miercuri, 9 mai 2018

SUA SI IRAN ! RĂZBOI ???

4
                         Noapte de 8 -9 Mai 2018,ora 0,45 !

                                           Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,desi eram cu ochii pe monitor ,vedeam in spatele meu de parca as fi avut un al treilea ochi la ceafa.
Ce vedeam? Ceva frumos si inexplicabil la prima vedere; dar cand au venit si cuvintele graite de un glas, nu mai era nimic frumos; ci totul se transformase in clipe mai mult decat ingrijoratoare.
Vedeam un Cer de noapte fratilor, iar pe Cer,inspre Sud,asa precum vedem in noaptea de Revelion acele ploi de artificii de toate culorile,eu vedeam doar ,niste" artificii " argintii.
Ca niste copaci de artificii argintii, se revarsau inspre Pămant,dar, exista un dar,numai după ce se ciocneau intre ele.
Dinspre Sud se ridicasera multe astfel de raze argintii,iar spre ele ,veneau dispre Apus alte raze si mai mari care se ciocneau unle cu altele, scoţând scântei ca la un scurt circuit.
Aud glas care spune asa:

                  "Între timp a apărut SUA  si IRAN ."

Abia acum mi-am dat seama fratilor,ca nu sunt nici pe departe artificii,ci este vorba de armament (imi spune chiar acum un glas) ca este vorba de Armament Nuclear !
Si voi cita glasul din nou,care a intervenit chiar cand scriam aceste randuri:

                    ""În aer este vorba de Armament Nuclear:"
Iata dragii mei,si Informatiile despre SUA si IRAN :

Iranul, pregătit pentru orice scenariu, inclusiv cel al unui ATAC al SUA ...

www.mediafax.ro/.../iranul-acuza-administratia-donald-trump-de-in...

Translate this page
8 hours ago - Iranul, pregătit pentru orice scenariu, inclusiv cel al unui ATAC al SUA, după ce a acuzat administraţia Trump de încălcarea acordului nuclear. Iranul este pregătit pentru orice scenariu, inclusiv pentru un atac militar al Statelor Unite, avertizează un oficial de rang înalt de la Teheran, citat de site-ul agenţiei ...

Israelul, în alertă maximă după anunţul preşedintelui Trump ... - RTV.net

https://www.romaniatv.net/israelul-in-alerta-dupa-anuntul-presedint...

Translate this page
2 hours ago - Armata israeliană este în stare de alertă de nivel ridicat, în aşteptarea unui atac, informează Reuters. Pregătirile de război vin în contextul în care preşedintele american Donald Trump a anunţat sancţiuni împotriva Iranului şi retragerea SUA din acordul nuclear încheiat cu această ţară în anul 2015. Încă de ...

Iranul, pregătit pentru orice scenariu, inclusiv cel al unui ATAC al SUA, după ce a acuzat administraţia Trump de încălcarea acordului nuclear


Iranul este pregătit pentru orice scenariu, inclusiv pentru un atac militar al Statelor Unite, avertizează un oficial de rang înalt de la Teheran, citat de site-ul agenţiei Reuters. Statele Unite nu şi-au respectat angajamentele asumate în cadrul Acordului nuclear semnat de marile puteri cu Iranul, acuză Ali Larijani, preşedintele Parlamentului de la Teheran, citat de agenţia IRNA.


