luni, 30 noiembrie 2020

O CLADIRE IMENSA, DE CULOARE ALBA VA SARI IN AER, SI POSIBIL SA SI ARDA CA O TORTA INSPRE RASARIT !

                                     29 Noiembrie 2020,ora 5,12 !


                            Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata in zori,am in faţa ochilor inchisi,un Cer de noapte ,si astfel ,vad spre rasarit o cladire imensa,de culoare alba,o Institutie in interiorul careia, cred ca va avea loc o explozie uriasa.Vedeam o lumina alba ca de neon care, ridica pur si simplu intreg acoperisul cladirii imense.Explozia era atat de uriasa in interior,c-a aruncat acoperisul intregii cladiri imense si ardea ca un munte de foc alb -galbui la interior. Parea ca totul se intampla noaptea,dar e posibil sa fi fost si ziua,deoarece ,totul era luminat si pamant si Cer.

Dragii mei,din pacate,vom auzi de un astfel de incendiu urias,de o astfel de explozie uriasa.

Dar unde anume se va intampla sau care cladire,a cui cladire va sari in aer,eu nu stiu a va spune.Nu vreau sa fac aprecieri sau comparatii cu alte cladiri din tara noastra,pentru ca e foarte posibil ca sa gresesc.

Sa ne rugam insa,Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, ca sa nu fie si oameni inauntrul ei la acea ora,daca era noapte.Căci,daca se va intampla pe timp de ziua,nimeni nu va avea scapare dintr-o asemenea explozie uriasa.

                             Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Iran! Este vorba de un site nuclear.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna nu stiu cat ne intereseaza uraganele si cutremurele , dar cum de nu vi se dezvaluie nimic concret despre fetele disparute ????

    Sunt de mai bine de un an si jumatate pe mainile criminalilor si nicio veste despre unde sunt ele.

    Si in viata daca mai sunt , cu siguranta nu mai sunt nici normale, nici sanatoase , in plus poate au si copii rezultati in urma agresiunilor.

    Cum sa fie ele ele cautate in lumea mare fara niciun reper important ? Si unde ?
    Daca tot spuneti ca aveti atatea binecuvantari si recunoasteri de la Duhul Sfant , de ce nu primiti date clare demne de luat in consideratie ? De ce informatii trunchiate, vagi ? Anchete blocate, proxeneti nepedepsiti, Dinca care jubileaza in puscarie si familia lui bine mersi peste hotare .


    Asta e adevarul si dreptatea divina ; tergiversarea , familii distruse , 2 copile rapite si disparute in ceata ??????

    Va rog publicati !
    Cazul Caracal e caz national , e cazul tuturor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-a studiat normal gripa asta,dar cazul Caracal

      Ștergere
    2. Sunt prea multi barosani de la virf implicati,plus americanii de la Deveselu...

      Ștergere
    3. Alexandra a fost arsa. De Luiza, D-zeu stie...
      Nu numai Alexandra a fost arsa.
      Ce ma shocheaza pe mine este cum Alexandru Cumpanasu si nevasta-sa(desteptaciunile in persoana) pot fi atat de cretini sa nu-si dea seama ce-au facut, in ce au intrat. Cred ca, in primul rand, ei stiu ca totul in viata are un pret . Mai ales cand Totul se rezuma la averi si viata de huzur. Unora le si place sa faca pe niznaiul(poate in schimbul unor diplome?). Ei stiu cel mai bine. Iar voi...va cam place sa fiti manipulati. Asa-i?

      Ștergere
    4. Si la cati barosani au fost prin puscarii, nu mai pot intra si restul, ca doar nu sunt zei ????

      Ștergere
  3. Da intr-adevar e ciudat ca Duhul Sfant da informatii numai referitoare la cateva subiecte de ani de zile. Duhul nu da oare informatii si despre ce s-a intamplat cu fabricile si uzinele tarii, cu distrugerea transporturilor, a economiei, a comertului, a agriculturii, a invatamantului, a medicinei, a flotei, a tot ce a mers si a fost bun acum 30ani? Duhul Sfant da mesaje numai despre actualul presedinte si prim ministru? Toti ceilalti din politica au fost sfinti? Duhul e partinitor? Oamenii au f multe probleme create de angajati ai statului, de avocati, judecatori, politisti, despre care Duhul nu vorbeste niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa acceptam ca nimic, absolut nimic, nu e întâmplător. Fiecare are o cruce de dus, mai grea sau mai puțin grea, chiar și cea la nivel colectiv(tara)!!!! Asta este, rugăciune și iar rugăciune!

