luni, 30 noiembrie 2020

FII SI TU MOS NICOLAE SI MOS CRACIUN !!!

 6 Decembrie -SFANTUL MARE IERARH NICOLAE ,MARE FACATOR DE MINUNI ,ARHIEPISCOPUL MIRELOR LICHIEI,OCROTITORUL COPIILOR  SI A CELOR SARMANI SI NECAJITI !       



                                                      Prieteni dragi,

DARURILE VOASTRE PRIETENI,sunt deja in mainle Bunului si blandului MOS NICOLAE ,Mirele Lichiei si Mare Facator de Minuni!
Dar ,inca mai avem loc pentru mai multe,ca sa bucuram multe inimi triste si sa stergem multe lacrimi de pe obrajii celor necajiti si oropsiti !

Vine Mos Nicolae !Vine Mos Nicolae! 

Darurile de suflet de la voi dragii moșului,au ajuns deja în caleasca lui Mos Nicolae! 

Vom adauga la DARURI ,in ajunul SFANTULUI MARE NICOLAE  FACATORUL Minuni ,atat portocale si banane,cat si multe alte fructe pe care le vom imparti !
Fiecare dintre noi dragilor, putem incerca ca sa fim un Bun Sfant Mos Nicolae si un adevarat MOS CRACIUN! 

FII si tu un MOS NICOLAE si un MOS CRACIUN pentru cei mici,pentru orfani,pentru cei bolnavi si oropsiti ! 

Priviti ,cititi,si va rog ca sa accesati Linkul cu surpriza Mosului bun si bland,a Mosului Nicolae.

Sa ascultati cu atentie pana la capat!Doar 8,42 min. dureaza si veti foarte bucurosi la final!

Link video
https://youtu.be/fV9gktrxNHE......                                                                                                                                                     


                                              Dragii mei,


Se apropie cu pasi repezi Marea si Sfanta Sarbatoare a copiilor ,dar si 

celor necajiti si oropsiti ,adica, Mos Nicolae !

Apoi,vine si Mos Craciun!


Cine doreste ca sa ajute acesti copii necajiti ca sa se bucure, acesti 

semeni ai nostri necajiti si oropsiti  ,cine doreste ca sa ajute la 

cumpararea Brazilor pe care sa-i impodobim in cateva Sfinte Biserici  

asa cum am facut in fiecare an, loc unde voi duce si DARURILE pentru

 copilasi si pentru cei necajiti si bolnavi,poate dona orice suma cat de 

mica, cu MENTIUNEA :


BISERICA si BUCURIA COPIILOR si a celor necajiti !


Donatiile se pot face in contul de la Raiffesein Bank:


RAIFFEISEN BANK :


Cod IBAN:


RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


Telefonul meu: 0747226236 !


Dragii mei,va asigur ca voi filma totul ca sa va bucurati si voi de 

bucuria celor mici,de bucuria celor necajiti si oropsiti,dar, si ca sa 

vedeti cum SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS si a MAICII SALE , a 

noastra a tuturor,va straluci de DARURILE voastre de suflet, in lumina 

divina a Brazilor cumparati si impodobiti cu ajutorul vostru de nepretuit !
Haideti sa impartim BUCURII DIVINE !!!


Bucurii care, ne vor bucura pe fiecare dintre noi in aceste Sfinte 

Sarbatori venite in DAR pentru sufletul nostru,venite din CERUL 

SFANT!
🙏🙏🙏♥️♥️ Cu iubire si cu pretuire,Maria Ghiorghiu.

28 de comentarii:

  1. Nici de Sfântul Andrei nu am scapat de cutremur. Oculta mondiala nu se lasa, folosește in continuare bomba sonica la noi.
    În ziua de 30 Noiembrie 2020, la ora 07:12:21 (ora locală a României), s-a produs în BANAT, CARAS-SEVERIN un cutremur cu magnitudinea ml 2.0, la adâncimea de 11km.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai taci cu oculta mondiala si cutremurele! Cutremurele sunt firesti. Planeta are viața ei. Tu esti o furnică intr-un mușuroi, intr-un Univers infinit. Furnica crede ca iarba e pădure si libelula este avion! Nu tot ce se intampla rau este de la oculta. Ati făcut din ceva rău, un rău uriaș, dandu-i puterile voastre si amplificandu-l.
      Articolele de tip teoria conspiratiei sunt utile tot pentru oculta. Ca sa credeti ca ei sunt atât de puternici incat nu avem nicio sansa sa-i invingem. Fa tu fapte bune, dovedind astfel ca esti de partea Lui Dumnezeu, ca de cutrmure nu te poti ocupa tu.
      Daca te complaci in stadiul de furnică si nu iti cresti sufletul prin fapte bune, vei ramane vesnic un fricos ce se teme si de umbra lui si care crede ca tot ce se intampla in afara razei lui de vedere este pericol.
      Trece o vaca pe langa un mușuroi provocand trepidatii si furnicile cred ca e cutemur produs de rusi😂😂