Iranul acuză Administraţia Donald Trump de încălcarea Acordului nuclear
"Naţiunea noastră nu se teme de sancţiunile SUA ori de un atac militar. Inamicii noştri, inclusiv America, regimul sionist şi aliaţii acestora din regiune trebuie să ştie că Iranul s-a pregătit pentru cele mai grave scenarii şi ameninţări", a declarat marţi Hossein Salami, adjunctul comandantului Gardienilor Revoluţiei iraniene.Iranul acuză Administraţia Donald Trump de încălcarea Acordului nuclear: "Nu se poate discuta cu americanii decât prin limbajul forţei"
"Americanii nu au aplicat angajamentele. Se pare că nu se poate discuta cu americanii decât prin limbajul forţei, nu există altă soluţie", a afirmat Ali Larijani.
Surse europene cred că preşedintele SUA, Donald Trump, va anunţa marţi retragerea parţială sau totală din Acordul nuclear semnat în anul 2015 de marile puteri cu Iranul.
Dragii mei,sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la 
Maicuta Domnului ca acest conflict dintre SUA 
si IRAN sa nu ia amploare si sa dea startul celui 
de-al treilea Razboi Mondial. 
Intr-un Razboi dragilor,si mai ales Nuclear, cei 
care au dat startul stau ascunsi in buncare si-n 
tot felul de cladiri bine pregatite dinainte,iar 
popoarele lumii se lupta intre ele si se pierd 
vieti omenesti din toate părtile.
Dragilor,sa nu ne pierdem Credinta in 
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,ci 
dimpotriva,sa ne intarim in Credinta  indiferent 
de situatiile grele prin care vom trece in timp.
                                           Cu dragoste,Maria.

40 de comentarii:

  1. Ce castiga Israelul in urma acestui razboi?...oare dorm mai bine mai fericiti ,vor avea control total asupra Siriei?
    Nu ridica sabia, Nu sapa groapa altuia,Nu omori capra vecinului ,pentru ca te vede Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Israelul spera sa castige in sfarsit, putina liniste. Poate daca ati cunoaste oameni care traiesc acolo si v-ar povesti, poate ati intelege. De pilda, cum v-ati simti daca intr-o noapte linistita, de sarbatoare, in timpul careia familiile se plimba linistite pe strada, sa fiti brusc atacati, masini, magazine distruse, oameni atacati pe strada si o fuga nebuna sa va aparati copiii, in adapoturile construite exacte pentru asta-sa va protejati in timp de "pace". Cum v-ati soimti ca jocurile copiilor foarte mici, la gradinita, sa includa masca de gaze, ca sa nu se sperie atunci cand nu va mai fi un joc. Ori ce ati gandi daca ati afla ca, de timpuriu, din perioada prescolara, copiii au tot felul de activitati vare le arata ca animalele si oamenii mai si mor-asta ca sa previna socurile psihologice prea puternice. Cum v-ati simti sa faceti in aceste zile o vizita la locurile sfinte si sa fiti paziti permanent de soldati israelieni ca sa nu vi se intample ceva. Etc., etc. Da, vor dormi, nu mai fericiti, dar mai linistiti. Aveti idee cati evrei se stabilesc in alte tari de teama acestui razboi care este permanent? Nu pleaca niciunul. Intre timp, alte tari se depopuleaza, ca sa isi umple burta pe alte meleaguri si sa scuipe cu ravna peste propria tara. Nu confundati pe evrei cu sionismul, sunt doua lucruri diferite. Si sa stiti, Israelul este singura tara dintre tarile "civilizate" in care romanii sunt respectati si valorizati.

      Ștergere
    2. An. 9.38 te contrazic total, am lucrat in israel in ani 92' la jidani romani care dispretuiau Romania si pe romani intr-un stil dureros...ei odata au trait in Romania nu? cat priveste evrei cred c-or fi intre ei si oameni de treaba ca peste tot. metaniahu ca si toti conducatorii lumi care sunt inspirati de dracu sa faca razboaie sa aiba cat mai multi bani. Sper ca bunul si induratul Dumnezeu sa le dea dupa sufletul lor!!! Doamne ajuta si ocroteste-i pe romani oriunde s-ar afla ei, sa se intoarca cat mai repede in Romania unde sa traiasca fericiti sanatosi si in belsug. Le vine randul si tradatorilor de tara si neam care au prostit si-i prostesc in continuare pe romani dandu-le circ si paine.....

      Ștergere
    3. BRAVO anonim 15:00, ai spus realitatea, mi-ai luat cuvintele din gura ...FELICITARI !!!!

