joi, 31 mai 2018

STOLURI DE PĂSARI ALBE SI MARI , ZBURAU DINSPRE NORD SPRE SUD !


                                                      29 Mai 2018,ora 23,54 !

                                           Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,vad dragilor cum vin dinspre Nord spre Sud stoluri mari de păsari albe, pasari ce păreaa fi si ele mari la trup.

Image result for STOL DE PÄ‚SARI.
Daca erau Berze,sau raţe salbatice, eu nu stiu dragilor. Se innegrise Cerul de ziua de atatea stoluri de păsari care plecau,sau poate veneau. 
Dar niciodata nu am vazut atat de multe si nenumarate pasari care, sa acopere Cerul cu stolurile lor imense.
Cu siguranta inseamna ceva, de Bunul Dumnezeu a voit ca eu sa le vad.
Sa nadajduim ca nu va fi ceva de rău.
                                    Cu dragoste,Maria.

P.S.
         Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                        PRIETENI dragi,

Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 
În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !



Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.



                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.



CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.

54 de comentarii:

  1. din cauza schimbarii magnetismului terestru toate pasarile calatoare isi schimba traseul -in oceane unii pesti si mamifere esueaza-omul este propriul dusman-ma refer la CEI LACOMI DE AVERI SI PUTERE care au distrus natura

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria , trebuie facuta o precizare ; daca pasarile erau albe , cum s-a innegrit cerul ???poate a acoperit cerul ....sau pasarile au devenit negre.?

    RăspundețiȘtergere
  3. 5;14 Tot ce acopera cerul il inegreste oprind lumia soarelui.Nu te mai da destept ca nu esti.

    RăspundețiȘtergere
  4. PASARILE erau albe,dar Cerul s-a facut negru !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este , D-na Maria , albul si negrul , lupta dintre bine si rau , dintre intuneric si lumina .

      Ștergere
  5. cred ca simbolizeaza multe suflete care vor urca la cer (ceva care va provoca multi morti ).

    RăspundețiȘtergere
  6. Ceva i-a provocat sa zboare de la nord la sud,si eu sint de aceeasi parere ca din cauza inversarii poliilor magnetici ori a unui cutremur-inundatie mare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Prea multe amagiri ...

    RăspundețiȘtergere
  8. A devenit o intoxicare blogul asta cu comentarii pline de mizerii.Nu se poate asa ceva.Nu asta este mântuirea si credinta adevarata ceea ce apare aici in comentarii,cred ca mulți nu stiu ce inseamna Pocainta si lepadarea de sine precum erau mai demult model sihastrii...Toți sunt rezumati doar la partea lumească si baneasca ceea ce este o uraciune la Dumnezeu..Dna.Maria daca intradevar doriti ca unii sa se pocaiasca trebuie sa alegeți cenzura comentariilor si sa puneti stop răutăților,altfel de nu doriti inseamna ca va place ceea ce citiți si vedeti dar distrugeti si gramul de credinta care il mai au unii..De dvs.depinde daca un om se întoarce la credinta sau nu..Altfel si dvs ve-ti răspunde la judecată pentru felul cum ati păstorit turmele..Dumnezeu vi le-a înmânat pe mana sa aveti grija de ele nu sa le fugariti precum fac lupii cu oile la stână...Dedicati-va intru totul spiritualității si lucrarii lui Dumnezeu ,lăsați politica caci aceasta nu se încadrează in peisajul divin.Nu il bagati in aceeasi oala pe Dumnezeu cu diavolul.Politica este instrumentul diavolului prin care sunt manevrate turmele spre a ale duce spre pieire.Guvernele tocmai acest rol au,sa distrugă si sa jefuiască,noi devenim părtași si susținătorii hoților prin inconstientă si prostie...ele nu vor dori niciodata binele omenirii..Si vedem si trăim pe pielea noastra aceste lucruri...cum isi bat joc de noi toti invrajbind oamenii si lucrând special la pierderea credintei lor.Si multe alte lucrari cum lucreaza guvernele le stim..Oricum guvernele vor dispare SI Împărăția lui Dumnezeu se va aseza pe pamant..Va domni doar regalitatea,Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu...Nu vad rostul de ce sustineti in continuare acesti dobitoci din PSD .Oricum timpul lor e pe terminate ,ve-ti vedea cum cade unu cate unul.Dumnezeu vine cu dreptatea si puterea...opriti-va sa va mai uitati la televiziunile mafiotilor spalatoare de creiere pentru creduli. OAMENII culți nu se uita la asa ceva nu ar imbina credinta cu politica niciodata sa fie clar..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:42, dai dovada de limitare si imposibilitatea intelegerii corecte a lucrurilor.

