joi, 19 noiembrie 2020

DOUĂ PRĂPĂSTII, DOUĂ MĂRI SI DOUĂ ŢĂRI !

                                                       17 Noiembrie 2020,ora 23,22 !


                                                                                      Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spunea asa:

                                          "Acestea sunt două Prăpăstii ,intre două Mări si două Ţări !"

         Clipa in care, vad inspre Apus doua mari prăpăstii prin mijlocul cărora, trecea o apa curgatoare.Prapastiile erau fara vegetatie,erau uscate.

Dragii mei,ce inseamna acest Mesaj,eu nu stiu a va spune.Dar,cu siguranta vom auzi impreuna despre toate acestea,la momentul oranduit de Dumnezeu.                             

.

   Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Katyn_massacre

    RăspundețiȘtergere
  2. poate ceva la limita Rusiei cu flacul estic al nato, in urma unei detonari

    RăspundețiȘtergere
  3. Atentie! Fără un vaccin împotriva coronavirusului vom avea un nou val in luna martie.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.11, fa-ti tu 1000 de vaccinuri si nu mai infecta aceasta pagina

      Ștergere
    2. wcacineaza-te pana nu mai poti

      Ștergere
    3. Fa-l, o sa fii protejat peste 94% asa ca nu trebuie sa iti mai cumperi pampers pt ca noi nu il facem!

      Ștergere
    4. 10:11Robert Kennedy nepotul fostului președinte al SUA atenționează sa nu îl facem că e periculos.Schimba ADN-ul uman cu urmări grave.Nu seamănă cu niciun vaccin din cele cunoscute

      Ștergere
  4. Cutremur în România. Ce magnitudine a avut seismul
    Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade Richter s-a produs în această dimineață în Vrancea. Seismul s-a produs la o adâncime de 87 de kilometri și s-a simțit în mai multe orașe din țară.
    https://www.romaniatv.net/cutremur-in-romania-ce-magnitudine-a-avut-seismul-3_5033343.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Zona cea mai probabila sudul Israelului la granita cu Egiptul pe unde incepe Riftul African face legatura intre Mediterana si marea Rosie,ultima face parte din acest Rift de 10 000 km care rupe toata Africa in doua.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. pt cei care doresc sa fie mediumi(nebuni sau un om simplu)trebuie sa repecte niste reguli sfinte si de a accepta orice lovitura primita prin suferinta in viata care o traiesc chiar si prin riscuri enorme de ati pune sufletul in maiinile Domnului cu daruire intrun totul. Dumnezeu ne va pune la tot mai multe incercari pt ca stiu din proprie experienta si nu ii place minciuna ci vrea fapte nu doar vorbe si sa iti asumi actiunile tale. Insa daca nu vrei nu esti obligat sa faci si sa duci la indeplinire lucrarile lui Dumnezeu. Este o vorba din popor, dumnezeu iti da dar iti ia inapoi "darurile primite"Dumnezeu vrea sa iti pui mintea la contributie si de a te informa din mai multe parti inainte de a trage o concluzie pripita iar cei care nu cred in semne(himere)inseamna ca se indoiesc in ei insisi si isi pierd credinta in Dumnezeu,va dau un exemplu daca va apare o cruce insemna ca trebuie sa il urmezi pe fiul Domnului si de a prorocii Cuvantul Lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.facebook.com/Danyx80/videos/3768097239908877

    RăspundețiȘtergere
  8. @19 noiembrie 2020, 10:11
    vaccin sau "produs nanotehnologic cu cip" adica ALTCEVA decat un tratament medicamentos care ar conduce la imunizare ?

