miercuri, 30 mai 2018

CAMELIA BADA....... VA FI PLÂNSĂ , ÎN SPECIAL PE 13 IULIE !


                                              30 Mai 2018,ora 6,44 dimineata !

                                               Dragii mei,

Tot astazi dimineata, am auzit un glas care spunea ceva despre o persoana anume, caruia i se va intampla ceva nu tocmai placut si care, îi va aduce multe lacrimi pe obraji.
Glasul mi-a spus intreg numele  (adica si cel mic si cel de familie),dar nu stiu cat de corect am inteles eu numele de familie (prenumele).
 Deci ,aud glas care spune asa:

                   "Camelia Bada... (aici putea fi Badalau sau Badalan,sau oricare late litere după Badă.....,iar glasul continuă:

           Camelia Bada.... va fi plânsă ,în special de 13 Iulie."

Dragii mei, este clar ca vom auzi pe 13 Iulie de cineva cu acest nume,dar fireste, mai clar (prenumele)si care va fi plansa pe 13 iulie.
Cine anume este aceasta persoana, sau ce i se va intampla ei sau celor dragi ei,eu nu cunosc.
Dar ne putem ruga pentru sufletul ei, pentru persoana ei ca sa nu i se intample ceva atat de trist ,ceva peste care vor curge râuri de lacrimi.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-i ajute si s-o ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa.
                                      Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. Doamna Maria am o intrebare in care vara va veni Iisus ca ati spus ca va veni vara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:51, ce varsta ai? Inca nu ai maturitate. Iisus va veni cand va veni. Ti s-a spus sa ai rabdare. Preocupa-te de suflet in loc sa faci din aceasta intrebare obsesie.

      Ștergere
  2. In seara asta, s-a stins din viata, Alexandru Jula la 83 de ani...
    DUMNEZEU SA-L IERTE !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Băi femeie,te.ai apucat si de politica....nu crezi ca e prea mult ceea ce faci??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim31 mai 2018, 00:40
      Nu stiam ca trebuie sa-ti cer voie ! "Scuze ".

      Ștergere

    2. Anonim31 mai 2018, 00:40
      Era sa uit: nu esti pe maidan aici. Vorbeste frumos si civilizat!

      Ștergere
    3. Ba da, unii sunt pe maidan de cand s-au nascut si nu se pot schimba. Acestia nu stiu de bun simt, respect si mod de a trai civilizat respactand pe semenii lor. Pe maidan vor si muri asa cum au trait toata viata.

      Ștergere
    4. Se pare ca se va adeveri si mesajul cu Kovesi. Mesajul spunea ca va fi demisa si ca Johannis il va numi fortat de imprejurari pe Tudorel Toader.

      Ștergere
    5. 00:40, oricine are dreptul sa faca politica. Pana la urma nu-ti va cere nimeni tie aprobarea. Fiecare are dreptul de a alege ce doreste sa faca, are aceasta libertate. Vei intelege vreodata acest aspect sau este prea mult pentru tine?

      Ștergere
    6. 12.35 daca oricine are dreptul sa faca politica atunci de ce nu publica comentariile care sunt contra PSD? Demagogie si iar demagogie.

      Ștergere
    7. 23:43 daca nu poti pricepe, iti explic eu de ce: pentru ca acele comentarii sunt lipsite de bun simt, sunt jignitoare, batjocoroitoare, ironice si mai ales mincinoase, pline de rautate si neadevar. Cata vreme nu au in ele exprimare de bun simt nu vor fi publicate. Sper ca te vei corecta in exprimare si vei posta mesaje de bun simt.

      Ștergere
    8. 14.56 serios, sunt lipsite de bun simt, pentru cine, pentru sustinatorii PSD? Dar cele ale psd-istilor catre ceilalti nu-ti par lipsite de bun simt? Bineinteles ca nu, ti se par firesti pentru ca sunt pe gustul tau de psd-ista, ce conteaza ca-i jignesc!