      Ștergere
    2. Anonim 12:42. Unde era lupul moralist, începe cu mântuire si credinta si încheie cu ceva politică mafie partide. Așa Gică de ce să intoxice alții blogul când poți să o faci si tu.

      Ștergere
    3. Nu va dati seama ca ati picat in jocul satanei.Le faceti jocul.Si rade de voi..Va înseală pe toti..Pana acum dela toti ati primit tepe pentru ca v-ati increzut orbeste in agaricii aia ..ce sa zic.continuati lupta intre voi v-o meritati .ei se distrează împreună cu seful lor mai mare.Sunteti orbi.

      Ștergere
    4. 12:42Deja timpul liberalilor a luat sfarsit va veni timpul intregii politici sa ia sfarsit asa ca nu va mai certati pt politica ci aveti grija de sufletele voastre!

      Ștergere
    5. 13:45&14:08, rar mi-a fost dat sa vad atata prostie.

      Ștergere
    6. 20:39, esti tare limitat in intelegerea lucrurilor, omule. Te faci de ris aici pe blog cu mesajele tale.

      Ștergere
    7. 12.42 Subscriu.
      14.08 si 13.45 perceptia voatra despre realitatea din Romania e complet deformata.

      Ștergere
    8. 23:06(12:42), esti tare departe de adevar. "Realitatea" pe care tu o percepi este una fabricata in laboratoarele PPE-merkeliste de la Bruxelles si nu are nimic a face cu adevarata situatie din Romania. Deformata este perceptia ta, dar cine crezi ca te ia in seama? Crezi ca nu se observa de unde "bei apa"? Tu te tradezi singur prin postarile tale.

      Ștergere
    9. 22.08 mai bine taceai ca poate filozof ramaneai!

      Ștergere
    10. 23:55, tu si filosofia... biet de tine.

      Ștergere
    11. 00:33, esti sociopata!

      Ștergere
    12. 09:08, cu parere de rau dar dumneata intri in aceasta categorie. Demonstrezi prin continutul mesajelor postate de tine. Revino-ti daca poti daca nu cere ajutor si iti va fi dat.

      Ștergere
    13. 23.21 suferi de teoria conspiratiei? Cred si eu daca te uiti ata de mult la televiciunile lui voiculescu.

      Ștergere
    14. 19:15 mai degraba tu suferi de virusare de Bruxelles... vezi ca scurteaza intelectul, este cam nasoala...da simptome de intoxicare a fiintei si pierderea constiintei nationale.

      Ștergere
    15. 20:26, florile...florile s-au ofilit! Pacat!

      Ștergere
    16. 21:55, efectele virusarii se cam vad la tine, deja, din cate se observa.

      Ștergere
    17. 20.26 i-auzi ce vorbe spui: „constiinta nationala” ... ai luat de la dragnea constiinta asta nationala pe cand fura statul cu gramada lui de prosti teleghidati?
      Numai faptul ca se culca cu o tinerica de 25 de ani si tot spune multe despre constiinta lui...
      Cat despre intelectul tau „lungit” de atata „constiinta nationala” cata prezinti cand votezi niste hoti la conducerea tarii n-am prea multe de spus decat ca „lipseste cu desavarsire” asa cum zicea Caragiale. Inca n-ai reusit sa-ti deslusesti asupritorii, ii iei drept salvatorii natiei. Vezi ca asta e un sindrom si are o denumire, cauta pe net poate te mai destepti macar putin. Fa o pauza de la Gadea, Badea si antenele lor mincinoase ca te-ai intoxicat grav cu minciuni.

      Ștergere
    18. Pentru cei care afirma ca fortele externe au distrus Romania : sa nu uitati,nicio clipa,ca acestea nu ar fi reusit fara COMPLICITATEA politicienilor ( de toate ''culorile'') romani...Asta e realitatea...Am ajuns sa vad ca romanii sunt cei mai mari dusmani ai...romanilor...Divide et impera...P.S.Atunci cand pui mai presus de interesul national,interesele de partid ( si aici ma refer la TOATE partidele postdecembriste,toate au procedat la fel ),tara nu are sanse de a se dezvolta si poporul va trai tot mai prost,oamenii vor pleca din tara tot mai multi.Trist...foarte trist...

