sâmbătă, 14 noiembrie 2020

IISUS HRISTOS ESTE STAPANUL LUMII INTREGI !

4

IISUSE  drag si scump sufletului nostru,TU esti unicul Stăpân al nostru!


                                                   Image result for IISUS   ...

Da ,Prieteni dragi, cine poate fi cel mai bun Prieten al nostru si cel mai bun Stapân,daca nu Iisus Hristos?


                            Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas dragilor, care spune asa:

            ”Tu esti Stăpânul cu Darul milostivirii Tale! 
                Stăpânul este Unul singur, si Acela se cheamă Iisus Hristos. 

    .
                               Image result for IISUS..
Moment in care dragilor,Îl văd pe Domnul nostru Iisus Hristos rastignit pe Cruce, iar lângă Cruce,la picioarele Sale, era multă lume.
                   Image result for iisus rastignit.
Prieteni dragi, sa venim si noi cu inima si cu sufletul,la picioarele Lui Iisus Hristossa ne rugăm Lui, ca prin moartea Sa prin Cruce, sa mântuiască si sufletul nostru,Amin!
                                               Cu dragoste,Maria. 

7 comentarii:

  1. Amin,Amin
    Slava Tie Doamne Slava Tie.
    Slava Tatălui și Fiului si Sf Duh.
    Amin

    RăspundețiȘtergere
  2. IISUS HRISTOS DOMNUL este stapanul crestinilor-atat celelalte popoare cred in alte entitati ca asa au perceput DIVINITATE-hai sa nu ne dam mari noi crestinii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar dacă alți oameni cred în alte entități, tot Dumnezeu în Sfânta Treime este Stăpânul Lumilor, celor văzute și nevăzute.

      Ștergere
  3. Iisus nu este stapanul acestei lumi. Ati uitat ca a fost răstignit si a urcat la Cer? Stapanul lumii acesteia este Satana. Daca ar fi Iisus, nu ai auzi nici de pedofili, nici de violatori. Reptilienii au luat in stapanire anumite zone din universul vostru cu mult timp inainte de Prima Venire. A lor a fost si " capodopera" scarificarii Lui Iisus. Si a uciderii Profetilor. Si a falsificarii Cuvantului.
    Oamenii sunt părtași la tot ce se intampla rau pe pamant. Pentru ca nu miscă. Stau si asteapta sa le fie copiii ucisi. Ca oile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 07:51, si eu cred ca stapanul acestei lumi nu este Iisus Hristos. Chiar Mantuitorul nostru a spus acest lucru in Evanghelia de la Ioan, la Cap.18.36: "Imparatia Mea nu este din lumea aceasta. Daca imparatia Mea ar fi din lumea aceasta, slujitoriii Mei s-ar fi luptat ca sa nu fiu predat iudeilor. Dar acum imparatia Mea nu este de aici." Aceasta este sursa, (pentru Anonimul 20:15, care cred ca nu a citit Sfintele Evanghelii si nici nu merge la Biserica). Daca pe diavoli ii denumiti reptilieni, atunci sunt de acord si cu restul. Lumea trebuie sa accepte ca Pamantul si acest univers material in care traim este un Iad. Aici este numai suferinta si multe lacrimi. Numai faptul ca exista atati oameni care neaga existenta lui Dumnezeu, este o dovada clara ca suntem in Iad. Si in Iad si in Rai sunt multiple locuri ( nivele spirituale ), asa cum explica sf.Apostol Pavel.

      Ștergere
  4. Sursa este:
    Sfânta Evanghelievde la Luca,Cap 4 versetele de la 1 -7,îndeosebi versetul 6 spune explicit cine este stăpânitorul acestei lumi .Vă las plăcerea să citiți în ansamblul lui cap 4.Succes!

    RăspundețiȘtergere