joi, 10 mai 2018

ZAPADA PE TIMP DE VARA !



                                                  10 Mai 2018,ora 15,34 !

                                                                     Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Sud,Sud-Est chiar,vad o casa si un om care trecea pe langa gardul acelei case; adică pe trotuar sub o ploaie torentiala. 
Brusc,ploaia care se revarsa din Cer,s -a transformat in zapada. Acel om care avea si umbrela deasupra capului, ridica mâna inafara umbrelei, coboara umbrela si priveste pe ea, rămâne uimit cand faţa i se acopera cu fulgi mari de zapada, pe timp de vara.
                                     Image result for ninsoare..
Dragii mei, vom auzi de un astfel de eveniment nu tocmai placut,avand in vedere ca ANOTIMPURILE nu mai sunt ce au fost odata. Incalzirea globala isi spune cuvantul.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi, si sa ne apere de tot felul de dezastre.
Sa nu uitam dragilor,ca sa multumim PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI pentru toate câte ne-a daruit si ne daruieste,pentru toate cate traim cu Voia si din Mila Sa.
                                        Cu dragoste,Maria.


25 de comentarii:

  1. Doamna Maria sper din tot sufletul ca Bunul Dumnezeu s-a nu intoarca fata de la Romania Duhului Sfant de la Noul Ierusalim si sa ne apere de tot raul.
    Ma uitam doamna Maria ca concelarul Germaniei a spus ca America nu va mai apara Europa devlaratie la Antena 3
    Acum va dati seama ca ce ati vazut si auzit de Deveselu?
    Sa ne apere Bunul Dumnezeu si Maica Domnului suntem la mila Domnului.
    Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iesim cu lopata la zapada ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot de la dragutii de americani ne vine ingineria climei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marioara surioara,totí alesií nostrí slujjesc stelei ín 5 colturi,ori ín6 . Noi sa slujim stelei ín 8 colturi ,a maicii sfinte si a lui vlad ,si a domnitorilor nostrii si sa le urmam pilda de viata,Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  5. D-na Prim Ministru s-a intors de curand din Israel,la interval de cateva zile a plecat la Vatican unde a cerut o audienta cu PAPA de la ROMA.
    Noi suntem mandri de activitatile-relatii bilaterale,la nivel inalt, doamna ne reprezinta si ia decizii pentru noi:ROMANIA.
    Sa ne rugam ca deciziile -hotaririle-actele semnate in numele tarii sunt IN BINELE POPORULUI ROMAN. Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1:20Esti mandru de relatiile cu...satana!Bravo tie!Din cauza unor oameni ca tine neluminati ca sa distingeti intre bine si rau ne-a mers si ne merge rau caci au ales mereu ce este rau
      Asa s-a intamplat si acum 2000mii de ani si asa se intampla si acum.Putoni sunt cei ce sunt luminati si nu se lasa inselati.Voi ati ales mereu pe cei mandrii vicleni si mincinosi si la vot si in relatiile interumane .Un exemplu este Exatlonul cand majoritatea au votat pe cel care a pierdut de atatea ori si a dovedit obraznicie si rautate ca si Giani Chirita(nota 2 pt amandoi total nesportivi).Asa voteaza romanii in multe situatii pt ca multi nu au lumina lui Dumnezeu in sufletul lor.Regret nespus aceasta situatie!Sa-i lumineze Domnul pe romani sa nu se mai lase nici manipulati de intunecati.Amin!

      Ștergere
    2. 12:59 Doamna premier Viorica Dancila este romanca si iubeste aceasta tara! Dumnezeu sa o protejeze si sa o intareasca in tot ceea ce are de facut pentru Romania! Caci nimic nu-i la intamplare! Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. 12:59 Nu suntem mandri,suntem igrijorati de ce decizii vor lua in numele tarii(fara ca noi sa fim instiitati)
      Suntem ingrijorati de KALERGI PLAN(genocidul rasei albe)
      Suntem ingrijorati de HALEY PLAN(daca nu-l iubesti pe bibi esti eliminat)
      Suntem ingrijorati de propunerea O SINGURA RELIGIE PE GLOB (probabil musulmana).ortodoxia dispare.
      Suntem ingrijorati de acceptarea fara stirea populatiei a CIP-uirii fortate-obligatorie
      Suntem ingrijorati ca.....etc,etc
      DECI
      Sa ne rugam ca deciziile-hotaririle-actele semnate in numele tarii sunt IN BINELE POPORULUI ROMAN.
      Doamne Ajuta.
      ps. imi cer scuze. nu pot sa o judec pe d-na prim ministru. pana la proba contrara :o respect, si sper ca are "sange de roman"-iubeste ROMANIA-poporul ROMAN

      Ștergere
    4. 01.20 esti mandra si de prostia din capul tau?