      Ștergere
    19. 12.42 Subscriu.

      Ștergere
    20. 01:35, tu vorbesti din experienta. Plimba cercul!

      Ștergere
    21. 09:30, nu ai priceput nimic, se pare ca virusarea pe care ai contractat-o isi produce efectele in mod cert.
      In primul rand oamenii au creier si gandesc, faptul ca tu dormi pe tine este treaba ta, daca asa iti place...un efect grav. Virusarea, bat-o vina... ce sa-i faci?
      Apoi, este treaba lui Dragnea ce spune iar de viata personala a cuiva cred ca nu ai tu vreun drept sa comentezi sau ai ajuns ca o baba barfitoare din lipsa?
      Bunul simt ti-ar spune sa incetezi dar tu nu il ai pe acela. Faci alergie la bunul simt.
      In ce te priveste ne arati ca iti lipseste de asemeni simtul de roman, te crezi bruxelez, ti-ai pierdut identitatea nationala. Faptul ca stai cu lingaii Bruxellesului "la aceeasi masa" se vede clar din mesajele tale. Dar tu sa sti ca un roman adevarat nu ar face asta. Nu si-ar vine tara pentru interese. Nu poza in salvator caci nu esti. Nu esti decat un l*ngau de tradatori, iti place sa p*pi diverse dos*ri straine. Dar te vei trezi curand cand visul tau buxellez va lua sfarsit.

      Ștergere
    22. 12:18, exista o complicitate cu fotele externe la care faceai referire mai sus, caut-o pe la Cotroceni, caci este foarte bine infipta, iar pnl-ul nu este strain de asta.

      Ștergere
    23. 17.15 pe Iohanis l-ati acuzat ca nu are copii dar pe dragnea ca se culca cu nepoata nu ai nimic de zis?
      Vorbesti mult si prost, numai Bruxell ti-au bagat antenistii in cap. Are dreptate 12.18, am mai spus-o si eu.
      Fortele externe nu ar fi avut cum sa faca ceva fara COMPLICITATEA partidelor de dupa revolutie incoace. Nu te mai otara atata cu psd-eul tau ca e degeaba. Detest toate aceste partide care s-au perindat pe la putere si au distrus tara cu buna stiinta. Capul tau e atacat psihotronic si nu poate pricepe adevaruladevarat. Stii doar una si buna, PSD. Praful sa se aleaga de el!

      Ștergere
    24. 17.20 complicitatea e de la toate partidele, nu mai arata doar intr-o directie sa iasa cum vrei tu. Te pacalesti singur.

      Ștergere
    25. 00:27, nu este treaba cuiva sa comenteze viata personala a unui om, indiferent care este acela.
      Cand vine vorba de Romania, aici avem un cuvant de spus: pana aici! UE si Bruxelles-ul sa nu creada cumva ca isi bat joc de aceasta tara asa cum incearca in prezent sa o faca prin unii acoliti slugarnici.
      Romania nu este lada de gunoi a Europei, precum doresc sa o faca, sa inteleaga bine cei de la Bruxelles.
      Romania nu este loc de praduire pentur straini. Sa le intre bine in cap atat tradatorilor cat si strainilor nesatui care umbla la furat de resurse.
      Cine este slugarnicul Bruxelles-ului, cu certitudine nu este psd, ci altcineva... se cunoaste prea bine.
      Dreptatea lui Dumnezeu se va infaptui. Praful se va alege de UE, vei vedea. Iar odata cu asta se va termina si cu slugarnicia unora. Asa este!

      Ștergere
    26. 00:28, nu este asa. Cine bate drumurile merkeliste spre inchinare slugarnica nu este psd. Cei care au complicitate cu fortele externe distructive, din contra urzesc planuri cum sa faca sa preia controlul total in Romania iar psd le sta in coasta. Si le va sta tot timpul, caci nu-i dupa ei.
      Avem un raspuns pentru pradatorii din afara, prin cuvintele marelui Eminescu:

      "Eu nu ţi-aş dori vrodată să ajungi să ne cunoşti,
      Nici ca Dunărea să-nece spumegând a tale oşti.
      După vremuri mulţi veniră, începând cu acel oaspe,
      Ce din vechi se pomeneşte, cu Dariu a lui Istaspe;
      Mulţi durară, după vremuri, peste Dunăre vrun pod,
      De-au trecut cu spaima lumii şi mulţime de norod;
      Împăraţi pe care lumea nu putea să-i mai încapă
      Au venit şi-n ţara noastră de-au cerut pământ şi apă
      Şi nu voi ca să mă laud, nici că voi să te-nspăimânt,
      Cum veniră, se făcură toţi o apă ş-un pământ."