      Ștergere
    9. 19:43, cred ca daca vei scrie mesaje civilizate si lipsite de ironii si rautati iti vor fi publicate. Stradueste-te asadar sa postezi mesaje civilizate. Succes!

      Ștergere
    10. 23.25 Te inseli amarnic! Au fost multe comentarii de bun simt dar contrare opiniei adminului, ce crezi, NU AU FOST PUBLICATE ! Asa ca lasa sfaturile daca nu stii despre ce vorbesti.

      Ștergere
    11. 09:49, nu te pot crede, caci ti-au fost publicate mesajele si erau tare jignitoare si pline de ironii, mai ales la adresa administratorului blogului. Le-am citit cei care am intrat pe blog si am vazut ce ai scris. O gramada ti-au fost publicate dar nu iti fac cinste.

      Ștergere
    12. 17:47, vorbesti ca sa nu sufli in ciorba. Esti "beton" la supozitii.

      Ștergere
    13. 13:37, din pacate pentru tine, adevarul este cel ce ti-a fost spus. Fa o revizuire si posteaza mesaje decente si de bun simt si vei vedea, toate iti vor fi publicate.

      Ștergere
  4. 23,13 stirea cu moartea lui Jula e falsa lucrul infirmat de fiul sau,dar s-ar parea ca este in coma dupa AVC-atacul cerebral.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Dna Maria în mesaj apare „ Camelia Bada....va fi plânsă....“asta înseamnă că va murii (PLÂNSĂ )

    RăspundețiȘtergere
  6. CINE este Camelia Bada...????

    RăspundețiȘtergere
  7. Dna Maria nu face politica, doar ne comunica mesajele primite cu voia lui Dumnezeu ....asa a fost si cu caderea lui Grindeanu , sau guvernul GVL...etc...

    RăspundețiȘtergere
  8. Doama Maria nu pot sa cred ce urat pot vorbi unii dintre semenii nostri.
    Doamna Maria ne indeamna la iubire s-a ne iubim aproapele indiferent de religie si culoare s-a fim mai buni si noi ce facem? Doamne cum sa nu vina toate relele peste omenire cand este atata rautate.
    Celor care nu le place ce spune doamna Maria aici pe blog nu va uitati.
    Rau imi pare cand vad atatea vorbe grele la adresa doamnei Maria cit si la adresa celor care intra pe acest blog.
    Bunul Dumnezeu s-a ne miluiasca si sa ne dea rabdare dragoste si lumina.
    Adevarat este o vorba doamna Maria cand spune IUBESTE LUMEA DAR DETASEAZATE DE IA.Cu mult drag doamna Maria si bunul Dumnezeu sa va dea putere si rabdare s-a puteti merge mai departe cu Adevarul Duhului Sfant. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este scumpa mea ! Imi pare rau pentru acesti oameni care nu stiu decat sa urasca si sa vorbeasca vulgar. Îsi vor primi RASPALTA faptelor si vorbelor lor de la DUMNEZEU !

      Ștergere
    2. Mult a fost, putin a mai rămas.Le vine rasplata binemeritată încă un pic si Dumnezeu va face ordine.Doamna Maria intariti-va si mergeți mai departe.Nu va faceti griji în privința aceasta.Dumnezeu are grija de toate si de toti cat si de dvs mai ales.

      Ștergere
    3. 16.44 sigur, tu vei fi cea mantuita si ceilalti vor fi pedepsiti. Mereu va vedeti mai buni ca altii!

      Ștergere
    4. 19:44, mantuirea este un lucru pretentios. Presupune printre altele lipsa rautatii. Ia priveste un pic in interiorul tau.

      Ștergere
  9. Ion Masinca , daca Maria primeste un mesaj ca trebuie sa ne cip-uim mainile ca sa avem toate drepturile , caci daca refuzam murim de foame , tu ce faci in cazul asta , .....vei intinde mana ca sa fi cip-uita , ca sa nu mori de foame ?
    Chiar vreau sa-ti cunosc parerea , vrerea ........

    RăspundețiȘtergere