      Ștergere
    5. 23:52 DA sunt foarte mandra de "prostia" din capul meu.
      Tu poate reusesti sa scoti capul din nisip.
      Te consideri un STRUT LUMINAT.
      PS.jignirile si aruncat cu piatra nu-ti fac cinste

      Ștergere
  6. Doamna Maria,terminati cu acceste incurajari cu Sa ne rugam ca Dumnezeu sa nu-si intoarca Fata Sa de la Noi,si sa ne apere de tot raul pt ca NU-SI AU ROSTUL DACA NU SPUNETI SI CA OAMENII SA SE POCAIASCA AMARNIC DE PACATE PRIN RENUNTARE LA PACATE,CU BOCETE,SI POST ASPRU,DEGGEABA SPUNETI SA NE RUGAM DACA NU EXISTA FAPTE DE POCAINTA SI DE REPARARE A RAULUI FACUT,DUMNEZEU NU VA AUZI IN VECI RUGACIUNILE NOASTRE DACA NU VENIM LA CU INIMI FRANTE,SMERITE,RUGANDU-NE IN ASCUNS,NU IN MANDRIE,POCAINTA DE PACATE TREBUIE SA FIE REALA SI CONTINUA,SI DOAR ATUNCI DUMNEZEU NE VA OCROTI DE TOT RAUl SI NECAZUL CUM SPUNETI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:25, in felul asta dai de mancare sigur la Archoni. Aia traiesc din bocetele si suferinta ta.
      OMUL trebuie sa inteleaga calea pe care este si sa se schimbe pur si simplu. Sa comute pe IUBIRE. Dar pana nu intelege ca nu sta in iubire, nu are cum sa-si schimbe conditia.

      Ștergere
    2. Iar tu anonim 21 si 22 daca tu desfiintand plansul care este porunca Domnului pt cei pacatosi,vei ajunge in iad cu iubirea ta satanica,uite asa va invarte diavolul pe aproape toti in iadul sau,ca Dumnezeu e iubire,CUM IL IUBESTI DACA NU-TI PLANGI PACATELE SI NU TRAIESTI IN SFINTENIE,IN IMPLINIREA TUTUROR PORUNCILOR LUI CU TOT CU SABATUL?,CUM IL IUBESTI DACA NU TRAIESTI CA IISUS,SI TRAIESTI CA TINE SI CA SATAN?IISUS SI-A DAT VIATA PT NOI PLANGAND PT TOTI CHIAR CU LACRIMI DE SANGE,SI PLANGE SI ACUM IN CERURI PT MILIARDELE DE SUFLETE CARE SE DUC IN IAD,CA EXISTA D-ASTIA CA TINE CARE SUNT MINTITI SA-SI TRAIASCA VIETILE CUM SI SA NU SUFERE CU ADEVARAT PT A INTRA IN IMPARATIA LUI DUMNEZEU,DE D-ASTIA CA TINE E PLIN PAMANTUL,CARE CREDETI CA SE INTRA USOR IN RAI CAMD IISUS A SPUS CA TREBUIE SA TE STRUDUIESTI DIN TOT SUFLETUL SA INTRI IN RAI!NU MAI PACATUITI OAMENILOR SI PLANGETI-VA PACATELE,JUDECATILE SI CERNERILE FINALE SUNT ASUPRA NOASTRA,DOMNUL IISUS VINE FOARTE CURAND SA CE E CU ADEVARAT AL LUI SI SA ARUNCE CE E AL DIAVOLULUI!

      Ștergere
    3. 09.06 mai termina cu habotnicia asta desantata si prefacuta. Si nu mai scrie cu litere mai pentru ca asta inseamna ca tipi in spatiul virtual.