      Ștergere
  2. Morți, morti, mulți morți, chiar și copii si nu numai de Covid-19 ____

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În paralel cu Covidul, o altă boală face ravagii. Un copil moare la fiecare două minute din cauza ei
      Accesul întrerupt în timpul pandemiei de coronavirus la serviciile destinate să combată boala transmisă de țanțari va duce la un număr cu mult mai mare de persoane ucise de malarie decât de Covid-19 în Africa subsahariană...

      Ștergere
    2. Asta e veche. Cu chiu cu vai au obtinut voluntarii fonduri pentru vaccinarea copiilor din Africa. Rasa alba este mai terorista decat teroristii arabi. Răul pe care l-a facut pe pamant sub pretextul crestinarii este de milioane de ori mai mare decat face un terorist care se detoneaza intr-o multime de oameni. Raul facut de terorismul albilor are efecte pe termen lung. Cand au jefuit coloniile, au furat dreptul la educatie si sanatate al copiilor băștinași.
      Romania e in NATO. Oficial, este stat agresor.

      Ștergere
  3. Înalt Prea Sfințitul Teodosie. Acesta este unul din marii
    ROMANI SI PATRIOȚI AI ȚĂRII NOASTRE.

    Acesta a reușit cu credință în Dumnezeu sa învingă oculta din România, inclusiv guvernul si președintele, in mare parte dintre aceștia atei sau impotriva credintei ortodoxe.
    Dumnezeu sa-l binecuvanteze!

    Slujba de la Mânăstirea „Peştera Sfântului Andrei” din Constanţa. Zeci de jandarmi şi poliţişti, mobilizaţi în zi de sărbătoare
    Slujba de la Mânăstirea "Peştera Sfântului Andrei" din Constanţa este oficiată, luni, de arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teodosie e omul ocultei mondiale,al masonilor si ecumenistilor satanici,pt ca e pro ecumesnism,pro vaccin,a spus ca se vaccineaza la Antena 3,e pro acte cu cip si probabil si pro cip,de aceea a venit Dreapta Manie a Lui Dumnezeu peste El!

      Ștergere
    2. E...nu a invins nicio oculta. Mare branză!Oculta e bine merci, călare pe toate ministerele, deci la butonul de comanda. Au mers pelerini la Sf. Andrei, dar crezi ca intorsi acasa vor fi mai treji? Tot spalati pe creiere care cred ca Mantuirea se obtine prin indulgente de la popii, multi foarte corupti. Mantuirea este in mainile Lui Dumnezeu si daca poporul asta va ramane la fel de indiferent fata de tara lui si de copiii lui, nici cu 500 de pelerinaje nu se Mantuie. Nici popii, nici enoriașii. Guvernul actual este diavolul care chinuie crestinii farisei. Ii invata sa alerge, ca, umflati de la prea multa bere si de la multe grasimi, poporul adormire prea adanc.
      Doar nu credeati ca SRI-stii sunt atat de prosti, sa isi aprinda singuri paie in cap, interzicand chiar vehement mersul oamenilor la biserica. Au incercat marea cu degetul. Nu le-a mers? Stati linistiti, isi iau revanșa altfel...
      Asa ca...nu cred ca veti dormi din nou prea curand. Erau timpuri de trezvie, nu de laude de sine.

