luni, 30 noiembrie 2020

UN URAGAN CUMPLIT ! TSUNAMI ??? OAMENII INCERCAU SA FUGA DIN CALEA LUI !

                                    29 Noiembrie 2020,ora 4,30 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,si astfel, vad o strada sub mijloc de Cer,o strada pe care mergeau frumos oameni mai mici de statura ce aveau pe cap ,ceva ca un coif subtire ,iar pielea chipului lor era mai galbena.Pe marginea strazii,se afla un gard din ciment inalt de circa 2 metri,poate chiar mai mult.

Brusc,peste un astfel de gard,vin peste oamenii care mergeau pe strada si pe trotuar,munti de frunze uscate.O forta cumplita le-a adunat in aer si le arunca ca pe un ac,peste gardul inalt,deci,si peste oamenii din strada.

Doi dintre barbati,au incercat sa se intoarca si sa se urce pe gard,sa vada ce se intampla dincolo de el. Unul dintre ei,sustinut de celalalt reuseste sa arunce o privire dincolo de gard,apoi cu faţa schimonosita de frica,nu poate scoate niciun cuvant ca sa spuna ce vede dincolo de gard,ci prin semne incearca sa -i indeparteze pe toti cei care tocmai treceau in acele clipe pe acolo. Ingrozit era si acel om care vazuse dincolo de gardul de ciment,dar si toti ceilalti din strada care,nu stiau unde sa fuga.

Dragii mei,este foarte posibil ca sa auzim de un Cumplit Uragan sau,chiar de un posibil TSUANMI.

Unde anume sau cand se va intampla,eu nu stiu a va spune.Ceea ce stiu dragii mei,este faptul ca,oamenii erau ingroziti de ceea ce vedeau si nu nu mai avea timpul necesar ca sa se puna la adapost.Dumnezeu si Maica Domnului sa aiba mila de ei si de noi toti,si sa-i ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni.Sa ne rugam dragii mei,ca sa nu se manie Prea Bunul Dumnezeu pe noi Fiii Săi care,pururea gresim fie cu voie sau fara de voie,Amin!

                                    Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Posibil Vietnam Japonia,doamne fereste probabil ca in urma unui mare cutremur va fi tsunamii
    Doamne apara si păzește.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atentie! O noua boală va face ravagii!?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. in Nicaragua au fost 2 uragane de gradul 4

    RăspundețiȘtergere
  4. Real sau nu tot în aceeași zi la fel am visat și eu un vapor pasager fiind pe el într.un șantier și dintr.o data a început sa se răstoarne, am sărit de pe el cu o parte din oameni care au apucat sa Sara iar restul au rămas captivi. După ce sa răsturnat apa peste el a înghețat și dintr-o data am început a sparge gheata cu ceva pentru a scoate oamenii de acolo dar nu reușeam..

    RăspundețiȘtergere