      *

      “Eu? Îmi apăr sărăcia şi nevoile şi neamul...
      Şi de-aceea tot ce mişcă-n ţara asta, râul, ramul,
      Mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman este,
      Duşmănit vei fi de toate, făr-a prinde chiar de veste;
      N-avem oşti, dară iubirea de moşie e un zid
      Care nu se-nfiorează de-a ta faimă, Baiazid!”

      Amin!

      Ștergere
  9. Am visat ca va iesi revoluție si era măcel cu topoare pe străzile din Bucuresti..Va fi haos..anarhie.Tot ce se intampla acum in politica va duce la măcel între oameni.Sustineti in continuare infractorii..au ei grija de voi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stolurile de păsări albe este răpirea bisericii..ridicarea la cer,ridicarea harului bisericii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si pasarile albe pot fi rele.Vezi porumbelul lui P.Picaso pictat dupa razboi .

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=UR2m3bK3rIs

    https://www.youtube.com/watch?v=pHm6Q7kDg8M

    RăspundețiȘtergere
  13. Am visat ca va veni Anticristul la putere era putin mai înalt si mi-a spus ca se apropie venirea lui si ca va pune cipul pe mana la toti oamenii si ca tot ce e scris in biblie se va împlini.Si atunci a inceput sa ma alerge ca sa-mi pună si mie cip 666 pe mana dar eu am fugit de el sa ma ascund.
    A zis ca vine si pune cipuri la oameni.Deci fiti cu băgare de seama ca totul va deveni realitate si sa nu spuneti ca nu ati stiut....
    Doamna Maria îndemnați oamenii sa fie precauti si sa nu ia cipul pe mana ca ar însemna lepadare de credinta si moarte vesnică pentru cine nu stie.
    Doamne ai grija de poporul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum depinde de "guvern" daca accepta acest "contract"de la MARILE PUTERI -NWO(new world order) ca populatia sa fie fortat-obligatoriu cipuita.

      Ștergere
  14. Ar fi bine sa va puneti un link in partea dreapta a blogului spre carte. Articolele sunt foarte greu de citit atunci cand adaugati in josul paginii informatii despre cartile dvs. Puteti avea articole separate despre carti.

    RăspundețiȘtergere
  15. https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2018/05/20/gabriela-dobrescu-secretele-bibliei-cum-a-aprut-biblia-si-de-cine-a-fost-inspirata/#comments

    RăspundețiȘtergere
  16. 13.54 si 15,28 Nu toate cosmarurile sunt vise profetice.

    RăspundețiȘtergere
  17. Animalele si pasarile simt pericolul . Prevestesc vreo catastrofa sau cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  18. D maria , referitor la mesajul "SE VA INCHIDE USA RAIULUI" avem pilda cu cele 10 fecioare (5 au fost precaute ,aveau ulei pt candele - asta inseamna ca au fost tot timpul in rugaciune si 5 care nu aveau ulei , erau false , prefacute ca se rugau alaturi de celelalte). Tot asa vor pati multi cand li se va inchide usa in nas si va spune Iisus : Duceti-va ca nu va cunosc....Pildele sunt adevarate .

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamna Maria eu am visat pasari multe cu ceva timp in urma tot asa zburau de la nord la sud dar si alte pasari diferite zburau de la dud spre nord.
    Cand au ajuns unele in dreptul celor lalte s-au incaierat fe zburau fulgi in toate partile.
    Sincer ma gandesc sa nu izbucneasca ceva revolta s-au mai rau.Doamne fereste.
    Doamna Maria cine stie ce planuri are Dumnezeu cu omenirea. Cu drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu s'a fie cu noi cu toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Masinca,cred ca ati vazut in vis acest nefericit ''razboi'' al romanilor...contra romanilor...Dezbinati mai suntem,Doamne !

      Ștergere
  20. A-ti mai avut acest mesaj. Voi re-actualiza cateva din mesajele vechi care corespund cu situatia prezenta.

    RăspundețiȘtergere