      Ștergere
  4. DUMNEZEU sa va ierte pe voi toti cei care,nu va puteti stapani limba rea si amara,vulgara,nici macar in SFANTUL si MARELE POST al NASTERII DOMNULUI,nici macar in Sfanta zi a Sfantului Mare Apostol Andrei,aparatorul Romaniei si al romanilor din lumea intreaga.In astfel de zile sfinte,graieste prin sufletul vostru,prin gura voastra sloboda si plina de venin,insusi Satana,Anticristul! Fiti binecuvanatati,iertati si intoarceti-va la HRISTOS DOMNUL si la MAICA DOMNULUI! De ce intrati in CASA LUI DUMNEZEU, daca Il batjocoriti,Il improscati prin cuvintele voastre,prin mirosul urât al duhului vostru,intinand cu buna stiinta al Său Cuvant? Mergeti acolo de unde ati venit ,ori primiti-l pe HRISTOS si pe al Său Cuvant in inima si-n sufetul vostru! DOAMNE AJUTA sa va vina minteala cap,căci acum va sta la picioare,sub picioare. ANTIHRISTUL face ce vrea cu sufletul vostru. DOAMNE AJUTA sa fiti sanatosi,sa aveti Credinta adevarata si sa nu va mai bateti joc de CREDINTA CRESTIN ORTODOXA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să te ierte și pe tine Dumnezeu, că bați câmpii și te crezi cu mare Har. Nu te gandești că e o mare blasfemie ce faci tu aici
      ???

      Ștergere
    2. Maria, nu da cu piatra. Tu spurci crestinismul cu minciunile tale. Asa ca primesti inapoi ceea ce faci si tu din crestinism. Tu vrei un crestinism ca un fel de SRL cu tine in centru si multi lingusitori in jurul tau care cred tot ce scoți pe gura aia mare. Poate ca ai uitat, iti reamintesc: Dumnezeu este in centru. Tu nu ai ce cauta pe acolo. Esti de partea dracilor care iti transmit mesaje mincinoase si amagitoare.
      Misca-ti hoitul mai departe. Te-ai asezat in jilț si opresti oamenii sa urce către Dumnezeu.

      Ștergere
    3. Doamna Maria nu s-a crezut niciodata in centru, vorbiti aiurea si dati cu pietre intr-un om nevinovat! Daca nu va place, nu va obliga nimeni si nici doamna Maria sa intrati pe un blog care nu va place.

      Ștergere
  5. "MESAJ BRUTAL DE LA ALEJANDRO JODOROSWKY
    Elita știa deja despre saltul cuantic, de aceea au eliberat acel lucru.
    Nu vor să fim liberi si nu se pot abține.
    Suntem puternici în iubire și ne subestimează, așa că se grăbesc să lanseze oficial o nouă ordine mondială.
    SALTUL CUANTIC A FOST DEJA PRODUS.
    Elitele întunecate sunt foarte speriate, știau că ,colectivul uman atinge o vibrație foarte înaltă, dar nu știau cât de departe și nici câte suflete treji sunt acum.
    Nu mai sunt ascunși,atacurile lor sunt directe si frontale, mai sunt cei care nu sunt capabili sa vada dar asta nu inseamna ca nu e real.
    Atacurile vor crește, vor încerca prin toate mijloacele să împiedice oamenii să se trezească, ca cei treji să nu mai poată comunica pentru a nu-i trezi pe alții și ca cei avansați să fie văzuți ca niște nebuni sau criminali.
    Orice ar face, indiferent, saltul cuantic a avut loc deja, este de neoprit, omenirea deja contempla animalele ca atare, deja respecta Mama Pamant, si intelege ca nu exista separare.
    Sufletele care se întrupează ajung deja ca profesori, nu ca să experimenteze întruparea pentru iubire.
    Putem asista sau nu la schimbarea totală, tranzitia poate dura o săptămână sau 300 ani dar este de neoprit.
    Orice s-ar întâmpla în timpul tranziției, amintiți-vă că v-ați oferit voluntari ,să fiți aici și acum, sunteți șoferii schimbării, indiferent ce vedeți, aveți o responsabilitate.
    Un singur lucru se cere, doar unul singur, sa nu fii “mancare”.
    E tot ce trebuie să faci, e atât de simplu, nu fi mâncare.
    Ființele umane printre altele, este unul dintre cele mai puternice generatoare care există, suntem vortexuri, în funcție de polaritatea în care te aliniezi, creezi o frecvență sau alta.
    Aceste entități se hrănesc cu frecvență negativă, le hrănim de milenii.
    Trezirea omenirii a înclinat vortexul colectiv spre stâlpul pozitiv, deci atacă cu atâta înverșunare, pentru că mor de foame.
    Sigur știai deja sau poate e prima dată când vine acest mesaj la tine, nu contează, întreabă-te dacă rezonează cu tine, nu crede nimic.
    Conectează-te cu sufletul și observă, dacă sufletul îți spune că e adevărat, nu mai pierde nici o secundă din existența ta în servirea drept mâncare.
    Elimină pasiunile joase ale vieții tale, ura, ranchiuna, invidia, frica, vicii, alimente care vin din suferința altei ființe, minciuni, ambiție, egoism, tristețe, neîncredere, toate acestea generează energie densă, hrană pentru întuneric.
    Fii conștient de emoțiile tale și dacă te simți vreodată așa, schimbă-ți energia,pune o muzică care te ridică și cântă, dansează, respiră, aprinde o tămâie, îmbrățișează-ți pisicile, câinele sau animalul familiar, du-te și plimbă-te în natură sau în parc, meditează, fă sport, fă tot ce trebuie, dar schimbă imediat energia pentru că servești ca mâncare.
    Fii mereu conștient, e tot ce ți se cere, nu hrăni hoardele întunecate.
    Hrănește-ți sufletul cu tot ce te ajută să te ridici, dacă te obișnuiești să trăiești în frecvența iubirii, realitatea ta îți va schimba voința fără efort, ești de neoprit, ești o ființă puternică.
    Nu te teme, eliberează-ți mintea de matrice, concentrează-ți atenția pe ceea ce vrei dar, mai ales, bucură-te, fii fericit, zâmbește, cântă, dansează, iubește."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cum te exprimi,esti "de-al lor". Te hranesti din lumina altora. Nu ai venit pe pamant ca sa te bucuri, sa dansezi, sa fii fericit. Ai venit ca sa inveți mila si compasiunea si in Matrix o sa ramai, pentru ca nivelurile superioare nu primesc egoisti.