      Ștergere
    4. 13 si 14,n-am ce sa-ti fac,isi pierdut in mrejele diavolului,multi,foarte multi,apoape toti va prefaceti inaintea Lui Dumnezeu cu formele voastre desarte de evlavie,dar va traiti vietile in felul vostru,nu in felul Lui Iisus,degeaba ii spuneti Lui Iisus,Doamne,Doamne!DACA NU FACETI CE VA SPUNE EL,IN ZIUA DREPTEI JUDECATI,CARE E FOARTE APROAPE,VEI VEDEA CA TU CARE NU VREI ASTAZI SA-TI PLANGI PACATELE SI ITI AMANI POCAINTA,VEI VEDEA CA TU TE PREFACI AVAND IMPRESIA CA-L PACALESTI PE DUMNEZEU CU FORMA TA DE EVLAVIE,DAR TE PACALESTI PE TINE SI PREFACUT ESTI TU ANONIM 13 si 14 PT CA PRIN CEEA CE AI POSTAT DOVEDESTI CA NU-L IUBESTI PE DUMNEZEU CU TOATA INIMA SI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUTI,TE IUBESTI PE TINE SI PE DIAVOLUL,DACA L-AI FI CUNOSCUT PE IISUS,AI PLANGE SI TE-AI POCAI DE PACATE CU ADEVARAT ZILNIC,SI AI INTREBA DUHUL SFANT CE L-AU INTREBAT CEI 3000 DE EVREI PE PETRU CAND S-A POGORAT DUHUL SFANT PESTE EI,EI AU LASAT TOATE OBICEIURILE SI TRADITIILE LOR LUMESTI,SI AU INTREBAT CE SA FACEM,IAR PETRU LE-A RASPUNS POCAITI-VA SI CREDETI IN EVANGHELIE!TREZESTE-TE ANONIM 13 si 14,TREZITI-VA CU TOTII LA ADEVARATA SI CRUNTA REALITATE,CA SUNTETI PACATOSI,SI CA AVETI NEVOIE DE POCAINTA DE PACATE SI DE IISUS HRISTOS IN VIETILE VOASTRE MAI MULT DECAT DE AER,APA SI HRANA,EU ASTA FAC,SI DOMNUL IISUS IMI ARATA CA POCAINTA DE PACATE ADUCE ROD BUN IN VIATA MEA!NU MAI PACATUITI SI PLANGETI-VA PACATELE OAMENILOR,ALTFEL NU AVETI NICI O SANSA DE MANTUIRE,VENITI LA IISUS,CAT INCA MAI E DESCHISA USA,CARE FOARTE;FOARTE CURAND SE VA INCHIDE IN FETELE MULTORA!

      Ștergere
    5. 13:14, simpatica treaba asta cu "tipi in spatiul virtual"!
      Redasem undeva (cu multi ani in urma) un citat cu litere mari si, la un moment dat, cineva care citise si-a revarsat o parte din dispret asupra mea si chiar imi spusese, printre altele, ca sa nu mai "tip", eu habar n-aveam despre ce vorbeste dansul, ca eu nu tip de felul meu si nu jignesc! Probabil ca "prieteni de bine" il alimentasera cu ceva informatii distorsionate si eu numai bine "i-am servit mingea la fileu"!I-am facut un bine, s-a descarcat..., dar nu cred ca va constientiza vreodata! :))))

      Ștergere
    6. 09:06, esti contaminat. Esti o victima sigura in plasa Archonilor, le oferi hrana buna... te vor "suge" pana nu va mai ramane nimic.

      Ștergere
  7. 01,20 Asta cu semnatura pentru 'binele' poporului o s-o vedem in 17 Mai cind Iohanis va participa la Sumitul de la Sofia pentru recunoasterea Kosovului , care e boicotat de Spania care desi va veni la Sofia nu va participa zilele prevazute la aceasta 'lucratura' la care Germania si-a planificat sa convinga tarile cu alte interese ca Romania care nu au interes sa recunoasca Kosovo din cauza problemei Trasnistriene si a separatismului secuesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. S-a stabilit ,papa FRANCISC va veni in Romania anul viitor -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca o vrea Dumnezeu?

      Ștergere
    2. Ei, Craciun, ce mai zici acum de gafa Vioricai Dancila, a reusit sa compromita tara si ne faca de ras. Nu e ocazie in care sa nu gafeze grav! Asta te reprezinta pe tine?

      Ștergere
    3. Viorica Dancila este un Prim-Ministru bun, nu a compromis tara, deci este in ordine asa cum este.
      Reprezinta alegerea majoritatii poporului si ceea ce-a ales poporul trebuie respectat. Asa este intr-o tara democratica.

      Ștergere
  9. Am primit acest link: https://www.efemeride.ro/nibiru-isi-exercita-forta-asupra-pamantului-ceva-se-intampla-dar-ni-se-ascunde/

    Oare asa stau lucrurile?! Informatiile din link par uimitoare!

    RăspundețiȘtergere
  10. A MAI NINS VARA -LA MUNTE DAR E POSIBIL CA SA SE INTAMPLE PT CA S-A SCHIMBAT CLIMA -PRIN VOINTA UNORA care ne pun rezistenta la incercare!

    RăspundețiȘtergere