      Ștergere
    4. 09:38 Foarte frumos ati scris.
      Intrebarile dvs: "cum v-ati simti daca....?"
      Aveti dreptate.
      Sunteti o tara foarte bogata,Cu spitale fff dotate ULTRA-ULTRA MODERNE cu cele mai bune TOP aparaturi-doctori-medicamente-vaccinuri,salarii,educatie,alimentatia fara OTRAVURI,aveti-aveti-aveti SI NE BUCURAM CA AVETI.aveti si protectie -paza permanenta de soldati israelieni pentru turisti.Dumnezeu sa va binecuvanteze.
      Intrebarile noastre :" cum v-ati simti daca ati avea conditiile noastre?...dvs importati rosii si fructe mancare cacericene de la turci si africa?..,la dvs va mor copiii de cancer?,la dvs e atata saracie?...etc.etc
      Dvs ce va doriti? :PUTINA LINISTE(asa ai spus)
      Noi ce ne dorim ? :PACE si UN TRAI MAI BUN.
      VA IUBIM SI VA RESPECTAM dar nu ne luati de prosti

      ps. aveti idee cati romani pleaca "ca sa isi umple burta pe alte meleaguri"(ca sa te citez) din cauza coditiilor mai putin favorizate?..NU!-NU AVETI!
      DECI BOGATUL NU CREDE LA CEL SARAC
      Oricum ,noi va iubim si va respectam asa cum sunteti

      Ștergere
    5. Evreii sunt urmasii copiilor facuti de savantii ET cu femei de pe Pamint. Avind stramosi geniali,in aceasta natie se nasc multi oameni destepti,multe genii.

      Ștergere
    6. 20:26, si ce daca?! "Genialitatea" lor este distructiva penru omenire. Nu ajuta prezenta lor egoista pe aceasta planeta, caci numai sisteme de inrobire au creat, unul fiind sistemul bancar care este otrava curata. Ai citit Talmudul lor sa vezi ce scrie acolo? Brrr...

      Ștergere
    7. Multi dintre romani au gene evreiesti. Cei inteligenti isi folosesc, adesea, inteligenta pentru a parveni.

      Ștergere
  2. Israel ai place numai razboaie ca s.u.a.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ăia se consideră buricul pământului, gaura la covrig...
    Așa incepe armaghedonul pe care-l vor cu tot dinadinsul ...
    Vai și amar, cine scoate sabia...

    RăspundețiȘtergere
  4. Azi e ziua Europei,stabilita cu o zi intirziere de rusi care au semnat-o pacea intentionat dupa o zi de la cea reala.Tot azi e ziua Romaniei dupa bolsevicii romani care au luat data votarii in parlamentul Romaniei si nu 10 Mai cea a semnarii definitive de catre regele Carol I si a sarbatoririi ei de catre contemporanii care au facut Independenta Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Razboiul ORGOLIILOR,orgoliosii dau foc la solicitarea Israelului.Nu e bine deloc

    RăspundețiȘtergere
  6. Israeliţii, dintotdeauna cel mai păcătos popor din lume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine e antisemit,va fi judecat de Dumnezeu,cine uraste evreii,uraste pe Dumnezeu,Unu Singur e Judecatorul tuturor evreilor si-al neamurilor,Dumnezeu Iisus Hristos,si cine binecuvinteaza Israelul binecuvantat va fi de Dumnezeu,dar cine il blesteama,blestemat va fi de Dumnezeu,Israel este lumina ochilor Lui Dumnezeu!Oricine e antisemit si anticrestit,n-a sfarsit-o bine,ex Hitler,valabil si pt tooti cei de acum!Sa ne judecam pacatele noastre,nu sa facem noi distinctii,ca un neam e mai pacatos ca altul,toti suntem pacatosi inaintea Lui Dumnezeu,si vom fi osanditi la Dreapta Judecata,daca nu ne pocaim acum de pacate pana nu se inchide Harul si Mijlocirea Lui Iisus la Tatal Ceresc!

      Ștergere
    2. 08:55, cum indraznesti sa zici asa ceva?! Este inacceptabila ideea pe care-o transmiti si te rog frumos sa incetezi a mai perpetua asa ceva!

      Ștergere
    3. 16:37, poate ar trebui sa citesti Talmudul astora. Sigur nu l-ai citit. Vai ce scrie pe acolo... vai, vai, vai (de trei ori)...

