care se face de ZINC-maxim in seminte de Dovleac sau Rutin-vitamina A care o sticluta costa dublu 10 lei dar nu se prea mai gaseste in farmacii
    ,dar se gaseste maxim in granulele de polen de la naturiste sau in boabele de Hrica care se pot consuma dupa inmuiere timp de 8 ore intr-un pahar cu apa;se mai gaseste si in Propolis si in dovleacul de toamna.
    Propolisul are o multime de compusi care tempereaza furtuna Citokinica -care poate distruge plaminii prin inflamare poate duce si la temperatura mare si pneumonie [de aceea e importanta reducerea temperaturii mari cu Algocalmin] si moduleaza sistemul imunitar ca si Aspirina folosita in bolile autoimune[ cum e si cazul microbului betahemolitic de la amigdalitele inflamate ale copiilor].
    Toate substantele din propolis au mare valoare modulatoare dintre care se afla pe linga Rutin, Quercitina- care mai este si in Mere sau Mytrilina care se gaseste si in Afine ca si in afinata,dar bauta cu masura ca si tinctura.
    Propolisul se poate lua de la primele simtome in cantitate de 30 picaturi in apa sau ceaiuri de 4-5 ori pe zi pentru ca va scapa de a face forme grave de COVID.
    A se face de citeva ori pe zi gargara cu apa cu sare[nu cu bicarbonat care e periculos putind irita si bloca caile aeriene] si a se trage si pe nas pentru reducerea virusurilor din caile aeriene,iar in cazul iritarii gitului care e provocata de Tuse faceti gargara cu apa de gura Sensodyne care are efect spontan de reducere a iritarii gitului-amigdalelor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coronavirusul este in scădere încă de la început, iar practic scade de la anul când se va începe vaccinarea populațiilor. Ce este asa de greu de înțeles? Unde sunt toti oamenii care au logică in gandire? Vor mai murii inca o jumătate de milion si inca pe atatia infectati vor fi pana se reușește stăpânirea pandemiei. Pentru tara noastră pana acum s-au depășit toate recordurile...

      Ștergere
  11. Se spune că al treilea război mondial se dă în război chimice

    RăspundețiȘtergere