      Ștergere
  4. Doamna Maria a spus că va apare Luiza pe o apa mare.
    Inseamna ca Dincă a spus adevarul când a spus că este la Turci.
    Poate apare la un moment dat,faptul că este mediatizat acest caz sigur vor apare.
    Alt lucru care la spus doamna Maria referitor la Melodia Eminescu,a dat detalii s-a dus cineva sa vada? NUUU
    VEDETI sunt implicați capi mari și de aceia se întârzie.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să aibă grijă de toți copii si de ai noștri sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului De tot raul si necazul ca doar la el este toata nădejdea noastră.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Altii au spus din timp ca este la Turci

      Ștergere
    2. Pentru toti cârcotașii, ghicitorii si prezicatorii care s-au peștit pe acest blog, si care incontinuare isi dau cu presupusul, ar trebui să știe că fără un vaccin nu se termina pandemia...

      Ștergere
    3. Un om de stiinta a spus: faptul ca 80% din cei pozitivi nu au simptome inseamna ca au avut deja boala,virusul nu e nou,deci s-a facut vaccinarea naturala. E dintre specialistii care mai si judeca,nu circotas

      Ștergere
    4. 22:36 Draga anonim, Fa-ti TU vaccinul impreuna cu tot neamul tau si NU ne mai bate la cap...fi-ti-ar vaccinul sa-ti fie 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

      Ștergere
  5. Înalt Prea Sfințitul Teodosie. Acesta este unul din marii
    ROMANI SI PATRIOȚI AI ȚĂRII NOASTRE.

    Acesta a reușit cu credință în Dumnezeu sa învingă oculta din România, inclusiv guvernul si președintele, in mare parte dintre aceștia atei sau impotriva credintei ortodoxe.
    Dumnezeu sa-l binecuvanteze!

    Slujba de la Mânăstirea „Peştera Sfântului Andrei” din Constanţa. Zeci de jandarmi şi poliţişti, mobilizaţi în zi de sărbătoare
    Slujba de la Mânăstirea "Peştera Sfântului Andrei" din Constanţa este oficiată, luni, de arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Alogenul Iohannis s-a folosit de coronavirus pentru a introduce in toata Romania restrictiile de circulatie aplicate de jendarii sasi si maghiari din Transilvania Medievala cu Interdictia de circulatie a romanilor majoritari pe timpul nopti care nu ar avea nici o justificare din punctul de vedere al coronavirusului,iar guvernul deja stabilit inainte de' alegerile 'Fortate din 6 decembrie va avea rolul de a modifica Constitutia care sa ofere noi drepturi minoritarilor conform celor un milion de semnaturi depuse la UE pentru autonomia secuilor si romilor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Votați AUR și nu va fi schimbata Constituția!

      Ștergere
    2. 21.15 votati HAUR ai veti avea legatura directa cu Rusia lui Putin. Niste tradatori infiltrati in Romania.

      Ștergere
    3. 23,34vorbesti prostii, stai jos nota 3.

      Ștergere
    4. 12.09 te-ai dat de gol singur! Esti agent rus.

      Ștergere
  7. ''Nu te bagau pe nime insama iar pe oameni ii tratau ca pe neste animale' o spune Popa Ion -Muscanu la 95 de ani din care a trait 35 sub dominatie maghiara,in cartea 'Totul despre Dostat[localitate din latinescul Dotat in daca Sacidava unde era un castru roman cu Legionari romani si macedoneni]facea parte din raionul Sibiu regiunea Stalin-Brasov pina in 1953 cind comunistii au trecut-o la Alba.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Iohannis promotor al reducerii testarii populatiei la Coronavirusi ,dar face in avans teste prin institutiile 'colindate ' de el in campania electorala gindindu-se doar la sanatatea lui nu si la cea a romanilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Un nou meteorit s-a prăbuşit în Japonia, iar momentul a fost filmat, clipul devenind viral pe Internet. În nordul oraşului Tokyo, la primele ore ale zilei de duminică, un meteorit a fost văzut traversând atmosfera, apoi explodând. Nu au fost niciun fel de pagube înregistrate şi niciun rănit.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vrut să spun de cazul Elodiei Ghinescu
    Nu m-am uitat si telefonul meu a pus ce a vrut el.
    Imi cer scuze

    RăspundețiȘtergere