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.youtube.com/watch?v=U79Awa-5Ltg Alte semne si evenimente ale Apolcalipsei!In 2021 Israelul va semna Acordul-Tratatul de Pace cu Palestina,fapt ce va da startul ultimilor 7 ani,adica Maniei Lui Elohim,Iehova Dumnezeu si a lui Satan,incep cele 3 secerisuri,in care toti oameni vor fi judecati dupa faptele lor,fiecare va primi rasplata vesnica sau pedeapsa vesnica!In primii 3 ani si 6 luni ai Necazului Final va fi construit si Al Treilea Templu la Ierusalim unde va sta antihrist dupa ce va rupe Tratatul la jumatatea necazului dupa primii 3 ani si 6 luni!Sa ne pocaaim de toate pacatele indiferent de religia,credinta si confesiunea noastra,Domnul Iisus Hristos ne judeca dupa roada Duhului Sfant,adica pocainta si sfintenie,si dupa faptele firii pamantesti adica pacate si faradelegi!Sa implinim roada Duhului Sfant pt a mosteni viata de veci si Raiul cu rasplatile vesnice si sa nu mai implinim faptele firii pamantesti pt a evita iadul si chinurile vesnice!

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=yodn_G2cNQQ Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vor fi valuri câte vor ei,până vor convinge lumea să se vaccinezi.Cele mai mari tunuri financiare,mai mari ca în vreme de război.Vor urma probabil vaccinări succesive.Cei care refuză vor fi excluși social.Ca de obicei, omenirea doarme.Sunt unii care sar imediat să apere sistemul,pentru avantaje de moment.De ce nu observă că-și bagă singuri capul în laț,Dumnezeu știe.

    RăspundețiȘtergere
  12. Focarul conflictelor va deveni controlul asupra stramtorii Bosfor-Dardanele pe care o doresc Rusii, transformând Marea Neagră in lac rusesc după care vor face legea lor, fara nave NATO.Ar mai fi Canalul de Suez cu cele două state invecinate in tensiune.Rusia va întreține conflictele in Orientul Mojlociu ca petrolul si gazele de acolo să nu ajungă in Europa fără să fie comercializate de ei.

    RăspundețiȘtergere
  13. În urma unui cutremur sau explozii doamna Maria, ce poate fi?
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cine stie pe unde se mai plimba astia, doamna Maria! Pe banii statului, bineinteles . Mai dati-i dracului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e bine sa dracuiti, injurati sau blestemati!
      Astfel, ii inraiti pe cei pe care ii dracuiti si va faceti si un mare pacat.
      Am observat ca românul mai degraba dracuie in orice situatie decat sa zica: "Da-l cu Dumnezeu!" sau cum frumos spunea parintele Cleopa,: "Manca-v-ar Raiul!".
      Este o tendinta negativa in multi semeni de-ai nostri de a arunca blesteme pe nedrept. De exemplu, daca cineva se grabeste si i-o ia altuia inainte, imediat i se adreseaza un blestem de "nedezlegat".
      Chiar am vazut exemple clare de parinti contra propriilor copii: parintii au blestemat si dracuit in anumite situatii copiii pe nedrept. Chiar batrani care ar trebui sa fie exemplu sa-i vedeti ce-si dracuie si blesteama copiii, nepotii pe nedrept, poate pentru ca nu au gasit la piata tot ce a comandat o persoana in varsta, daca nu i-a aruncat un blestem fiicei - "Sa nu mai gaseasca niciodata nimic etc etc etc" pentru ca nu ii aduce, de exemplu, ce vroia acea persoana.
      Consider ca astfel de persoane care sunt si in varsta ar trebui sa fie exemplu pentru ceilalti si sa se gandeasca ca acumuleaza atatea pacate dracuind de dimineata pana seara, ca nu vor mai avea timp sa se caiasca si sa isi spele din pacate. Dar poate nici nu vor sa ajunga in Rai ma gandesc.
      Unora nu le e frica si dracuie chiar langa Biserica. Nici nu realizeaza cat rau isi fac lor insisi pana la urma.

      Ștergere
  15. https://www.facebook.com/messenger_media?thread_id=100002270551805&attachment_id=2740804022843398&message_id=mid.%24cAAAAAOZzMhR8EvE19l14avkzO6p4

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai e simplu: mesajul nu inseamna nimic! La fel ca multe altele!

    RăspundețiȘtergere