      Ștergere
    2. Despre suferinta fiintelor necuvantatoare, aici:
      https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

      Ștergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=qTSPvIXdeUk

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=TsjlukXp4lk

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.youtube.com/watch?v=2YvZAY1CMmU

    RăspundețiȘtergere
  9. Vaccin COVID-19.
    Ţara care a început deja vaccinarea populaţiei

    Rusia a început deja vaccinarea anti-covid a populaţiei. Primul lot de vaccin rus Sputnik V împotriva coronavirusului a fost livrat Spitalului Domodedovo, în sudul Moscovei....
    Noi așteptăm alegerile.
    Interesant? Ce părere aveti?
    Asteptam sa ne dea altii ce rămâne?!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omule lasa-ne tu cu vaccinul lor, noi credem in Domnul, el nu a lasat vaccin, el a lasat plante, aer si apa curate etc a lasat iubirea care vindeca, rugaciunea

      Ștergere
  10. Masacru la orezărie, cel mai barbar atac al secolului. 110 fermieri au fost decapitaţi, printre victime sunt şi copii
    Cel puțin 110 lucrători de pe o plantaţie de orez au fost răpiţi, legaţi și decapitați de militanți islamiști din gruparea Boko Haram, care acţionează în nordul Nigeriei. Masacrul s-a petrecut la 20 km de Maiduguri, capitala statului Borno.

    https://www.romaniatv.net/masacru-la-orezarie-cel-mai-barbar-atac-al-secolului-110-fermieri-au-fost-decapitati-printre-victime-sunt-si-copii_5066728.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care fac astfel de crime vor ajunge in iad cu siguranta!

      Ștergere
  11. https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/vulcanul-lewotolo-din-indonezia-a-erupt-aeroportul-local-inchis-1409258
    Zona de interdicţie a fost extinsa, iar avioanele au fost avertizate să ocolească zona în urma ploii de cenuşă căzute deasupra aeroportului local, care şi-a sistat activitatea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mosul umbla cu caleasca pentru ca era monden...
    Tuto, pe vremea lui nu exista caleasca.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca vreti vaccin rusesc, eu il pot aduce, la juma de pret.
    Cere-ti su vi se va da !

    RăspundețiȘtergere
  14. Am citit si eu mesajele scrise de semenii noștri,păcat ca nu va puteti abtine de la comentarii mizerabile,nu pot sa cred ca exista atâta răutate la unii oameni.
    Mai fratilor ce castigati de aveti atâta ura?
    Vorbiti mai civilizat nu ca la usa cortului
    Nu va place dati mai departe nu suntem pe aratura.
    Chiar parte din dv.nu va puteti abține?
    Doamna Maria trăim vremuri grele și va rog sa nu puneti la inimă aceste mizerii ale unor oameni fără Dumnezeu.
    Sa aveti o zi binecuvântată.🤗🤗

    RăspundețiȘtergere