miercuri, 25 noiembrie 2020

FII SI TU UN MOS NICOLAE SI UN MOS CRACIUN! IMPARTE BUCURII !




 FII si tu un MOS NICOLAE si un MOS CRACIUN pentru cei mici,pentru orfani,pentru cei bolnavi si oropsiti !


Dragii mei,

Se apropie cu pasi repezi Marea si Sfanta Sarbatoare a copiilor ,dar si a celor necajiti si oropsiti ,adica, Mos Nicolae !
Apoi,vine si Mos craciun!
Cine doreste ca sa ajute acesti copii necajiti ca sa se bucure, acesti semeni ai nostri necajiti si oropsiti,
cine doreste ca sa ajute la cumpararea Brazilor pe care sa-i impodobim in cateva Sfinte Biserici ,asa cum am facut in fiecare an, loc unde voi duce si DARURILE pentru copilasi si pentru cei necajiti si bolnavi,poate dona orice suma cat de mica, cu MENTIUNEA :
BISERICA si BUCURIA COPIILOR si a celor necajiti !
Donatiile se pot face in contul de la Raiffesein Bank:

RAIFFEISEN BANK :
Cod IBAN:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Telefonul meu: 0747226236 !

Dragii mei,va asigur ca voi filma totul ca sa va bucurati si voi de bucuria celor mici,de bucuria celor necajiti si oropsiti,dar, si ca sa vedeti cum SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS si a MAICII SALE , a noastra a tuturor,va straluci de DARURILE voastre de suflet, in lumina divina a Brazilor cumparati si impodobiti cu ajutorul vostru de nepretuit !
Haideti sa impartim BUCURII DIVINE !!!
Bucurii care, ne vor bucura pe fiecare dintre noi in aceste Sfinte Sarbatori venite in DAR pentru sufletul nostru,venite din CERUL SFANT!
🙏🙏🙏♥️♥️ Cu iubire si cu pretuire,Maria Ghiorghiu!

5 comentarii:

  1. Frumos gest!Bucurie si ptr cei mari,sa vezi emoția pe fetele lor! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  2. Cutremur in România!
    În ziua de 25 Noiembrie 2020 la ora 00:15:30 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 3.3, la adâncimea de 115km.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mexic, Inca o țară a trecut de 100.000 de morți, marii ghicitori din nou sau pacalit. Sa-i vedem de alegeri! Ce părere aveți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Părerea mea e că ar trebui sa lași răutatea și să fii mai bun.Oricum nu-i vorba de ghicit, ci de cum interpretezi mesajele primite.Asta pentru cei ce le primesc,cat despre cei ce nu primesc mesaje,dar sunt invidioși și dușmănoși pe cei aleși să le primească, sa se lase de rele și să urmărească în tăcere:-)))N-am găsit altă rima:-)))

      Ștergere