      Ștergere
    4. http://www.apologeticum.ro/2009/12/talmudul-evreiesc-demascat-o-carte-ce-prolifereaza-crima-rasismul-si-pedofilia/

      Ștergere
    5. Israel a facut genocid in Palestina omorand peste 4 mil. de oameni! Lui Dumnezeu nu îi place asta.
      In Tora este permis a se omora ceilalti oameni daca nu sunt evrei ci goimi. Cum vine asta ?! Evreii au multe pacate ....

      Ștergere
    6. 16:37Ce a spus IISUS la un moment dat:"Mantuiti-va de acest neam viclean!"Oare despre cine vorbea?

      Ștergere
    7. Nu vorbea de Israel,ci vorbea la general de toate neamurile,de gandirea lor lumeasca,si nu Dumnezeiasca!Stim sigur ca in Israel in vremea sfarsitului sfarsitului care este aceasta,Domnul Iisus are cel putin 144000 de sfinti evrei pe care ii va sigila dupa ruperea pecetii 6 si acesti sfinti evrei iL vor urma pe Iisus oriunde si oricand!

      Ștergere
    8. 09:15, ba da, exact de Israel vorbea, sa sti asta. Chiar Iisus reunoaste asta in Matei 15:24

      "24.Iar El, răspunzând, a zis: Nu sunt trimis decât către oile cele pierdute ale casei lui Israel."

      Ștergere
    9. Asta pt ca Iisus era in Israel,si pt ca ei nu l-au primit Iisus a dat mantuire si neamurilor prin cei 12 Apostoli,si prin alti sfinti,dar acum starea de pacat e accentuata foarte rau,in toata lumea si fara trezire spirituala nimeni nu se poate mantui,nici Israel,nici lumea,aprooape toti spun raului bine si binelui rau,dorindu-l pe antihrist,insa exista cativa oameni sfinti sau oameni in proces de sfintire atat in Israel cat si printre neamuri!Pt acesti mai tine Dumnezeu lumea!

      Ștergere
  7. se stie ca Iranul i-ar manca cu fulgi pe israelieni-care-si baga nasul ca si americanii peste tot-au avut inundatii catastrofale si tot nu se invata minte!

    RăspundețiȘtergere
  8. S-ar putea ca americanii si rusii sa le convina sa actioneze simultan primul in Iran si al doilea in Ucraina si sa actioneze din nou conform cu interesele fiecaruia.Oricum pentru Europa ar fi cel mai bine sa stea deoparte desi pentru noi pericolul vine prin Ucraina si Basarabia de sud in primul rind.

    RăspundețiȘtergere
  9. Continuare la ce am raspuns anterior- DA, ar fi bine ca Israelul sa preia controlul asupra Siriei-numai in acest fel ar mai putea fi salvate vestigiile credintei crestine stravechi (cea copta) si se va termina cu uciderea, tortura, martirajul in formele cele mai cumplite ale crestinilor din Siria. pentru occident, ca si pentru noi, imigrantii sunt numai musulmani, ceilalti pot sa moara, nu intereseaza. Cautati sa aflati despre eroismul unei calugarite, Hatune Dogan care singura, a reusit sa salveze multe fete crestine din Siria, in timp ce occidentul-intra si SUA aici, statea cu degetul in gura si ii reprosa ca nu este "toleranta". Iata o adresa a unui material-unul din foarte multele povestiri ale ei
    http://shoebat.com/2014/03/23/sister-hatune-dogan-speaks-unspeakable-atrocities-returning-trip-syria/
    Mult imp a fost singura, pana cand s-au mai adunat oameni in jurul ei, inclusiv musulmani. Si repet, da, as vrea ca Israelul sa controleze Siria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. an.9.49 vrei cam multe...n-ai vrea ca israelul sa controleze si Romania? oricum din rapoartele lui Ben Fulford, kazari sunt pierduti nu mai au prea mult pana-si vor pierde puterea pentruca ei sunt capul rautatilor in lume. Maica Domnului vrea pace si PACE va fi !

      Ștergere
    2. Ai ramas in urma cu stirea 15:08 !!! De mult timp Romania e controlata de catre israel !!!!!

