sâmbătă, 28 noiembrie 2020

I.N. - IISUS NAZARINEANUL ! LA ORA 12 NOAPTEA !

                                 Dragii mei, 


În această  noapte , în timp ce ma rugam cu sufletul la Dumnezeu Prea Bunul si la Maica Domnului ,vad dragilor ca si cum as fi avut un al treilea ochi în crestetul capului, văd un Cer albastru violet catifelat , dumnezeiesc de frumos, iar pe acest Cer , sunt numai Stele mari cât palma de mari si de un auriu orbitor de stralucitor.
Dragii mei, brusc, Cerul a coborât până deasupra mea, iar din stelele mari si aurii s-au format în mod miraculos două litere mari de tipar.
Stelele erau la margine  precum floarea florii soarelui,adică ,zimţate.
Toate Stelele s-au adunat fratilor, în acele doua litere.
Aceste litere erau :
                                    " I . N . " 

Un sfert din Bolta Cereasca albastra violet, era acoperita de aceste doua mari Litere ,adică de :  I. N. !
Dragii mei , asa precum Soarele pe Cer straluceste orbitor de tare, tot asa si aceste două Litere ,
  I. N., alcătuite din multe rânduri suprapuse din Stele, straluceau orbitor de tare.
Stele nu mai erau pe Cerul noptii  catifelate, ci toate s-au adunat în cele doua Litere  I.N., adică : 
Iisus  Nazarineanul !
Un glas care vine din Cer, de după aceste doua Litere ,spune asa: 

               " La ora  douăsprezece  noaptea !
                  La ora douăsprezece noaptea !"

Dragii mei, atunci când Iisus a fost rastignit de Pilat din Pont, I s-a pus deasupra capului o tablita bătută pe Cruce, o tăbliţă pe care scria :

                   "Iisus Nazarineanul" ,adică : I.N. !
                 ..

Si ca o completare :
             I.N.R.I = Iisus  Nazarineanul Regele  Iudeilor !
Dragii mei, după mine, din aceste LITERE  I.N ,precum si din aceste cuvinte : 
LA ORA  12  NOAPTEA,   reiese faptul că, scumpul nostru Iisus  Hristos MÂNTUITORUL  LUMII ,  a fost răstignit la ora  12 noaptea.

  1. ubuntu.hamdi.web.id/tag/pilat-din-pont-wikipedia
    Pilat din pont wikipedia. Isus din nazaret (film) - wikipedia, Isus din nazaret (original în engleză jesus of nazareth) este un miniserial de televiziune, de șase ...
    Dragii mei, 
    Sa ne punem toata nadejdea noastra în Mântuitorul Iisus Hristos şi în Pururea Prea Curata Fecioara Maria, şi astfel ,vom dobândi Împărăţia Cerească !
    Niciodată, dar absolut niciodată, să nu vă îndoiţi de existenţa Lui Dumnezeu, de Pătimirile  Lui Iisus Hristos , de Prea Curata Fecioara MARIA care ,nu peste mult timp va naste Prunc în Ieslea  boilor.
                                           ,,
    Să-I aducem si noi cântece de laudă si de Slavă şi să ne închinăm Lui si Maicii Sale, cu toată fiinţa noastră, din tot sufletul nostru şi cu toată inima noastră.
                           Cu dragoste, Maria. 

4 comentarii:

  1. Scrie clar in Noul Testament cand a fost rastignit Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos si nu cred ca trebuie reinterpretat acest lucru. Mai degraba cred ca a inviat si a iesit din mormant la ora 12 noaptea, fiindca nu este scris nicaieri si nu se stie ora la care Mantuitorul a inviat. Mormantul gol a fost descoperit de Maria Magdalena si cei doi apostoli (Petru si Ioan) dimineata, dar nu se stie cand Mantuitorul Iisus a inviat ci doar cand a fost descoperit mormantul gol. Multumim doamna Maria pentru ca prin d-voastra Dumnezeu si Sfanta Treime ne descopera lucruri nestiute de catre omenirea crestina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria cred ca daca ne gandim atunci cand Mântuitorul a fost luat de strajeri si Sf.Petru la însoțit si ia zis ca se va lepăda de el când va cânta cocoșul era noapte.
    Doamne iarta-ne pe toți și ne milueste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din ce am citit am înțeles că nu vi s-au comunicat că inițialele IN înseamnă Iisus Nazariteanu, ci este doar interpretarea d-voastra. Eu zic ca se va petrece în viitor un eveniment la ora 12 noaptea, care va avea legătură cu o persoană cu aceste inițiale. Aveti rabdare si o sa vedem ce se va întâmpla în viitor.

    RăspundețiȘtergere
  4. La ora 6 seara, intr-o zi de vineri, s-a rupt catapeteasma si Iisus a murit pe cruce. Tot atunci s-a produs un cutremur mare cum nu s-a mai intalnit.
    Sambata s-au grabit si L-au infasurat intr-un giulgiu si L-au inmormantat, iar sambata spre duminica, la ora 12 noaptea, Iisus a Inviat!

    RăspundețiȘtergere