      Ștergere
    3. Divina Mama este adepta pacii si linistii in suflet, a fericirii tuturor, a armoniei, bucuriei, dreptatii, a inimii curate si a intelepciunii, a iubirii, compasiunii, a cinstei si a omeniei, a manifestarii nobletei sufletului, a fidelitatii si a increderii in Adevarul lui Dumnezeu Diviniatea Creatoare.

      Sa auzim de bine!

      Ștergere
  10. Groapa si-au sapat-o acum sa vedem care vă cădea primul in ea.America sau Iranul ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Sora Hatune in romaneste
    https://prosistemhaha.wordpress.com/2014/01/18/sangele-crestinilor-ucisi-pentru-credinta-a-devenit-mare-afacere/

    Tot in limba romana sunt si mizerii la adresa ei; ca sa nu ne lasam mai prejos de partenerii nostri strategici.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce comentarii stupide pot sa citesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. An. 16.50, nu-i bai, important este ca stii sa citesti; partea a doua, cu intelegerea celor citite, mai trebuie sa astepte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine zici an. 17.21, macar sa citesti ca judecata cu mintea mai pot sa astepte. Mare-i gradina Ta Doamne !!!

      Ștergere
  14. Indiferent cine incepe de suferit sufera copii mamele batranii nici nu vreau sa ma gandesc.
    Nu sufera Donald Tramp si nici presedintele Iranului sufera oamenii.
    Indiferent de religie s-au culoare e rau sunt semenii nostri.
    Bunul Dumnezeu ii va judeca pe toti.
    Sa fereasca Dumnezeu poporul roman de pretutindeni sa fie mila lui cu noi cu toti.

    RăspundețiȘtergere
  15. An.08.55 sunt intrutotul de acord cu tine, am simtit-o pe pielea mea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Intanto Israele non ha perso tempo sulla recessione degli Stati Uniti dall'accordo sul nucleare iraniano ed ha bombardato una base dell'esercito in Siria, uccidendo otto iraniani e sette soldati di Damasco. Per essere il "popolo eletto", ultimamente si sta comportando da vero guerrafondaio, e dimostra di volere una guerra con l'Iran a tutti i costi. Forse è il caso di distinguere l'Israele terrena dalla Israele celeste.
    Il fatto è che una guerra tra Stati Uniti e Iran significa guerra mondiale, immediatamente ci sarebbe uno schieramento di Nazioni da una parte o dall'altra, la Russia non abbandonerebbe di certo l'Iran e la Cina, anche per ideale vicinanza "storica", sarebbe al fianco della Russia. Il mio Paese... in mezzo come il salame nel panino! Siamo pieni di basi militari e di armi atomiche americane che, vi posso assicurare, non è la gente comune come me ad aver voluto!

    Între timp, Israelul nu a pierdut timp pentru recesiunea SUA din acordul nuclear iranian și a bombardat o bază de armată în Siria, omorând opt iranieni și șapte soldați Damasc. Pentru a fi "poporul ales", în ultima vreme el se comportă ca un adevărat vrăjitor și arată că vrea cu orice preț un război cu Iranul. Poate că este cazul distingerii Israelului pământesc de Israelul ceresc.
    Faptul este că un război între Statele Unite și Iran înseamnă război mondial, imediat ar exista o serie de națiuni dintr-o parte sau alta, Rusia cu siguranță nu ar abandona Iranul și China, chiar și pentru proximitatea ideală "istorică" , ar fi în partea Rusiei. Țara mea ... la mijloc ca salamul în sandwich-ul! Suntem plini de baze militare și de arme atomice americane care, vă pot asigura, nu sunt oameni obișnuiți ca mine, care au vrut!

    http://www.repubblica.it/esteri/2018/05/09/news/siria_israele_iran_russia-195907128/

    RăspundețiȘtergere
  17. marii magnati sunt evrei masoni-conduc lumea din umbra-se cred mult superiori si mult deasupra altor popoare -aici nu e vorba de antisemitism ci realitate pe care-am cunoscut-o din copilarie

    RăspundețiȘtergere